به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-6-debut-trailer_590x342-550x318.jpg

دیروز اولین تریلر از سری جدید بازی RE یعنی Resident Evil 6 منتشر شد. عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است و به سوی یک بازی کاملا اکشن روی اورده است، دلیل این کار چه چیزی میتواند باشد؟ اگر شما نیز کنجکاو هستید بدانید چرا RE6 اکشن شده است!؟ به جوابهای اقای Dave Turner رئیس بازاریابی شرکت کپکام انگستان گوش فرا دهید. وی در مصاحبه که با MCV داشت اذعان کرد:

"ما فهمیدیم که سری بازیهای Resident Evil هر چه اکشن تر میشوند محبوبیت ان نیز مضاعف تر میشود، زیرا بازی Resident Evil 5 پرفروش ترین سری، در کل عناوین قبل بود. و همین امر باعث شد تا این بازی را به طور کامل به صورت اکشن در بیاوریم."

وی در اخر افزود:

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."

من فقط خوشحالم لیان تو بازی هست، حالا هر آشغالی هم بسازن مهم نیست :دی هر چند مطمئنم بازی خیلی خوبی میشه و اگه بین مراحل لیان و کریس و اون یارو جدیده تعادل خوبی برقرار بشه به یه عنوان عالی تبدیل میشه. در ضمن تو دورانی که این همه استودیو به خاطر مشکلات مالی دارن تعطیل میشن نمیشه انتظار داشت کپکام بیاد و یه بازی با دوربین کلاسیک بسازه! البته نمیگم دیگه هر چی دوست داشتن بسازن ولی این تریلری که نشون دادن خیلی خوب بود کلا :دی

همچنان از این شماره استقبال میکنیم HATERS GONNA HATE
دیگه بیشتر از این نمیشه انتظاری از بازی داشت. واقعا اتمسفر بازی عالی هست. نمیشه بهش ایراد گرفت. هر 2 طرف هم راضین. دیگه همه چی اون جوری هست که همه میخوان. فقط علایق یک دسته مورد توجه قرار نگرفته.
داستان حتما خوبه. ترسناکی هستش. معما هم احتمالا توی بخش لیان باشه. پس دیگه چی موند که در گذشته بوده و باشه و الان نباشه؟
biggrin1.gif
سن و سال اون زمان یه سری (به اصطلاح) هاردکور ها احد جان ! (الان نمی دونم شکلک خنده بزارم یا گریه !)

دیگه بیشتر از این نمیشه انتظاری از بازی داشت. واقعا اتمسفر بازی عالی هست. نمیشه بهش ایراد گرفت. هر 2 طرف هم راضین. دیگه همه چی اون جوری هست که همه میخوان. فقط علایق یک دسته مورد توجه قرار نگرفته.
داستان حتما خوبه. ترسناکی هستش. معما هم احتمالا توی بخش لیان باشه. پس دیگه چی موند که در گذشته بوده و باشه و الان نباشه؟ :biggrin1:

با بخشي از حرفات موافقم.اما اينكه بازي معما داشته باشه احتمالش در حد 5% هستش.

اصلا اين سري بعد RE4 به اونصورت معما نداشته كه.چندتا مهر پيدا كن بيا بذار كنار هم روي در كه نشد معما.

جو بازي هم به نظرم خوبه در كل.با اكثر بچه ها هم موافقم و به نظرم ديگه نميشه تو سبك كلاسيك RE ساخت.جواب نميده.

یعنی امسال دو تا رزیدنت اویل منتشر میشه !!؟ اونم به فاصله ی 7-8 ماه !!!؟
والا فکر کنم اویل 6 تاخیر بخورده بره واسه سال بعد ! احتمالاً امسال همین ریکون سیتی رو فقط منتشر می کنن !
در هر حال به شخصه به اویل های جدید یعنی 4و5 به شدت علاقمندم و مشکلی با سبک و ساختار جدیدی که Capcom واسه این سری در نظر گرفته ندارم و صدالبته معتقدم عقب کرد به نسخه های کلاسیک امکان پذیر نیست ...

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."
این COD همه رو عقده ای کرده خداوکیلی. قشنگ بغض رو تو گلوی شرکت های مختلف میتونم احساس کنم :دی
همه یا میخوان پوزشُ بزنن یا میخوان شبیهش بشن.
آخه رزیدنت اویلُ چه به رقابت با COD تو مولتی :|
Resident Evil : Modern Warfare Coming Soon :)

هميشه از اين بازيهاي بكش بدو كه يه بچه ٢ ساله هم ميتونه تمومش كنه مثل bf و cod متنفر بودم
هر وقت رفتم تو يه مغازه بازي بخرم يه سري بچه راهنمايي از مدرسه بدو بدو ميومدن آقا كال آف ديوتي دارين؟؟؟
خدايا شر اي بازيها رو كم كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

من تریلرشو دیدم.
بدک نبود.
از اینکه لئون توش بود و زامبیاش درست و حسابی شده بودن خوشحال شدم.(همچین زامبیاش مرد بودن، مثل پنجش نبودن)
ولی فکر می کنم برای بازی ای که بخواد امسال منتشر شه یکم بد و ضعیفه.
البته اینم اولین تریلرش بود و نمیشه انتظار چندانی ازش داشت.

