بهترین گرافیک این نسل؟

بهترین گرافیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    290

Behrooz

کاربر سایت
باشه باو منظورم نسل قبله! :| :d و فقط PS3/360.

قوانین:

• تو رو خدا حتما یه دو خطی در موردش بنویسید! :| :d بگید چرا، نه اینکه فقط اسم بازی رو ببرید و خداحافظی کنید برید! :| :d
  • و اینکه حتما یه عکسی از یه قسمتی که گرافیک بازی رو رخ همه میکشه از بازی هم بذارید! :d

تو دو قسمت تقسیم میکنم:

• بهترین گرافیک تکنیکی (تکستچر، افکت، فریم ریت، رزولوشن و ...) (انیمیشن ها هم حساب میشه)
  • بهترین گرافیک هنری

و در نهایت:

• بهترین در مجموع

بهترین گرافیک تکنیکی: اول میخواستم Crysis 3 انتخاب کنم، از لحاظ افکت ها بهترین چیزی که من تا حالا رو کنسول ها دیدم. واقعا بعضی جاهاش فک برانداز بود، اما چیزی که منو اذیت میکرد و حتی این موضوع از crysis 2 هم بسیار بدتر بود تکستچرهای خیلی بی کیفیت در بعضی (یا بسیاری) از جاهای بازی بود. به خاطر همین بهترین گرافیک تکنیکی رو میدم به TLoU (و در رتبه ی بعدی Crysis 3/Killzone 2/Uncharted 2) مدل سازی بسیار بسیار خوب. تکستچرها و افکت ها و فریم ریت همه در بهترین حالت بودن. یکمی jaggieها اذیت میکرد اما.

The_Last_of_Us_9.png

بهترین گرافیک هنری: با اختلاف بسیار بسیار زیاد Mirror's Edge. هنوز که هنوز مزه ی رنگ های بازی رو زبونه! :d واقعا حس بسیار خوبی به آدم میداد. نورپردازی فوق العاده زیبا. استفاده از رنگ های تند که بسیار عالی کار شده بود. کلا یه ترکیبی بود که تا حالا نمونش دیده نشده بود.

15299133948299921796.jpg

در نهایت بهترین گرافیک این نسل (از نظر من):

TLoU (و در رتبه ی بعدی Mirror's Edge/Uncharted 2)
:d

36468088728402795446.gif

و حالا نوبت شماست :d

نظر مون باید گرافیک کنسولی باشه یا pc هم قبوله؟:d
اگه کنسولیه به لست اف اس باید رای داد:d
اگه pc هم میشه باید به کرایسیس 3 رای داد:d
ویرایش: جمله اول پستت جواب سوال منه:d

