بهترین کنسول 2010 از نظر IGN

بهترین کنسول 2010؟

• PS3

رای‌ها: 113 38.7%
  • Wii

رای‌ها: 3 1.0%
  • Xbox 360

رای‌ها: 128 43.8%
  • اهمیت نداره واسم!

رای‌ها: 48 16.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
ign_logo.gif

با سلام...
سایت IGN در طی مقاله ای به بررسی سه کنسول WII ,360 Ps3 پرداخته و بهترین رو انتخاب کرده که این مقاله رو تصمیم گرفتم برای شما کاربران عزیز قرار بدم
اول از همه بگم مقایسه در سه فاکتور :1-بازی های اختصاصی 2-تنوع بازی ها 3-کیفیت بازی ها صورت گرفته.

PART 1:بازی های اختصاصی

PS3

9.0 or Above

God of War III (9.4 AU / 9.3 US / 9.4 UK)
Heavy Rain (8.8 AU / 9.0 US / 9.0 UK)
ModNation Racers (9.0 US)

8.0 - 8.9

3D Dot Game Heroes (8.5 US)
Gran Turismo 5 (8.5 US)
The Sly Collection (8.5 US)
Yakuza 3 (8.5 US)

Downloadable - 8.0 or Above

Hoard (8.0 US)
Joe Danger (9.5 US)
Sam & Max: The Devil's Playhouse (8.0 US)
Soldner-X 2: Final Prototype (8.5 US)

XBOX360

9.0 or Above

Halo: Reach (9.0 AU / 9.5 US / 10 UK)
Mass Effect 2 (9.3 AU / 9.6 US / 9.2 UK)
Splinter Cell: Conviction (9.3 US / 9.2 UK)

8.0 - 8.9

Alan Wake (8.5 AU / 9.0 US / 8.0 UK)
Dance Central (8.0 US)
Fable III (8.5 US)
Kinect Sports (8.0 US)
Supreme Commander 2 (8.3 US)

Downloadable - 8.0 or above

Alan Wake: The Signal (9.0 US)
Chime (8.0 US)
Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley (8.0 US)
Darwinia+ (8.9 US)
Lazy Raiders (8.0 US)
Left 4 Dead 2: The Passing (8.5 US)
Limbo (9.0 US)
Mass Effect: Lair of the Shadow Broker (9.5 US)
Mass Effect 2: Overlord (9.0 US)
The Misadventures of Mr. P.B. Winterbottom (8.3 US)
Monday Night Combat (8.0 US)
Perfect Dark (9.0 US)
Plants vs. Zombies (9.0 US)
Puzzle Quest 2 (9.0 US)
Risk: Factions (8.0 US)
Splinter Cell Conviction: The Insurgency Pack (8.5 US)
Snoopy: Flying Ace (9.0 US)
Toy Soldiers (8.0 US)

WII

9.0 or Above

Donkey Kong Country Returns (9.0 US)
GoldenEye 007 (9.0 US)
Kirby's Epic Yarn (9.0 US)
Monster Hunter Tri (9.5 AU / 8.8 US / 9.3 UK)
Sakura Wars: So Long, My Love (9.0 US)
Super Mario Galaxy 2 (9.7 AU / 10 US / 10 UK)
Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All Stars (9.0 US)

8.0 - 8.9

Disney Epic Mickey (8.0 US)
Just Dance 2 (8.0 US)
Lost in Shadow / A Shadow's Tale (8.5 UK)
Metroid: Other M (8.5 US)
No More Heroes 2 (8.8 US)
Red Steel 2 (8.4 AU / 8.6 US / 8.5 UK)
Sonic Colors (8.5 US)

Downloadable - 8.0 or above

And Yet It Moves (8.0 US)
Cave Story (8.5 US)
Chess Challenge! (8.0 US)
Chronos Twins DX (8.0 US)
Hoopworld (8.0 US)
The Magic Obelisk (8.0 US)
Rage of the Gladiator (8.5 US)

و اما برنده این بخش:
WII

------------------------------------
کسی فعلا پستی نده تا ادامش رو هم بذارم
ممنون

آخرین ویرایش:
در اینکه x360 بین این سه کنسول حرف اول رو میزنه هیچ شکی نیست!
همانطور که گفته شد توی وضوح تصویر و گرافیک بازی x360 ارجعیت محسوسی داره!
کاش یه مقایسه بین kinect & move میذاشتن اونوقت ارجعیت کامل مشخص می شد!
ببخشید ولی کجا گفته شده وضوح تصویر و گرافیک Xbox ارجعیت داره!!

