بهترین کراکتر زن از نظر شما (Best Female Charecter)

Best Female Character

• Jill Valentain

رای‌ها: 14 17.1%
  • Ada Wong

رای‌ها: 10 12.2%
  • Clair Redfield

رای‌ها: 6 7.3%
  • Rubi:Wet

رای‌ها: 1 1.2%
  • Lara Craft

رای‌ها: 32 39.0%
  • Heather Mason

• Lady

رای‌ها: 3 3.7%
  • Trish

رای‌ها: 3 3.7%
  • Princess Ashe

• Lightening

رای‌ها: 4 4.9%
  • Mona

رای‌ها: 6 7.3%
  • Asuka Kezama

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستان من خودم این دو شخصیت رو نمی شناسم لطفا در موردشون توضیح بدین و اگه عکسی هم دارین بزارین

النا که یکی از شخصیت های سری Uncharted هست ! اینم عکسش :دی
EF1.png

دوستان لارا فعلا جلوئه ، اگه می تونین مونا رو بکشین جلو چون من هم عاشقشم :x

شرمنده ام به خدا. :دی
تا لارای من هست کی دیگه به مونا رای میده. :دی
جمعش کنید بابا! نه اون مونا چیز جالبی بود نه اون لارا! :دی

حالا باز ببینیم این لارای جدید یه ذره حس یه زن واقعی رو به بازیکن القا می کنه یا نه... :دی

پ.ن: نمی دونم چرا انقدر از داستان مکس پین و شخصیت هاش، که همه دوست داشتند، من بدم میومد؟ :(
من هنوز هم می گم. Alyx Vance نیست اصلا نظرسنجیش اعتبار نداره!
ایول! حالا این شد باز یه چیزی!
snitch.gif

واقعا آدم توی Half-Life 2 در نقش گوردون احساس می کرد یه خانم واقعی همراهیش می کنه! اون تیکه ای که بابای Alyx به ما دو تا میگه من نوه می خوام و بهتره تا فیلد جلوگیری از بارداری غیر فعال شده شما دو تا هم از همدیگه بچه دار بشید، من هم مثل Alyx کلی پای مونیتور خجالت کشیدم و سرخ شدم!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

Cloe و Elena نیستن نظر سنجی معنا نداره :دی
z3swpqtbv93svuga9ryo.png

Cloe :
pi2650d7figdfcdg.jpg

Elena :
6mofifdph7wlkui0jqd1.png

---------- نوشته در 04:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

درسته ، دیده بودشم قبلا ولی چون آنچارتد رو بازی نکردم نمی شناختمش ، البته به زودی میگرم بازی می کنم اگه برای 360 باشه
انچارتد یک سری بازی از Naughty Dog هست که به صورت انحساری واسه PS3 اومده و اخرین نسخش 3 بود که ترکوند و هیچ وقت واسه ی 360 نمیاد

دربازی مکس پین سنگینی عشق mona sax باعث شده بود بازی یک احساس خاصی رو به بازیکن بده. احساسی مانند عشق،خشم،نفرت. کلا مثل کاراکتر و شخصیت mona sax که این سنگینی رو با خودش داشته باشه رو در هیچ بازی ندیدم. mona sax در یک کلام برای من عشقی تاریک و رنج اور بود
Mona.jpg

ببین خانوم، برو Half Life رو بازی کن تا با Alyx Vance آشنا بشی. روی اکس باکس هم هست. اصلا برو The Orange Box رو بگیر، هر سه تا Half Life ها روشه. Episode آخر هم ایشالله سال بعد همین موقع ها.

نه آقا تعداد کسایی که نیستن کم نیست. Kitana و Sonya هم نیستن. Samus Aran, Elena, Cloe, Nina و خیلی های دیگه نیستن. Alyx Vance هم که دیگه گفتن نداره. Little sister، Anna Grimsdottir و ...

میشه باهاشون یه لیست کامل درست کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or