خب چون بحث pc اینجا نیست راحتتر میشه بحث کرد در حیطه ی گرافیکی :d
نکته ی اول و کاملا واضح و مبرهن اینکه اکثریت گرافیک های فک بر انداز کنسولی نسل هفتم رو فقط روی کنسولی به اسم ps3 میشد تجربه کرد که از قضا اکثرا هم انحصاری بودن!
نکته ی دوم هم اینکه باید معیارهای انتخاب رو با توجه به سال عرضه ی اون سنجید!
اما انتخاب های من :
رتبه ی اول :
the last of us
جزئیاتی که بیداد می کرد, نورپردازی ای که نوازش می داد , کیفیت بافتهایی که زبان رو به تحسین تحریک می کرد, طراحی اجسام و عناصری که سر شوق می آوردت , افکتهای بی نظیری مثل خون و آتش که بهت زدت میکرد و انیمیشنهای نرم و روان که در کنار طراحی هنری عالی باعث میشد در عین اینکه در حال مخلوط کردن کف و خون بودی فک مبارکت با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت بر سطح زمین اصابت کنه :d
این زیبایی ها رو تنوع لوکیشنها و مراحل متنوع تکمیل میکرد و اساتید ناتی داگ مثل کرایتک با کرایسیسش 99 درصد مواقع فقط سبزینه و درخت نشون نمی دادن و با اندکی پیشروی در بازی چشمهاتون ارمغانی از انواع مناظر مختلف از جنگل و شهر بازانی گرفته تا دهکده ی برفی و جاده ی سوت و کور و ....رو هدیه می گرفتن!
گرافیک the last of us تقریبا نهایت چیزی بود که از یک کنسول نسل هفتمی می شد بیرون کشید بدون اینکه این سنگینی گرافیکی تاثیر منفی رو فریم بازی وتجربه ی ما از اون بگذاره!
رتبه ی دوم:
uncharted 2:at
رکورد بیشترین تعداد سر دادن wooow ها تو یک بازی رو از سوی خودم به این عنوان می دم که یکی از دلایلش همون گرافیک فک براندازش هست! باز هم مثل دیگر آثار ناتی داگ جزئیات خیره کننده در هر صحنه از بازی نظر ها رو به خودش جلب میکنه! کیفیت بافتها و تکسچر ها و نورپردازی و...همه و همه در حد فوق العاده بوده !
از دیگر ویژگی های بارز این عنوان استفاده ی درست از رنگ پردازی های محیط که غالبا گرم بوده و قشنگ چشم ها رو نوازش میداد! این بازی از هر لحاظ بینظیر بود و گرافیک هم یکی از مشخصه های بارزش!
رتبه ی سوم :
uncharted 3
خب این هم گرافیک بهینه ی شماره ی دوم بود ولی خب به اندازه ی اون تاثیر گذار و انقلابی نبود ولی این دلیل نمیشه اون جلوه های بصری خیره کننده رو که از لحاظ هنری هم پیشرفته تر شده بود رو نادیده بگیریم!
اون صحرای لعنتی رو مگه میشه فراموش کرد؟! :|
رتبه ی 4:
killzone 2
گرافیک تکنیکی فوق العاده قوی خیلی خیلی کمک کرد که اون جو سنگین و تاریک دنیای کیلزون بیشتر به چشم بیاد!
یکی از لدت بخشترین تفریح ها تو سری کیلزون و ایضا همین شماره 2 تعویض خشاب بازی بود تا در اون لحظه که کاراکتر بازی خشاب ها رو تعویض میکرد یکی از بینظیرترین و تحسین برانگیزترین صحنه های ممکن رو با نهایت جزئیات و افکتهای به کار رفته ببینیم!
خود سلاح m82 هم یکی از بهترین و خوش کیفیت ترین سلاح های تاریخ بازی ها رایانه ای هست! طراحی هلگاست و اون چشم های قرمز ولباس های مشگی هم از لحاظ هنری عالی کار شده! خلاصه اینکه کیلزون 2 عجیب گرافیک خفنی داشت!
رتبه ی 5:
god of war 3
دیگه هر عنصر و المان گرافیکی رو که بخوایم تو این بازی بررسی کنیم در اوج قرار داره! 2 تا از بارزترین ویژگی های گرافیکی این بازی یکی طراحی خود کریتوس هست که اندام هاش به طبیعی ترین شکل ممکن صورت گرفته یکی هم لوکیشنهای عظیم و مناطق بزرگ به زیبایی و شکوه هر چه تمام ساخته شده! نبرد با پوسیدون و کرونوس رو در اون مقیاس های عظیم به یاد بیارید واون تارتاروس و ...
رتبه ی 6
crysys 3
این هم از عناوینی بود که شیره ی کنسولها رو تقریبا کشید ویک گرافیک فنی قوی رو ارائه داد ولی همیشه و همه جا عالی نبود و نکته ی دیگه هم اینکه چیزی که ما از گرافیک خفن کرایسیس می بینیم فقط محدود به چند درخت و سبزینه هست و اون تنوعی که امثال آخرین ما داره رو نداره!
رتبه ی 7
gears of war 2
هر سال چند عنوان هستن که شکوه آنریل انجین رو به تصور میکشن! سری گیرز آو وار هم پرچمدار به رخ کشیدن قدرت این انجین پرکاربرد هست که بنظرم با توجه به زمان هر یک از عناوین این سری این گیرز 2 هست که چشم نوازترین گرافیک رو ارائه میده!
و چند عنوان دیگه
read dead redemption : عجب دراو دیتسنی داشت!
killzone 3: رتبش بالاتر از این حرفهاست و نمونه ی پیشرفته ی کیلزون 2 هست ولی خب من ملاک زمان عرضه رو در نظر میگیرم!
rage
far cry 3
dirt2&3
واما از لحاظ صرف هنری! :
journey
alice:mr
castlevania:los
final fantasy 13
و.....
با تشکر

