reach usa
کاربر سایت
[/SPOILER]
البته عکس کیلزون مال سال 2007 فکرکنم . مقایسه با خودتون
واقعا جقدر موقعيت اين تو عكس شبيه به همه !!
[/SPOILER]
این کلماتی که به کار میبری خیلی اغراق آمیزه. خیلی جاها یعنی چی؟ یعنی بیشتر جاها؟! 90% موارد کیفیت تکستچرها عالی است، حالا دیگه چشم تو خیلی جاها چی میبینه رو من مسئولش نیستم این نقل قول DF در مورد تکستچرها:
Rarely = به ندرت
تازه وسعت محیط هم قابل مقایسه با بازیهای مد نظر تو نیست و انقدر عالیه تو این زمینه.
اون قسمت دوم رو نپیچون، من اصلا با این حرفایی که اون طرف گفت کاری ندارم. پارسال رو میگم که کسی جرات نداشت کوچکترین ایرادی از U3 بگیره و به سرعت جبهه سنگینی جلوش میگرفتی، اما الان خیلی راحت میای واقعیات رو نقض میکنی و میگی نظر شخصیمه.
هنوز توضیح ندادی نظرت درباره اون جمله DF چیه که گفته بازی کیفیتش رو در تمام طول Campaign حفظ میکنه الان DF به عنوان یه مرجع تخصصی حرفش مهمه یا الان فقط چشم های خودت اهمیت داره؟
راستی جالبه، خودت اول بالاتر گفتی:
حالا که عکس ها رو دیدی و دیدی خیلی هم زیبا بود، یهو سوادت قد داد و خیلی ریزتر شدی و رفتی سراغ تک تک قسمت های گرافیکی؟ اصلا تو فرض کن تکستچرها داغون، فقط نورپردازی خوبه. مهم اینه که به قول خودت چیزی که چشم میبینه خیلی زیباست.
واقعا نمیتونی حتی تو یک صفحه هم دو تا حرف متفاوت نزنی؟ که حداقل آدم بدونه تکلیفش چیه تو بحث.
بابک بالا بری پایین بیای گرافیکای هم سطح و در مواقعی بهتر از هیلو4 تو این نسل وجود داره . تو عکسایی که گزاشتی از مراحل اول عالین ولی اکثرا آبجکتای صاف و مکعبی بدون جزئیات هست و عکسای جنگلش هم همگی distance هستن .یه عکس هم از گل و گیاه زیر پای مستز چیف بزار .
پ.ن : اگه یکی بیاد بگه هیلو4 بهترین گرافیک نسل هست حرفش میتوه درست باشه همونطور که یکی بیاد بگه U3 بهترین گرافیک نسل هست هم حرفش میتونه درست باشهه و حرف کودوم درستتره رو نمیتونی ثابت کنی چون هیچ سایتی اشاره نکرده .
اگه اینا یی که اینجا پست میدن دارن فن بازی میکنن چون از پستات معلومه همچین فکری داری پس اونوقت باید گفت خودت خیلی بیشتر از همه فن هیلو هستی
درضمن عکسا همیشه دلنواز هستن عکسایی که آرمین گذاشت ، تو حلقت . کیلزون 2 مال 4 سال پیشه و من تو این عکس هیچ تفاوتی با هیلو4 نمیبینم حتی کیلزون2 زیباترم دیده میشه .
البته اینجور جاها دیگه مهم نیست Digital Foundry گفته
the game does a great job of maintaining that level of quality across the entirety of the campaign.
اینجا آخه بگو منظورش از اون That Level کودوم لول هست ؟؟؟ همون لولی که گفته اون حس GOW3 رو به آدم نمیده
من یادم نمیاد با نظر کسی کاری داشته باشم ، مگه اینکه یه چیزی تو مایه های 8 تا PS3 یا این عکسای مذخرفی که مستر Lord Xbox میذاره باشه !
