بهترین کنسول 2010 از نظر IGN

بهترین کنسول 2010؟

• PS3

رای‌ها: 113 38.7%
  • Wii

رای‌ها: 3 1.0%
  • Xbox 360

رای‌ها: 128 43.8%
  • اهمیت نداره واسم!

رای‌ها: 48 16.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
ign_logo.gif

با سلام...
سایت IGN در طی مقاله ای به بررسی سه کنسول WII ,360 Ps3 پرداخته و بهترین رو انتخاب کرده که این مقاله رو تصمیم گرفتم برای شما کاربران عزیز قرار بدم
اول از همه بگم مقایسه در سه فاکتور :1-بازی های اختصاصی 2-تنوع بازی ها 3-کیفیت بازی ها صورت گرفته.

PART 1:بازی های اختصاصی

PS3

9.0 or Above

God of War III (9.4 AU / 9.3 US / 9.4 UK)
Heavy Rain (8.8 AU / 9.0 US / 9.0 UK)
ModNation Racers (9.0 US)

8.0 - 8.9

3D Dot Game Heroes (8.5 US)
Gran Turismo 5 (8.5 US)
The Sly Collection (8.5 US)
Yakuza 3 (8.5 US)

Downloadable - 8.0 or Above

Hoard (8.0 US)
Joe Danger (9.5 US)
Sam & Max: The Devil's Playhouse (8.0 US)
Soldner-X 2: Final Prototype (8.5 US)

XBOX360

9.0 or Above

Halo: Reach (9.0 AU / 9.5 US / 10 UK)
Mass Effect 2 (9.3 AU / 9.6 US / 9.2 UK)
Splinter Cell: Conviction (9.3 US / 9.2 UK)

8.0 - 8.9

Alan Wake (8.5 AU / 9.0 US / 8.0 UK)
Dance Central (8.0 US)
Fable III (8.5 US)
Kinect Sports (8.0 US)
Supreme Commander 2 (8.3 US)

Downloadable - 8.0 or above

Alan Wake: The Signal (9.0 US)
Chime (8.0 US)
Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley (8.0 US)
Darwinia+ (8.9 US)
Lazy Raiders (8.0 US)
Left 4 Dead 2: The Passing (8.5 US)
Limbo (9.0 US)
Mass Effect: Lair of the Shadow Broker (9.5 US)
Mass Effect 2: Overlord (9.0 US)
The Misadventures of Mr. P.B. Winterbottom (8.3 US)
Monday Night Combat (8.0 US)
Perfect Dark (9.0 US)
Plants vs. Zombies (9.0 US)
Puzzle Quest 2 (9.0 US)
Risk: Factions (8.0 US)
Splinter Cell Conviction: The Insurgency Pack (8.5 US)
Snoopy: Flying Ace (9.0 US)
Toy Soldiers (8.0 US)

WII

9.0 or Above

Donkey Kong Country Returns (9.0 US)
GoldenEye 007 (9.0 US)
Kirby's Epic Yarn (9.0 US)
Monster Hunter Tri (9.5 AU / 8.8 US / 9.3 UK)
Sakura Wars: So Long, My Love (9.0 US)
Super Mario Galaxy 2 (9.7 AU / 10 US / 10 UK)
Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All Stars (9.0 US)

8.0 - 8.9

Disney Epic Mickey (8.0 US)
Just Dance 2 (8.0 US)
Lost in Shadow / A Shadow's Tale (8.5 UK)
Metroid: Other M (8.5 US)
No More Heroes 2 (8.8 US)
Red Steel 2 (8.4 AU / 8.6 US / 8.5 UK)
Sonic Colors (8.5 US)

Downloadable - 8.0 or above

And Yet It Moves (8.0 US)
Cave Story (8.5 US)
Chess Challenge! (8.0 US)
Chronos Twins DX (8.0 US)
Hoopworld (8.0 US)
The Magic Obelisk (8.0 US)
Rage of the Gladiator (8.5 US)

و اما برنده این بخش:
WII

------------------------------------
کسی فعلا پستی نده تا ادامش رو هم بذارم
ممنون

آخرین ویرایش:
ببخشید الان داشتم ناگت میخوردم:dبه صورت ناگهانی این موضوع یادم افتاد که:
اگر این کپی خور بودن 360 دلیل اصلیه پیدایش طرفدارهاش شده-پس چرا wii تو ایران و یا به قولی تو این سایت طرفدار نداره؟:d
پس دلیلش کپی خور بودن نیست.دلیل بازیها هست و لاغیر.:d

ببخشید الان داشتم ناگت میخوردم:dبه صورت ناگهانی این موضوع یادم افتاد که:
اگر این کپی خور بودن 360 دلیل اصلیه پیدایش طرفدارهاش شده-پس چرا wii تو ایران و یا به قولی تو این سایت طرفدار نداره؟:d
پس دلیلش کپی خور بودن نیست.دلیل بازیها هست و لاغیر.:d
یک دلیل خاص وجود نداره که بخوای دنبال ان بگردی!