من هم جزو اون بعضی دوستان بودم که سوال کردی چرا نمیخوان قبول کنن!
مستقیم نگفتی,ولی مقابل همه ی کسایی که علیه اون حرف جبهه گرفتن(همون بعضی دوستان!) وایسادی.
Weapon Stash رو یه بار برات توضیح دادم.وقتی تو بازی به تیر احتیاج داری(واسه M&E)نبودش بیشتر مایه ی تعجبه تا بودنش!
پ.ن:حالا تو باز بیا بگو چرا کاری کردن که به تیر احتیاج داشته باشیم و سبک رو تغییر دادن و ... و تا فردا دور خودت بچرخ!
بی خیال سینا جان اگه قرار بود بحث من و تو به نتیجه برسه که تو تاپیک خود بازی به نتیجه می رسید.
عزیز من گفتن اینکه "چرا دوستان نمیخوان قبول کنن که C هرچیزی بود جز SC" با "C یه فاجعه بود" فرقی نداره؟!!
بی خیال بابا اصلاً تو درست میگی.

هک PS3 هم که کامل داره میشه ایشالا مواضع دوستان رو سال بعد میبینیم!
دقیقا. من همین حرف رو چند ساعت پیش به بابک زدم. گفتم وقتی که PS3 کپی خور بشه اون موقع موضع دوستان دیدنی هستش. امسال همه طرفدارهای دو آتیشه U و KZ و LBP و R3 و MS و I2 و ... میشند و بعد بازی های مایکرو میشه Casual و همه میگن به به. همه چیز بر می گرده و مثل زمان PS2 تو ایران میشه.

• Like
Reactions: aidin0000 and Mr.Ok
از همین هایی که الان سر فن بازی جناح کنسول کپی خور (کامل) خودشون رو تا مرز . . . جلو میبرن بپرسید نسل قبل با چه کنسولی بازی میکردن ؟ نسل قبلش چطور ؟

حرف های برهان و صدرا تایید میشه

• Like
Reactions: aidin0000
جاي بسي تعجب داره براي 2 تا كنسولي كه 5 و 6 سال اومدن تو بازار و دارن به اخر عمرشون هم نزديك ميشن 9 صفحه بحث كردين
( امار و مواضع هر دو هم مشخصه )

واقعا به اين همه وقت ازاد و اعصاب و حوصله تايپ و جمله سازيتون ادم حسوديش ميشه :d

دقیقا. من همین حرف رو چند ساعت پیش به بابک زدم. گفتم وقتی که PS3 کپی خور بشه اون موقع موضع دوستان دیدنی هستش. امسال همه طرفدارهای دو آتیشه U و KZ و LBP و R3 و MS و I2 و ... میشند و بعد بازی های مایکرو میشه Casual و همه میگن به به. همه چیز بر می گرده و مثل زمان PS2 تو ایران میشه.

یعنی شما میگی علت نظرهای دوستان و طرفداریشون از xbox360 و ... ، به خاطر اینه که ps3 کپی خور نشده و مثلا نمیتونن بازی هایی مثل kz و gow و ... رو بازی کنن ؟!
فکر نکنم اینجوری باشه . خودم رو مثال میزنم ، با وجود اینکه ps3 ندارم ، همه ی انحصاریاشو بازی کردم . چرا ؟! ، الان دیگه هر فردی در جمع خانوادش یا دوستانش ، حداقل 1 نفر پیدا میشه که ps3 داشته باشه ، اگه نبود ، جاهایی هستند که بشه ps3 کرایه کرد . پس فکر نکنم کسی آرزو به دل مونده باشه !!! خیلی عجیبه بعضی از دوستان (شما رو نمیگم) فکر میکنن چون ps3 دارن ، دنیا رو فتح کردن !!! همه چی دارن !!! چقدر خوشبختن !!! همین چند روز پیش نمیدونم کدوم یکی از تاپیک بود ، یک دوست عزیز !!!! یه پست داده بود تو این مایه ها :(بعضی ها رفتن با باباشون گفتن ps3 میخوام ، باباهه هم یه پس گردنی زده بهشون و گفته مگه سر گنج نشستم ، برو با همون xbox حال کن) !!!!!!!!!!! . خب این یعنی چی ؟ یعنی کسایی که ps3 دارن ثروتمند هستن ؟!!!! . خنده دار هم نیست ، تاسف آوره .
کافیه فقط یه ایراد از یه بازی ps3 بگیری ، مثلا یه ایراد gowIII که برخی دوستان با منطق اون رو پذیرفتن ، داستانش بود که کمی ضعیف بود . حالا این رو در تاپیک خودش بگیم با این جملات مواجه میشیم : تا حالا ps3 رو از نزدیک دیدی ؟ تا حالا باد فن ps3 بهت خورده ؟!!! اگه راست میگی kratos مو داره یا کچله ؟!!!!! . یعنی من که از gowIII ایراد میگیرم ، به خاطر اینه که ps3 ندارم و ps3 کپی خور نشده ؟ و با sony پدر کشتگی دارم ؟!!!
ماشالا تعصب روی ps3 و بازیهاش خیلی زیاده ، شما اونجوری فکر میکنی ، منم فکر میکنم تعصب زیاد دوستان به خاطر پولی هست که میدن !!!