مارو روشن کن بینیم PS3 که نمیتونه کات-سین های U3 رو رئل تایم اجرا کنه اینو چجوری کاملاً رئل تایم اجرا میکنه ؟! نکنه PS3 یهو قدرتش 10-12 برابر میشه ؟!اگه ps3 میتونست اون کات سینا رو اجرا کنه چرا باید بدن با 8 تا ps3 درست بشه و بعد ps3 فقط فیلمشو نشون بده؟ میشه یه توضیحی بدی؟
ببین تو گفتی زیبایی رو فقط کار داری. تکسچر اصلا داغون، ولی وقتی به محیط ها نگاه میکنی همشون فوق العاده زیباست (عکس هم گذاشتم). حالا اینکه تکسچر بده، نورپردازی خوبه و اینا رو به قول خودت تو کاری نداری، فقط اون overall ـی که میبینی مهمه. حالا یهو تک تک قسمت ها مهم شد و اینجا زوم شدی به تکسچر؟!1- کیفیت تکسچر با زیبایی تکسچر فرق داره ، میدونم تکسچرها در اکثریت بازی عمق و کیفیت عالی داره اما خیلی جاها زیبا نیست بنظر من یعنی نوع تکسچری که در خیلی از سطوح بکار رفته رو من دوست ندارم .
از سال 2008 تا الان داری جلوی همه جبهه میگیری تا فرخ یا دو نفر دیگه میومدن میگفتن گرافیک Gears 2 بهتره، سریع میگفتی "اِ اِ ببین سایت ها چی گفتن"، حالا اینجا دموکراتیک شدی؟>:d<3- راجع به جبهه های سنگین گرفتن در مقابل نظر افراد به U3 نقل قول بیار تا در موردش صحبت کنیم ، من یادم نمیاد با نظر کسی کاری داشته باشم ، مگه اینکه یه چیزی تو مایه های 8 تا PS3 یا این عکسای مذخرفی که مستر Lord Xbox میذاره باشه !
بیخیال دیگه رو این مورد بحث نکن اصلا هیچکدوم از بازیهایی که قبلا جایزه های گرافیک گرفتن، اصلا در این حد نبوده وسعتشون. حداقل 3-4 برابر بزرگتره (بعضی جاها مثل مرحله پنجم تا 10 برابر).4- وسعت محیط هم حالا همچین عظیم و Open World نبوده که بخوای راجع بهش صحبت کنی ، ضمن اینکه خیلی جاها که من باهاش مشکل دارم قسمتهای Indoor و بسته هستند .
خُب مگه من اومدم با کسی بحث کنم بگم "میتونی از فلان مرحله U3 عکس بگذاری؟" ؟ کلا پس واسه چی بحث میکنی؟ نظرت رو گفتی تموم شد رفت، چرا فرتی اومدی از من عکس خواستی؟ غیر از این بود که میخواستی چیزی رو به من بقبولونی؟2- برای معیار عمومی و چیزی که قابل استناد هست DF مهمه نه چشمهای من ، ولی مگه پارسال تو بنظرت Crysis 2 بهترین بود و در نهایت در مقابل U3 از نظر اکثریت سایتها هیچی حساب نشد تو اومدی بگی من اشتباه کردم ، چشام چپ بود یا ... ؟ خب نظر تو اون بوده ، الانم نظر من اینه ، من نگفتم کسی باید حرف منو قبول کنه که !!!
این کلماتی که به کار میبری خیلی اغراق آمیزه. خیلی جاها یعنی چی؟ یعنی بیشتر جاها؟! 90% موارد کیفیت تکستچرها عالی است، حالا دیگه چشم تو خیلی جاها چی میبینه رو من مسئولش نیستم این نقل قول DF در مورد تکستچرها:
Rarely = به ندرت
تازه وسعت محیط هم قابل مقایسه با بازیهای مد نظر تو نیست و انقدر عالیه تو این زمینه.
اون قسمت دوم رو نپیچون، من اصلا با این حرفایی که اون طرف گفت کاری ندارم. پارسال رو میگم که کسی جرات نداشت کوچکترین ایرادی از U3 بگیره و به سرعت جبهه سنگینی جلوش میگرفتی، اما الان خیلی راحت میای واقعیات رو نقض میکنی و میگی نظر شخصیمه.
