بهترین های X360 در سال 2008 از دید IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت IGN امسال یک انتخابات وسیع در زمینه بهترین های 2008 براه انداخته که ابتدا یک به یک برای هر کنسول معرفی خواهند شد و در نهایت یک انتخاب کلی هم صورت خواهد گرفت .
برای هر کنسول یه تاپیک جدا میزنیم و بهترین های IGN رو اعلام میکنیم .

X360

بهترین بازی Action

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Dead Space - Naruto: The Broken Bond - Ninja Gaiden II

بهترین بازی Fighting

• SoulCalibur IV
کاندیدها :
Mortal Kombat VS DC Universe

بهترین بازی Music/Rhythm

• Rock Band 2
کاندیدها :
Guitar Hero World Tour

بهترین بازی Platformer

• Prince of Persia
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Mirror's Edge

بهترین بازی Racing/Drivin

• Grid
کاندیدها :
Burnout Paradise - Midnight Club: Los Angeles - Pure

بهترین بازی RPG

• Fallout 3
کاندیدها :
Fable II - Lost Odyssey - Tales of Vesperia

بهترین بازی Shooting

• Gears of War 2
کاندیدها :
Battlefield: Bad Company - Left 4 Dead - Rainbow Six: Vegas 2

بهترین بازی Sports

• NHL 09
کاندیدها :
FIFA 09 - Madden NFL 09 - NBA 2K9 - NCAA Football 09

بهترین بازی Strategy

• Sid Meier's Civilization Revolution
کاندیدها :
Tom Clancy's EndWar

بهترین گرافیک

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Burnout Paradise - Gears of War 2 - Prince of Persia - Unreal Tournament III

بهترین طراحی هنری

• Prince of Persia
کاندیدها :
Fallout 3 - GTA IV - Mirror's Edge

بهترین Original Score

• Fable II
کاندیدها :
Gears of War 2 - Mirror's Edge - Prince of Persia - Tales of Vesperia

بهترین استفاده از صدا

• Fallout 3
کاندیدها :
Battlefield: BC - Dead Space - GTA IV - Tom Clancy's EndWar

بهترین صداگذاری

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Bully: Scholarship - COD: World at War - Fable II

بهترین داستان

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Fallout 3 - Lost Odyssey - Prince of Persia - Star Wars: The Force Unleashed

بهترین بازی خانوادگی

• Rock Band 2
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Guitar Hero World Tour - Scene it? Box Office Smash

بهترین Local Multiplayer

• Rock band 2
کاندیدها :
COD: World at War - Gears of War 2 - Left 4 Dead

بهترین Multiplayer Online

• Left 4 Dead
کاندیدها :
Battlefield: BC - Burnout Paradise - GTA IV - NHL 09

بهترین IP جدید

• Dead Space
کاندیدها :
Left 4 Dead - Lost Odyssey - Pure

بهترین طراحی نوآورانه

• Tom Clancy's EndWar
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Left 4 Dead - Mirror's Edge

بهترین بازی Xbox Live Arcade

• Braid
کاندیدها :
Bionic Commando Rearmed - Castle Crashers - Portal: Still Alive - Super Street Fighter II Turbo HD Remix

بهترین بازی سال برای برای X360

• Fallout 3

کاندیدها :

Dead Space - Gears of War 2 - GTA IV - Prince of Persia

آخرین ویرایش:
دوستان اشتباه نشه ! من منظورم با کسایی بود که ps3 دارند ! یا pc میاند در موردی geow قضاوت میکنند

من فقط pc ندارم ولی مهم نیست که چی دارم چی ندارم ...من GEOW2 رو تا آخرش رفتم و میگم گرافیک قولی داره! ولی GTA IV از نظر تکنولوژی گرافیک بالا تر است همون طور که IGN انتخاب کرده منم انتخابش رو قبول دارم!

gta گرافیک خوبی داشت ولی نه در این حد که بشه بهترین گرافیک.طراحیه کاراکترهاش واقعا افتضاح بود.چه طوری میتونه بهترین گرافیک باشه؟باز mgs4 رو انتخاب میکردن بهتر بود حداقل طراحیه کاراکترهای فوق العاده ای داشت.به هر حال دوست نداشتن geow رو انتخاب کنن.
یا حق

اینجا تاپیک بهترین های X360 چی میگی شما ! ؟ :confused:
معذرت میخوام:(انقدر انتخابهای عجیب غریب و مضخرف از این سایتهای به اصطلاح کارشناس دیدم که مخم هنگ کرده بود.اخه کی باورش میشه gta با اون کاراکترهایی که اصلا هیچ گرافیکی نداشتن بشه بهترین؟واقعا برای اینکه بگن ما متفاوتیم کارای بیخودی میکنن:evil:
یا حق

