Lord Xbox
کاربر سایت
صداشون واسه اینه که کارت صدات ساپورت نکرده چون u3 صداش 5.1lpcm ضبط شده.کات سین الان رفتم دیدم همشون 720p هستن.با km player باز شدن فقط صدا ندارن
صداشون واسه اینه که کارت صدات ساپورت نکرده چون u3 صداش 5.1lpcm ضبط شده.کات سین الان رفتم دیدم همشون 720p هستن.با km player باز شدن فقط صدا ندارن
دقیقا تایید میشه کلا کار سونی تو این نسل گول مالیدن سر یوزراش با بازیای خیلی خیلی خطیه set piece شده و دوربین ثابت و از همه مهمتر کاتسینای از قبل رندر شده بوده یه infamous اپن ورد بود که اونم جلو اپن وردای دیگه حرفی نداشت واسه گفتن.
بخدا حیف میشین اینجا ... این چیزی که تو و تروا و فریتوس و ... کشف کردین یه دنیا منتقد و گیمر کشف نکردن !! بابا برید یجا خودتونو ثبت کنید ، افتخارش برای ما هم هست .
نیما جان از شما بعیده اسم ببری
نسل LOOOOOLLرو تو برم RAGEجادادی تو نظرسنجی بعد ویچر 2 را قرارندادی
بهترین گرافیک نسل بدون شک از نظر خودم HALO4 و هرکسی میتونه بیاد خلافش را ثابت کنه که متاسفانه نمیتونه بکنه از هر بابت بیاد از افکتهای ذره ای تا درشت ! لول ! ریل تایم بودن و فیس انیمیشن و نورپردازی و سایه زنی و تکسچرو...... بالاخره هر مبحثی دارید
نیما جان از شما بعیده اسم ببریبخدا حیف میشین اینجا ... این چیزی که تو و تروا و فریتوس و ... کشف کردین یه دنیا منتقد و گیمر کشف نکردن !! بابا برید یجا خودتونو ثبت کنید ، افتخارش برای ما هم هست .
بخدا حیف میشین اینجا ... این چیزی که تو و تروا و فریتوس و ... کشف کردین یه دنیا منتقد و گیمر کشف نکردن !! بابا برید یجا خودتونو ثبت کنید ، افتخارش برای ما هم هست .
خداوکیلی این پستا حق سونی فناس میدونی چرا واسه اینکه به هر حرفی علیه ps3 به شدیدترین شکل ممکن واکنشای مسخره نشون میدن مثلا همون قضیه کاتسینای u3 خودمم میدونم با بازی تفاوت دارن ولی نه 8 برابر ولی من از قصد گفتم 8 برابر واسه اینکه همون اول که یکی تو تاپیک گفت همشون اومدن دلقک بازی در آوردن از اساس زدن زیر ماجرا اگه منطقی بودن منم لج نمیکردم الانم سر این پست لج کردم :d وگرنه هر بازی نقطه ضعف و قوتای خودشو داره این دیگه به طراحی هنری بازی بستگی داره سازنده هاش تشخیص بدن قدرت کنسولو کجا استفاده کنن . بله.
یعنی چی؟ من چیکار به کات سین دارم؟ وقتی یارو میاد از کاتسین بازی عکس میزاره میگه گرافیک بازی فلان اینه تو که مدیری چرا نمیای بگی این عکس قبول نیست؟معلومه باید مسخره بشی ، وقتی کل بازی رو ول کردی از صبح تا شب چسبیدی به اینکه کات سین بازی فلانه انتظار داری چی بهت بگن ؟! تو اصلا چیکار با کات سین داری ؟! ببین اصلا نمیتونی خودتو توجیه کنی ... بدترین و بی منطق ترین فنبوی سونی باید بیاد پیش تو درس بخونه ! همیشه هم همه جا رو با حرفهای بی ربط و بی منطق بهم میریزی ...
برای آخرین بار میگم ، اگه فقط نیم پست دیگه از این قبیل نوشته ها ازت ببینم این آیدیت هم برای همیشه بن میشه و هر آیدی دیگه ای هم که بسازی باز هم بن میشه ... تا اینجا هم مدارا شده باهات بعد از 2 تا آیدی قبلیت که بن شد .
حالا میخوای اسمشو بذار زورگویی و لات بازی و ... اصلا مهم نیست . این پست هم جواب نداه ، اما و اگر هم نداره .
و خانمان براندازترین پست تاپیک توسط Lord Adhinos نوشته شد!!!کلاء شما انحصاری های ایکس باکس رو ببین همشون مخصوص بزرگسال و بسیار باحال هستند مثل هیلو و Gears of War
ولی انحصاری های پلی3 بازی هایی مثل Little big planet هستند.....