باور کن فلبداهه اومد تو ذهنم و بعله یه جورایی کسایی بودن که خیلی دوسشون داشتمگویا فیوریت های خودت رو نوشتی، نه مهم هارو :d
گویا فیوریت های خودت رو نوشتی، نه مهم هارو :d
البته فرقی به حال من نداشتا !باور کن فلبداهه اومد تو ذهنم و بعله یه جورایی کسایی بودن که خیلی دوسشون داشتم
اینایی هم که بچه ها میگن اکثرا بازیهاش مال PS3 هست برای همین نمی شناختم
باور کن فلبداهه اومد تو ذهنم و بعله یه جورایی کسایی بودن که خیلی دوسشون داشتم
اینایی هم که بچه ها میگن اکثرا بازیهاش مال PS3 هست برای همین نمی شناختم
متوجه این حرفت نشدم ، اگه منظورت اون خانوم توی بازی half life هستش که خیر من اصلا از اون بازی خوشم نمیومد و فکرش رو هم نمی کردم که کاراکتر زن اون بازی نقش خیلی مهمی داشته باشه ، اصلا بازیش نکرده بودمنه خانوم چرا جو می دی! دوتاش مال پلی استیشنه. الیکس ونس رو نمی شناسی یعنی بدون کاراکتر زن نمی شناسی ها!
متوجه این حرفت نشدم ، اگه منظورت اون خانوم توی بازی half life هستش که خیر من اصلا از اون بازی خوشم نمیومد و فکرش رو هم نمی کردم که کاراکتر زن اون بازی نقش خیلی مهمی داشته باشه ، اصلا بازیش نکرده بودم
نه اینایی که معرفی می کنین اکثرا مال ps3 هست ، و دیگه اینکه مثلا اون زنی که توی gow هست رو هم اسمش رو یادم رفته بود
متوجه این حرفت نشدم ، اگه منظورت اون خانوم توی بازی half life هستش که خیر من اصلا از اون بازی خوشم نمیومد
الیکس یکی از باهوش ترین و کاریزماتیک ترین کاراکترهای زن NPC هست. NPC یعنی شخصیتی که ماباهاش بازی نمی کنیم و کنترلشو در اختیار نداریم. هاف لایف 2 و اپیزودهای بعدش واقعا هنوز هم گرافیک خیره کننده و داستان و گیم پلی جذابی داره.
کیتانا و سونیا مال مورتال کامبتن. Lili Zanotto مال Psychonauts که روی پلی استیشن 2 و کامپیوتر و اکس باکس اومده. Samus Aran مال metroid هست که روی نینتندو اومده و Gametrailers اونو جذاب ترین شخصیت زن معرفی کرده (من باهاشون موافق نیستم). نینا ویلیامز مال Tekken بود که بازی مجزا هم براش ساخته شد death for degrees. دیگه کی... آنا گریمزدوتیر توی اسپلینتر سل بود که اتفاقا سری پنجش روی پلی استیشن 3 نیومد! لیتل سیستر مال بایوشاکه که روی اکس باکس هم بود.
می گم که فقط النا و کلوئه مال آنچارتد هستن. و این همون معنای "خانوم چرا جو می دی" هستش.
اولین مورده می شنوم کسی از HL بدش بیاد! در هر صورت مواظب "تبدیل کنندگان بی رحم پست به امضا" باش!
داداش مگه چیه منم از HL بدم میاد!!!!
اولین مورده می شنوم کسی از HL بدش بیاد! در هر صورت مواظب "تبدیل کنندگان بی رحم پست به امضا" باش!