از همین هایی که الان سر فن بازی جناح کنسول کپی خور (کامل) خودشون رو تا مرز . . . جلو میبرن بپرسید نسل قبل با چه کنسولی بازی میکردن ؟ نسل قبلش چطور ؟

حرف های برهان و صدرا تایید میشه

الان این حرف شما چه ربطی به تاپیک داشت ؟!
پس منم بیام بگو چون فبل از همه ی این کنسول ها و ... ،چون تو کوچه گل کوچیک بازی میکردم ، نباید میرفتم طرف sega و .... .
به نکته ی جناب u.s.a هم توجه کن .

آخرین ویرایش:
من خودم امسال ps3 رو برتر میدونم.اما این حرفی که تو میزنی-واقعا دیوونم میکنه.خوب مثلا چه ربطی داره؟مثلا اگر این نسل ps3 گند زده بود-بازم باید ازش طرفداری میکردیم-چون 2 نسل قبل باهاش بازی میکردیم؟!نه عزیزم.انقدر به کپی خور گیر ندید.نسل قبل به خصوص در ایران انتخاب دیگه ایی نبود.جز اینکه مردم برن ps بخرن.اما این نسل با اومدن 360 اوضاع به کلی فرق کرد.یعنی برای خودم که کلا بازیهای ps3 رو خیلی بیشتر دوست دارم-اما اونور 360 یه شاهکار به اسم geow داره-که باعث میشه به خیلی از بازیهای ps ترجیحش بدم.:dحالا این موضوع برای باقیه هم صادق هست.کسی مثل بابک با هیلو زندگی میکنه-یکی دیگه با fable و ......پس خواهشا انقدر به کپی خور بودن ربطش ندید که اصلا جالب نیست.

نکته:کسانی که انقدر از ps1 - ps2 حرف میزنن-خوبه خودشون به صورت کپی خور ازش استفاده میکردن که حالا گیر دادن به کپی خور بودن 360.:d

از این پیشبینی های زیبا زیاد میشه فعلا که مردم مثل بعضی ها بیکار نیستن به خاطر چهار تا بازی انحصاری کنسول عوض کنن
بهتره دیگه این توهماتتون رو کنار بذارید و حقیقت رو بپذیرید
بعد بگید ما فن بوییمو ....:d
عزیزم اون چهارتا مال 360ه برای این یکی داره میرسه به چهل تا اشتباه نوشتی!:d
میشه این چهل تا رو لیست کنی ما هم ببینیم:)البته دانلودی و مینی و کالکشن رو حساب نکن که خندم میگیره

آخرین ویرایش:
حالا که بحث رفت سمت کپی و هک و این مزخرفات باید بگم درسته منم از این بحث ها خوشم نمیاد ولی دیگه نباید از حق بگذریم که خیلی از کسایی که 360 خریدن و الان دارن سنگشو به سینه میزنن اولین اولویتشون برای این بود که این کنسول کپی خور بود!غیر از اینه بگین خداوکیلی....
همون موقع که کنسول سونی اومد خیلی از ماها رفتیم خریدیمش با اون وضع قیمت ها.حالا به نظر شما دوستان نظرات ماها که میریم اینجوری و از روی عشق و علاقه کنسول رو تهیه میکنیم فن بویانس و چشم بسته ولی نظرات خیلی از 360 دارها که فقط به خاطر کپی بودن خریدنشو تازه یادشون افتاده میتونن ازشم دفاع کنن تو همچین جاهایی میشه منطقی و ....!بهتره خودمونو گول نزنیم

از این پیشبینی های زیبا زیاد میشه فعلا که مردم مثل بعضی ها بیکار نیستن به خاطر چهار تا بازی انحصاری کنسول عوض کنن
بهتره دیگه این توهماتتون رو کنار بذارید و حقیقت رو بپذیرید

اتفاقا این حرفت ته فن بوییه.:|
من نمیدونم واقعا خریدن یه PS3 از نظر خودتون انقدر براتون شان و منزلت میاره؟

omidpunisher @
بحث سر این نیست که شما بری خونه ی رفیقت ، فامیل یا کنسول PS3 رو کرایه و انحصاری های اون رو بازی کنی، بحث سر این هست که شما چه کنسولی دارید. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی

u.s.a @
نسل قبل به خصوص در ایران انتخاب دیگه ایی نبود.جز اینکه مردم برن ps بخرن.
خیلی باحالی, این یک تیکه از پستت رو فقط Quote میکنم! جالبه بدونی نسل قبل کنسولی به نام XBOX وجود داشت هرچند میدونم با این حرفی که زدی تو این نسل و صدقه سری کپی خور بودن 360 با این برند آشنا شدی :دی اکثر کسانی که الان شدن فن X360 حتی نسل قبل نمیدونستند چنین برندی هم وجود داره.

