به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-6-debut-trailer_590x342-550x318.jpg

دیروز اولین تریلر از سری جدید بازی RE یعنی Resident Evil 6 منتشر شد. عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است و به سوی یک بازی کاملا اکشن روی اورده است، دلیل این کار چه چیزی میتواند باشد؟ اگر شما نیز کنجکاو هستید بدانید چرا RE6 اکشن شده است!؟ به جوابهای اقای Dave Turner رئیس بازاریابی شرکت کپکام انگستان گوش فرا دهید. وی در مصاحبه که با MCV داشت اذعان کرد:

"ما فهمیدیم که سری بازیهای Resident Evil هر چه اکشن تر میشوند محبوبیت ان نیز مضاعف تر میشود، زیرا بازی Resident Evil 5 پرفروش ترین سری، در کل عناوین قبل بود. و همین امر باعث شد تا این بازی را به طور کامل به صورت اکشن در بیاوریم."

وی در اخر افزود:

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."

ببخشین،شماره 5 داستان نداشت،نه؟
بد نیست ادم بره اول تمام شماره هارو بازی کنه تا بفهمه داستان 5 مهمترین داستان رو داشت.داستان،گیم پلی بازی رو مشخص میکنه:
تو RE5 ویروس تو افریقا بود و ویروس به انگل تبدیل شده بود برای همین دشمنا فرق میکردن . گیم پلی بازی هم میباست اکشن میشد.خیلی دوست دارم بدونم وقتی یه گله افریقایی وحشی تا دندون مسلح میریزن رو سر کله-تون،چه واکنشی نشون میدین!!! مسلما ادم باید سریع و حرفه ای باشه نه اینکه وایسی سر جات و خوشحال باشی که یارو باهت فاصله داره و وقت هم زیاد داری تا بکشیش.
یه سر به این تاپیک بزنین تا متوجه بشین که این حرفایی دارین میزنین رو ما 3 هزاره قبل زدیم.
بحث و تبادل نظر درمورد Resident...
کسی که واقعا اسم خودشو میذاره فن اویل،اینو برای داستانش میخواد که خوشبختانه به غیر از شماره 4 توی تمام سری ها داستان غنی بوده نه برای گیم پلیش.
اگر دنبال گیم پلی هستین،بازیای دیگه هم هستن،بازم مجبور نیستین بیایین بازی کنین!!!
جوری حرف میزنین که انگار خود کپکام شخصا اومده پیشتون و بهتون میگه:
اقا تو رو خدا اینو بازی کن!!! جون من اینو بازی کن!!!
گیم پلی میخوای؟ برو GeOW3 بازی کن............

وقتی یه گله افریقایی وحشی تا دندون مسلح میریزن رو سر کله-تون،چه واکنشی نشون میدین!!!
L4D که بازی نمی کنیم.میخوایم اویل بزنیم یعنی 1 یا 2 تا زامبی جون سخت + مهمات محدود.(شب)

L4D که بازی نمی کنیم.میخوایم اویل بزنیم یعنی 1 یا 2 تا زامبی جون سخت + مهمات محدود.(شب)
خب برو بازی کن!!! مگه جلوتو گرفتن؟ برو اینقدر از ریمیک تا 3 رو بازی کن تا راضی بشی...............
تو خواباتون باید بازگشت اویل به اون زمان رو ببینین.............

هر حرفی بزنیم سریع جمله معروف و زیبای Haters Gonna Hate را میچسبونن بهش یا جملات زیبایی که هر دم شنیده میشه :مجبور هم نیستیم، هر آشغالی که میرسه دستمون و یه اسم Resident Evil میذارن اولش قربون صدقش بریم ...نمیدونم تز جدید دوربین را کی انداخت تو دهن شماها تا هی بگین دوربین دوربین دوربین
دوربین کیلو چنده، کی دوربین خواسته؟مشکل کلا با این چیزی که فکرش را میکنین فرق داره ...اونایی که از اول فن رزیدنت اویل بودن و این بازی را دوست داشتن، ازشون بپرسی رزیدنت اویل یعنی چه، همشون میگن رزیدنت اویل بازی هست ترکیبی از یک داستان قوی ( راجع به همون مسائل آمبرلا و تجزیهات بیولوژیک )، اکشن ( در اندازه متعادلش ) همراه با دشمنایی که سخت میمیرن ( برای همین اسمشون زامبیه)، معماهای نسبتا سخت که برای حل کردنش لازمه کمی به مغز فاشر آورد و موسیقی ...رزیدنت اویل باید این نکات را داشته باشه ...که 1 - 2 - 3 اون را کامل داشتن، 4 هم تا حدودی داشت، اما دیگه 5 نداشت
5 کامل تبدیل شد به یه اکشن ناقص ...همه هم دارن میگن نباید 6 اینجوری بشه، اما خود کپکام درومده در جواب گفته " وقتی اینجوری پول گیر ما میاد، ما هم همینطوری میسازیم، میخواین بخواین، نمیخواین هم نخواین
"یه چیزی هست به نام " حقوق مصرف کننده "کپکام داره این حق را از ما میگیره، یه بازی اکشن را داره با قاطی کردن شخصیت، به نام Resident Evil به خورد ملت میده ...من بعنوان یک فن؛ بعنوان یک مصرف کننده از این کار ناراضیم و حق هم دارم ناراضی باشم ...چون بعنوان طرفدار این سری، همیشه سعی کردم با تمام مشکلات و دردسر هایی که داشتم این سری را بصورت ارجینال تهیه کنم ...حق منه که اعتراض کنم ...