به نسبت بزرگی محیط بازی gta vیه سرو گردن از بقیه بالاتره..در ریسینگ هم فورتزا هورایزن از نظر گرافیک محیط بی رقیبه و فورتزا4وgt6ازنظر گرافیک ماشین ها بهترین..ولی در کل بهترین گرافیک رو اخرین از ما داره

خب چون بحث pc اینجا نیست راحتتر میشه بحث کرد در حیطه ی گرافیکی :d
نکته ی اول و کاملا واضح و مبرهن اینکه اکثریت گرافیک های فک بر انداز کنسولی نسل هفتم رو فقط روی کنسولی به اسم ps3 میشد تجربه کرد که از قضا اکثرا هم انحصاری بودن!
نکته ی دوم هم اینکه باید معیارهای انتخاب رو با توجه به سال عرضه ی اون سنجید!
اما انتخاب های من :
رتبه ی اول :
the last of us
جزئیاتی که بیداد می کرد, نورپردازی ای که نوازش می داد , کیفیت بافتهایی که زبان رو به تحسین تحریک می کرد, طراحی اجسام و عناصری که سر شوق می آوردت , افکتهای بی نظیری مثل خون و آتش که بهت زدت میکرد و انیمیشنهای نرم و روان که در کنار طراحی هنری عالی باعث میشد در عین اینکه در حال مخلوط کردن کف و خون بودی فک مبارکت با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت بر سطح زمین اصابت کنه :d
این زیبایی ها رو تنوع لوکیشنها و مراحل متنوع تکمیل میکرد و اساتید ناتی داگ مثل کرایتک با کرایسیسش 99 درصد مواقع فقط سبزینه و درخت نشون نمی دادن و با اندکی پیشروی در بازی چشمهاتون ارمغانی از انواع مناظر مختلف از جنگل و شهر بازانی گرفته تا دهکده ی برفی و جاده ی سوت و کور و ....رو هدیه می گرفتن!
گرافیک the last of us تقریبا نهایت چیزی بود که از یک کنسول نسل هفتمی می شد بیرون کشید بدون اینکه این سنگینی گرافیکی تاثیر منفی رو فریم بازی وتجربه ی ما از اون بگذاره!
رتبه ی دوم:
uncharted 2:at
رکورد بیشترین تعداد سر دادن wooow ها تو یک بازی رو از سوی خودم به این عنوان می دم که یکی از دلایلش همون گرافیک فک براندازش هست! باز هم مثل دیگر آثار ناتی داگ جزئیات خیره کننده در هر صحنه از بازی نظر ها رو به خودش جلب میکنه! کیفیت بافتها و تکسچر ها و نورپردازی و...همه و همه در حد فوق العاده بوده !
از دیگر ویژگی های بارز این عنوان استفاده ی درست از رنگ پردازی های محیط که غالبا گرم بوده و قشنگ چشم ها رو نوازش میداد! این بازی از هر لحاظ بینظیر بود و گرافیک هم یکی از مشخصه های بارزش!
رتبه ی سوم :
uncharted 3
خب این هم گرافیک بهینه ی شماره ی دوم بود ولی خب به اندازه ی اون تاثیر گذار و انقلابی نبود ولی این دلیل نمیشه اون جلوه های بصری خیره کننده رو که از لحاظ هنری هم پیشرفته تر شده بود رو نادیده بگیریم!