هنوز توضیح ندادی نظرت درباره اون جمله DF چیه که گفته بازی کیفیتش رو در تمام طول Campaign حفظ میکنه الان DF به عنوان یه مرجع تخصصی حرفش مهمه یا الان فقط چشم های خودت اهمیت داره؟
ببین تو گفتی زیبایی رو فقط کار داری. تکسچر اصلا داغون، ولی وقتی به محیط ها نگاه میکنی همشون فوق العاده زیباست (عکس هم گذاشتم). حالا اینکه تکسچر بده، نورپردازی خوبه و اینا رو به قول خودت تو کاری نداری، فقط اون overall ـی که میبینی مهمه. حالا یهو تک تک قسمت ها مهم شد و اینجا زوم شدی به تکسچر؟!
از سال 2008 تا الان داری جلوی همه جبهه میگیری تا فرخ یا دو نفر دیگه میومدن میگفتن گرافیک Gears 2 بهتره، سریع میگفتی "اِ اِ ببین سایت ها چی گفتن"، حالا اینجا دموکراتیک شدی؟>:d<
بیخیال دیگه رو این مورد بحث نکن اصلا هیچکدوم از بازیهایی که قبلا جایزه های گرافیک گرفتن، اصلا در این حد نبوده وسعتشون. حداقل 3-4 برابر بزرگتره (بعضی جاها مثل مرحله پنجم تا 10 برابر).
خُب مگه من اومدم با کسی بحث کنم بگم "میتونی از فلان مرحله U3 عکس بگذاری؟" ؟ کلا پس واسه چی بحث میکنی؟ نظرت رو گفتی تموم شد رفت، چرا فرتی اومدی از من عکس خواستی؟ غیر از این بود که میخواستی چیزی رو به من بقبولونی؟
یه چیزی را اشتباه معنی نکنید ! اینجا هیلو 4 با gow3 مقایسه نشده بلکه df میگه 20 دقیقه اول gow3 ادم را یاد نسل بعد مینداخت ( حالا اینم در نظر بگیر که بازی سال 2010 اومده ) بعد میگه هیلو 4 ادم را دقیقا یاد نسل بعد نمیندازه ولی حس خیلی نزدیکی بهش داره ! اما مهم اینجاست که هیلو 4 این کار بزرگ را در سراسر بازی حفظ میکنه !خوب اینکه گفته هیلو4 اون حس اولین باز تجربه کردنه 20 دقیقه ی اول GOW3 رو که همه میگفتن واسه نسل بعد هست رو تو آدم ایجاد نمیکنه ولی نزدیک هست فقط و منظورشم این نیست که گاو گرافیکش افت میکنه . خودت که خودتو نقض کردی که
من اصلا کاری با تکسچر ندارم ، گفتم که منظورم این نیست برم یه تکسچر داغون پیدا کنم ، موضوع اینه که یکسری از قسمتها و مراحل Halo 4 در نمای کلی اصلا زیبا و چشم نواز نیست حالا من سوادم قد نمیده که 10000 تا افکت در اون مرحله بکار رفته ولی چیزی که چشمم میبینه یه صحنه معمولیه که زیبایی خاصی نداره . از این لحاظ و با توجه به نظر شخصی خودم 2 - 3 تا بازی رو بهتر از Halo 4 میدونم . حالا میتونید اسمش رو بذارید فشار وارده یا فن بازی یا ... ولی واقعا بدون هیچ قصدی نظرم اینه .
وسعت محیط هم حالا همچین عظیم و Open World نبوده که بخوای راجع بهش صحبت کنی ، ضمن اینکه خیلی جاها که من باهاش مشکل دارم قسمتهای Indoor و بسته هستند .