آدم یک چیزهایی میشنوه شاخ درمیاره! بهترین سایتهای بازی مضخرف هستند بعد شما درست میگید. اصلا کاراکترهای بازی میتونید برام روشن کنید یعنی چی؟ خوده نیکو بلیک که آخر شخصیتهاست. با اون فیزیک اعجاب انگیزش:eek:...بعدش شما متوجه میشی "تکنولوژی گرافیک" یعنی چی؟ گرافیک که فقط ظاهری نیست... مثلا فکر کن بازی با اون همه جزئیات و وسعت اگر ظاهر بالاتری داشت شاید خیلی افت فریم شدید پیدا میکرد یا از نظر لود شدن خیلی بد میشد ولی سازندگان مخ بازی از یک تکنولوژی فوق العاده برای ساخت محیط بازی استفاده کردند که هم سبک باشه هم واقعا عالی

معذرت میخوام:(انقدر انتخابهای عجیب غریب و مضخرف از این سایتهای به اصطلاح کارشناس دیدم که مخم هنگ کرده بود.اخه کی باورش میشه gta با اون کاراکترهایی که اصلا هیچ گرافیکی نداشتن بشه بهترین؟واقعا برای اینکه بگن ما متفاوتیم کارای بیخودی میکنن:evil:
یا حق
مگه همه چیز به طراحیه کاراکتره ؟؟ :confused: واقعا جزئیات کلی بازی در هیچ بازیه دیگه ای وجود نداره. از نظر تکنیکی هم که حرفی برای گفتن نداره.

آدم یک چیزهایی میشنوه شاخ درمیاره! بهترین سایتهای بازی مضخرف هستند بعد شما درست میگید. اصلا کاراکترهای بازی میتونید برام روشن کنید یعنی چی؟ خوده نیکو بلیک که آخر شخصیتهاست. با اون فیزیک اعجاب انگیزش:eek:...بعدش شما متوجه میشی "تکنولوژی گرافیک" یعنی چی؟ گرافیک که فقط ظاهری نیست... مثلا فکر کن بازی با اون همه جزئیات و وسعت اگر ظاهر بالاتری داشت شاید خیلی افت فریم شدید پیدا میکرد یا از نظر لود شدن خیلی بد میشد ولی سازندگان مخ بازی از یک تکنولوژی فوق العاده برای ساخت محیط بازی استفاده کردند که هم سبک باشه هم واقعا عالی
اولا بهترین سایتهای بازی حسابی با این انتخابهاشون گند ردن.حرفه من اینه که gta هیچوقت گرافیک شاخی نداشته به غیر از این اخری ولی به هیچ عنوان در حد بهترین نیست. بعدشم وقتی ما در مورد گرافیک صحبت میکنیم پس باید کلیات گرافیک مد نظرمون باشه و طراحیه کاراکترها هم جزء مهمی در گرافیکه. برای اینکه بتونن از افت فریم جلوگیری کنن گرافیک رو پایین اووردن و این گرافیک نمیتونه بهترین باشه.شما طراحیه کاراکتر gta رو واقها خوب میدونی؟پس طراحیه مارکوس فینیکس رو باید انقلابی دونست:biggrin1:
یا حق

بهترین گرافیک های 2008 از نظر من به ترتیب: warhead بعدش GTA IV(یک هنر تمام نشدنی!) و بعدشم GEOW2 در آخرم Far cry2 ....شما واقعا نمیتونید GEOW2 محیط بسته رو با اون همه جزئیات مقایسه کنید ! و از روی فن بازی هم حرفی نمیزنم! ولی فکر کنم شما کمی هیجان زده هستید!! چون دارید از شخصیتهای بازی GTA IV بدون مدرک ایراد میگیرید! بعدشم من برات شرح دادم بازی با اون عظمت رو با محیط بسته ای مثل GEOW2 مقایسه نمیکنن شما میتونید این بازی رو با WAW مقایسه کنید بعد بگید GEOW2 از اون بهتره ولی مقایسه یک بازی با اون عظمت و جزئیات(به خدا جزئیات جزء گرافیک محسوب میشه خودتون حساب کنید چقدر جزئیات فقط تو چند فریم! بازی است) کاری بس اشتباه و بسی خنده دار است! اگر خواستید من براتون چند صفحه از جزئیات گرافیکی GTA IV مینویسم!!;)

