بهترین Shooter » First-Person تاریخ؟

من که هوش مصنوعی و نمایش سینمایی و کاور گیری fear رو تو هیچ بازی ندیدم
نارنجک رو پرت می کردم تو صورت یارو بعد صحنه رو آهسته میکردم و بعد یه شلیک به نارنجک و بعد بومممممممممم
920744_20040902_790screen001.jpg

بعد هم cod mw2

بعد هم bioshock

دقيقا ...
هيچوقت يادم نميره كه يه جا سنگر گرفتم با بيسيم به هم ميگفتن از اونور نارنجك بندازيد از اونور بريد جلو !!!
هوش مصنوعيش تا حالا توي هيچ بازي اتفاق نيوفتاده به نظرم تا حالا !!

• Like
Reactions: farhad23
من کلا با COD خیلی حال میکنم فرقی نمی کنه چه IW بسازه چه Treyarch اما به نظرم بهتری COD و بهترین FPS بازی نیست جز COD2
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
واقعا COD2 تو زمان خودش بهترین بود و من کلی باهاش خاطره داره :p :p :p :> :>

دقيقا ...
هيچوقت يادم نميره كه يه جا سنگر گرفتم با بيسيم به هم ميگفتن از اونور نارنجك بندازيد از اونور بريد جلو !!!
هوش مصنوعيش تا حالا توي هيچ بازي اتفاق نيوفتاده به نظرم تا حالا !!

بع کجاش رو دیدی من یادمه مثلا تو اتاق ها یی که دو یا سه مسیر ورود داشت دشمن ها گروهی عمل میکردن و از پشت سر و بغل و بالا و.... میریختن سرت !!!!!
خداییش هم بهترین عنواق حقش هست
ولی خوب سری cod چون کلا فقط باید تیر بزنی بری جلو و هوش مصنوعی هم که نداره و حریف میاد میشینه جلوت بهت تیر میزنه !!!! کلا در رتبه دومه ( به نظر من)

crysis هم خیلی خوب بود :d

کیوان جان میدونی من از کجا اعصابم خورده؟؟از اونجا که بازی مزخرفی مثل MW2 چنین نمراتی رو میگیره اما بازی مثل BLACK که اون گیم پلی حماسی رو داشت اون طور بهش بی لطفی میشه و همین نمرات باعث میشه ادامش ساخته نشه
حالا که استدیو سازنده این بازی تصمیم گرفته بازی به نام BODYCOUNT رو بسازه دوباره مورد بی لطفی خبر گذاری ها میشه من خودم الان چند وقته طولانی هست منتظر یه خبر جزئی از این بازی هستم اما متاسفانه...
از عنوان متوسطی مثل Resistance 3 هی زرت و زرت خبر میاد اما دریغ از یه خبر از این عنوان

خدا عاقبت این نسل رو به خیر کنه....
البته مولتی پلیر هم خیلی میتونه مهم باشه ... هم در زمینه فروش ، هم در زمینه زمینه امتیاز .

بع کجاش رو دیدی من یادمه مثلا تو اتاق ها یی که دو یا سه مسیر ورود داشت دشمن ها گروهی عمل میکردن و از پشت سر و بغل و بالا و.... میریختن سرت !!!!!
خداییش هم بهترین عنواق حقش هست
ولی خوب سری cod چون کلا فقط باید تیر بزنی بری جلو و هوش مصنوعی هم که نداره و حریف میاد میشینه جلوت بهت تیر میزنه !!!! کلا در رتبه دومه ( به نظر من)

crysis اتفاقا به نظرم دشمنا خيلي احمق بودن از نظر تاكتيك :d
فقط زرتي ميديدن ادم رو ، توي جنگل به اون انبوهي نميدونم چطوري ميديدن

crysis شبيه اسنايپر:گوست واريور بود، توي درجات سخت دشمنا از 40 مايلي ادمو ميديدن و ميزدن ... :|

به به!!عشق است اول شخصو!!:d
من کلا با سری cod از mw به بعد خیلی حال کردم!!یکی از یکی بهتر!!
اما در کل از mw2 و bo بخصوص bo بیشتر خوشم اومد!!
عشق است black ops رو!!:d

از آيديم پيداست كه به STALKER علاقه خاصي دارم همچنين بازي FEAR تو زمان خودش خيلي حال داد و NOLF همون كيت آرچر خودمون هم با حال بود ، بر خلاف خيليا با FARCRY 2 خيلي حال كردم .

