u.s.a کاربر سایت Nov 5, 2011 #32 بدون تردید underground 1.درسته که mw شاهکار بود.ولی استارت این کار از underground 1 خورده شد.mw فقط اونو کاملتر کرد.
بدون تردید underground 1.درسته که mw شاهکار بود.ولی استارت این کار از underground 1 خورده شد.mw فقط اونو کاملتر کرد.
arash gh کاربر سایت Nov 5, 2011 #33 نوشته شده توسط hunter387: MW عالی بود. اینHP هم بد نبود. بیشتر... با هات موافقم!
devil girl کاربر سایت Nov 17, 2011 #35 از نظر داستانی most wanted ولی از نظر گرافیک و فضاهای متنوع و طبیعت زیبا فقط و فقط hot pursuit خیلی خیلی زیبا بود!
از نظر داستانی most wanted ولی از نظر گرافیک و فضاهای متنوع و طبیعت زیبا فقط و فقط hot pursuit خیلی خیلی زیبا بود!
uriel کاربر سایت Nov 18, 2011 #39 واسه ی من hot pursuite 2 خیلی با حال بود ، کلا زیاد nfs باز نیستم ولی shift 1&2 رو هم بازی کردم که به نظرم 1 بهتر تا 2. ولی هون hot pursuit 2 از همش با حالتر بود با اینکه قدیمیه.
واسه ی من hot pursuite 2 خیلی با حال بود ، کلا زیاد nfs باز نیستم ولی shift 1&2 رو هم بازی کردم که به نظرم 1 بهتر تا 2. ولی هون hot pursuit 2 از همش با حالتر بود با اینکه قدیمیه.
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant کاربر سایت Nov 18, 2011 #41 NFS - UnderGround 2 NFS - Most Wanted
Leon.Fox کاربر سایت Nov 28, 2011 #42 اول UG1 چون یه تحول بود... و بعد از اون شاهکار EA NFS: Most Wanted
Sherytto کاربر سایت Dec 19, 2011 #44 به نظرم NEED FOR SPEED:MOST WANTED بهترین بود ولی فکر میکنم Run هم خالی از لطف نباشه