کلا کنسول های Nintendo از میکرو به انور هیچ محبوبیتی توی ایران نداشتن و Wii هم از این قاعده مستثنی نیست! اما بین X360 و PS3 خوب 360 یک سال زودتر امد، کپی خور شد و با توجه به بازی های FPS و TPS خوبی که داشت تونست جمع کثیری از گیمرهای ایرانی رو از PS2 به خودش جلب کنه!

اما PS3 ان اوایل خیلی گرون بود و توی این سال هایی هم که هک نشده بود خیلی هارواز خودش فراری داد!

یعنی 360 بیشتر خریده شد بنا به دلایلی که عرضه زودتر، کپی خورد شدن، دست رسی راحت تر به بازی هاش و ... جزو ان ها هستن!

البته مخاطب بیشتر 360 اینجا برابر با محبوبیت بیشتر نیست! به دلیل اینکه 99٪ گیمرهای ایرانی در طول دو نسل قبل با PS بزرگ شدن این برند کلا توی ایران محبوب تر هست اما X360 خوب بنا به دلایل بالا مخاطبش بیشتر هست! الانم درسته که PS3 هک شده اما کماکان خرید و بازی کردن روی 360 راحت تر هستو دردسرهای PS3 رو نداره!

ولی کلا بازی های مورد علاقتون رو بزنید و حال کنید!:دی زیاد خودتون رو درگیر مشخص کردن بهترین ها نباشید! هر گیمر عاقلی میدونه که رقابت برای بهتر بودن بین 360 و PS3 دو هیچ به نفع گیمرهاست! همین! باور کنید فقط همین!:دی

• Like
Reactions: Tommy Fisher
بحث سر این نیست که شما بری خونه ی رفیقت ، فامیل یا کنسول PS3 رو کرایه و انحصاری های اون رو بازی کنی، بحث سر این هست که شما چه کنسولی دارید. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی

جالبید کلاً، من چی میگم شما چی برداشت میکنید و جواب میدید, خوش باشید. :))

بحث سر این هست که چه کنسولی داریم ؟!! ببخشید شما که ps3 دارین ، وقتی بازیتون باهاش تموم میشه ، چی کارش میکنین ؟ نازش میکنین ؟! بغلش میکنین باهاش میخوابین ؟!
فرق من که با یه ps3 دیگه kz رو تجربه کردم ، با شمایی که kz رو با ps3 خودت تجربه کردی چیه ؟!!!
وقتی میگم اونایی که ps3 دارن فکر میکنن دنیا رو فتح کردن ، همینه ..
شما جالبتری که همه ی ما گفته های شما رو اشتباه برداشت میکنیم !!

و با توجه به بازی های FPS و TPS خوبی که داشت تونست جمع کثیری از گیمرهای ایرانی رو از PS2 به خودش جلب کنه!
آهان ماکان.همینو میخواستم بشنوم.:dپس قطعا بازیهای خوبش به خصوص در 2 سال اولش باعث پیدایش فنهاش شد.:d

با یکم تفکر تو سلیقه ایرانی جماعت میفهمی
قربون آدم چیز فهم.:dپس موضوع همینه.یعنی بازیها.نه ارزون بودن-و نمیدونم کپی خور بودن-و از این جور حرفا.بازیهاش خوبه برای همینه طرفدارهای خاص خودش رو داره.
تمام.:
d

