HL2-GF
کاربر سایت
گوست ریکون : AWF رو PC به صورت FPS بود . روی 360 به صورت TPS بود :dببخشید ghost recon که fps نبود.سوم شخص بود.
گوست ریکون : AWF رو PC به صورت FPS بود . روی 360 به صورت TPS بود :dببخشید ghost recon که fps نبود.سوم شخص بود.
لیست که زیاده ...ولی:
Halo:CE
Quake 4
Crysis
Bioshock
BFBC2
R6:Vegas
Chronicles of Riddick:Scape from Butcher Bay
Farcry
Project Snowblind
این بازیا چیه بابا.
بهتر همشون سام ماجراجو بود
شوخی می کنم.
از نظر من اول Half Life بعد Halo و در آخر KZ2
جدی نیما؟:dپس برای همین نمرات pcش چرت شد:d:dگوست ریکون : AWF رو PC به صورت FPS بود . روی 360 به صورت TPS بود :d
راستی نیما نظرت راجع به شاه fpsها یعنی black چیه؟
نسبتا موافقم :d همين ديروز دوباره نسبوندمش رفتم هنوز با فيزيكش حال ميكنم >:d<شاه fps ها ؟!
تا 10 سال نوری هم تلاش کنید بهترین fps تاریخ HL2 هست و تمام :d
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز .
در کل تعریف های من از این بازی کهکشانی هست و اگه کلملت والاتر هم باشه استفاده میکنم :d
بعد از اون هم بازی های جانکارمک بزرگ پدر بزرگ FPS هست ولفنشتاین و سری DOOM و ......
شاه fps ها ؟!
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز با گیم پلی که فیزیک را به صورت اعجاب انگیز کاربردی طراحی کردند که هنوز هم در هیچ بازی شاهدش نیستیم !
در کل تعریف های من از این بازی کهکشانی هست و اگه کلملت والاتر هم باشه استفاده میکنم :d
بعد از اون هم بازی های جانکارمک بزرگ پدر بزرگ FPS هست ولفنشتاین و سری DOOM و ......
بله شاه:dمن نمیدونم چرا هرکاری کردم نتونستم با این hl2 کنار بیام.نمیدونم چرامن با چند تا fps کلا کنار بیا نیستم:dfear-wolfenstien-half life-halo.به شخصه از doom خیلی خوشم میاد و عاشقش هستم و بیشتر از اونا میپسندمش.شاه fps ها ؟!
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز با گیم پلی که فیزیک را به صورت اعجاب انگیز کاربردی طراحی کردند که هنوز هم در هیچ بازی شاهدش نیستیم !
این یک بارو کاملاً باهات موافقم! :dنوشته شده توسط Gartall
شاه fps ها ؟!
بهترین تجربه گیمریم در ادوار HL2 هست بازی سر از پا نواوری با اتمسفر بدون تکرار و وحشتناک گیرا با صدا گذاری خارق العاده با شخصیت پردازی استثنایی با داستان وحشتناک با طرحی مراحل شگفت انگیز .
بعد از اون هم بازی های جانکارمک بزرگ پدر بزرگ FPS هست :biggrin1: ولفنشتاین و سری DOOM و ......
ولی از لحاظ گیم پلی هیچی کم نداشت.
در هر صورت تحریمش میکنم:dای کاش روزی روزگاری black 2 ساخته بشهاشکان (مدیر سایت ) یه بار چیز خوبی گفت : half life 2 را باید درک کرد تا ازش لذت برد !
خوشبختانه همین گیمپلی بینظیر half life 2 هست که باعث شده بهش لقب بهترین شوتر تاریخ را بدن ! کاری که فیزیک کاربردی با گیم پلی بازی همراه با معماهاش کرد یه شاهکار بود که دنیای بازی به روش ندیده که تا همین الانش هم من بازی ندیدم که گیمپلی بازی بتونه چنین تعاملی با فیزیک داشته باشه . که این نشون دهنده مغز متفکر Gabe Newell است .
هرچی هست قسم خوردم تا HALF LIFE 3 نیاد دست از بازی کردن برندارم و اون زمونی که تمومش کردم قسم خوردم بازی کردن را بذار کنار
جدی نیما؟:dپس برای همین نمرات pcش چرت شد:d:d
راستی نیما نظرت راجع به شاه fpsها یعنی black چیه؟
بزن قدش >:d<شاه fps ها ؟!