شما احتمالا روی Easy بازی می کنی...درجه سختی رو Veteran بزار توی mw1 مرحله ای که توی TV Station دنبال خالد اصد هستید.من به شخصه بعد از ۳ سال نتونستم روی Veteran ردش کنم اونوقت شما می گی میان جلوت می شینن ؟

شما احتمالا روی Easy بازی می کنی...درجه سختی رو Veteran بزار توی mw1 مرحله ای که توی TV Station دنبال خالد اصد هستید.من به شخصه بعد از ۳ سال نتونستم روی Veteran ردش کنم اونوقت شما می گی میان جلوت می شینن ؟
سلام دوست عزیز
وا لا ما با افزایش درجه سختی cod افزایش هوش مصنوعی ندیدیم فقط فرقش اینه که تو نومال 4 تیر بخوری وارد حالت کما میشی:d ولی تو درجه سخت 2 تیر میخوری!!! وارد حالت کما میشی
کلا اساس مبارزات تو سری cod اینه که دشمن مثل پشکل بریزه جلوت و تو در نقش یه سرباز از جان گزشته و برای نجات دنیا از شر یه مشت تروریست بری و بجنگی!
دقیقا همه سربازای دشمن از جلوت رد میشن میرن پشت دیوار بعد میان بیرون و در تیرست قرار میگیرن و میخوان تو رو بکشن! یا میان جلوت میشینن!!! و بهت شلیک میکنن
حالا من نمیدونم چرا این قدر طرفدار داره
doom هم که همون سیستم مبارزات قدیمی دستت رو بزار رو تیر و رقص پا برو هیچ کس حریفت نیست !
cod از لحاظ حس سینمایی بودنش این قدر طرفدار داره و اسلحه های متنوعی که داره و کلا اینکه خسته کننده نمیشه ! وگرنه چیز خاصی نداره
سیستم مبارزه اش همونی یه که گفتم سرباز مثل پشکل میاد جلوت و تو فقط باید بزنیشون و هیچ شرایط درگیر کننده و تاکتیکی توی مبارزه ها نداره .
باز صد رحمت به doom که لا اقل از نظر تعدادی دشمن ها رو کمتر میزاشت
ocd که انگار تروریست ها یه مشت آدم کدن و احمق هستن که دقیقا وانت رو میارن جلوی تو و تو هم پشت یه تیر بار هستی !!!
شخصیت های cod که باهاش بازی میکردم منو یاد فیلم هندی مینداخت همرو حریف هستی !!! تو یه سرباز ابر قدرتی!!! خونت هم که خود به خود پر میشه!!! آخرت فیلم هندیه نه فیلم ژاپنیه چون جدیدا ژاپنی ها تو خالی بندی زدن رو دست هندی ها طرف با شیمشیر تو هوا نیم ساعت مبارزه میکنه و بعد رو شاخه نازک درخت فرود میاد !!!!!

آخرین ویرایش:
ما زمانی که گیمر عادی بودیم{هر چند الان هم هیچ ادعایی نداریم!!!} کل mw1 رو روی Veteran تمومش کردیم!!!
این دوستمون هم حق دارن{البته فکر کنم بیشتر منظورشون mw2 بوده}...آخه توی چه جنگی دشمن توی محیط باز میشینه جلوت و بهت تیر میزنه؟
از نسل قبل کنسول ها BLACK جالب بود{یه سری مشکلات داشت ولی خوب بود}
این نسل کنسولها هم فعلا از REACH خوشم اومده...از اون بازیهاست که دهن آدمو سرویس میکنه ولی دوست داری تا آخرش بری هر چی بیشتر میمیری انگیزت بیشتر میشه
اما در کل REACH {حتما باید orange box رو بگیرم,دیگه داره میره رو مخم ببینم چه جوریاست}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or