بهترین کنسول 2010 از نظر IGN

بهترین کنسول 2010؟

• PS3

رای‌ها: 113 38.7%
  • Wii

رای‌ها: 3 1.0%
  • Xbox 360

رای‌ها: 128 43.8%
  • اهمیت نداره واسم!

رای‌ها: 48 16.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
ign_logo.gif

با سلام...
سایت IGN در طی مقاله ای به بررسی سه کنسول WII ,360 Ps3 پرداخته و بهترین رو انتخاب کرده که این مقاله رو تصمیم گرفتم برای شما کاربران عزیز قرار بدم
اول از همه بگم مقایسه در سه فاکتور :1-بازی های اختصاصی 2-تنوع بازی ها 3-کیفیت بازی ها صورت گرفته.

PART 1:بازی های اختصاصی

PS3

9.0 or Above

God of War III (9.4 AU / 9.3 US / 9.4 UK)
Heavy Rain (8.8 AU / 9.0 US / 9.0 UK)
ModNation Racers (9.0 US)

8.0 - 8.9

3D Dot Game Heroes (8.5 US)
Gran Turismo 5 (8.5 US)
The Sly Collection (8.5 US)
Yakuza 3 (8.5 US)

Downloadable - 8.0 or Above

Hoard (8.0 US)
Joe Danger (9.5 US)
Sam & Max: The Devil's Playhouse (8.0 US)
Soldner-X 2: Final Prototype (8.5 US)

XBOX360

9.0 or Above

Halo: Reach (9.0 AU / 9.5 US / 10 UK)
Mass Effect 2 (9.3 AU / 9.6 US / 9.2 UK)
Splinter Cell: Conviction (9.3 US / 9.2 UK)

8.0 - 8.9

Alan Wake (8.5 AU / 9.0 US / 8.0 UK)
Dance Central (8.0 US)
Fable III (8.5 US)
Kinect Sports (8.0 US)
Supreme Commander 2 (8.3 US)

Downloadable - 8.0 or above

Alan Wake: The Signal (9.0 US)
Chime (8.0 US)
Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley (8.0 US)
Darwinia+ (8.9 US)
Lazy Raiders (8.0 US)
Left 4 Dead 2: The Passing (8.5 US)
Limbo (9.0 US)
Mass Effect: Lair of the Shadow Broker (9.5 US)
Mass Effect 2: Overlord (9.0 US)
The Misadventures of Mr. P.B. Winterbottom (8.3 US)
Monday Night Combat (8.0 US)
Perfect Dark (9.0 US)
Plants vs. Zombies (9.0 US)
Puzzle Quest 2 (9.0 US)
Risk: Factions (8.0 US)
Splinter Cell Conviction: The Insurgency Pack (8.5 US)
Snoopy: Flying Ace (9.0 US)
Toy Soldiers (8.0 US)

WII

9.0 or Above

Donkey Kong Country Returns (9.0 US)
GoldenEye 007 (9.0 US)
Kirby's Epic Yarn (9.0 US)
Monster Hunter Tri (9.5 AU / 8.8 US / 9.3 UK)
Sakura Wars: So Long, My Love (9.0 US)
Super Mario Galaxy 2 (9.7 AU / 10 US / 10 UK)
Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All Stars (9.0 US)

8.0 - 8.9

Disney Epic Mickey (8.0 US)
Just Dance 2 (8.0 US)
Lost in Shadow / A Shadow's Tale (8.5 UK)
Metroid: Other M (8.5 US)
No More Heroes 2 (8.8 US)
Red Steel 2 (8.4 AU / 8.6 US / 8.5 UK)
Sonic Colors (8.5 US)

Downloadable - 8.0 or above

And Yet It Moves (8.0 US)
Cave Story (8.5 US)
Chess Challenge! (8.0 US)
Chronos Twins DX (8.0 US)
Hoopworld (8.0 US)
The Magic Obelisk (8.0 US)
Rage of the Gladiator (8.5 US)

و اما برنده این بخش:
WII

------------------------------------
کسی فعلا پستی نده تا ادامش رو هم بذارم
ممنون

آخرین ویرایش:
من نميدونم اين بحث هاي الكي واسه چيه.