اون صحرای لعنتی رو مگه میشه فراموش کرد؟! :|
رتبه ی 4:
killzone 2
گرافیک تکنیکی فوق العاده قوی خیلی خیلی کمک کرد که اون جو سنگین و تاریک دنیای کیلزون بیشتر به چشم بیاد!
یکی از لدت بخشترین تفریح ها تو سری کیلزون و ایضا همین شماره 2 تعویض خشاب بازی بود تا در اون لحظه که کاراکتر بازی خشاب ها رو تعویض میکرد یکی از بینظیرترین و تحسین برانگیزترین صحنه های ممکن رو با نهایت جزئیات و افکتهای به کار رفته ببینیم!
خود سلاح m82 هم یکی از بهترین و خوش کیفیت ترین سلاح های تاریخ بازی ها رایانه ای هست! طراحی هلگاست و اون چشم های قرمز ولباس های مشگی هم از لحاظ هنری عالی کار شده! خلاصه اینکه کیلزون 2 عجیب گرافیک خفنی داشت!
رتبه ی 5:
god of war 3
دیگه هر عنصر و المان گرافیکی رو که بخوایم تو این بازی بررسی کنیم در اوج قرار داره! 2 تا از بارزترین ویژگی های گرافیکی این بازی یکی طراحی خود کریتوس هست که اندام هاش به طبیعی ترین شکل ممکن صورت گرفته یکی هم لوکیشنهای عظیم و مناطق بزرگ به زیبایی و شکوه هر چه تمام ساخته شده! نبرد با پوسیدون و کرونوس رو در اون مقیاس های عظیم به یاد بیارید واون تارتاروس و ...
رتبه ی 6
crysys 3
این هم از عناوینی بود که شیره ی کنسولها رو تقریبا کشید ویک گرافیک فنی قوی رو ارائه داد ولی همیشه و همه جا عالی نبود و نکته ی دیگه هم اینکه چیزی که ما از گرافیک خفن کرایسیس می بینیم فقط محدود به چند درخت و سبزینه هست و اون تنوعی که امثال آخرین ما داره رو نداره!
رتبه ی 7
gears of war 2
هر سال چند عنوان هستن که شکوه آنریل انجین رو به تصور میکشن! سری گیرز آو وار هم پرچمدار به رخ کشیدن قدرت این انجین پرکاربرد هست که بنظرم با توجه به زمان هر یک از عناوین این سری این گیرز 2 هست که چشم نوازترین گرافیک رو ارائه میده!
و چند عنوان دیگه
read dead redemption : عجب دراو دیتسنی داشت!
killzone 3: رتبش بالاتر از این حرفهاست و نمونه ی پیشرفته ی کیلزون 2 هست ولی خب من ملاک زمان عرضه رو در نظر میگیرم!
rage
far cry 3
dirt2&3
واما از لحاظ صرف هنری! :
journey
alice:mr
castlevania:los
final fantasy 13
و.....
با تشکر
خدا شاهده از طولانی بودن متنت فهمیدم شمایی.
انتخاب من gow3.سر دو سه تا از صحنه هاش کامل هنگ کردم و دوسه بار بلند گفتم یا ابالفضل.اون صحنه ابتدایی با پوزیدون و اون تایتان گنده هه که کریتوس تو دستش اندازه میکروب بود اوووووووووووج گرافیک بود.
رتبه دومم بی برو برگرد متعلق به tlou