تمام کامنتهای تاپیک را خوندم، اما فقط یک پست حرف دل من را زده بود:

واقعا این توقع زیادیه؟
کسی از سخت شدن بازی و معمای سخت بدش نمیاد ! کاشکی مشکل همین بود :دی شما دیگه فک کنم خودت تاپیک قبلی و این رو دیدی که انواع اقسام ایرادا از دوربین تا ایمینگ گرفته شد !

بعضی ها واقعا یه بیماری دارن که دعوا دارن، نمی تونن اروم بشینن فکر کردن حرف نزنن میگیم لالن. فصل امتحانا تموم شد دوباره اینجا پر بچه شد اقا کی می خواین یاد بگیرین به نظرات هم احترام بگذارید!!؟ واقعا متاسفم...

====

من یه سوپر فن قدیمی اویل بودم ولی این شماره واقعا از چشمم افتاد

کسی از سخت شدن بازی و معمای سخت بدش نمیاد ! کاشکی مشکل همین بود :دی شما دیگه فک کنم خودت تاپیک قبلی و این رو دیدی که انواع اقسام ایرادا از دوربین تا ایمینگ گرفته شد !
من نگفتم طرفداری کنین یا نکنین، اتفاقا به نظرات تمام کاربرها و دوستان احترام میذارم ...
حتی با اون کسایی که گیر الکی میدن هم مشکل دارم ...
تمام سری های موفق، یک خصوصیت مشترک دارن
" پیشرفت در کنار نگه داشتن خصوصیات خاص یک سری "

قبول دارم، خیلی از المان هایی که توی رزیدنت اویل کلاسیک بوده، دیگه بدرد این نسل نمیخوره
مشکل من اینه، چرا دارن بیس Resident Evil را میبرن زیر سوال ...
اینه مشکل من ...
نتهنا م، اونهایی که واقعا این سری را دوست دارن

نه اونهایی که جوگیر میشن ...

اگه یه سری از بازی رو ادامه بدن با سبک و حال و هوای قسمت های 1و2و3 و یسری جداگانه هم با تم COD مثل 4و5و6 ساخته بشه واسه بچه مدرسه ایها.خیلی عالی میشه! حداقل به طرفدارای کلاسیک سری RE هم احترام گذاشتن و به خواستشون هم عمل کردن.هر چند این روزها بزن و فرار کن مد شده و احترام خاصی واسش قائلن ولی از اینکه خاطراتمونو زنده کنین ممنون میشیم Capcom

قبول دارم، خیلی از المان هایی که توی رزیدنت اویل کلاسیک بوده، دیگه بدرد این نسل نمیخوره
اینه مشکل من ...

خوب علتش مشخص و واضح دوست من :

1-نمیتونن...یعنی توانایی اینو ندارن که یه ip قدیمی رو بروز کرده و باب میل هم مخاطب قدیم و هم مخاطب جدید عرضه کنند(خیلی از ip های ژاپنی تو این نسل دچار این مشکل بودن)
2-طمع.......سودی که یه بازی چیپ شوتر داره خیلی بیشتر از یه بازی وزین ترسناک و تکنیکیه
.
.
.

اصلا کاشکی بازی رو با یه اسم دیگه میدادن بیرون اصالت سری اویل زیر سوال نمی رفت و نابود نمیشد. باید تو همون شماره 3 بازی رو تموم می کردن ما انقدر منتظر نباشیم و سماق بمکیم و اخرشم بشه این :دی
به این بازیا میگن بُکُش برو جلو که یه بچه دبستانی هم میتونه تمومش کنه.

