بهترین کراکتر زن از نظر شما (Best Female Charecter)

Best Female Character

• Jill Valentain

رای‌ها: 14 17.1%
  • Ada Wong

رای‌ها: 10 12.2%
  • Clair Redfield

رای‌ها: 6 7.3%
  • Rubi:Wet

رای‌ها: 1 1.2%
  • Lara Craft

رای‌ها: 32 39.0%
  • Heather Mason

• Lady

رای‌ها: 3 3.7%
  • Trish

رای‌ها: 3 3.7%
  • Princess Ashe

• Lightening

رای‌ها: 4 4.9%
  • Mona

رای‌ها: 6 7.3%
  • Asuka Kezama

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب خداییش هم همون لارا کرافت بهتریتشون بود.کلا از همه لحاظ باحال بود و با داشتن بیشترین امتیاز در صدر جدول گلزنان قرار داره!!!

باور کن فلبداهه اومد تو ذهنم و بعله یه جورایی کسایی بودن که خیلی دوسشون داشتم
اینایی هم که بچه ها میگن اکثرا بازیهاش مال PS3 هست برای همین نمی شناختم
;;)
البته فرقی به حال من نداشتا !
من کاراکتر مورد علاقم بود توی لیست !

باور کن فلبداهه اومد تو ذهنم و بعله یه جورایی کسایی بودن که خیلی دوسشون داشتم
اینایی هم که بچه ها میگن اکثرا بازیهاش مال PS3 هست برای همین نمی شناختم
;;)

نه خانوم چرا جو می دی! دوتاش مال پلی استیشنه. الیکس ونس رو نمی شناسی یعنی بدون کاراکتر زن نمی شناسی ها!

نه خانوم چرا جو می دی! دوتاش مال پلی استیشنه. الیکس ونس رو نمی شناسی یعنی بدون کاراکتر زن نمی شناسی ها!
متوجه این حرفت نشدم ، اگه منظورت اون خانوم توی بازی half life هستش که خیر من اصلا از اون بازی خوشم نمیومد و فکرش رو هم نمی کردم که کاراکتر زن اون بازی نقش خیلی مهمی داشته باشه ، اصلا بازیش نکرده بودم
نه اینایی که معرفی می کنین اکثرا مال ps3 هست ، و دیگه اینکه مثلا اون زنی که توی gow هست رو هم اسمش رو یادم رفته بود

متوجه این حرفت نشدم ، اگه منظورت اون خانوم توی بازی half life هستش که خیر من اصلا از اون بازی خوشم نمیومد و فکرش رو هم نمی کردم که کاراکتر زن اون بازی نقش خیلی مهمی داشته باشه ، اصلا بازیش نکرده بودم
نه اینایی که معرفی می کنین اکثرا مال ps3 هست ، و دیگه اینکه مثلا اون زنی که توی gow هست رو هم اسمش رو یادم رفته بود

الیکس یکی از باهوش ترین و کاریزماتیک ترین کاراکترهای زن NPC هست. NPC یعنی شخصیتی که ماباهاش بازی نمی کنیم و کنترلشو در اختیار نداریم. هاف لایف 2 و اپیزودهای بعدش واقعا هنوز هم گرافیک خیره کننده و داستان و گیم پلی جذابی داره.

کیتانا و سونیا مال مورتال کامبتن. Lili Zanotto مال Psychonauts که روی پلی استیشن 2 و کامپیوتر و اکس باکس اومده. Samus Aran مال metroid هست که روی نینتندو اومده و Gametrailers اونو جذاب ترین شخصیت زن معرفی کرده (من باهاشون موافق نیستم). نینا ویلیامز مال Tekken بود که بازی مجزا هم براش ساخته شد death for degrees. دیگه کی... آنا گریمزدوتیر توی اسپلینتر سل بود که اتفاقا سری پنجش روی پلی استیشن 3 نیومد! لیتل سیستر مال بایوشاکه که روی اکس باکس هم بود.

می گم که فقط النا و کلوئه مال آنچارتد هستن. و این همون معنای "خانوم چرا جو می دی" هستش. ;)

متوجه این حرفت نشدم ، اگه منظورت اون خانوم توی بازی half life هستش که خیر من اصلا از اون بازی خوشم نمیومد
:blink: :blink:

اولین مورده می شنوم کسی از HL بدش بیاد! در هر صورت مواظب "تبدیل کنندگان بی رحم پست به امضا" باش!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

الیکس یکی از باهوش ترین و کاریزماتیک ترین کاراکترهای زن NPC هست. NPC یعنی شخصیتی که ماباهاش بازی نمی کنیم و کنترلشو در اختیار نداریم. هاف لایف 2 و اپیزودهای بعدش واقعا هنوز هم گرافیک خیره کننده و داستان و گیم پلی جذابی داره.

کیتانا و سونیا مال مورتال کامبتن. Lili Zanotto مال Psychonauts که روی پلی استیشن 2 و کامپیوتر و اکس باکس اومده. Samus Aran مال metroid هست که روی نینتندو اومده و Gametrailers اونو جذاب ترین شخصیت زن معرفی کرده (من باهاشون موافق نیستم). نینا ویلیامز مال Tekken بود که بازی مجزا هم براش ساخته شد death for degrees. دیگه کی... آنا گریمزدوتیر توی اسپلینتر سل بود که اتفاقا سری پنجش روی پلی استیشن 3 نیومد! لیتل سیستر مال بایوشاکه که روی اکس باکس هم بود.

می گم که فقط النا و کلوئه مال آنچارتد هستن. و این همون معنای "خانوم چرا جو می دی" هستش. ;)

گفتم که چون از این بازی خوشم نمیومد بنابراین راجع به شخصیتاش هم چیزی نمی دونستم (فقط همون مرده رو میشناختم اونم نه اونجوری که شما می شناسین)
من هر دوی اینا رو میشناسم ولی باور کنین وقتی داشتم نظر سنجی می کردم از تو ذهنم پاک شدن
این بازی رو بازی نکردم یا اگر هم کردم یادم نیست
من نینتندو میکرو رو داشتم و این شخصیت رو نمی شناسم
نینا رو می شناسم ، چون از تکن دیدم آسوکا محبوب تر گذاشتمش ، در مورد بازی مجزا هم چیزی نمی دونم (روی 360 اومده ؟)

این کاراکتر رو هم یادم رفته بود

بازی بیوشاک رو بازی نکردم چون خوشم نیومد

در آخر بابا حالا مگه چی شده ، خداییش شخصیتهایی رو که من توی نظر سنجی گذاشتم جز اونایی بودن که اکثرا می شناسینشون ! مثلا از میون این نظر سنجی کی رو نمی شناختین ، من شناخته ترین کاراکترها رو گذاشتم (این نظر سنجی عجب مسئله ای شده ها!)
اولین مورده می شنوم کسی از HL بدش بیاد! در هر صورت مواظب "تبدیل کنندگان بی رحم پست به امضا" باش!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

نظر شخصیم بود ، مگه همه باید عین هم فکر کنن !

:blink: :blink:

7g55dtp4i83pi0balag.gif

نه عزيزم منم از HL خوشم نمياد.كسي هم نميتونه نظر شخصي كسه ديگه اي رو امضا كنه.

در ضمن ليست كلا ناقصه.

منم از Bayonetta خوشم مياد+Lara

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or