بهترین پلتفرم برای انجام بازیه bioshock کدام است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
سایت ign یه مقایسه بین انجام بازی بیوشوک روی 360 و pc گزاشته و گفته که بهترین پلتفرم برای انجام این بازی pc میباشد که دلایل ان را عنوان کرده که من اینجا ترجمه کردم ومیزارم:

اگر موضوع این است که باید کدام پلتفرم را برای انجام بازی انتخاب کنیم بهترین انتخاب برای انجام این بازی pc میباشد و این به خاطر کار ایی mause و keybord است شما میتوانید علاوه بر کنترل راحت تر شخصیت بازی در بازی به انجام کارهایی بپردازید که بسیار اسان تر از 360 میتوانید ان کار ها را انجام دهید برای مثال شما میتوانید با نگه داشتن دکمه ی shift اصلحه خود را به راحتی انتخاب و عوض کنید اما در نسخه ی 360 برای اینکار نیاز به pause کردن است.همچنین شما در نسخه ی 360 نمیتوانید همزمان هم به شلیک پرداخته و هم از plasmid ها استفاده کنید اما این کار را درنسخه
pc بازی میتوان همزمان انجام داد. این سایت همچنین در رابطه با اختلاف گرافیکی این 2 نسخه اعلام کرده که pc مطمعنا بهتر از نسخه ی 360 است زیرا اگر شما از یک سیستم خوب بهره مند باشید میتوانید تصاویر را با کیفیت بالاتر و همچنین با شفافیت بیشتر ببینید برای مثال ابهای روانتر وزیباتر ویا سایه های واقعی تری را در بازی ببینید.
موفق باشید :love:

ته نصب و كرك افتضاح بازي هاي كامپيوتر ا
شدیدا مخالفم :laughing:
یعنی کپی و پیست کردن یه فایل انقدر سخته؟؟؟!!! اگر انقدر سخته شدیدا بهتون توصیه میکنم اصلا طرف pc نیاید ;)
همین قضیه واسه install کردن هم صدق میکنه...!!!

یعنی کپی و پیست کردن یه فایل انقدر سخته؟؟؟!!! اگر انقدر سخته شدیدا بهتون توصیه میکنم اصلا طرف pc نیاید ;)

ما این بحث رو تا حالا هزار بار توی انجمن کردیم ولی میبینید که .. !
شما هم خودت رو خسته نکن :biggrin1:
فقط مشکل اینجاست که یک نفر از بیرون بیاد میگه که بچه های BC در نصب بازی مشکل دارند و ... !

پ.ن : Bioshock نیومد ؟!

خوبه والا !! :biggrin1: هر كي PC داره ميگه PC خوبه هركي 360 داره .... !! حرف كدوماتونو گوش كنيم؟!؟!؟! هيچ كدوم !! :biggrin1:

اولا بايد بگم كه بازي هاي سبك fps كه كاملا مشخصه pc برتره به خاطر وجود ماوس و كيبورد .

ولي از لحاظ گرافيكي كه سايت ign گفته pc برتره كه كياونش اشاره نكرد .
سايت ign از يك كارت گرافيكي 8800 GTX و 4 گيگابايت رم استفاده كرده كه رزوليشن تصوير را روي 1200 * 1920 قرار داده كه كاملا مشخصه با چنين مشخصاتي بايد گرافيك بهتري را بدست اورد :laughing:

اولا بايد بگم كه بازي هاي سبك fps كه كاملا مشخصه pc برتره به خاطر وجود ماوس و كيبورد .

سايت ign از يك كارت گرافيكي 8800 GTX و 4 گيگابايت رم استفاده كرده كه رزوليشن تصوير را روي 1200 * 1920 قرار داده كه كاملا مشخصه با چنين مشخصاتي بايد گرافيك بهتري را بدست اورد :laughing:
منظورم گرافيكش بود كه خب كارت 8800GTX از DX10 پشتيباني ميكنه . 360 اگه از DX10 پشتيباني ميكرد مثل PC ميشد .

