Leon.Fox کاربر سایت Dec 20, 2011 #46 این Most Wanted چه کرده... من با NFS: The Run هم خیلی حال کردم... آخرین ویرایش: Dec 20, 2011
r.mani کاربر سایت Dec 25, 2011 #47 undercover و pro street بادم نمیاد چطور بودن .. فقط دی وی دی شون رو داشتم. شیفت هم یه کم بازی کردم فقط HOT PURSUIT2هم خوب بود
undercover و pro street بادم نمیاد چطور بودن .. فقط دی وی دی شون رو داشتم. شیفت هم یه کم بازی کردم فقط HOT PURSUIT2هم خوب بود
K Komiser کاربر سایت Aug 6, 2012 #48 بهترین N.F.S قوی EA،تو دوسری مختلف،Most Wanted TM و Hot Pursuit(2010)TM بود که تو ریشه گرافیک و هیجان این شرکت مقام اول رو کسب کردند.
بهترین N.F.S قوی EA،تو دوسری مختلف،Most Wanted TM و Hot Pursuit(2010)TM بود که تو ریشه گرافیک و هیجان این شرکت مقام اول رو کسب کردند.
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Aug 7, 2012 #52 MW که شاهکار بود!!و بعدش Undeground 2 و Hot pursuit 2010 خیلی خوب بود سری Shift که کلا افتضاحاز همون گیم پلییش میشه فهمید
MW که شاهکار بود!!و بعدش Undeground 2 و Hot pursuit 2010 خیلی خوب بود سری Shift که کلا افتضاحاز همون گیم پلییش میشه فهمید
i$ahar کاربر سایت Aug 7, 2012 #53 Hot خوب بود ولي Most wanted عالييي ببوود!تصوير و گرفيك نسبت ب اون يكيا واقعي تر بود!اون يكيا خيلي كارتوني بودن !
Hot خوب بود ولي Most wanted عالييي ببوود!تصوير و گرفيك نسبت ب اون يكيا واقعي تر بود!اون يكيا خيلي كارتوني بودن !
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Aug 7, 2012 #55 کربون همش تو شب بود یک جوری بود!!! ولی MOST WANTED واقعا یک بازیی عالی بود الانم میخوان از اسم اون برای خودشون طرفدار جمع کنن
کربون همش تو شب بود یک جوری بود!!! ولی MOST WANTED واقعا یک بازیی عالی بود الانم میخوان از اسم اون برای خودشون طرفدار جمع کنن
samiradin کاربر سایت Aug 13, 2012 #57 بدون شک شاهکارای این سری بازیها underground 2 با most wanted هستن. ولی من به شخصه با u2 بیشتر حال کردم.ea باید نسخه سومشم بزنه
بدون شک شاهکارای این سری بازیها underground 2 با most wanted هستن. ولی من به شخصه با u2 بیشتر حال کردم.ea باید نسخه سومشم بزنه