بهترین گرافیک های 2008 از نظر من به ترتیب: warhead بعدش GTA IV(یک هنر تمام نشدنی!) و بعدشم GEOW2 در آخرم Far cry2 ....شما واقعا نمیتونید GEOW2 محیط بسته رو با اون همه جزئیات مقایسه کنید ! و از روی فن بازی هم حرفی نمیزنم! ولی فکر کنم شما کمی هیجان زده هستید!! چون دارید از شخصیتهای بازی GTA IV بدون مدرک ایراد میگیرید! بعدشم من برات شرح دادم بازی با اون عظمت رو با محیط بسته ای مثل GEOW2 مقایسه نمیکنن شما میتونید این بازی رو با WAW مقایسه کنید بعد بگید GEOW2 از اون بهتره ولی مقایسه یک بازی با اون عظمت و جزئیات(به خدا جزئیات جزء گرافیک محسوب میشه خودتون حساب کنید چقدر جزئیات فقط تو چند فریم! بازی است) کاری بس اشتباه و بسی خنده دار است! اگر خواستید من براتون چند صفحه از جزئیات گرافیکی GTA IV مینویسم!!;)
geow نه تنها بهترین گرافیک 360 بلکه بهترین گرافیک کنسولی رو تا به الان داشته و انتخابهای این سایت فقط و فقط برای اینه که متفاوت بودنشونو با بقیه نشون بدن.البته نه فقط این سایت بلکه سایتهای دیگه ای هم امسال بدجور مسخره بازی در اووردن.البته شما هم گرافیک این بازی رو دوست داری و کاریشم نمیشه کرد ولی فقط نگاهی به texture در geow همه چیزو مشخص میکنه.
یا حق

شما نظر خودتون رو دارید و تغییر ناپذیره ولی منم نظرم از روی عقل و منطق هست حالا کی داره درست میگه دوستان حتما قضاوت میکنند واقعا دیگه بحث بی فایدست ادامه ندیم بهتره...

اقا دیگه این فن بازی ها بسه !!!! اخه چه جوری میگی گرافیک هنری ؟؟؟؟ ! اخه چی داشت اون بازی ؟؟؟ من خودم عاشق gta san بودم ! ولی این نشد بازی بابا !!! همش محیط های تکراری و خسته کننده !!!! ماشین هاش خیلی به نظرتون واقعی بودند ؟؟؟؟ !!! یا مردمش ؟؟؟؟ یا شخصیت هاش ؟؟؟ با اون محیط زرد که اصلا چشامون زرد میدید

البته بايد توجه كرد FC2 هم يك Open World هست و تقريبا ششبيه به GTA و از لحاظ گرافيكي هم به شدت بالاتر از G.O.W 2 هست البته از لحاظ تكنيكي و طراحي وگرنه از لحاظ بصري خيلي عقب هست اما در كل چيزي كه برام مثل روز روشنه اينجا همه از لحاظ بصري به بازي ها نگاه مي كنند خب معلوم كه GTA بايد خيلي عقب تر باشه تازه اين چنين گرافيك رو توي AC هم به خوبي ميتونستيم ببينيم كه از لحاظ مدل سازي و طراحي كاركتر ها شك ندارم يك سر و گردن از GTA IV بالاتر و فقط نبود يك چرخش زماني در بازي كمي باعث ميشه بازي افت پيدا كنه.

