به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-6-debut-trailer_590x342-550x318.jpg

دیروز اولین تریلر از سری جدید بازی RE یعنی Resident Evil 6 منتشر شد. عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است و به سوی یک بازی کاملا اکشن روی اورده است، دلیل این کار چه چیزی میتواند باشد؟ اگر شما نیز کنجکاو هستید بدانید چرا RE6 اکشن شده است!؟ به جوابهای اقای Dave Turner رئیس بازاریابی شرکت کپکام انگستان گوش فرا دهید. وی در مصاحبه که با MCV داشت اذعان کرد:

"ما فهمیدیم که سری بازیهای Resident Evil هر چه اکشن تر میشوند محبوبیت ان نیز مضاعف تر میشود، زیرا بازی Resident Evil 5 پرفروش ترین سری، در کل عناوین قبل بود. و همین امر باعث شد تا این بازی را به طور کامل به صورت اکشن در بیاوریم."

وی در اخر افزود:

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."

برای کسایی که از شماره چهار خوششون اومده خیلی خوبه هیجانشم خیلی بالا بود من که خوشم اومد>:d<
پ.ن: من نمیدونم چرا منتقدا برای بازی چیپ اویل 5 هی الکی 8-9 می دادن بیرون که میانگین نمرش بشه 86:d

فرمایشاتتون کاملاً متین :دی ولی خب این مشکل الان فقط مختص این سری نیست یه جوری این نسل میشه گفت 95% بازیا آسونن یا سری هایی که از قبل به این نسل اومدن هم همینطور کلاً مسئله بازار غربه که بازار رو اینجوری کرده حتی فاینال هم همین بلا سرش اومده و ... اینا هم بخوان مثل قبل سخت بسازن آخرش سر فروش و هزینه ای که واسه بازی کردن ضرر میدن ! البته این دیدگاه منه ! ممکن هم هست اینطور نباشه ولی خب اون مدل سبک قدیمی به نظر من دیگه برنمی گرده واینکه بخوان سرش بحث کنیم که چی بود و چی شد فک نمی کنم به جایی برسه , به نظرم بهتره با این اوضاع انتظار بازی خوب داشته باشیم تا تجدید خاطرات خوب !
منم تنها آرزوم و مشکلم اینه
نمیتونم یکسال صبر کنم و بعد با یک بازی ناراضی کننده روبه رو بشم ...
به هر حال من هم امیدوارم نسخه 6 برای همه طرفداران شیرین باشه ...

شماهارو میبینم خندم میگیره . ببینم دچار Paranoia شدی؟ الان جنجال کجا بود؟ کجای خبر برات phobia افریده؟ بگو من اصلاحت کنم.بگو عزیزم.

اینجا رو ببین منبع هم توش هست.
بازی‌سنتر | اخبار | به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.
فرهاد جان ما همینجوری هم شما رو قبول داریم. اصلا لازم نبود لینک منبع رو عین یه لقمه درسته جلوی این جور افراد بزاری.
کلا بعضی ها با خودشون درگیرند نمیدونند چی میگند. شما زیاد جدی نگیر. دست خودشون نیست!

شماهارو میبینم خندم میگیره . ببینم دچار Paranoia شدی؟ الان جنجال کجا بود؟ کجای خبر برات phobia افریده؟ بگو من اصلاحت کنم.بگو عزیزم.

اینجا رو ببین منبع هم توش هست.
بازی‌سنتر | اخبار | به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.
طبق همین منبعی که شما الان تو خبر گذاشتی حتی بخوایم کلمه به کلمه هم معنی کنیم بازم اون "عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است" به هیچ وجه جاییش گفته نشده. قسمت اولش رو ترجمه معنی به معنی هم حتی اگه بخوایم انجام بدیم میشه:
اولین تریلر رزیدنت اویل 6 که بیرون آمد اوایل امروز، بود پر از اکشن و ترس.
از اصل خود دور شدن خیلی با "اکشن شدن" فرق داره، یعنی لازم و ملزوم هم نیستن. حداقل تو متن این رو میگه.
ضمنا فکر نکن من بعد از این همه مدت بلد نیستم یه خبر رو پیدا کنم، دیگه انقدر هم دست و پا بسته نیستیم. فقط می خواستم بگم که امانتدار باشید و نظر شخصی خودتون رو تو متن خبر دخالت ندید، که البته می دونم برای شما مهم نیست و بازم حرف خودت رو میزنی.
عزیز وظیفه شما نیست منبع گذاشتن، وظیفه فردی هست که خبر رو می ذاره. به هر حال ممنون.
فرهاد جان ما همینجوری هم شما رو قبول داریم. اصلا لازم نبود لینک منبع رو عین یه لقمه درسته جلوی این جور افراد بزاری.
کلا بعضی ها با خودشون درگیرند نمیدونند چی میگند. شما زیاد جدی نگیر. دست خودشون نیست!
به تو یاد ندادن تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی؟

آقا فرهاد با تمام احترام باید بگم منبع اصلی رو اگر خوب ترجمه میکردی و از نظر شخصیت توی عنوان تایپک و متن استفاده نمیکردی الان تایپک 6 صفحه جلو نمیرفت .