یعنی شما میگی علت نظرهای دوستان و طرفداریشون از xbox360 و ... ، به خاطر اینه که ps3 کپی خور نشده و مثلا نمیتونن بازی هایی مثل kz و gow و ... رو بازی کنن ؟!
فکر نکنم اینجوری باشه . خودم رو مثال میزنم ، با وجود اینکه ps3 ندارم ، همه ی انحصاریاشو بازی کردم . چرا ؟! ، الان دیگه هر فردی در جمع خانوادش یا دوستانش ، حداقل 1 نفر پیدا میشه که ps3 داشته باشه ، اگه نبود ، جاهایی هستند که بشه ps3 کرایه کرد . پس فکر نکنم کسی آرزو به دل مونده باشه !!! خیلی عجیبه بعضی از دوستان (شما رو نمیگم) فکر میکنن چون ps3 دارن ، دنیا رو فتح کردن !!! همه چی دارن !!! چقدر خوشبختن !!! همین چند روز پیش نمیدونم کدوم یکی از تاپیک بود ، یک دوست عزیز !!!! یه پست داده بود تو این مایه ها :(بعضی ها رفتن با باباشون گفتن ps3 میخوام ، باباهه هم یه پس گردنی زده بهشون و گفته مگه سر گنج نشستم ، برو با همون xbox حال کن) !!!!!!!!!!! . خب این یعنی چی ؟ یعنی کسایی که ps3 دارن ثروتمند هستن ؟!!!! . خنده دار هم نیست ، تاسف آوره .
کافیه فقط یه ایراد از یه بازی ps3 بگیری ، مثلا یه ایراد gowIII که برخی دوستان با منطق اون رو پذیرفتن ، داستانش بود که کمی ضعیف بود . حالا این رو در تاپیک خودش بگیم با این جملات مواجه میشیم : تا حالا ps3 رو از نزدیک دیدی ؟ تا حالا باد فن ps3 بهت خورده ؟!!! اگه راست میگی kratos مو داره یا کچله ؟!!!!! . یعنی من که از gowIII ایراد میگیرم ، به خاطر اینه که ps3 ندارم و ps3 کپی خور نشده ؟ و با sony پدر کشتگی دارم ؟!!!
ماشالا تعصب روی ps3 و بازیهاش خیلی زیاده ، شما اونجوری فکر میکنی ، منم فکر میکنم تعصب زیاد دوستان به خاطر پولی هست که میدن !!!
خداییش این همه نوشته و وقت گذاشتی حداقل هی یک چیزی رو تکرار نکن. سعی کنید مختصر و مفید جواب بدید که هم وقت خودتون گرفته نشه و هم وقت بقیه. مرسی
اما در مورد جوابتون. در مورد این که Ps3دارها دنیا رو فتح کردن والا نمیدونم این رو از کجا در آوردید اما من مطمئن هستم و هیچ شکی تو این قضیه ندارم که اگه کنسول PS3 از روز اول کپی خور بودش الان قضیه کاملا برعکس بود. دلیل اصلیش هم اینکه ps1 , ps2 قبلا جای خودشون رو بین ایرانی ها باز کرده بودند اما نسل قبل چند نفر xbox رو مشناختند؟ حرف من هم الان همین هست که اگه کنسول کپی خور کامل و بدون دردسر بشه ورق تو ایران کامل برمیگرده و حداقل نصف این افرادی که می بینید سال دیگه از انحصاری های سونی کلی تعریف می کنند و طوماری از خصوصیات خوب بازی رو تحویلتون میدن و دیگه به کچلی و مو دار بودن کریتوس هم کاری ندارند.

از این پیشبینی های زیبا زیاد میشه فعلا که مردم مثل بعضی ها بیکار نیستن به خاطر چهار تا بازی انحصاری کنسول عوض کنن
بهتره دیگه این توهماتتون رو کنار بذارید و حقیقت رو بپذیرید
میشه این چهل تا رو لیست کنی ما هم ببینیم:)البته دانلودی و مینی و کالکشن رو حساب نکن که خندم میگیره
والا توهم نمی دونم کدومه اما نظر من این هست و قبولش هم دارم. بالا هم توضیح دادم. در ضمن بهتره درست صحبت کنید تا باهاتون درست صحبت بشه. این شیوه حرف زدن فکر نکنم مناسب باشه. مرسی

پ.ن:می دونم پست من رو نقل قول نکردی اما چون پستی که نقل قول کردی هم محور پست من بود به نوعی من رو هم خطاب کردی.

ببخشید سوال میکنم ولی همین الانشم 99% بازیهایه PS3 رو بصورته کپی میشه بازی کرد خیلی از بازیهایه PSN و همچنین Homebrew و ... آخریاشم که GT5 و ...
البته PS3 هک نشد بنظرم PWND شد به تمامه معنا. من که سه چهار سال 360 داشتم یه بار نشد بازی دانلود کنم، چون احتیاج به DVD رایتر و از این چیزا داشتم ولی الان یه راست از اینترنت میریزم تو هارده اینترناله PS3. دیگه هک از این داغونتر ندیده بودم. اگه قرار بود نظراته کسی با همین هکه موجود عوض نشه با چیزه دیگه ای عوض نمیشه!

