بهترین پلتفرم برای انجام بازیه bioshock کدام است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
سایت ign یه مقایسه بین انجام بازی بیوشوک روی 360 و pc گزاشته و گفته که بهترین پلتفرم برای انجام این بازی pc میباشد که دلایل ان را عنوان کرده که من اینجا ترجمه کردم ومیزارم:

اگر موضوع این است که باید کدام پلتفرم را برای انجام بازی انتخاب کنیم بهترین انتخاب برای انجام این بازی pc میباشد و این به خاطر کار ایی mause و keybord است شما میتوانید علاوه بر کنترل راحت تر شخصیت بازی در بازی به انجام کارهایی بپردازید که بسیار اسان تر از 360 میتوانید ان کار ها را انجام دهید برای مثال شما میتوانید با نگه داشتن دکمه ی shift اصلحه خود را به راحتی انتخاب و عوض کنید اما در نسخه ی 360 برای اینکار نیاز به pause کردن است.همچنین شما در نسخه ی 360 نمیتوانید همزمان هم به شلیک پرداخته و هم از plasmid ها استفاده کنید اما این کار را درنسخه
pc بازی میتوان همزمان انجام داد. این سایت همچنین در رابطه با اختلاف گرافیکی این 2 نسخه اعلام کرده که pc مطمعنا بهتر از نسخه ی 360 است زیرا اگر شما از یک سیستم خوب بهره مند باشید میتوانید تصاویر را با کیفیت بالاتر و همچنین با شفافیت بیشتر ببینید برای مثال ابهای روانتر وزیباتر ویا سایه های واقعی تری را در بازی ببینید.
موفق باشید :love:

من خلاصه همین مطلب رو قبلا تو تاپیک BioShock for PC گذاشته بودم.;)
(IGN در نقد Pc گفته اگر درباره ي اينكه كدوم نسخه رو بگيرين بحث مي كنيد بازي با نسخه ي Pc به دليل استفاده از موس و كيبورد راحت تر است.در ضمن گفته كه نسخه ي Pc گرافيكش نسبت به 360 برتري داره بيشتر به دليل اينكه ميتونيد رزولوشن رو در حالت1200 * 1920 قرار دهيدو اگر بتونيد از Dx10 استفاده كنيد كيفيت سايه ها و افكت هاي آب بالاتر مي رود.(البته تمام اينها در صورتيه كه سيستم خوبي داشته باشيد.)
خوب این چیزایی که شما گفتی که منم گفتم چه چیزه جدیدی توی پست شما بود ؟؟ ;)

اصلا همچین چیزی امکان نداره که همزمان بشه شلیک کرد و هم از plasmid ها استفاده کرد. مگه یارو 4 تا دست داشته باشه؟
میشه بگی اینو از کجا آوردی؟ :eek:
بفرما جناب استاد . مترجم .دانشمند .کارشناس شما ترجمه کن متنو ما هم مترجمیمون قوی بشه ;)

If you're debating which version to get, the PC version handles better. In part it's because of the greater precision with the mouse and keyboard, but also with how the plasmids and weapons are selected. With the default settings RMB switches between the two, LMB fires, and you use the mouse wheel instead of a radial menu to select a specific plasmid or weapon. This keeps you rooted in the action to a greater degree than in the Xbox 360 version, since you don't have to keep pausing the game. By hitting Shift you can bring up a plasmid and weapon selection screen if you so desire, but the mouse wheel scrolled through fast enough to stay useful. Note that you can't set LMB to fire a weapon and RMB to fire a plasmid; there's only one fire function. We also noticed the option to bind the functions "switch and fire weapon" and "switch and fire plasmid," but when we tested it out these only switched from weapon to plasmid and back again, much like the RMB default function. All weapons and plasmids are also bound to the number and function keys, making it even easier to ensure you always have the ideal attack at the ready.

How do the graphics compare?

The PC version definitely outclasses the Xbox 360, mostly because of the ability to crank the resolution to 1920 x 1200. If you've got a Vista rig with a DX10 card, you can expect some heightened particle effects, crisper real-time shadows, and more dynamic water, but the game looks gorgeous regardless. On our gaming PC running a Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM, it ran very well, with only a few occasions of seemingly random framerate hitches. We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet.

بفرما جناب استاد . مترجم .دانشمند .کارشناس شما ترجمه کن متنو ما هم مترجمیمون قوی بشه ;)

فعلا که مترجم شمایی;)
ولی من هر چی خوندم هیچ جا ننوشته که تو PC همزمان میشه شلیک کرد و از Plasma استفاده کرد!
حالا نمیخوای قبول کنی اینجاشو از خودت در آوردی، عیب نداره. این مساله رو ذکر کردم که بقیه بدونن همچین چیزی نیست.

آخرین ویرایش:
بابا شما هم سر چه چیزایی بحث میکنید ها !!!:-"
حالا چه فرقی میکنه ؟!
یه نگاهی به این متن بندازید، همه چیز رو متوجه میشید :
Note that you can't set LMB to fire a weapon and RMB to fire a plasmid; there's only one fire function.
میبینید که خیلی واضح نوشته فقط میشه یه کار رو انجام داد، نه هر دو !

فعلا که مترجم شمایی;)
ولی من هر چی خوندم هیچ جا ننوشته که تو PC همزمان میشه شلیک کرد و از Plasma استفاده کرد!
حالا نمیخوای قبول کنی اینجاشو از خودت در آوردی، عیب نداره. این مساله رو ذکر کردم که بقیه بدونن همچین چیزی نیست.
اولا اگه مترجم منم که پس هیچ . دوما من مثل شما نیستم بخوام از این کارا بکنم چیزی از خودم در بیارم . سوما اگرم چیزی باشه شاید اشتباه ترجمه شده باشه که بعید میدونم شما متن کامل رو ترجمه کن بزار کنار مطلب من هرجاش فرق داشت با هم ما در خدمتیم. ;)

اگه خواستین متن اینگلیسم میزارم ولی دقیقا نوشته بود که صلاح عوض کردن توی پی سی خیلی راحت تر انجام میشه ;)

ممنون خودم رفتم خوندم ;)
IGN هم مزخرف زیاد میگه ! حالا شایدم شوخی کرده :)
استفاده ی هم زمان از اسلحه و Plasmid هم یه کار غیر ممکن و غیر عقلانی هست حالا در هر نسخه ای /:)
اصلا فک کن !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or