درسته که بازی های FPS مخصوص PC هستش، ولی اون زمونه هم به سر اومده که بگیم فقط این جور بازی ها رو PC فقط لذت داره و رو کنسول نمیشه انجام داد. شرکت های بازی سازی هم این رو ثابت کردن، نمونش بازی Black بود که واقعا" خیلی کنترل خوب و روونی روی PS2 داشت. بعدیش هم به نظرم همین Bioshock میتونه باشه.....:)و این که رو چه پلت فرمی خوبه، بستگی به سیستم شخص و علایق خودش داره..... به نظر من !

این طور که شما این قدر از دسته اش راضی هستید بیشتر من رو وادار می کنه که 360 بگیرم چون یه جورایی تنها مشکل من همین بازیهایFPS هست ولی خب تا وقتی خودم از نزدیک امتحان نکنم کاملا مطمئن نمی شم.

ببین دوست عزیز منم تا 1 ماه پیش همین وضعیت تو رو داشتم:) چون منم fps زیاد بازی میکنم ولی الان کاملا راضیم!
خیلی کنترل 360 راحته و اصلا سخت نیست!

سلام
به نظر من هیچ فرقی نباید با هم داشته باشه و بستگی به کسی داره که بازی میکنه و این که با کدوم راحت تره و یه امر کاملا شخصی و سلیقه های هست . من خودم شخصا برای بازی های fps با موس و کیبورد خیلی راحت ترم.
یا علی مدد

همچنین شما در نسخه ی 360 نمیتوانید همزمان هم به شلیک پرداخته و هم از plasmid ها استفاده کنید اما این کار را درنسخه
pc بازی میتوان همزمان انجام داد. موفق باشید :love:

اصلا همچین چیزی امکان نداره که همزمان بشه شلیک کرد و هم از plasmid ها استفاده کرد. مگه یارو 4 تا دست داشته باشه؟
میشه بگی اینو از کجا آوردی؟ :eek:

چرا خوابي عزيزم مگه من گفتم سخته گفتم افتضاح يه دليشو صفحه ي قبل گفتم چشماتون باز باشه مي بينيد
همين تام رايدر من كلي رفتم جلو كه يهو وسط بازي پريد بيرون از اون به بعدم ارورو خطاي كرك مي داد يهني يه جورايي بازي فهميده بود كه ديگه اصل نيست رفتم توي اينترنت كلي گشت زدم ديدم يه سايت به همين مشكل اشاره كرده و گفت اينو دانلود كنيد حله ما هم گرفتيم بازي اجرا شد اما ديگه هيچ سيوي از بازي لود نمي شه
بازي ultimate ulliance هم گرفتم اونم همون اول از كركش مشكل گرفت بردم وست نصب كرد اجرا شد منم پولم پريد:mad:
بعدشم اون كابل كشي ها و demon tools با active key كه يادته چقدر دردسر داشت نگو نه كه هنوزم هر چند وقت يك بار از اين جور هك هاي مزخرف مي ياد تازه خيلي ها با كمبود فضاي هارد هم مشكل دارن و تازه بازي هاي قديمي هم كه ادم مي خواد دوباره بازي كنه اكثرا به خاطر نصب مجدد بيخيالش ميشه
بازم بگم

میگم کیانوش جان مطمئنی خود IGN این حرفو زده ؟!!!
اخه تو نسخه ی X360 بازی هم با زدن دکمه ی RB به راحتی میشه سلاح ها رو عوض کرد
:-"

به نظر شما چرا نمیشه در نسخه یX360 همزمان از اسلحه و پلاسمید استفاده کرد ؟؟!!
اگه خواستین متن اینگلیسم میزارم ولی دقیقا نوشته بود که صلاح عوض کردن توی پی سی خیلی راحت تر انجام میشه ;)

من که گفتم متن رو برو با دقت بخون نوشتم اگه از یک سیستم خوب بهره مند باشید میتونید هم تصاوی را باشفافیت بهتر و هم گرافیک بهتر مثلا ابهای روانتر و سایه های واقعی تر ببینید.

اصلا همچین چیزی امکان نداره که همزمان بشه شلیک کرد و هم از plasmid ها استفاده کرد. مگه یارو 4 تا دست داشته باشه؟
میشه بگی اینو از کجا آوردی؟ :eek:

آقا جواب منو نمیدی؟ :-"یا اینکه جوابی نداری که بدی؟;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or