باشه هیلو4 اصلا از آنچارتد 1 هم پایینتره، بیخیالخب نه دیگه ، منظور من اینه نورپردازی یه جزء که زیباست ولی Overall در همه مراحل اونقدر زیبا نیست که از نظرمن بهترین گرافیک نسل باشه ( اینم بگم من سر این بحث ندارم که Halo 4 یکی از بهترین گرافیک ها رو داره ، سر بهترین بودنش بحث دارم و در کل تا الان جزء 3 - 4 تا گرافیک برتر میدونمش اما بهترین نه )
نگفتی تا کسی میومد به انتخاب های VGA یا جاهای دیگه اعتراض میکرد سریع جوابش رو میدادی. حیف که الان اصلا تو مود پیدا کردن تاپیک های 4 سال پیش نیستمبابا بخدا سر همون MGS 4 هم من هزار بار گفتم اینا خیلی بهم نزدیکن و نباید به کسی که میگه GeOW بهتره ایراد گرفت ، اگه منظورت اینه که بحث میکنم سر بهتر و بدتر بودن که خب مسلمه ، اگه اینجا نخوایم بحث کنیم پس چیکار کنیم ؟!! اما تو میگی جبهه سنگین میگرفتی و ... اینو قبول ندارم ، مگه مواردی که گفتم .
من اومدم نقل قول DF رو گذاشتم که گفته بود در تمام طول بازی کیفیت حفظ میشه، برگشتی گفتی عکس بگذار، در صورتی که من اصلا پست تو رو هم نقل قول نکرده بودم. این یعنی چی؟من نخواستم چیزی رو به تو بقبولونم خواستم نظر خودمو بیشتر توضیح بدم که بنا به چه دلیلی دارم اینا رو میگم و اینکه اینطوری نیست که الان خودم Halo 4 رو بازی کردم و کلی کف کردم ولی از روی فن بازی یا ترول کردن اومدم اینجا چرت و پرت میگم .
[/SPOILER]
این دیگه از فقر بازیه امساله دیگه اول از مانور روی عناوین مولتی شروع شد و وقتی دیدن آبی از AC3 و FC3 گرم نمیشه، روی به سال های قبل آوردنچرا عکس از KZ&Uncharted میگذارید:confused:
مقايسه بين هيلو 4 وآنچارتد 3 هست شما رفتي عكس از بازي گذاشتي كه سال بعد مياد خوب ميخواي منم برم عكس از كرايسيس 3 بزارم.مارو روشن کن بینیم PS3 که نمیتونه کات-سین های U3 رو رئل تایم اجرا کنه اینو چجوری کاملاً رئل تایم اجرا میکنه ؟! نکنه PS3 یهو قدرتش 10-12 برابر میشه ؟!
آره همین بازی که دیجیتال فاندری (ع) هم رسماً گفته "استاندارد جدیدی هست برای کنسول های فعلی. نورپردازی، انیمیشن، اسکین شیدر و... بهترینه " ؟ ها ؟!
Tech Analysis: Beyond: Two Souls • Articles • Eurogamer.net
کات سین های سری آنچارتد به این دلیل پری رندر هست چون لودینگ های بازی رو پشتش پنهان میکنن, اینو خود سازنده ها هم گفتن بارها . اون 8 تا PS3شیر کردن هم احتمالاً خواستن سرعت رندر گرفتن رو خیلی خیلی بالاتر ببرن .
مارو روشن کن بینیم PS3 که نمیتونه کات-سین های U3 رو رئل تایم اجرا کنه اینو چجوری کاملاً رئل تایم اجرا میکنه ؟! نکنه PS3 یهو قدرتش 10-12 برابر میشه ؟!
آره همین بازی که دیجیتال فاندری (ع) هم رسماً گفته "استاندارد جدیدی هست برای کنسول های فعلی. نورپردازی، انیمیشن، اسکین شیدر و... بهترینه " ؟ ها ؟!
Tech Analysis: Beyond: Two Souls • Articles • Eurogamer.net
کات سین های سری آنچارتد به این دلیل پری رندر هست چون لودینگ های بازی رو پشتش پنهان میکنن, اینو خود سازنده ها هم گفتن بارها . اون 8 تا PS3شیر کردن هم احتمالاً خواستن سرعت رندر گرفتن رو خیلی خیلی بالاتر ببرن .
facepalm.gif
فکر میکردم درحدی هستی که بشه 4 خط جوابتو داد . چه اشتباهی میکردم !
تو یکی دیگه آخرشیخوش باش .
البته خُب هیچ جوره هم کسی نمیتونه ثابت کنه اینا در حد هیلو هستند.