بهترین Shooter » First-Person تاریخ؟

یعنی به نظرت MoH از HL سره ؟ :دی

پست قبلیم را نخوندی

نوشته شده توسط pidram
بهترین FPS ها
Max Payne
Max Payne2
Wofenstein
Call of duty Modern warfare 2 & 1
Call of duty black ops
Battlefield bad company2
Doom3
DeadSpace
Bioshock

آقا من نمیفهمم چرا HalfLife 2 اینقدر طرفدار داره . دو ماه پیش Orange Box را خریدم و HalfLife 2 را چهار پنج ساعتی بازی کردم ، حوصله ام را سر برد. به نظر خیلی معمولی میآمد. FarCry خیلی جالبتر بود.فوق العاده آسون هم بود. معماها را یک بچه کودکستانی هم حل میکرد.
اگر کسی من را قانع کند چرا Halflife جالبه و اینقدر طرفدار داره ، ممنون میشوم و روی اعتبارش کلیک میکنم

• Like
Reactions: 3line
خوب نظر خودمو بگم:
با تمام احترامی که به HL2 و سری HALO دارم ولی بهترین بازی که تو این سبک بازی کردم بی شک BLACK بوده با اون گیم پلی میخکوب کنندش واقعا جای بحث نمیمونه هیچوقت یادم نمیره با PS2 5 بار تا اخر این بازی رفتم هر دفعه هم با اشتیاق تمام و روی یه درجه سختی متفاوت:d
گرافیکشم که یه سر و گردن از بازی های دوران خودش بالاتر بود
در کل دوستان ناراحت نشن از نظر من این بازی از بازی هایی مثل HL2 یه سر وگردن بالاتره

شاید ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه ، اما به نظرم دوستانی که Black رو برترین شوتر اول شخص تاریخ میدونن عموما" بکس حرفه ای و های لولی هستند ... بازی ای که هرگز مارو احمق فرض نکرد و از همون دقایق ابتدایی وارد یه نبرد هیجان انگیز میکرد ... (نیم ساعت خواب آور ابتدایی HL 2 یادتونه ؟! :دی)
من بخش اعظمی از مهارت خودم در زمینه شوتر اول شخص رو مدیون همین بلک (وقبل اون هیلو 1) هستم . . .
بهش احترام میذاریم .

شاید ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه ، اما به نظرم دوستانی که Black رو برترین شوتر اول شخص تاریخ میدونن عموما" بکس حرفه ای و های لولی هستند ... بازی ای که هرگز مارو احمق فرض نکرد و از همون دقایق ابتدایی وارد یه نبرد هیجان انگیز میکرد ... (نیم ساعت خواب آور ابتدایی HL 2 یادتونه ؟! :دی)
من بخش اعظمی از مهارت خودم در زمینه شوتر اول شخص رو مدیون همین بلک (وقبل اون هیلو 1) هستم . . .
بهش احترام میذاریم .
کیوان جان میدونی من از کجا اعصابم خورده؟؟از اونجا که بازی مزخرفی مثل MW2 چنین نمراتی رو میگیره اما بازی مثل BLACK که اون گیم پلی حماسی رو داشت اون طور بهش بی لطفی میشه و همین نمرات باعث میشه ادامش ساخته نشه
حالا که استدیو سازنده این بازی تصمیم گرفته بازی به نام BODYCOUNT رو بسازه دوباره مورد بی لطفی خبر گذاری ها میشه من خودم الان چند وقته طولانی هست منتظر یه خبر جزئی از این بازی هستم اما متاسفانه...
از عنوان متوسطی مثل Resistance 3 هی زرت و زرت خبر میاد اما دریغ از یه خبر از این عنوان

خدا عاقبت این نسل رو به خیر کنه....

من که هوش مصنوعی و نمایش سینمایی و کاور گیری fear رو تو هیچ بازی ندیدم
نارنجک رو پرت می کردم تو صورت یارو بعد صحنه رو آهسته میکردم و بعد یه شلیک به نارنجک و بعد بومممممممممم
920744_20040902_790screen001.jpg

بعد هم cod mw2

بعد هم bioshock

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or