بهترین پلتفرم برای انجام بازیه bioshock کدام است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
سایت ign یه مقایسه بین انجام بازی بیوشوک روی 360 و pc گزاشته و گفته که بهترین پلتفرم برای انجام این بازی pc میباشد که دلایل ان را عنوان کرده که من اینجا ترجمه کردم ومیزارم:

اگر موضوع این است که باید کدام پلتفرم را برای انجام بازی انتخاب کنیم بهترین انتخاب برای انجام این بازی pc میباشد و این به خاطر کار ایی mause و keybord است شما میتوانید علاوه بر کنترل راحت تر شخصیت بازی در بازی به انجام کارهایی بپردازید که بسیار اسان تر از 360 میتوانید ان کار ها را انجام دهید برای مثال شما میتوانید با نگه داشتن دکمه ی shift اصلحه خود را به راحتی انتخاب و عوض کنید اما در نسخه ی 360 برای اینکار نیاز به pause کردن است.همچنین شما در نسخه ی 360 نمیتوانید همزمان هم به شلیک پرداخته و هم از plasmid ها استفاده کنید اما این کار را درنسخه
pc بازی میتوان همزمان انجام داد. این سایت همچنین در رابطه با اختلاف گرافیکی این 2 نسخه اعلام کرده که pc مطمعنا بهتر از نسخه ی 360 است زیرا اگر شما از یک سیستم خوب بهره مند باشید میتوانید تصاویر را با کیفیت بالاتر و همچنین با شفافیت بیشتر ببینید برای مثال ابهای روانتر وزیباتر ویا سایه های واقعی تری را در بازی ببینید.
موفق باشید :love:

برای مثال شما میتوانید با نگه داشتن دکمه ی shift اصلحه خود را به راحتی انتخاب و عوض کنید اما در نسخه ی 360 برای اینکار نیاز به pause کردن است.همچنین شما در نسخه ی 360 نمیتوانید همزمان هم به شلیک پرداخته و هم از plasmid ها استفاده کنید اما این کار را درنسخه
pc بازی میتوان همزمان انجام داد.
د
میگم کیانوش جان مطمئنی خود IGN این حرفو زده ؟!!!
اخه تو نسخه ی X360 بازی هم با زدن دکمه ی RB به راحتی میشه سلاح ها رو عوض کرد
:-"

به نظر شما چرا نمیشه در نسخه یX360 همزمان از اسلحه و پلاسمید استفاده کرد ؟؟!!

من خلاصه همین مطلب رو قبلا تو تاپیک BioShock for PC گذاشته بودم.;)
(IGN در نقد Pc گفته اگر درباره ي اينكه كدوم نسخه رو بگيرين بحث مي كنيد بازي با نسخه ي Pc به دليل استفاده از موس و كيبورد راحت تر است.در ضمن گفته كه نسخه ي Pc گرافيكش نسبت به 360 برتري داره بيشتر به دليل اينكه ميتونيد رزولوشن رو در حالت1200 * 1920 قرار دهيدو اگر بتونيد از Dx10 استفاده كنيد كيفيت سايه ها و افكت هاي آب بالاتر مي رود.(البته تمام اينها در صورتيه كه سيستم خوبي داشته باشيد.)

آخرین ویرایش:
pc بازی میتوان همزمان انجام داد. این سایت همچنین در رابطه با اختلاف گرافیکی این 2 نسخه اعلام کرده که pc مطمعنا بهتر از نسخه ی 360 است زیرا اگر شما از یک سیستم خوب بهره مند باشید میتوانید تصاویر را با کیفیت بالاتر و همچنین با شفافیت بیشتر ببینید برای مثال ابهای روانتر وزیباتر ویا سایه های واقعی تری را در بازی ببینید.

دستت درد نکنه . :love:

ولی من یادم میگفتن این دو نسخه با هم فرقی ندارند ( از نظر گرافیکی ) :-"

من این بازی رو روی 360 بازی می کنم کنترلش حرف نداره و هیچ مشکلی از این لحاظ نداره و من همون تسلطی رو روی بازی دارم که اگه بازی Pc بازی می کردم داشتم .

دستت درد نکنه . :love:

ولی من یادم میگفتن این دو نسخه با هم فرقی ندارند ( از نظر گرافیکی ) :-"
IGN گفته اگر در حالت DX9 باشه به خاطر رزولوشن1200* 1920 PC بهتره اما درسته کیفیت بافتها و چیزهای دیگه دراین حالت در دو نسخه یکی است اما اگر در حالت DX10 باشه همون طور که گفتم کیفیت بالا می ره..

من این بازی رو روی 360 بازی می کنم کنترلش حرف نداره و هیچ مشکلی از این لحاظ نداره و من همون تسلطی رو روی بازی دارم که اگه بازی Pc بازی می کردم داشتم .
این نظر IGN هست و من منکر این نمی شم که کنترل 360 خوبه اما فکر می کنم شما هم قبول داشته باشید که FPS رو PC بیشتر حال می ده.البته سیستم هم...:biggrin1:

