پس عزیز دل همایونی بانو النا کجاست ؟![]()
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارینمن هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
پس عزیز دل همایونی بانو النا کجاست ؟![]()
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارینمن هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
دوستان لارا فعلا جلوئه ، اگه می تونین مونا رو بکشین جلو چون من هم عاشقشم![]()
جمعش کنید بابا! نه اون مونا چیز جالبی بود نه اون لارا!شرمنده ام به خدا.
تا لارای من هست کی دیگه به مونا رای میده.![]()

ایول! حالا این شد باز یه چیزی!من هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
این مراحلی هم که میگی رو خاطرم نمیاد حقیقتا :d !!!!چطور می تونی همچین حرفی بزنی در حالیکه تو max payne2 ما دو سه تا مرحله رو با مونا بازی می کردیم ، هی روزگار یاد اون روزا بخیر![]()
انچارتد یک سری بازی از Naughty Dog هست که به صورت انحساری واسه PS3 اومده و اخرین نسخش 3 بود که ترکوند و هیچ وقت واسه ی 360 نمیاددرسته ، دیده بودشم قبلا ولی چون آنچارتد رو بازی نکردم نمی شناختمش ، البته به زودی میگرم بازی می کنم اگه برای 360 باشه
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارین
ناریکواقا اون دختره توی heavenly sword !
اسمش یادم نیست !
Rayne !!!!! چی پس؟
اینا جاشون خیلی خالیه ها !

گویا فیوریت های خودت رو نوشتی، نه مهم هارو :dباو من مهما رو نوشتم ، بقیه که مهم نیستن :d
کلا عادتتونه که نیمه ی خالیه لیوان رو نگاه کنین ها !