این حرف شما درست هست اما این بازی های جدید که میگید تازه همین 2-3 روزه تونستند اجرا بکنند و در واقع خیلی ها فکر می کردند ممکنه سونی با آپدیت های آینده مثل GT این قضیه هک رو کنترل کنه. در ضمن این نکته رو دقت نکردید که این هک چون تو ایران تازه بود کنسول ها گرون شد و خیلی ها اصلا سمتش نرفتند. بعد که ارزون شد قضیه هک خوابید و بازی های جدید با کلی دنگ و فنگ اجرا می شدند و یک سری هم که اجرا نمیشد(دقت کن قبل از این قضیه رو میگم).

خلاصه اینکه هر کی یک نظری داره و من و عده ای دیگه هم به این عقیده هستیم. اگه دلیلی برای بحث دارید ادامه بدیم وگرنه باز همون نکته های قبلی که اشاره کردید رو به صورت طومار ننویسید(فنی که فرخ تو سایت باب کرد. مثل معلم های درس تاریخ و اندیشه، هرچی بیشتر بنویسی نمرت هم بیشتره) و این جا به بحث ادامه بدید. چون هم وقت خودتون ارزش داره و هم وقت بقیه دوستان. ممنون

جالبه :دی
دوستان شاید یکی با همین کپی خورینگ بشه طرفدار ماکرو :دی همون طور که شما نسل قبل اکثرتون کپی خور بودینو شدین سونی فن هنوز هم هستین :|
پس انگ نچسبونین .

میشه این چهل تا رو لیست کنی ما هم ببینیم:)البته دانلودی و مینی و کالکشن رو حساب نکن که خندم میگیره
بی خیال بابا من که اونو به جنبه طنز گفتم.ولی خب این که دیگه کل کل نداره همه میدونن آمار انحصاریا چجوریه!فقط همین امسال (2011) حدود 10 تا عنوان AAA داره سونی!جمعش کنید با بازیای گذشته به اعداد جالبی میرسید!

درود بر همه به نظر من هر دستگاه خوبی های خودش برای هر کاربر می تونه داشته باشه .
با توجه به تمام چیز های که تا الان دیدهام ps3 می تونه گزینه بهتری باشه چون علاوه بر بازی کردن نیاز فیلم دیدن بلوری را هم برای اشخاصی که طرفدار فیلم نگاه کردن باشند را هم براورده میکنه
ولی شاید هم یکی از لحاظ قیمت بازی ها و کپی خور بودن دستگاه طرفدار xbox باشه
در کل هر کسی با توجه به سلیقه خودش یکی را انتخاب می کنه

البته به نظرم کپی خور بودن هم مهمه!
بنده به شخصه شش ماه پیش ps3 داشتم ولی به دلیل گرون بودن بازیاش بردم با 360 عوض کردم(که بعدش کپی خور شد و دلم سوخت:دی:دی)
نتیجه:کپی خور بودن اثر دارد!
نتیجه ی فن بویی!:
پس نتیجه می گیریم 360 بهتر است!:دی

هان ماکان.همینو میخواستم بشنوم.پس قطعا بازیهای خوبش به خصوص در 2 سال اولش باعث پیدایش فنهاش شد.

دقیقا! سلیقه گیمرهای ایرانی بیشتر روی بازی های FPS و TPS متمرکز هست و از قدیم هم گفتن XBox کنسول سلاح گرم هست! منتها این مورد یکی از دلایل هست چون اگه حال حاضر رو بررسی کنی دیگه مثل چند سال پیش هیچ برتری بزرگی برای 360 وجود نداره.

کلا این جور مساول هیچ وقت به یک عامل وابسته نیستن و عوامل بسیار زیادی در شکل گیریش نقش دارن که اگه بخواید روش بحث کنید باید همهمساول رو تحلیل کنید نه اینکه از یک موضوع که بخشی از پروسه هست نتیجه گیری کلای کنید!