سايت اومده با ارائه گزارش كامل(براساس نمرات و امتيازات خود سايت) امتياز داده.حالا آخر سر نتيجه يك چيزي شده چرا بحث الكي ميكنيد.

Mass Effect 2 هم كه سال 2010 انحصاري XBOX360 بوده بين كنسولها پس نميشه بهش ايرادي گرفت چرا تو ليسته.

LIMBO هم به نظر من فوق العاده بود و حتما جزو بازيهاي برتر هستش و ربطي به حجم و اين جور چيزها هم نداره.

طر ف مقابل PS3 هم بازي هاي انحصاري فوق العاده اي داشته ولي چون ملاك انتخاب تنها بازي هاي انحصاري نبوده نتيجه شده XBOX360 حالا من نميدونم دعوا سر چيه.

و باز هم Fan Finder

نکته ی جالب در مورد این جناب آقای اوکی اینه که میگه HR بازی خوبی بود و تحول و این حرفا ولی LIMBO نباید با بقیه بازیها مقایسه بشه! لیمبو خیلی "بازی تر" از هوی رین بود که! دقیقا اون چیزی که نباید با بقیه بازیها مقایسه بشه هوی رین هست.

مثل اینکه من بیام p vs z رو با gow3 مقایسه کنم نمیشه که!
آره خب hr قابل مقایسه با هیچ بازیه دیگه ای نیست این که مشخصه:d

پس شما معنی فاجعه رو نمیدونی.
مشکلات گیم پلی!؟خوشحال میشم چند نمونه مشکل گیم پلی که موجب دادن لقب فاجعه میشه رو بهمون بگی!:)

شاید سبک بازی اصلا عوض شده ولی این اصلا مخفی کاری نیست
پاشو و برو همه دشمن های خنگ که هوش مصنوعیشون در حد هویجه رو بکش!
روند خسته کننده مراحل و یکنواخت بودنش هم هیچی!

حالا خوبه گنده لاتاتون مالیدن
کانویکشن که عابرو ریزی بود Limbo که اصلا بازی نبود Reach ابرنگ بود AW ام هیچی نبود
عوضش GOW خدا بود هوی رین پیغمبر بود GT5 ام امام بود Modnation Racer ام که رهبر انقلاب بود مدارکشم موجوده همشون یا گوتی موتی شدن یا جزوه 5 تای اول بودن مخصوصا غول گرافیکی نسل اثر حاج استاد :d
انصافا سوختن فن های سونی تو این نسل عادت شده

نمیدونم یه سری فکر کردن اینجا میدونه جنگه
دست پیش رو گرفتن پس نیفتن
بله gow هم خدا بود دیگه مگه نه:d

تا کور شود هر آنکه...
ضمنا چیزی که همیشه به بقیه پیشنهاد میدی الآن برای خودت احتیاج شد:

ما اینقدر خودمون رو تو این تاپیک کشتیم که چرا میگید HR تحول بوده آخرشم یه جواب درست حسابی به ما ندادن. یکی گفت PSN ID بذار یکی گفت تو که اصلاً PS3 نداری و بازی نکردی چرا حرف میزنی یکی گفت تو حسودیت میشه (:lol:) و این حرفا خلاصه. آخرشم نفهمیدیم چرا HR تحول بود. الآن از شما برادر آقای اوکی میخوام که برای من و سایر دوستان تشریح کنی که HR از چه نظر تحول بوده و دقیقا چه چیزی رو متحول کرده؟! خب بگید ما هم بدونیم و از جهالت دربیایم. ممنون میشم.
به زندگی واقعی توهین نکن مهراد:دی

فک میکنم دیگه خیلی راجع بهش بحث شده
شما هم مثل آدمی میمونی که خودت زدی به خواب وقتی نمیخوای قبول کنی دیگه چیکار میشه کرد تو همون تاپیک هم چقدر بحث شد
hr یه قدم به جلو در صنعت گیم بود و مرزی بین بازی و فیلم با داستان فوق العاده و رئال

ما اینقدر خودمون رو تو این تاپیک کشتیم که چرا میگید HR تحول بوده آخرشم یه جواب درست حسابی به ما ندادن. یکی گفت PSN ID بذار یکی گفت تو که اصلاً PS3 نداری و بازی نکردی چرا حرف میزنی یکی گفت تو حسودیت میشه (:lol:) و این حرفا خلاصه. آخرشم نفهمیدیم چرا HR تحول بود. الآن از شما برادر آقای اوکی میخوام که برای من و سایر دوستان تشریح کنی که HR از چه نظر تحول بوده و دقیقا چه چیزی رو متحول کرده؟! خب بگید ما هم بدونیم و از جهالت دربیایم. ممنون میشم.

