به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-6-debut-trailer_590x342-550x318.jpg

دیروز اولین تریلر از سری جدید بازی RE یعنی Resident Evil 6 منتشر شد. عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است و به سوی یک بازی کاملا اکشن روی اورده است، دلیل این کار چه چیزی میتواند باشد؟ اگر شما نیز کنجکاو هستید بدانید چرا RE6 اکشن شده است!؟ به جوابهای اقای Dave Turner رئیس بازاریابی شرکت کپکام انگستان گوش فرا دهید. وی در مصاحبه که با MCV داشت اذعان کرد:

"ما فهمیدیم که سری بازیهای Resident Evil هر چه اکشن تر میشوند محبوبیت ان نیز مضاعف تر میشود، زیرا بازی Resident Evil 5 پرفروش ترین سری، در کل عناوین قبل بود. و همین امر باعث شد تا این بازی را به طور کامل به صورت اکشن در بیاوریم."

وی در اخر افزود:

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."

الان شدیم سه دسته..

یک دسته کلا صفر کیلیومترن و بیشتر از بازی سینمای اکشن خوششون میاد یعنی نسبت علاقه اینها رابطه مستقیم داره با نسبت نزدیکی سبک بازی با بازی محبوب کالاف.. خوب طبیعتا این افراد از تریلر منتشر شده بازی لذت میبرن
دسته دوم کسانی هستن که هر بازی رو با سبک خودش میشناسند و دوست دارن سبک های مختلف رو تجربه کنند این دسته از افراد با سبک نسخه های اول حال کردن و طبعا از این تغییرات مضحک راضی نیستن..
دسته سوم شامل حذب بادی ها میشه که برای شناختشون باید به اداره هوا شناسی مراجعه کنیم..

خوب الان من کودوم دسته هستم ؟ بازیهای قبلی کپکام ( رزیدنت1و2و3) رو خیلی دوست داشتم و خاطره های زیادی دارم ازشون و از رزیدنت 4 هم خوشم اومد ولی از 5 خوشم نیومد . و الان به کپکام ایراد نمیگیرم چون چاره ای نداره و باید فروشش تضمین بشه و کپکام همچین شرکتی نیست که ضرر رو به جون بخره تا یه سری هوادارای قدیمی حال کنن . و با دیدن تریلر بخش لیان یاد رزیدنت 4 افتادم و کمی امیدوار شدم به رزیدنت6 بعد از نا امیدیم تو رزیدنت 5 . الان من جزو کودوم دسته هستم ؟ :دی

ببينيد دوستان..سری های قديمی خيلی سال پيش ساخته شدند..مطمئناً اگه مثل سری های قبل قرار باشه ساخته بشه اصلا نميتونه جذاب باشه

به قول دوستمون خوب حرفی زد که گفت کی میشينه در حال حاظر يه بازيرو که دوربينش ثابترو و از بالا داره نشون میدرو بازی کنه

تو اون دوره اونجوری خيلی زيبا بود ولی الان ساخت يه بازی به اون شکل نه تنها فروش خوبی نخواهد داشت بلکه بسياری از طرفدارهاشو از دست خواهد داد

ببينيد دوستان..سری های قديمی خيلی سال پيش ساخته شدند..مطمئناً اگه مثل سری های قبل قرار باشه ساخته بشه اصلا نميتونه جذاب باشه

به قول دوستمون خوب حرفی زد که گفت کی میشينه در حال حاظر يه بازيرو که دوربينش ثابترو و از بالا داره نشون میدرو بازی کنه

تو اون دوره اونجوری خيلی زيبا بود ولی الان ساخت يه بازی به اون شکل نه تنها فروش خوبی نخواهد داشت بلکه بسياری از طرفدارهاشو از دست خواهد داد

عزیز من کی گفته حالا دوربین بالا بذارن ؟ !!! و ... چرا از موضوع خارج میشید. شاید واسه شما و یا دیگران اویل هیچ مفهومی نداشته باشه ولی ما با این بازی زندگی میکنیم و طبیعتا رو زندگیمون حساس میشیم .. این جز توهین چیز دیگه ای نیست ... این نسخه بی شک از کال اف دیوتی گرفته شده تحت عنوان اویل .... اصلا اویل این نبوده !!!!!!!!!!!! اصلا پاییه ی اصلی اویل داره از بین میره .... بیشک واسه یه مشت دلار بیارزش....
این بازی از همون مرحله اولش خودشو نشون داد با یه مشت شخصیت درپیتی واقعا متاسف شدم .... اویل 4 واقعا استثتایی بود همه میدونن . اویل 5 هم همینطور ولی این اویل نما :| .. به خدا اویل این نبود !!!!!

آقایون سلام.

من تنها عضو شدم که به بحث خنده دار بعضی از تازه به دوران رسیده ها بخندم...

آقایونی که Resident Evil 5 رو تحسین می کنید تو رو به خدا کمی مطالعه کنید و ریشه ی Resident Evil رو پیدا کنید..چه شب هایی که با سوپر کنسول پلی 1 پای Resident Evil 3 می نشستیم و شب رو تا صبح بازی میکردیم.

با اون امکانات محدود،یه اثر خارق العاده به جای گذاشتند..داستان فوق العاده و دمو ها و موزیک های فراموش نشدنیش هیچ وقت از یاد و خاطر امثال من از بین نخواهد رفت.