منم دقیقا همین جورم میلاد جون ;)
ولی یه چیزی که هست اینه که کسی که دسش با موس و کیبورد اشناس یکم طول میکشه که با کنترلر X360 دسش را بیفته اما کسی اگه حتی با موس و کیبورد (مخصوصا موس) زیادم بازی نکرده باشه به راحتی و خیلی زود میتونه با کنترلش کنار بیاد .
کلا FPS با موس واسه خیلیا راحتر و بهتره ولی به جون خودم واسه من به شخصه هیچ فرقی که نداره هیچ تازه من با کنترلر X360 راحتر هم هستم یه جورایی !!(دقت کنید که این فقط یه نظر شخصیه و این حرفو کسی داره میزنه که 5 سال PC باز مخصوصا از نوع شبکه و کانتریش و نزدیک 1 سال کنسول باز از نوع X360 ش بوده)
البته اینم بگم که من بعد 5 سال بازی با PS2 هیچ وقت نتونستم با کنترلرش تو بازیهای FPS کنار بیام و اکثرا قید بازیهای FPS رو رو PS2 میزدم اما کنترلر فوق العاده ی X360 نظر منو کلا در مورد FPS کنسول عوض کرد /:)

منم دقیقا همین جورم میلاد جون ;)
ولی یه چیزی که هست اینه که کسی که دسش با موس و کیبورد اشناس یکم طول میکشه که با کنترلر X360 دسش را بیفته اما کسی اگه حتی با موس و کیبورد (مخصوصا موس) زیادم بازی نکرده باشه به راحتی و خیلی زود میتونه با کنترلش کنار بیاد .
کلا FPS با موس واسه خیلیا راحتر و بهتره ولی به جون خودم واسه من به شخصه هیچ فرقی که نداره هیچ تازه من با کنترلر X360 راحتر هم هستم یه جورایی !!(دقت کنید که این فقط یه نظر شخصیه و این حرفو کسی داره میزنه که 5 سال PC باز مخصوصا از نوع شبکه و کانتریش و نزدیک 1 سال کنسول باز از نوع X360 ش بوده)
البته اینم بگم که من بعد 5 سال بازی با PS2 هیچ وقت نتونستم با کنترلرش تو بازیهای FPS کنار بیام و همیشه قید بازیهای FPS رو رو PS2 میزدم اما کنترلر فوق العاده ی X360 نظر منو کلا در مورد FPS کنسول عوض کرد /:)
این طور که شما این قدر از دسته اش راضی هستید بیشتر من رو وادار می کنه که 360 بگیرم چون یه جورایی تنها مشکل من همین بازیهایFPS هست ولی خب تا وقتی خودم از نزدیک امتحان نکنم کاملا مطمئن نمی شم.

البته درسته كه موس راحت تر هست اما خوب بازي راحت تر ميشه توي 360 چون هدف گيري سخت تر هست بازي نفس گير تر هست و هيجانش بيشتر
البته من يه چيزي رو نمي فهمم توي كه 360 نمي شه از plasmid با اسلحه با هم استفاده كرد:confused: يكي از ماشه ها برا اسلحه هست يكي براي plasmid براي عوض كردن تفتگ و plasmid هم LB با RB هست در ضمن با نگه داشتن اين دوتا دكمه مي تونيد اسلحه يا plasmid مورد نظر هم به صورت گزينه اي انتخاب كنيد(مثل shift در كامپيوتر):-"
يكي ميتونه متن اصلي هم بذاره چون يا تو ترجمه اشتباه شده يا ign سوتي داده:-"

این طور که شما این قدر از دسته اش راضی هستید بیشتر من رو وادار می کنه که 360 بگیرم چون یه جورایی تنها مشکل من همین بازیهایFPS هست ولی خب تا وقتی خودم از نزدیک امتحان نکنم کاملا مطمئن نمی شم.

البته اشتباه نشه بازم تاکید میکنم این کاملا یه نظر شخصی هستش و ممکنه واسه شما و خیلیای دیگه قضیه کاملا متفاوت باشه !
به نظر منم قبل از خرید حداقل یکبار کنترلر X360 رو امتحان کنید. (البته یبار امتحان کردنم کافی نیست و باید چند مدتی باهاش بازی کنید تا بهش عادت کنید و اما بازم به نظر من اگه بتونید خودتونو باهاش وفق بدید و بهش عادت کنید خیلی ایده ال و مناسب خواهد بود ;))

خوب مي تونيد تبديل موس و كيبورد براش بخريد كه فكر كنم يه 100 تومني بخواد البته دسته توي اكثر بازي ها بهتر از موس و كيبورد هست و خوب اينم حسن كنسوله البته نصب و كرك افتضاح بازي هاي كامپيوتر از همه چيز بدتره:mad:

خوب مي تونيد تبديل موس و كيبورد براش بخريد كه فكر كنم يه 100 تومني بخواد البته دسته توي اكثر بازي ها بهتر از موس و كيبورد هست و خوب اينم حسن كنسوله البته نصب و كرك افتضاح بازي هاي كامپيوتر از همه چيز بدتره:mad:

البته این تبدیل موس و کیبورد که واسه X360 زدن با نام XFPS 360 چیز تقریبا اشغالی از اب دراومد متاسفانه !
یه سر برو IGN نقدش رو بخون و امتیازشو ببین :blushing:
شدیدا موافقم :mad:

البته این تبدیل موس و کیبورد که واسه X360 زدن با نام XFPS 360 چیز تقریبا اشغالی از اب دراومد متاسفانه !
یه سر برو IGN نقدش رو بخون و امتیازشو ببین :blushing:
شدیدا موافقم :mad:

اره ديدم فكر كنم اصلش به خاطر قيمت بالاشه كه با كاراييش جور در نمي ياد
راستي من بعضي از بازي ها كركشون به ويندوزم جواب نمي ده مي برم پيش طرف اجراش مي كنه اون موقس كه نه تنها يه بازي رو دستم باد كرده بلكه اون بازي هم ديگه نمي تونم انجام بدم كه اون موقع........:crying::sniper:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or