بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما که روشن شدنی نیستی هیچ هر چی من بگم بازم تو فاز فن بازی خودتی
اولا این بازی که هنوز نیومده
دوما این بازی که همش یه جا ساکنه و همه چیش از قبل برنامه ریزی شدس نه هوش مصنوعی داره نه چیزی کلا محیطش رو صورت دوتا کاراکتر خلاصه شده بقه جاهاش به شدت بلور شده و محیطشم محدود و خیلی خیلی خطیه.
سوما با این همه محدودیت فریم ریت این بازیو دیدی تو بالای 85 درصد جاها داره رو 20 فریم اجرا میشه برو تو همون دیجیتال فاندری که فعلا شده قبله عالم شماها ببین اینم عکسش همش داره رو 20 اجرا میشه:
7lk16nlmz2dbjm662uq.jpg

چهارما هر چی عکس و ویدئو از نمایش واقعی این بازی بیرون اومده برو ببین رزولوشنش چنده؟ بالا پائین صفه اسکوپ شده کاملا مشکیه یعنی داره با رزولوشن کمتر از 720p اجرا میشه اینم عکساش ویدئوشم تو سایتا هست

3qiw0like88m5kjvcg8.jpg

0jgx3k6exmatdbbc9st3.jpg

cqmq0l15w7457kzmyfi5.jpg

رزولوشن واقعیش 1280 در 540 هست چون بالا پائین صفحه همیشه مشکیه.یعنی کلا 691000 تا چگالی پیکسل داره جلوی 720 واقعی که 921600 تا چگالی پیکسل داره یعنی 25 درصد کمتر دارهb-)
حالا واسه یه بازی که همه جاش بلوریه و تو محیط محدوده بدون هوش مصنوعی و کاملا از قبل برنامه ریزی شده و با رزولوشن 25 درصد کمتر از 720 واقعی با 80 یا 90 درصد وقتا فریم ریت روی 20 خیلی سخته به نظرت این چیزارو ساختن کل جزئیات یکی از مرحله های این بازی اندازه یه نصفه مرحله هیلو جزئیات نداره که هیچی اندازه نصف یکی از همون مرحله u3 که تازه اونم خیلی خطیه جزئیات نداره.

کلا کاری که سونی داره میکنه اینه که این نسل با ساختن بازیای خطی و set pieced شده با کات سین از قبل رندر شده و دوربین ثابت و یه جورایی کوییک تایمی و بدون هوش مصنوعی مثل همین beyond یه جوری نقطه ضعفای ps3 یو پوشش بده البته این واسه شماها خوبه که کفتون ببره ولی واسه فنای مایکروسافت و xbox که همه بچه مطرح و حرفه ای هستن افت داره اینجور بازیا.والا.
facepalm.gif

فکر میکردم درحدی هستی که بشه 4 خط جوابتو داد . چه اشتباهی میکردم !

تو یکی دیگه آخرشی :-&خوش باش .

quote_icon.png
نوشته شده توسط armintn

برای مشاهده تصویر اصلی (944x531) روی این نوار کلیک کنید.
image_halo_4-20467-2311_0022.jpg
[/SPOILER]
برای مشاهده تصویر اصلی (944x531) روی این نوار کلیک کنید.
image_killzone_2-7119-1306_0004.jpg

البته عکس کیلزون مال سال 2007 فکرکنم . مقایسه با خودتون
رفتي يه عكس از صحنه هاي معمولي هيلو 4 رو پيدا كردي با بهترين عكس هاي كيلزون 2 مقايسه ميكني؟
الانم به نظرت كيلزون 2 تو اين عكسا كيفيتش بالاتره؟عكس كيلزون 2 اينقدر از لحاظ رنگبندي مات و كدره كه اول فكر كردم art work.
خوب چيزي كه چشم آدم ميبينه مشخصه سطح جزئيات تو عكس هيلو 4 بيشتر از كيلزون 2 هست به كيفيت دود تو دوتا عكس نگاه كن مشخصه كه هيلو 4 بالاتره در ضمن افكت گردو غبار روي هوا ناشي از سوختگي هم در هيلو 4 داره بيداد ميكنه وسطح جزئياتش بالاتره در ضمن به رفلكشن نور روي سطوح تانك هيلو 4 هم نگاه كن.حالا وضوح بهتر تصوير و سطح بيشتر جزئيات محيط وشلوغي بيشتر هيلو 4 هم بماند.