مرگ بر کپکام بیاین بازی کپی و قاچاقی هایی که کپکام به خاطر تحریم اصلشو به ما نمیفروشه رو تحریم کنیم تا ریشه کن بشه
گرچه من منتظر نسخه کالکتور ام تا پیش خریدش کنم :دی

الان شدیم سه دسته..

یک دسته کلا صفر کیلیومترن و بیشتر از بازی سینمای اکشن خوششون میاد یعنی نسبت علاقه اینها رابطه مستقیم داره با نسبت نزدیکی سبک بازی با بازی محبوب کالاف.. خوب طبیعتا این افراد از تریلر منتشر شده بازی لذت میبرن
دسته دوم کسانی هستن که هر بازی رو با سبک خودش میشناسند و دوست دارن سبک های مختلف رو تجربه کنند این دسته از افراد با سبک نسخه های اول حال کردن و طبعا از این تغییرات مضحک راضی نیستن..
دسته سوم شامل حذب بادی ها میشه که برای شناختشون باید به اداره هوا شناسی مراجعه کنیم..

اي خدا ......
چرا اينا اصلا به مخاطب خودشون توجه نميكنن و هر كشك و مشك و چرت و پرتي دلشون بخواد ميسازن......

راستش من با اکشنش مشکلی ندارم اما کاش مخلوطی از صحنه های خلوت و رعب انگیز مثلا داخل ساختمون های خلوت و به هم ریخته و شلوغی خیابون باشه..که میدونم آرزویه پوچیه اما من یکی بازی می کنم اما به چشم اویل نه به چشم یه بازی اکشن زیبا و جدید (راستش 4-5 رو هم به همین چشم بازی کردم که اونجوری جالب بودند)

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."
خوب بله، وقتی اقبال عمومی رو بازی‌های شوتر باشه نتیجه هم همینه، غیر از این انتظار نمیره، ولی باز احساس میکنم تو نسخه ششم کپکام بیشتر از قبل به فکر طرفداران نسخه‌های کلاسیکه، و تو این مورد بهتر از نسخه پنجم عمل میکنه، وجود جو ترسناک و معماهای گوناگون باعث میشه طرفداران قدیمی این سری بازی هم راضی باشند. کپکام برای جذب هر دو قشر مخاطب بهترین راه حل رو اجرا کرده، بازی با لیان ترسناکتر از همیشه، بازی با کرس پویا و اکشن، مثل نسخه پنجم.

راستش من با اکشنش مشکلی ندارم اما کاش مخلوطی از صحنه های خلوت و رعب انگیز مثلا داخل ساختمون های خلوت و به هم ریخته و شلوغی خیابون باشه..که میدونم آرزویه پوچیه اما من یکی بازی می کنم اما به چشم اویل نه به چشم یه بازی اکشن زیبا و جدید (راستش 4-5 رو هم به همین چشم بازی کردم که اونجوری جالب بودند)
بخش tall oaks تقریبا به همین شکل ساخته شده حتی بخش های قبرستون هم داره

چیزی که واضحه اینه که بعضی ها فرق بین ترسو هیجانو نمیدونن
از طرفی یه شرکت کلا واسه عرضه یه بازی دوتا رونده کلی داره
یا یه بازیرو طوری میسازه که مخاطب جذب کنه و سری تو سرا در بیاره
یا اگه یا ن مرحلرو پشت سر گذاشت هباشه فقط بخاطر پوله
عزیز من هر کسی بخاطر پول سر کاره میره
نمیگم علاقه تاثیر ندراه ولی 90 درصد بخاطر پولشه
وقتی میگن فلان جا استخدامی داده تو شرکت فلان اولین چیزی میپرسی میگی خب حقوقش چقده
کپکام بخاطر دل منوتو که نمیاد پولو ول کنه
هرچند اینطور که معلومه این تاپیکو خبرش یکم مورد داره:d

تا هفته پیش انقد هوادار کلاسیک RE نداشتیم؛واقعا آدم لذت میبره.
درود بر این کامنت این رو باید با طلا نوشت کوبید سر در همه بروازر ها که حتی قبل از ورود به بازی سنتر هم رویت بشه
راضیم ازت سر الکس فرگی هم ازت راضی باشه

بنظرم اگه مسوولین کپکام بازی رو به حال و هوای اویل 4 نزدیک کنند خیلی باحالتر میشه....راستی اینجا کانون هواداران اویل نداره؟؟؟اخبار EVIL همشون پراکنده ان.همه رو یه جا میزاشتیم بهتر بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or