کاملا معلوم بوده و هست که آدم غیر منطقی ای هستی .
صفحه بعد همون تاپیک من جواب شما رو دادم .

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=31457&page=5

• Like
Reactions: Fëanor
مخفی کاری هست.مخفی کاریش مثل قبل نیست.
هیچ منتقدی هیچ جا نگفته که روند مراحل خسته کننده و یکنواخت بوده.این نشون میده که نظر شخصی شما خیلی خیلی خاص هست و این که به نظر شما اینطور اومده دلیل نمیشه که این یه حقیقت باشه.
در ضمن,من ربط این حرفا رو به فاجعه هنوز نفهمیدم!

پ.ن:نکته ای که من از این گفت و گو پی بردم اینه که تفاوت فاجعه و تحول فقط 3(0.3)نمره هست!!!!!!!!!!!!!!

شما با همین روش بازی رو رد کن ببینم میتونی یه مرحله رو هم رد کنی:|
ضمنا ما که هیچ خسته کننده بودنی تو بازی ندیدیم احتمالا چشم بصیرت میخواست که شما داری!

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
میخوای برات عکس بزارم که روی درجه سخت 50 نفر رو بدون که یک بار دیده بشم کشتم؟ اگه این مخفی کاری نیست پس مخفی کاری چیه؟

شما با همین روش بازی رو رد کن ببینم میتونی یه مرحله رو هم رد کنی:|
اصلا من کاری به این بحث های شماها ندارم چون هیچ وقت هیچکی کوتاه نمیاد و آخرش هم تاپیک قفل میشه و کلا وقت تلف کردن هست. اما در مورد این قضیه من خودم به شخصه بازی رو 2-3 بار تموم کردم و یک بار بدون هیچ مخفی کاری(به جز قسمت هایی که واقعا باید انجام میدادی) تمومش کردم. پس بیا من برات تموم کنم. در ضمن راهنمای 100%مخفی کاری بازی رو هم تو سایت به صورت قدم به قدم گذاشته بودم که می تونی بری و ببینی. البته یک قسمت هایی از بازی اکشن خالص بود و هیچ جوری نمیشد با مخفی کاری ردش کرد.

تا وقتی درست انتخاب کنه و درست نمره بده، معلومه که نه!
اون چی گفت، تو چی نتیجه گرفتی! :دی اتفاقاً به IGNـی گفت خز که U2 رو GoTY کرده بود! :|
راستی یه سوال از ایجاد کننده ی تاپیک با توجه به شناختی که ازش دارم: اگه PS3 برنده ی کلی شده بود، هزار سال این تاپیک رو ایجاد میکردی؟! :))
درست انتخاب کردن و درست نمره دادن = انتخاب بازی های انحصاری PS3 به عنوان GOTY و دادن امتیازهای 9 به بالا به عناوین انحصاری سونی دیگه؟:biggrin1:
اون چی گفت، تو چی نتیجه گرفتی! :biggrin1: اتفاقاً به IGNـی گفت خز که U2 رو GoTY کرده بود! :|
والا ما که سر از کار و عقاید این دوستان سونی فن درنیاوردیم:|
آرش نه حال و حوصله ی بحث کردن باهات رو دارم نه اینجا جاشه.
بین این چیزایی که هی انداختی رو دور تکرار و هی میگی با فاجعه خیلی فرق هست.یه سرچی تو دهخدا بکن معنی فاجعه رو بخون.به درد آیندت میخوره;)
سینا مگه من گفتم بیا با من بحث کن حالا؟! من حرف خودم رو زدم فقط.
ضمنا من تو این تاپیک از SC: C به عنوان "فاجعه" یاد کردم مگه؟!:-/
گفتم C هرچیزی بود جز SC. واضح ترین دلیل حرفم هم وجود Weapon Stash تو بازی ـه:دی مگه CoD ـه که Weapon Stash توش گذاشتن؟!