همونطور که شما هیچجوره نمیتونی ثابت کنی هیلو بهتر از اینا هست . ما بازیهای چند سال پیشمون داره با هیلو رقابت میکنه دیگه نیازی به بازیه امسالی نیست :دی
IGN:
Of course, gorgeous graphics are only one responsibility a console’s killer app must bear. Perhaps equal to Halo 4’s monitor-melting visuals is its bar-none
اصلا در حد رقابت هم نیستن متاسفانه...:دی بهتره باهاش کنار بیای و انقدر خودتو عذاب ندی. به هر حال امسال رو باید با این فقر سر کنید، کاریش هم نمیشه کرد.

IGN:

اصلا در حد رقابت هم نیستن متاسفانه...:دی بهتره باهاش کنار بیای و انقدر خودتو عذاب ندی. به هر حال امسال رو باید با این فقر سر کنید، کاریش هم نمیشه کرد.

میخای 520 تا از این جملات بیارم بعد شما سعی کنی کنار بیای ؟ . اصلا نیازی به امسال نیست با وجود بازیای سالهای قبل .

در حد رقابتم نیستن و اینا پستای نادرستی هستن و ارزش بحث رو پایین میارن . شبیه این میشه که بگی اسباب بازیه من بهترینه ، یه حالت بچه گونه به خودش میگیره .

هیلو 4 به خاطر جدید بودن میتونه تو بعضی جهات جلو های بهتری داشته باشه و میشه بحث کرد و قانع شد ولی "درحد رقابتم نیست" حرف اشتباهیه بابک قبول کن .

آخرین ویرایش:
این دیگه از فقر بازیه امساله دیگه:دی اول از مانور روی عناوین مولتی شروع شد و وقتی دیدن آبی از AC3 و FC3 گرم نمیشه، روی به سال های قبل آوردن:دی
البته خُب هیچ جوره هم کسی نمیتونه ثابت کنه اینا در حد هیلو هستند.

کار به جمله آخرت ندارم:دی چون خودت هم میدونی این بحث تا سال دیگه هم ادامه داره8-| AC3 هم کاری بش ندارم ولی FC3 خیلی گرافیکش شاخه;;)

ولی بزن این پست های نامربوط KZ+Uncharted و خصوصاً Beyond رو پاک کن دیگه باو:|آخه بازی که ریلیز نشده چه ربطی به بهترین گرافیک کنسولی سال 2012 داره!؟/:):-o

حالا میگیم یه عکس KZ2 رو گذاشتن دارن با HALO 4 مقایسه میکنن ولی کی دیگه به بازی که منتشر نشده گیر میده آخه:-j

ویرایش : این هم اضافه کنم یکسری دیوانه جدیداً یافت شدن که میرن آیدی میسازن فقط باش لایک بزنن=))

آخرین ویرایش:
دوستان این far.cry یه دزده کثیفه امضامو بخونید هر کی بهش فش بده دعاش می کنم به خدا

میخای 520 تا از این جملات بیارم بعد شما سعی کنی کنار بیای ؟ . اصلا نیازی به امسال نیست با وجود بازیای سالهای قبل
جملات سال های قبل واسه سال های قبل بوده نه الان :دی وقتی یه بازی سال 2011 عرضه شده اونی که اومده در مورد بازی X گفته بهترین و خفن ترین و فلان ترین، حرفش در مورد اون بازی هایی بوده که تا قبل از بازی X عرضه شدن نه واسه بازی هایی که بعد از X عرضه شدن :دی شاید همین فردا یه بازی عرضه شد که گرافیکش از Halo 4 بهتر بود اونوقت میشه به حرف سایت ها استناد کرد، ولی الان نمیشه بگیم چون پارسال در مورد U3 اون حرف ها رو زدن پس دیگه تا آخر نسل گرافیکش از هر چی بازی میاد بیشتره!