یادمه با دوستام چندتایی نصف شب میشستیم اویل 3 بازی می کردیم انقدر بعضی معماهاش پیچیده بود مخ هممون هنگ می کرد :دی یادش بخیر...

اصلا کاشکی بازی رو با یه اسم دیگه میدادن بیرون اصالت سری اویل زیر سوال نمی رفت و نابود نمیشد. باید تو همون شماره 3 بازی رو تموم می کردن ما انقدر منتظر نباشیم و سماق بمکیم و اخرشم بشه این :دی
به این بازیا میگن بُکُش برو جلو که یه بچه دبستانی هم میتونه تمومش کنه.

یادمه با دوستام چندتایی نصف شب میشستیم اویل 3 بازی می کردیم انقدر بعضی معماهاش پیچیده بود مخ هممون هنگ می کرد :دی یادش بخیر...

هنوز 1 روزه که از رزیدنت اویل 6 رونمایی شده از کجا انقدر مطمعنید که معما نداره ؟ !!! شما انتظار دارید تمام رزیدنت اویل 6 رو تو همین تریلر نشون بدن ؟:d

من نگفتم طرفداری کنین یا نکنین، اتفاقا به نظرات تمام کاربرها و دوستان احترام میذارم ...
حتی با اون کسایی که گیر الکی میدن هم مشکل دارم ...
تمام سری های موفق، یک خصوصیت مشترک دارن
" پیشرفت در کنار نگه داشتن خصوصیات خاص یک سری "

اینه مشکل من ...

فرمایشاتتون کاملاً متین :دی ولی خب این مشکل الان فقط مختص این سری نیست یه جوری این نسل میشه گفت 95% بازیا آسونن یا سری هایی که از قبل به این نسل اومدن هم همینطور کلاً مسئله بازار غربه که بازار رو اینجوری کرده حتی فاینال هم همین بلا سرش اومده و ... اینا هم بخوان مثل قبل سخت بسازن آخرش سر فروش و هزینه ای که واسه بازی کردن ضرر میدن ! البته این دیدگاه منه ! ممکن هم هست اینطور نباشه ولی خب اون مدل سبک قدیمی به نظر من دیگه برنمی گرده واینکه بخوان سرش بحث کنیم که چی بود و چی شد فک نمی کنم به جایی برسه , به نظرم بهتره با این اوضاع انتظار بازی خوب داشته باشیم تا تجدید خاطرات خوب !

هنوز 1 روزه که از رزیدنت اویل 6 رونمایی شده از کجا انقدر مطمعنید که معما نداره ؟ !!! شما انتظار دارید تمام رزیدنت اویل 6 رو تو همین تریلر نشون بدن ؟:d

بعد از بازی کردن شماره 4 و بعد اون شماره 5 که واقعا بکش برو جلو بودن، و این چیزایی که این مسئولین گفتن، ادم خودبخود به این نتیجه میرسه :دی
البته من منظورم فقط این بازی نبود به خاطر همین گفتم "بازیا" :دی

من اصلا واسم مهم نیست بازی چی سرش میاد فقط میخوام بدونم این تیترای زرد چیه میزنید؟

حمید جان حرفت کاملا درسته.مشکل ما اینه که با یه تریلر همه فکر میکنن بازی همینه که هست.
اینم مثل DmC هست.اول فحشاتون نصیب بازی میشه بعدش تمجیدادتون نصیب میشه....

بعد از بازی کردن شماره 4 و بعد اون شماره 5 که واقعا بکش برو جلو بودن، و این چیزایی که این مسئولین گفتن، ادم خودبخود به این نتیجه میرسه :دی
البته من منظورم فقط این بازی نبود به خاطر همین گفتم "بازیا" :دی

در این که بخش بازی با کرس یه اکشنه که هیچ شکی نیست سیستم هدفگیرشم کاملا مثل ORC شده. اما حرف من تو قسمت یا سناریو لیان هست اونجاست که ترسناک هست و قاعداتا چون ترسناک هست پس باید معما هم داشته باشه تا حالا رد خور نداشته بازی رزیدنت اویل زامبی واقعی توش داشته باشه ولی معما نداشته باشه کرتنیکلز رو تو پرانتز بگیرید چون اونا بازیسازی 1 2 3 و یکن روشن کردن نقاط مبهم اوناست و داستان های پشت پرده مثل همکاری لیان با کراوزر هست.. من بهتون قول میدم این ایده فن های قدیمی بوده که رزیدنت اویل 6 ترسناک باشه و معما داشته باشه حالا هم چون این بخش لیانش ترسناک هست پس 100% معما هم داره. فقط امیدوارم معما هش واقعا معما باشن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or