به روز رسانی نرم افزار انجمن

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی به نظرم به غر زدن ها توجه نکنید، من خودم همیشه 2 روز اول می گفتم "چقدر داغونه"، بعد 2 هفته یادم می رفت قبلیه چه شکلی بود اصلا:دی تاپیک تغییرات قبلی رو هم نگاه کنید باز قضیه همین بوده:دی

• Like
Reactions: Squidward
گزینه Watch برا مشترک شدن هست.
پست هم بزنین خود به خود مشترک میشه مثل قدیم.
ببخشید یک سوال دیگه قبلا انجمن یه صفحه ای داشت که تاپیکایی که بهشون سر نزده بودی و جاموندی ازشون میزاشت الان اونا کجاس گیج شدم نمیدونم کدومه :D

چطوری تاپيکمون را تو قسمت فروش آپ کنیم:D ? قبلا یک گزینه جلو تاپيک نشون میداد اما حالا نیست !:-/
سلام
یه تاپیکی بود خوندم که گفته بودن فعلا غیرفعاله این گزینه ولی انقدر شلوغه نمیدونم کدوم بود:دی
پ.ن:اقا من هنوز با قند شکن باید وارد سایت شم!!!!!(اسیا تک)

• Like
Reactions: live is life
سلام.
ظاهر و امکانات جدید بسیار خوب و زیبا هست؛ خسته نباشید به تیم مدیریت.
فقط اگر ممکن هست در قالب مدرن سفید , رنگ پسزمینه رو از سفید تغییر بدید و کمی گرم تر کنید تا چشممون اذیت نشه :grinning:

مثلا کدرنگ #f3f4f5 یا #f9fafa
Screenshot (109).jpg

آخرین ویرایش:
توی زنفورو من فروم هایی دیدم که اواتارهاشون دایره نبوده و مربعی هم هست. نمیشه مربعی کنید ؟

ضمنا لطفا فونت مربوط به عنوان تاپیک های پست خورده و نخورده رو یکم بیشتر تغییر بدید الان خیلی خیلی شبیه هستن...در نگاه اول متوجه نمیشه ادم کدوم تاپیک پست جدید داره یا نداره//

خیلی مدرن شده واقعا، دستتون درد نکنه.
فونت هم خیلی بهتر از قبل هست.
مشکلات ریزی هم که داره مطمئنا درست میشه، هرتغییر بزرگی اولش یک کوچولو دافعه همراش هست، بعدش عادی میشه.

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH
قشنگه ولی تو صفحه اصلی انجمن تقسیم بندی هاشون واقعا رو مخه و گیج کنندست .
یه چیز دیگه هم یادم رفته بود ؛ آواتار هارو برای چی مربعی کردید ؟ آقا بذارید تو همون سایز خود آواتار تا مستطیلی بشه ، مربعی باشه برای آواتار هایی مثل مال من خیلی بد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or