پس عزیز دل همایونی بانو النا کجاست ؟
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارینمن هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
پس عزیز دل همایونی بانو النا کجاست ؟
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارینمن هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
دوستان لارا فعلا جلوئه ، اگه می تونین مونا رو بکشین جلو چون من هم عاشقشم
جمعش کنید بابا! نه اون مونا چیز جالبی بود نه اون لارا!شرمنده ام به خدا.
تا لارای من هست کی دیگه به مونا رای میده.
ایول! حالا این شد باز یه چیزی!من هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
این مراحلی هم که میگی رو خاطرم نمیاد حقیقتا :d !!!!چطور می تونی همچین حرفی بزنی در حالیکه تو max payne2 ما دو سه تا مرحله رو با مونا بازی می کردیم ، هی روزگار یاد اون روزا بخیر
انچارتد یک سری بازی از Naughty Dog هست که به صورت انحساری واسه PS3 اومده و اخرین نسخش 3 بود که ترکوند و هیچ وقت واسه ی 360 نمیاددرسته ، دیده بودشم قبلا ولی چون آنچارتد رو بازی نکردم نمی شناختمش ، البته به زودی میگرم بازی می کنم اگه برای 360 باشه
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارین
ناریکواقا اون دختره توی heavenly sword !
اسمش یادم نیست !
Rayne !!!!! چی پس؟
اینا جاشون خیلی خالیه ها !
گویا فیوریت های خودت رو نوشتی، نه مهم هارو :dباو من مهما رو نوشتم ، بقیه که مهم نیستن :d
کلا عادتتونه که نیمه ی خالیه لیوان رو نگاه کنین ها !