یعنی امسال دو تا رزیدنت اویل منتشر میشه !!؟ اونم به فاصله ی 7-8 ماه !!!؟
والا فکر کنم اویل 6 تاخیر بخورده بره واسه سال بعد ! احتمالاً امسال همین ریکون سیتی رو فقط منتشر می کنن !
در هر حال به شخصه به اویل های جدید یعنی 4و5 به شدت علاقمندم و مشکلی با سبک و ساختار جدیدی که Capcom واسه این سری در نظر گرفته ندارم و صدالبته معتقدم عقب کرد به نسخه های کلاسیک امکان پذیر نیست ...
نه درواقع 4 تا !!!
یه هفته دیگه رولیشنز میاد
1 فروردین هم ماموریت راکون سیتی
20نوامبر هم شماره 6
یه انیمیشن هم توسط خود کپکام و سونی در دست ساخت که گفتن 2012 اکران میشه

همینی که هست :دی
کلاغه می خواست راه رفتن کبکه رو......:دی
من شاید کپیشم نخرم

من هم موافقم که گیمپلی 3 شماره اول تو این زمانه دیگه جواب نمیده ولی مشکلی که با 5 داشتم Co-Op بودنش بود و این بود که خیلی با CPU رو اعصاب بود و از طرفی خیلی به ترسناک نشدن بازی خودش تاثیر گذاشته بود و از طرف دیگه خود بازی رو هم اصلاً ترسناک نساخته بودن ( توی روز :-o:-&)
مشکل دیگه هم که من خیلی از 5 بدم اومد بزرگ تر نشدن کوله پشتی و فضای محدودی که در اختیار داشتم بود ( بر خلاف 4 )
من از 4 خیلی راضی بودم بهترین رزیدنت ایولی که بازی کردم اون بود ( از بعد داستانی نمیگم ، از جهت گیمپلی و اتمسفر)

لیان جون هم که هست پس امیدوارم مثل 4 بشه ، مطمئنم حداقل از 5 بهتر میشه

آخرین ویرایش:
دوستان انقدر به cod ربط ندین.اینهمه بازی روی نینتندو عرضه میشه که هم ردیف cod میفروشن.قضیه اینه که صنعت گیم ژاپن انقدر روبه زواله که برای جا باز کردن در بازار غرب مجبوره عناوین مورد پسند اونهارو بسازه.تازه کپکام هم که خیلی وقته به فنا رفته.انتظاری نیست کپکام شاهکار بسازه.

نه درواقع 4 تا !!!
یه هفته دیگه رولیشنز میاد
1 فروردین هم ماموریت راکون سیتی
20نوامبر هم شماره 6
یه انیمیشن هم توسط خود کپکام و سونی در دست ساخت که گفتن 2012 اکران میشه

به همین خاطر حدس میزنم اویل 6 تاخیر بخوره بره واسه سال بعد !

نمی دونم این یکی چه جوریه اما قبلی coop رفتنش می چسبید اما اگه می خواستی تکی بری بازی به لعنت خدا نمی ارزید

این خبر نه اصلا منبع مشخصی داره نه اصلا معلومه کجا بوده و از کدوم سایت اومده و ... خبرنگار هم تا می تونسته نظر شخصی ـش رو توش دخالت داده در حالی که وظیفه فرد نویسنده اینه که هر خبر و مطلبی رو بدون دخالت دادن نظر شخصی و جهت گیری خاص منتقل کنه. الان مثلا خیلی جذاااااااااااااااب شد و همه غش و ضعف رفتن؟ منبع اصلی رو بذارید بریم ببینیم اصلا چی بوده موضوع.
من خودم چند بار گفتم حس خوبی نسبت به این بازی ندارم ولی خب دیگه هر چیزی هم حدی داره...

آخرین ویرایش:
چند تا کمبو دیدن بعضیا جوگیر شدن
بعد یه مدت تکراری میشه و خسته میشین ازش

اصلا حال نکردم با تریلر...
--------

در رابطه با اون حرفی که دوستان زدن کدوم یکی حاضره بازی 8 سال پیش رو با اون دوربین کلاسیک و .. بازی کنه یا برگرده که یه کلید رو جا گذاشته باشه و ترکیب کنه باید بگم همه فن های قدیمی بازی حاضرن 100 ها بار همون شماره 3 رو با همون دوربین و معما هاش بازی کنن دوباره!

نمونش مکس پین 1 که هنوزم که هنوزه بازیش میکنیم خیلیامون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or