شما احتمالا روی Easy بازی می کنی...درجه سختی رو Veteran بزار توی mw1 مرحله ای که توی TV Station دنبال خالد اصد هستید.من به شخصه بعد از ۳ سال نتونستم روی Veteran ردش کنم اونوقت شما می گی میان جلوت می شینن ؟
سلام دوست عزیز
وا لا ما با افزایش درجه سختی cod افزایش هوش مصنوعی ندیدیم فقط فرقش اینه که تو نومال 4 تیر بخوری وارد حالت کما میشی:d ولی تو درجه سخت 2 تیر میخوری!!! وارد حالت کما میشی
کلا اساس مبارزات تو سری cod اینه که دشمن مثل پشکل بریزه جلوت و تو در نقش یه سرباز از جان گزشته و برای نجات دنیا از شر یه مشت تروریست بری و بجنگی!
دقیقا همه سربازای دشمن از جلوت رد میشن میرن پشت دیوار بعد میان بیرون و در تیرست قرار میگیرن و میخوان تو رو بکشن! یا میان جلوت میشینن!!! و بهت شلیک میکنن
حالا من نمیدونم چرا این قدر طرفدار داره
doom هم که همون سیستم مبارزات قدیمی دستت رو بزار رو تیر و رقص پا برو هیچ کس حریفت نیست !
cod از لحاظ حس سینمایی بودنش این قدر طرفدار داره و اسلحه های متنوعی که داره و کلا اینکه خسته کننده نمیشه ! وگرنه چیز خاصی نداره
سیستم مبارزه اش همونی یه که گفتم سرباز مثل پشکل میاد جلوت و تو فقط باید بزنیشون و هیچ شرایط درگیر کننده و تاکتیکی توی مبارزه ها نداره .
باز صد رحمت به doom که لا اقل از نظر تعدادی دشمن ها رو کمتر میزاشت
ocd که انگار تروریست ها یه مشت آدم کدن و احمق هستن که دقیقا وانت رو میارن جلوی تو و تو هم پشت یه تیر بار هستی !!!
شخصیت های cod که باهاش بازی میکردم منو یاد فیلم هندی مینداخت همرو حریف هستی !!! تو یه سرباز ابر قدرتی!!! خونت هم که خود به خود پر میشه!!! آخرت فیلم هندیه نه فیلم ژاپنیه چون جدیدا ژاپنی ها تو خالی بندی زدن رو دست هندی ها طرف با شیمشیر تو هوا نیم ساعت مبارزه میکنه و بعد رو شاخه نازک درخت فرود میاد !!!!!