قربون آدم چیز فهم.:dپس موضوع همینه.یعنی بازیها.نه ارزون بودن-و نمیدونم کپی خور بودن-و از این جور حرفا.بازیهاش خوبه برای همینه طرفدارهای خاص خودش رو داره.
تمام.:
d
آخه یک مسئله دیگه هم هستش:دی کلی از این دوستان که میگند ما گیمر هستیم و فلان PS2 هم داشتند دیگه درسته؟ بعد کلی از این بازی ها رو روی PS2 هم زده بودند که اون موقع هم انحصاری سونی بود. بعد حالا تو این نسل که کیفیت بازی ها بالاتر هم رفته یکهو همه چی عوض شده و اون بازی های شدن بد. البته من نمیگم بازی های مایکرو بد هست چون خودم به شدت عاشق Geow و Mass Effect بودم و همه هم این رو میدون. از Halo هم بدم نمیاد اما همون طور که Resistance 3 که انحصاری سونی هست خیلی به گروه خونیم نمیخوره halo هم نمی خوره. امیدوارم دوستان این نکته رو گرفته باشن که من اصلا فن نیستم اما چون یک عده حقیقت رو دارند می شوند زود از کوره در میرند.
دوستان شاید یکی با همین کپی خورینگ بشه طرفدار ماکرو :دی همون طور که شما نسل قبل اکثرتون کپی خور بودینو شدین سونی فن هنوز هم هستین :|

دقیقا زدی تو هدف. کل حرف من همین هست که به یکی از بهترین شکل های ممکنه گفتی.

برهان جان تمام حرفات قبول هست.ولی چرا این حرفها برای خودتون صادق نیست؟:dمگه کنسولهای قبلی ps کپی خور نبودن؟پس باید بگیم-اگر کنسولهای سونی کپی خور نبودن-مثلا کنسولهای نینتندو الان در ایران حکمفرما بودن و الان کسی سمت ps3 نمیرفت.اگر اون حرف درسته پس این حرف هم درسته.:d

آخه یک مسئله دیگه هم هستش کلی از این دوستان که میگند ما گیمر هستیم و فلان PS2 هم داشتند دیگه درسته؟ بعد کلی از این بازی ها رو روی PS2 هم زده بودند که اون موقع هم انحصاری سونی بود. بعد حالا تو این نسل که کیفیت بازی ها بالاتر هم رفته یکهو همه چی عوض شده و اون بازی های شدن بد
100 درصد باهات موافقم.دقیقا خیلی از این دوستان gt-1-2-3-4 رو شب تا صبح بازی میکردن اما gt5 تو این نسل به صورت ناگهانی شد،اخ،بد،تف:d
من با این حرف مخالفم که بگیم فلان دوست،برای این شده فن 360 که این کنسول کپی خور هست.بحث من اینه
:d

آخرین ویرایش:
خداییش این همه نوشته و وقت گذاشتی حداقل هی یک چیزی رو تکرار نکن. سعی کنید مختصر و مفید جواب بدید که هم وقت خودتون گرفته نشه و هم وقت بقیه. مرسی
اما در مورد جوابتون. در مورد این که Ps3دارها دنیا رو فتح کردن والا نمیدونم این رو از کجا در آوردید اما من مطمئن هستم و هیچ شکی تو این قضیه ندارم که اگه کنسول PS3 از روز اول کپی خور بودش الان قضیه کاملا برعکس بود. دلیل اصلیش هم اینکه ps1 , ps2 قبلا جای خودشون رو بین ایرانی ها باز کرده بودند اما نسل قبل چند نفر xbox رو مشناختند؟ حرف من هم الان همین هست که اگه کنسول کپی خور کامل و بدون دردسر بشه ورق تو ایران کامل برمیگرده و حداقل نصف این افرادی که می بینید سال دیگه از انحصاری های سونی کلی تعریف می کنند و طوماری از خصوصیات خوب بازی رو تحویلتون میدن و دیگه به کچلی و مو دار بودن کریتوس هم کاری ندارند.

اگه یک بار دیگه پست من رو درست بخونید میبینید که من ننوشتم همه ی ps3 دارها . گفتم بعضی هاشون فکر میکنن که دنیا رو فتح کردن ، حتی مثال هم زدم . کچل و مو دار بودن کریتوس هم کلا به یک قسمت دیگه از پستم ربط داشت . متاسفانه نمیدونم چرا کامل نمیخونید پست رو
در رابطه با پاسختون ، مگه الان کسی از بازی های ps3 بد گویی کرده که بعدا بخواد خوبی هاشو بگه ؟! اینی که وقتی ps3 کپی خورش کامل بشه ، افراد بیشتری میان سمتش طبیعیه ، اما این طور نیست که xbox360 رو بندازن دور !!! و بعدا بیان از xbox360 بد بگن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or