رزیدنت اویل های قدیمی صد شرف داشتند به این جدیدی ها...نسخه ی 4 هم قابل تحمل بود ...اما نسخه ی 5 بی نهایت مزخرف و چرت بود و من به شرکت Capcom به خاطر ادامه ی این ایده ی در RE6 تسلیت می گم !

اینا دارند فقط به خاطر $ دارند ریشه ی اصلی بازی را از بین می برند ...ما همون زامبی های قبلی رو می خوایم...نه زامبی های جدیدی که با توپ ،آرپی جی،هلیکوپتر،کامیون و موتور به دنبالمون بی افتند...آقا یهو تعطیلش کنید و بگید دارید Call Of Duty جدید میزنید ...اه

بازم درود می فرستم به عاشقان Resident Evil Classic

باورتون میشه این حرفا رو داره کی میزنه ؟؟؟
دست اندر کاران re ??
اخه چه ربطی دارن خدا والا ما که جز شکایت چیزی نشنیدیم حمایت کجا بود اگه تا الانم میخرن به امید این که یه RE واقعی باشه نه cod
کم مونده سبک اتوموبیل رانی از cod تقلید کنه
خدا کنه دنیا همین 2012 تموم شه بره چی دارن میگن اینا

آقایون سلام.

من تنها عضو شدم که به بحث خنده دار بعضی از تازه به دوران رسیده ها بخندم...

آقایونی که Resident Evil 5 رو تحسین می کنید تو رو به خدا کمی مطالعه کنید و ریشه ی Resident Evil رو پیدا کنید..چه شب هایی که با سوپر کنسول پلی 1 پای Resident Evil 3 می نشستیم و شب رو تا صبح بازی میکردیم.

با اون امکانات محدود،یه اثر خارق العاده به جای گذاشتند..داستان فوق العاده و دمو ها و موزیک های فراموش نشدنیش هیچ وقت از یاد و خاطر امثال من از بین نخواهد رفت.

رزیدنت اویل های قدیمی صد شرف داشتند به این جدیدی ها...نسخه ی 4 هم قابل تحمل بود ...اما نسخه ی 5 بی نهایت مزخرف و چرت بود و من به شرکت Capcom به خاطر ادامه ی این ایده ی در RE6 تسلیت می گم !

اینا دارند فقط به خاطر $ دارند ریشه ی اصلی بازی را از بین می برند ...ما همون زامبی های قبلی رو می خوایم...نه زامبی های جدیدی که با توپ ،آرپی جی،هلیکوپتر،کامیون و موتور به دنبالمون بی افتند...آقا یهو تعطیلش کنید و بگید دارید Call Of Duty جدید میزنید ...اه

بازم درود می فرستم به عاشقان Resident Evil Classic
دوست عزیز فرمایشاتون صحیح ... ولی اینو بدونید گذشته ها دیگه تکرار نمیشن بلکه به یادگار میمونن ... من با شما تا حدی موافقم ولی اویل 5 تا حدی این پیمانو حفظ کرده بهتر از 6 هست صد برابر . منم جیل رو دوست دارم و کارلوس ... ولی الان دیگه اویل اون اویل نیست ( واسه رقابت حتی به گذشته هام فکر نمیکنن )
درود به اویل کلاسیک (f)

دوست عزیز فرمایشاتون صحیح ... ولی اینو بدونید گذشته ها دیگه تکرار نمیشن بلکه به یادگار میمونن ... من با شما تا حدی موافقم ولی اویل 5 تا حدی این پیمانو حفظ کرده بهتر از 6 هست صد برابر . منم جیل رو دوست دارم و کارلوس ... ولی الان دیگه اویل اون اویل نیست ( واسه رقابت حتی به گذشته هام فکر نمیکنن )
درود به اویل کلاسیک (f)

چقدر دنبال این تایپک گشتی و کشیدیش بالا 8-|

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."
تٌف کن مرتیکه لندهور جمع کنید کاس و کوزتونو با این رسیدنت اویلتون که کم کم داره اینم تبدیل به مایع ننگ در صنعت گیم میشه . حالم بهم خورد از نمایش تحفشون . با اون گرافیک درب و داغون !
:-&
Capcom
Go To Hell ...

لعنت به COD . . .
چرا لعنت به COD ؟؟؟به هر حال بازی هایی مثل COD هم باید باشن تا نیازای fps گیمرا رفع بشه. باید گفت لعنت به کپکام که بعد از این همه سال حضور در صنعت گیم و کسب تجربه ، نمیدونه بازی سازی هنره نه تیغ زدن گیمرا !!!! هنوز بعد از این همه سال نمیدونه مخاطبش ازش چی میخواد . کپکام با این توجیه های عجیب و غریبش عملا به شعور طرفدارای گیم توهین کرده. در واقع منظورش اینه :گیمر عزیز تو مهم نیستی ، چیزی که مهمه جیب منه که تو باید واسه من پرش کنی !!!

بعد 5-6 ماه تاپیک مجدادا بی دلیل آپ شد!

تبریک به دوستان فن عزیز بابت آپ کردن تاپیک....!

یه لحظه فکر کردم خبر جدیده که...:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or