بهترین Shooter » First-Person تاریخ؟

لیست که زیاده ...ولی:
Halo:CE
Quake 4
Crysis
Bioshock
BFBC2
R6:Vegas
Chronicles of Riddick:Scape from Butcher Bay
Farcry
Project Snowblind
هر کاری میکنم با هاف لایف نمیتونم کنار بیام ! یه بازی کند ،اعصاب خوردکن ،پر از باگ، عامه پسند ،نوب،محیط های خالی، بسیار Over Hype شده و کلیه ادامه هاش هم که کپی Paste شماره قبلی بود!:-/:-/:-/(باگ لایف)>:)

آخرین ویرایش:
راستی نیما نظرت راجع به شاه fpsها یعنی black چیه؟

شاه fps ها ؟!
تا 10 سال نوری هم تلاش کنید بهترین fps تاریخ HL2 هست و تمام :d
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز با گیم پلی که فیزیک را به صورت اعجاب انگیز کاربردی طراحی کردند که هنوز هم در هیچ بازی شاهدش نیستیم !
در کل تعریف های من از این بازی کهکشانی هست و اگه کلملت والاتر هم باشه استفاده میکنم :d
بعد از اون هم بازی های جانکارمک بزرگ پدر بزرگ FPS هست :دی ولفنشتاین و سری DOOM و ......

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
شاه fps ها ؟!
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز .
در کل تعریف های من از این بازی کهکشانی هست و اگه کلملت والاتر هم باشه استفاده میکنم :d
بعد از اون هم بازی های جانکارمک بزرگ پدر بزرگ FPS هست :دی ولفنشتاین و سری DOOM و ......
نسبتا موافقم :d همين ديروز دوباره نسبوندمش رفتم هنوز با فيزيكش حال ميكنم >:d<

شاه fps ها ؟!
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز با گیم پلی که فیزیک را به صورت اعجاب انگیز کاربردی طراحی کردند که هنوز هم در هیچ بازی شاهدش نیستیم !

هنوز وقتی یاد مرحله ی "We Don't go to Ravenholm..." می افتم نفسم بند میاد ! بدون شک برای من تاثر گذارترین مرحله ای بود که تا حالا بازی کردم !

اون صحنه ای که اون مرده (اسمش یادم نیست) در رو بست و گفت تو برو واقعا اشک منو دراورد !

character_grigory.jpg

یادش گرامی باد ...:((

حالا فیریک و طراحی مراحل بازی به کنار . بازی که مال سال 2004 بود ولی هنوزم از نظر گرافیک چیزی کمتر از بازی های 2010 نداره .

البته وقتی به صورت Orang box عرضه شد خیلی کامل شد واصلا با هیچ بازی fps دیگه ای قابل مقایسه نیست .

شاه fps ها ؟!
بله شاه:dمن نمیدونم چرا هرکاری کردم نتونستم با این hl2 کنار بیام.نمیدونم چرا:-/من با چند تا fps کلا کنار بیا نیستم:dfear-wolfenstien-half life-halo.به شخصه از doom خیلی خوشم میاد و عاشقش هستم و بیشتر از اونا میپسندمش.
ولی فرخ قبول کن black درسته از لحاظ کلی به پای hl2 نمیرسه-ولی از لحاظ گیم پلی هیچی کم نداشت.

نوشته شده توسط Gartall
شاه fps ها ؟!
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز .
بعد از اون هم بازی های جانکارمک بزرگ پدر بزرگ FPS هست :biggrin1: ولفنشتاین و سری DOOM و ......
این یک بارو کاملاً باهات موافقم! :d

ولی از لحاظ گیم پلی هیچی کم نداشت.

اشکان (مدیر سایت ) یه بار چیز خوبی گفت : half life 2 را باید درک کرد تا ازش لذت برد ! :دی
خوشبختانه همین گیمپلی بینظیر half life 2 هست که باعث شده بهش لقب بهترین شوتر تاریخ را بدن ! کاری که فیزیک کاربردی با گیم پلی بازی همراه با معماهاش کرد یه شاهکار بود که دنیای بازی به روش ندیده که تا همین الانش هم من بازی ندیدم که گیمپلی بازی بتونه چنین تعاملی با فیزیک داشته باشه . که این نشون دهنده مغز متفکر Gabe Newell است .

هرچی هست قسم خوردم تا HALF LIFE 3 نیاد دست از بازی کردن برندارم و اون زمونی که تمومش کردم قسم خوردم بازی کردن را بذار کنار :دی

اشکان (مدیر سایت ) یه بار چیز خوبی گفت : half life 2 را باید درک کرد تا ازش لذت برد ! :دی
خوشبختانه همین گیمپلی بینظیر half life 2 هست که باعث شده بهش لقب بهترین شوتر تاریخ را بدن ! کاری که فیزیک کاربردی با گیم پلی بازی همراه با معماهاش کرد یه شاهکار بود که دنیای بازی به روش ندیده که تا همین الانش هم من بازی ندیدم که گیمپلی بازی بتونه چنین تعاملی با فیزیک داشته باشه . که این نشون دهنده مغز متفکر Gabe Newell است .

هرچی هست قسم خوردم تا HALF LIFE 3 نیاد دست از بازی کردن برندارم و اون زمونی که تمومش کردم قسم خوردم بازی کردن را بذار کنار :دی
در هر صورت تحریمش میکنم:dای کاش روزی روزگاری black 2 ساخته بشه:((:(

جدی نیما؟:dپس برای همین نمرات pcش چرت شد:d:d

راستی نیما نظرت راجع به شاه fpsها یعنی black چیه؟

برعکس منم رو PC بازیش کردم به عنوان یه تاکتیکال شوتر همیشه GR رو یکی از بهترین ها میدونم AWF هم خیلی بازی خوبی بود تو دوره ی خودش رو PC ، حالا نظرات ممکنه فرق داشته باشه . یکی با نسخه ی 360 حال کرده باشه یکی با PC ! فک کنم نسخه ی 360 هم سوئیچ میشد رو FP ولی دقیقا یادم نمیاد .

در مورد سوال دوم ، Black از نظر یه سری موارد مثل تخریب پذیری ، گرافیک یه بازی عالی برای سکوی PS2 به حساب میاد ولی همونطور که فرخ گفت در مقابل Half Life 2 ( علیه السلام ) هیچ حرفی برای گفتن نداره . هرچند Black هم گیم پلی خوبی داشت .

شاه fps ها ؟!
بزن قدش >:d<
همه ی اینا به کنار باید گرفیکش رو هم گفت که Source Engine واقعا معجزه ای بود اون سال با Half Life 2 یعنی تهه ِ باقلوا :x

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or