از لحاظ تکنیکی که دیگه توضیح نمیخواد ، تصاویر کاملاّ گویاست . :d

از لحاظ هنری هم کاملا با بهروز موافقم ، Mirror's Edge به نظرم بهترین گرافیک هنری رو داشت .یعنی اونقدر شیفته اون رنگ بندی تند و خاص بازی قرار گرفته بودم که بعد از 7-8 بار تموم کردن بازی هنوز هم دلم میخواست تمومش کنم . ;;)

و انتخاب من در کل :
3cd6659fd8dfc1e11.jpg

از لحاظ تکنیکی که دیگه توضیح نمیخواد ، تصاویر کاملاّ گویاست . :d

از لحاظ هنری هم کاملا با بهروز موافقم ، Mirror's Edge به نظرم بهترین گرافیک هنری رو داشت .یعنی اونقدر شیفته اون رنگ بندی تند و خاص بازی قرار گرفته بودم که بعد از 7-8 بار تموم کردن بازی هنوز هم دلم میخواست تمومش کنم . ;;)

و انتخاب من در کل :
3cd6659fd8dfc1e11.jpg
احسنت! فتبارک الله..
چه عجب یه نفر پیدا شد حرف حق زد..
منم همین هایی که ایشون گفت..

بهترین گرافیک تکنیکی : Halo4 ------ بصری : Uncharted 3
95981645942320143520.jpg
ولی اگه قرار باشه بهترین گرافیک رو فقط بر اساس یه مرحله انتخاب کنیم بنظرم عجیب ترین و خیره کننده ترین گرافیک این نسل رو یکی مرحله شب کرایسیس 2 یکی هم مرحله آخر کرایسیس 3 دارن .
http://upcity.ir/images2/14910630991770102177.gif

پ.ن : یعنی هنوز رو دست Gif بالا مادر نزاییده :d

اگه قرار باشه بهترین گرافیک رو فقط بر اساس یه مرحله انتخاب کنیم بنظرم عجیب ترین و خیره کننده ترین گرافیک این نسل رو یکی مرحله شب کرایسیس 2 یکی هم مرحله آخر کرایسیس 3 دارن .
http://upcity.ir/images2/14910630991770102177.gif

پ.ن : یعنی هنوز رو دست Gif بالا مادر نزاییده :d

ولی به نظره من اگه قرار باشه بهترین گرافیک رو فقط بر اساس یه مرحله انتخاب کنیم نیم ساعت اول God Of War III و مرحله ی صحرای آنچارتد 3 که به طرز فجیعی در این مرحله ها بنده فکم خورده بود زمین :d
بهترین گرافیک های نسل :
خب سال 2009 بود که واقعا با دیدن گرافیک یه بازی مبهوت شدم که آنچارتد 2 بود و گرافیگی تحویل دادن که تا آخر نسل هم همچنان جزو برترین گرافیک ها موند ! در سال 2010 God Of War III اومد که باعث شد در سال 2010 نهایت قدرت یه کنسولو ببینم و باعث شد به قول معروف کف کنم کاملا ! همین الان فقط کافیست New Game رو انتخاب کنید تا همون اول بازی از صورت کریتوس شروع بشه که همونجا من :| شدم با دیدن گرافیک و بعد از نیم ساعت اول دیگه :-o شدم ! و هنوز هم کف میکنم ... ! سال 2011 آنچارتد 3 اومد فکر نمیکردم بازم نسبت به آنچارتد 2 شاهد پیشرفت گرافیک باشم ولی بودم ! از چهره پردازی های وحشتناک گرفته تا وحشتاک ترین لحظه ی بازی که اون صحرا بود که واقعا خارق العاده بود و نهایت قدرت PS3 برا ناتی همونجا بود ولی سال 2013 TLOU اومد و باز هم دوباره از دست ناتی داگ برا باره چندم کف کردم با اون نورپردازی ها و اون انفجارها و اون چهره پردازی ها و اون کیفیت بافت ها و اون تنوع گرافیکی در فصل های مختلف (زمستون :(() و ... ولی برا من گرافیکش در رده ی آنچارتد 3 قرار میگیره و هر دو برام در یه سطح بود گرافیک هر دو خارق العاده و بهترین بود ولی چون آنچارتد 3 2011 بود و رای هاش کمتر رای رو دادم بهش:d در حالی که از گرافیک فک براندازه هر دو God Of War اصلا نمیتونستم بگذرم :d و کیلزون ها مخصوصا نسخه ی سوم هم یادم بود به همراه بیوند ... ! چی شد ؟!:d

من بجز Halo 4 همشونو بازی کردم ولی واقعا گرافیک هیچکدوم به اندازه ی Uncharted 3 منو شگفت زده نکرد البته رو کنسول :blink1:

ولی در حالت کلی، هنوز هم Crysis 1 رو به عنوان بهترین گرافیک بین تمام بازی های نسل می دونم :punk:

اگه رو کنسوله، به نظر من Halo 4. هم تکنیکی هم هنری رو کنسول خارق العاده بود.
اگه PC هم حسابه، با یه اختلاف فضایی، Crysis3.:دی

از اونجایی هم که تو پست اول مشخص نشده، ما فرض رو گذاشتیم که PC هم حسابه و به Crysis3 رای دادیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or