جالبید کلاً، من چی میگم شما چی برداشت میکنید و جواب میدید, خوش باشید. :))

آخرین ویرایش:
حالا که بحث رفت سمت کپی و هک و این مزخرفات باید بگم درسته منم از این بحث ها خوشم نمیاد ولی دیگه نباید از حق بگذریم که خیلی از کسایی که 360 خریدن و الان دارن سنگشو به سینه میزنن اولین اولویتشون برای این بود که این کنسول کپی خور بود!غیر از اینه بگین خداوکیلی....
همون موقع که کنسول سونی اومد خیلی از ماها رفتیم خریدیمش با اون وضع قیمت ها.حالا به نظر شما دوستان نظرات ماها که میریم اینجوری و از روی عشق و علاقه کنسول رو تهیه میکنیم فن بویانس و چشم بسته ولی نظرات خیلی از 360 دارها که فقط به خاطر کپی بودن خریدنشو تازه یادشون افتاده میتونن ازشم دفاع کنن تو همچین جاهایی میشه منطقی و ....!بهتره خودمونو گول نزنیم
ظاهرا به نکته ایی که نوشتم دقت نکردی.:dبرادر من این حرفت از پایه و اساس اشتباه هست.
شما چجوری عاشق کنسول ps3 شدی؟اینو اول برای من روشن کن.شما طبیعتا عاشق ps2 بودی که عاشق ps3 هم شدی.مگه غیر از اینه؟و عاشق ps1 بودی که عاشق ps2 شدی.غیر از اینه؟
و خود شما قبل از اینکه عاشق ps3 بشی-با ps1-ps2 بازی کردی که هر دو کپی خور بودن.:d
پس منم الان بیام بگم اگر ps1 کپی خور نبود-هیچ وقت شما طرف ps3 نمیرفتی؟:dنه عزیزم-شما با کنسول های ps1-ps2 که اتفاقا هر دو هم کپی خور بودن بازی کردی و بواسطه بازیهاش بازم رفتی سمت ps3.داستان 360 هم همینه.دوستان 360 رو خریدن و بازی کردن و عاشق بازیهاش شدن.به طور مثال اگر نسل بعد xbox 720 بیاد:dو کپی خور نباشه اکثر این دوستان میخرنش-منجمله خود من.پس با یه نگاه ساده میبینی که خودت هم همینجوری عاشق خانواده سونی شدی و غیر از این چیزی نیست.:d

خیلی باحالی, این یک تیکه از پستت رو فقط Quote میکنم! جالبه بدونی نسل قبل کنسولی به نام XBOX وجود داشت هرچند میدونم با این حرفی که زدی تو این نسل و صدقه سری کپی خور بودن 360 با این برند آشنا شدی اکثر کسانی که الان شدن فن X360 حتی نسل قبل نمیدونستند چنین برندی هم وجود داره.

جالبید کلاً، من چی میگم شما چی برداشت میکنید و جواب میدید, خوش باشید.
من دارم تو ایران رو میگم.متوجهی؟زمان ps1 تو ایران-که هممون میرفتیم کلوب جز ps1 چی بود؟چند تا کلوب تو کل ایران بود که کنسولی غیر از ps1 بزاره؟
دقیقا داری حرفی رو میزنی که بر علیه خودت هست.شما چجوری با برند ps آشنا شدی؟اگر راست میگی و ادعا منطق داری اینو برام روشنش کن.مثلا اگر ps1 کپی خور نبود و یه قیمت فضائی اون موقع داشت-شما بازهم میرفتی طرفش؟بابا یه چیز بگید بگنجه.حرف من اینه-دوستان 360 فن دقیقا به همون شکلی شدن فن این کنسول که شما و بقیه شدن ps فن.حالا چرا این برای شما عیب نیست ولی برای اون دوستان عیب هست-خدا میدونه.

آخرین ویرایش:

ببخشید سوال میکنم ولی همین الانشم 99% بازیهایه PS3 رو بصورته کپی میشه بازی کرد خیلی از بازیهایه PSN و همچنین Homebrew و ... آخریاشم که GT5 و ...
البته PS3 هک نشد بنظرم PWND شد به تمامه معنا. من که سه چهار سال 360 داشتم یه بار نشد بازی دانلود کنم، چون احتیاج به DVD رایتر و از این چیزا داشتم ولی الان یه راست از اینترنت میریزم تو هارده اینترناله PS3. دیگه هک از این داغونتر ندیده بودم. اگه قرار بود نظراته کسی با همین هکه موجود عوض نشه با چیزه دیگه ای عوض نمیشه!

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or