فک میکنم دیگه خیلی راجع بهش بحث شده
شما هم مثل آدمی میمونی که خودت زدی به خواب وقتی نمیخوای قبول کنی دیگه چیکار میشه کرد تو همون تاپیک هم چقدر بحث شد
hr یه قدم به جلو در صنعت گیم بود و مرزی بین بازی و فیلم با داستان فوق العاده و رئال
بازم که برگشتی سر خونه ی اول عزیز من! چه ربطی به خواب و بیداری داره من نمیفهمم:lol: من دارم میگم چرا HR تحول بود میگی همه میدونن تحول بود و احتیاجی نیست که ثابت بشه! تو اون تاپیک هم انواع و اقسام حرفای قشنگ رو دیدیم ولی نفهمیدیم آخرش چرا HR تحول بود. البته اگه شما اسم 4 تا دکمه زنی رو تحول میذاری من حرفی ندارم.
مثلا ما میگیم که GTA III تحول بود. چرا؟ چون Open World خلق شد.
MGS تحول بود، چرا؟ چون ژانر Tactical Espionage Action خلق شد.

خب الآن HR چه چیز جدیدی رو خلق کرده و چه استانداردی رو به وجود آورده که تحول قرن لقبش دادید؟!
اول برید یاد بگیرید که متفاوت بودن لزوما تحول نیست بعد حرف از تحول بزنید.
کاملا معلوم بوده و هست که آدم غیر منطقی ای هستی .
صفحه بعد همون تاپیک من جواب شما رو دادم .

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=31457&page=5
پستای منو درست خوندی؟! من گفتم دوستانی که گفتن تحول بوده نتونستن دلیل برای حرفشون بیارن. تو که اصلاً به تحول معتقد نبودی و فقط نظرت رو دادی. واضحه؟!

سینا مگه من گفتم بیا با من بحث کن حالا؟! من حرف خودم رو زدم فقط.
ضمنا من تو این تاپیک از SC: C به عنوان "فاجعه" یاد کردم مگه؟!:-/
گفتم C هرچیزی بود جز SC. واضح ترین دلیل حرفم هم وجود Weapon Stash تو بازی ـه:دی مگه CoD ـه که Weapon Stash توش گذاشتن؟!
من نمیدونم چرا بعضی دوستان نمیخوان قبول کنن که Conviction هرچیزی بود جز SC؟
من هم جزو اون بعضی دوستان بودم که سوال کردی چرا نمیخوان قبول کنن!
مستقیم نگفتی,ولی مقابل همه ی کسایی که علیه اون حرف جبهه گرفتن(همون بعضی دوستان!) وایسادی.
Weapon Stash رو یه بار برات توضیح دادم.وقتی تو بازی به تیر احتیاج داری(واسه M&E)نبودش بیشتر مایه ی تعجبه تا بودنش!
پ.ن:حالا تو باز بیا بگو چرا کاری کردن که به تیر احتیاج داشته باشیم و سبک رو تغییر دادن و ... و تا فردا دور خودت بچرخ!

• Like
Reactions: Fëanor
VIVA XBOX VIVA Microsoft
:))
درست انتخاب کردن و درست نمره دادن = انتخاب بازی های انحصاری PS3 به عنوان GOTY و دادن امتیازهای 9 به بالا به عناوین انحصاری سونی دیگه؟:biggrin1:
نه، یعنی اینکه نیاد مثلاً به SC: Conviction بده 9.3 به GoWIII هم همین نمره! یا PS3 GoTY 2010 رو بده به HR! انتخاب کردنِ U2 به عنوانِ بازیِ سال هم کاملاً درست بود! :دی چون فقط IGN نبود که انتخابش کرد!
والا ما که سر از کار و عقاید این دوستان سونی فن درنیاوردیم:|
خودت توجه نمیکنی، بعدم میندازی گردنِ بقیه! :دی

قبلش ننشسته بودی پای HR که خوابت برده باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or