بهترین need for speed از نظر شما؟

بهترین سری nee for speed از نظر شما؟

• NEED FOR SPEED

رای‌ها: 3 2.2%
  • NEED FOR SPED 2

رای‌ها: 6 4.5%
  • NEED FOR SPEED 3:HOT PURSUIT

رای‌ها: 10 7.5%
  • NEED FOR SPEED :HIGH STAKES

رای‌ها: 5 3.7%
  • NEED FOR SPEED:PORSCHE UNLEASHED

رای‌ها: 8 6.0%
  • NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT2

رای‌ها: 11 8.2%
  • NEED FOR SPEED:UNDER GROUND

رای‌ها: 18 13.4%
  • NEED FOR SPEED:UNDERGROUND 2

رای‌ها: 33 24.6%
  • NEED FOR SPEED:MOST WANTED

رای‌ها: 80 59.7%
  • NEED FOR SPEED:CARBON

رای‌ها: 20 14.9%
  • NEED FOR SPEED: PRO STREET

• NEED FOR SPEED: UNDER COVER

• NEED FOR SPEED:SHIFT

رای‌ها: 4 3.0%
  • NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT (2010)

رای‌ها: 35 26.1%
  • NEED FOR SPEED:WORD

رای‌ها: 0 0.0%
  • NEED FOR SPEED:SHIFT 2

رای‌ها: 7 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
  • نظرسنجی بسته شده است .
نمیتونم بین این 2تا بگم کدوم هر دو بینهایت فوق العاده بودن و خیلی هم باهاشون خاطره دارم
Need for speed 2 SE , Need for Speed 5

مسیر تو برف NFS 2 بی نظیر بود.

من تا حالا همه ی NFS ها رو بازی کردم اونم به مدت مدید :d
ولی تو رده بندی من اول undergrund 2 بعد nfs 2 و بعد most wanted و بعد کربن و بعد ... :d

ولی خاطرات UG 2 و NFS 2 هیچ وقت از یادم نمیره حتی بعد از اینهمه سال هنوز که هنوزه این دو تا بازی رو رو کامپیوترم دارم!

من به NFS 2 و کربن و Hot Pursuit قدیمی رای دادم چون به اندازه یک عمر باهاشون خاطره دارم و چون Hot Pursuitـه جدید تونست تا حدودی خاطراتم رو زنده کنه به اون هم رای دادم.

با این که NFS2 یکی از بازی های بود که بیش از اندازه باهاش حال کردم ولی هیچ ریسینگی مثل MW برام خاطره انگیز و دوست داشتنی نیست و به نظزم بهترینه!

میشه یکی لطف کنه بگه چرا انقد Most Wanted محبوبه؟؟من اون موقع به بازیایه ماشینی علاقه نداشتم بازی نکردمش.... الان از هر گیمری می پرسم میگه فقط NFS:MW!!!

هه هه هه من به MW رای ندادم ! :d
نمیدونم چرا ولی همه اینو خیلی دوست دارن ولی من اونقدرا باهاش حال نکردم !
من به شماره ی سوم رای دادم به خاطر اینکه 2 نفرش خیلی حال میداد و تا 2 سال بازیش میکردم !
بعدم به Underground 2 رای دادم چون بازی رو به بالاترین سطح ممکن برد و دیگه از اون به بعد کمتر چیز جدیدی به بازی اضافه شد که مثبت باشه ...
یک جوری میگی MW که آدم فکر میکنه modern warfare هست:دی

میشه یکی لطف کنه بگه چرا انقد Most Wanted محبوبه؟؟من اون موقع به بازیایه ماشینی علاقه نداشتم بازی نکردمش.... الان از هر گیمری می پرسم میگه فقط NFS:MW!!!
پس منم به لیست همه اضافه کن!:d
این بازی انقلابی بوجود آورد بنظر من همین بازی رو بگیرند تکچر گرافیکی بهش اضافه کنند از همه ی بازی ها بیشتر میگیره!

به نظر من MOST WANTED نه تنها درموقع خودش چیزی کم نداشت ، حتی از تمام بازی های هم سبک که بعد از اون هم اومدن یک سر و گردن بالاتر بود.

شرط می بندم این جا کسی high stakes بازی نکرده چون بقیه nfs ها در مقابلش جوکن
شرط نبند که غلط از اب درمیاد...!!!
من اینو بازی کردم و باهاش کلی خاطره دارم........در واقع من اولین بار با این بازی با need for speed اشنا شدم.
یادش بخیر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or