جملات سال های قبل واسه سال های قبل بوده نه الان :دی وقتی یه بازی سال 2011 عرضه شده اونی که اومده در مورد بازی X گفته بهترین و خفن ترین و فلان ترین، حرفش در مورد اون بازی هایی بوده که تا قبل از بازی X عرضه شدن نه واسه بازی هایی که بعد از X عرضه شدن :دی شاید همین فردا یه بازی عرضه شد که گرافیکش از Halo 4 بهتر بود اونوقت میشه به حرف سایت ها استناد کرد، ولی الان نمیشه بگیم چون پارسال در مورد U3 اون حرف ها رو زدن پس دیگه تا آخر نسل گرافیکش از هر چی بازی میاد بیشتره!

محمد ادم خودش چشم داره میبینه بقول یکی از دوستان ;;) ما هم چشم داریم و میبینم و میگیم که خیلی خیلی خیلی بازی ها هستند مال سال های پیش انحصاری سونی که هنوزم توانایی رقابت با این اپیک فیل رو دارند :d کیلزون 2 هنوزم سر پا هست دیگه کیلزون 3 و انچارتد 2 و 3 هم بماند .

محمد ادم خودش چشم داره میبینه بقول یکی از دوستان ;;) ما هم چشم داریم و میبینم و میگیم که خیلی خیلی خیلی بازی ها هستند مال سال های پیش انحصاری سونی که هنوزم توانایی رقابت با این اپیک فیل رو دارند :d کیلزون 2 هنوزم سر پا هست دیگه کیلزون 3 و انچارتد 2 و 3 هم بماند .
من اون کامنت رو در مورد حرف های سایت ها گفتم :دی ولی همون طور که سال های قبل به نظر سایت ها استناد میشد، الان هم باید همون کار انجام بشه وگرنه من معتقدم گرافیک Gears 2 بهتر از MGS4 هست ولی خب چون سایت ها MGS4 رو بیشتر تحویل گرفتن نمیام نظرم رو به صورت Fact بیان کنم :دی الان هم کسی بگه گرافیک U3 بالاتر از Halo 4 هست مشکلی ندارم، ولی دیگه U2 و ... رو بی خیال شو :دی

HALO4 چیزی نداره

سلام هیچ موقعه خوش نمیاد بگم کدوم بازی بهتره یا بدتر ولی به شدت از این بازی HALO4 بدم میاد چون مطمئنم فقط و تنها فقط برای اینکه مایکروسافت به شدت روش تبلیغ میکنه فروش داره وگرنه خود سری بازی های GEOW بسیار از این قشنگ تر هست نسخه قبلی مایکروسافت چیزی در حدود 250 میلیون دلار فقط خرج تبلیغات بازی کرد برا ین نمیدونم کلا خود بچهه های 360 باز عزیز هم میدونن که به هیچ وجه اون لذتی که بازی های دیگه داره این هالو 4 نداره و نخواهد داشت بهترین گرافیک سال به نظر من اساسین گرید 3 هست به شدت گرافیکش بالاست

سلام هیچ موقعه خوش نمیاد بگم کدوم بازی بهتره یا بدتر ولی به شدت از این بازی HALO4 بدم میاد چون مطمئنم فقط و تنها فقط برای اینکه مایکروسافت به شدت روش تبلیغ میکنه فروش داره
از کجا اینقدر مطمئنی؟ :|

من اون کامنت رو در مورد حرف های سایت ها گفتم :دی ولی همون طور که سال های قبل به نظر سایت ها استناد میشد، الان هم باید همون کار انجام بشه وگرنه من معتقدم گرافیک Gears 2 بهتر از MGS4 هست ولی خب چون سایت ها MGS4 رو بیشتر تحویل گرفتن نمیام نظرم رو به صورت Fact بیان کنم :دی الان هم کسی بگه گرافیک U3 بالاتر از Halo 4 هست مشکلی ندارم، ولی دیگه U2 و ... رو بی خیال شو :دی
محمد من اگه بگم گرافیک U2 هنوزم که هنوزه یه الگو هست و عظمتی هست برای خودش میخوای انکار کنی ؟؟ بنظرم و بنظر خیلی ها عظمت U2 شاید بیشتر از U3 نباشه اما مطمئنا دور هم ازش نیست:d داریم در مورد یه بازی با متای 96 حرف میزنیم نه 87 ;;):d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or