شما هر چی هم بگید نظر IGN هم همین بوده! من هم شاید مثل مسئولان IGN بی سواد باشم! منم هیچ وقت نگفتم این گرافیک هنری هست و این آقا نمیدونم از کجای حرفهای من تونسته هنری رو گیر بیاره منظور من از "هنر تمام نشدنی" محیط پرجزئیات و بی پایان بازی هست... بعدم نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنید هر کس که بر خلاف عقیده شما نظر میده فن بوی هست! IGN هم حتما فن بوی هست! نمیدونم چرا اونهایی که وقتی GTA IV اومده بود بال بال میزدند به همین زودی فراموشش کردند!:eek: ولی چیزی که واضحه هیچ بازیی تا کنون نتوسته به این جزئیات در اون وسعت و برای کنسول منتشر بشه....حالا شما برای خودتون قصه هم ببافید بازم این انتخاب IGN هست و منم تاکیدش میکنم چون واقعا کارشون درسته:-"
در مورد AC من اون رو هم یک شاهکار میدونم! ولی مسئله ما الان بازیهای 2008 هست.در ضمن AC به هیچ عنوان جزئیاتی که GTA IV تو محیطش هست رو نداره! حالا بازم دقیق تر فکر کنید شاید متوجه بشید!
در آخر هر فکری دارید تو ذهنتون نگه دارید چون نظر IGN این بوده که بهترین"تکنولوژی گرافیک" سال 2008 GTA IV هست نه بهترین "گرافیک بصری" سال 2008!!!!!!!!!!!:-"
این قسمت مخفی رو هم بخونید! امیدوارم مورد قبول شما عزیزان واقع بشه که fanboy بازیی در کار نیست!
من چند دلیل میارم تا بهتون ثابت کنم GTA IV نه تنها یکی از بهترین تکنولوژیهای گرافیکی x360 هست بلکه جزء 5 تای اول امسال هم هست: (که فکر نکنید من از روی حدس و گمان یا خیالات حرف میزنم.)
1.فیزیک فوق العاده بالای ماشین ها در بازی، شما وقتی ماشینها را حرکت میدهید حس خواهید کرد یک ماشین واقعی را در دست دارید، و همین ماشین ها یک تخریب پذیری فوق العاده دارند. که همه قسمتهای ماشین تحت تاثیر قرار میگیرد و وقتی شما با شدت به جایی برخورد کنید از شیشه جلو بیرون پرت میشوید که این هم به خاطر فیزیک فوق العاده بازی است، فیزیک خارج از تصور شخصیت اول بازی در هنگام حرکت نیز قابل ذکر است.
2.انفجارات حیرت انگیز، همین فیزیک فوق العاده با انفجاراتی فوق العاده مخلوط شده که آدم رو میخ کوب میکند.شما کافیه به چند تا ماشین بقل هم با آرپیچی شلیک کنید تا ببینید چه صحنه ای ایجاد میشه!
3.یک محیط پر جزئیات که وقتی هر کجاش پا بگذارید چیز تازه ای یافت خواهید کرد. در درون شهر وقتی قدم میزنید میبینید چقدر تکسچر و آبجکت وجود داره! که آدم رو حیرت زده میکنه که چطور یک بازی تونسته این همه جزئیات رو با خودش یکجا ارمغان بیاورد.
4.اگر دقت کرده باشید میبینید چقدر قیافه در بازی است! که یک رکرد تاریخی محسوب میشه و این هم از همون قسمتهای اعجاب انگیز و از تکنولوژی عجیبی است که سازندگان ازش استفاده کردند.
5. تکنیک فوق عجیب کثیف شدن ماشین ها! و یا تکنیک عجیب ماندن خون روی ماشین یا زمین تا چند دقیقه که واقعا اعجاب انگیز است.
6.خون ریزی واقعا حیرت انگیز بازی وقتی یکی تیر میخورد واقعا چه عکس العملهای فوق العاده ای نشان میدهد و اینها همش از فیزیک فوق تصور بازی است!
7.یک سیستم فوق العاده آب و هوایی که همه چیز را تحت تاثیر تاثیر قرار میدهد. مثلا شما غروب آفتاب را خواهید دید. وقتی باران میبارد چه زیبا آب روی زمین جمع میشود! اینها از تکنولوژی بالای بازی خبر میدهد!!!!
8.نورپردازی فوق العاده بازی در نسخه x360 که فکر نکنم بازی امسال در این حد یافت کنید چون هر ساعت از روز بازی شما تفاوت را حس خواهید کرد.
9. بازی با این همه جزئیات تنها یک بار فقط در اول بازی لودینگ دارد!
10.کات سنسهای پر جزئیات و ............(چی بگم!) بازی......
و.... اگر خواستید بازم براتون میتونم از عجایب تکنولوژیهای گرافیکی بازی GTA IV بنویسم ولی میدونم دوستان دیگری هم هستند که از من بیشتر میدونند پس اگر اونها هم بتوانند در این مورد کمک کنند.ممنون

آخرین ویرایش:
geow نه تنها بهترین گرافیک 360 بلکه بهترین گرافیک کنسولی رو تا به الان داشته و انتخابهای این سایت فقط و فقط برای اینه که متفاوت بودنشونو با بقیه نشون بدن.البته نه فقط این سایت بلکه سایتهای دیگه ای هم امسال بدجور مسخره بازی در اووردن.البته شما هم گرافیک این بازی رو دوست داری و کاریشم نمیشه کرد ولی فقط نگاهی به texture در geow همه چیزو مشخص میکنه.
یا حق

چون حس کردم اینجا رو ندیدی فقط اخطار دادم اینبار ... به نظر من رو باید بگید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or