بهترین های X360 در سال 2008 از دید IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت IGN امسال یک انتخابات وسیع در زمینه بهترین های 2008 براه انداخته که ابتدا یک به یک برای هر کنسول معرفی خواهند شد و در نهایت یک انتخاب کلی هم صورت خواهد گرفت .
برای هر کنسول یه تاپیک جدا میزنیم و بهترین های IGN رو اعلام میکنیم .

X360

بهترین بازی Action

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Dead Space - Naruto: The Broken Bond - Ninja Gaiden II

بهترین بازی Fighting

• SoulCalibur IV
کاندیدها :
Mortal Kombat VS DC Universe

بهترین بازی Music/Rhythm

• Rock Band 2
کاندیدها :
Guitar Hero World Tour

بهترین بازی Platformer

• Prince of Persia
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Mirror's Edge

بهترین بازی Racing/Drivin

• Grid
کاندیدها :
Burnout Paradise - Midnight Club: Los Angeles - Pure

بهترین بازی RPG

• Fallout 3
کاندیدها :
Fable II - Lost Odyssey - Tales of Vesperia

بهترین بازی Shooting

• Gears of War 2
کاندیدها :
Battlefield: Bad Company - Left 4 Dead - Rainbow Six: Vegas 2

بهترین بازی Sports

• NHL 09
کاندیدها :
FIFA 09 - Madden NFL 09 - NBA 2K9 - NCAA Football 09

بهترین بازی Strategy

• Sid Meier's Civilization Revolution
کاندیدها :
Tom Clancy's EndWar

بهترین گرافیک

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Burnout Paradise - Gears of War 2 - Prince of Persia - Unreal Tournament III

بهترین طراحی هنری

• Prince of Persia
کاندیدها :
Fallout 3 - GTA IV - Mirror's Edge

بهترین Original Score

• Fable II
کاندیدها :
Gears of War 2 - Mirror's Edge - Prince of Persia - Tales of Vesperia

بهترین استفاده از صدا

• Fallout 3
کاندیدها :
Battlefield: BC - Dead Space - GTA IV - Tom Clancy's EndWar

بهترین صداگذاری

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Bully: Scholarship - COD: World at War - Fable II

بهترین داستان

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Fallout 3 - Lost Odyssey - Prince of Persia - Star Wars: The Force Unleashed

بهترین بازی خانوادگی

• Rock Band 2
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Guitar Hero World Tour - Scene it? Box Office Smash

بهترین Local Multiplayer

• Rock band 2
کاندیدها :
COD: World at War - Gears of War 2 - Left 4 Dead

بهترین Multiplayer Online

• Left 4 Dead
کاندیدها :
Battlefield: BC - Burnout Paradise - GTA IV - NHL 09

بهترین IP جدید

• Dead Space
کاندیدها :
Left 4 Dead - Lost Odyssey - Pure

بهترین طراحی نوآورانه

• Tom Clancy's EndWar
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Left 4 Dead - Mirror's Edge

بهترین بازی Xbox Live Arcade

• Braid
کاندیدها :
Bionic Commando Rearmed - Castle Crashers - Portal: Still Alive - Super Street Fighter II Turbo HD Remix

بهترین بازی سال برای برای X360

• Fallout 3

کاندیدها :

Dead Space - Gears of War 2 - GTA IV - Prince of Persia

آخرین ویرایش:
نکته همینه. محیط بازی خیلی بزرگه و گرافیک متوسط و نسبت به آن محیط گرافیک عالی است ولی در کل بازیهایی دارای بهترین گرافیک سال هستند که در محیط بسته هستند نه یک بازی open world .نمیدانم شاید من اشتباه میکنم ولی باز هم میگم حق GEOW2 بود. حتی بهترین بازی سال هم حق GEOW2 بود ولی واقعا سایتها دارن تمام سعیشان را میکنند که بگویند ما متفاوتیم.

پ.ن: بنظر من همه این انتخابها کشکه و بازی بهترین است که مخاطب از آن راضی باشد.

اگه دقت میکردی قضیه حل میشد! یک بازی مثل GEOW2 رو هیچ موقع با محیط فوق بزرگ و پر جزئیات GTA IV نمیشه مقایسه کرد! سایتها به خدا دارن خوب انتخاب میکنند ولی اگر کسی چشمش رو روی حقیقت ببنده و همش روی اون چیزی که "فکر" میکنه درسته تکیه کنه معلوم باید بگه سایتها اشتباه انتخاب میکنند(اونم سایتی چون IGN با ده سال سابقه!) در مورد GEOW2 خدایی بازی جذابیه که آدم خیلی توش جو گیر میشه! و به خاطر همین نباید زیاد با حس جوگیر بودنش به بقیه بازیها نگاه کرد! اول ذهنتو فرمت کن بعد بشین فکر کن GTA IV کجا GEOW2کجا! همون مسئله لودینگ بازی میتونه یک شاهکار محسوب بشه! بقیش....

بابا به خدا من قصد جر و بحث ندارم و فقط قصد دارم از شما چیزی یاد بگیرم اینقدر بد جواب ندهید:((
به بهزاد: من تا حالا نمیدانستم مگه میشه در بازی از تصاویر از پیش رندر شده استفاده کرد؟ مثلا قلعه ملکه لوکاستها با اون فضای خیره کننده از پیش رندر شده بود؟ یا مثلا پس از فرار در شهر و آن صحنه ساختمانهای در حال سوختن؟

مگه میشه در بازی از تصاویر از پیش رندر شده استفاده کرد؟ مثلا قلعه ملکه لوکاستها با اون فضای خیره کننده از پیش رندر شده بود؟ یا مثلا پس از فرار در شهر و آن صحنه ساختمانهای در حال سوختن؟

اینجاهایی که شما میگی رو من نه دیدم و نه چیزی در موردشون میدونم
اما خیلی از بازیها هستن که محیط یا قسمتی از محیطشون از پیش رندر شدس
همین Dracula 3 که اخیرا اومده محیطش کلا عکسای سه بعدیه (اون 2 نسخه قدیمیش هم همینجوری بود). چیز غیرممکنی نیست
در مورد GOW هم خیلی جاها میگن که بک‌گراندها از پیش رندر شدن (هم 1 هم 2)

اینجاهایی که شما میگی رو من نه دیدم و نه چیزی در موردشون میدونم
اما خیلی از بازیها هستن که محیط یا قسمتی از محیطشون از پیش رندر شدس
همین Dracula 3 که اخیرا اومده محیطش کلا عکسای سه بعدیه (اون 2 نسخه قدیمیش هم همینجوری بود). چیز غیرممکنی نیست
در مورد GOW هم خیلی جاها میگن که بک‌گراندها از پیش رندر شدن (هم 1 هم 2)
خوب اگه بك گراند باشه نبايد در برار اصابت گلوله هيچ عكس العملي نشون بده و گلوله براحتي از داخلش رد بشه كه اين طور نيست!
البته اينو من قبول دارم كه در اين بازي كلك هاي گرافيكي زيادي بود ولي من هر چه قدر فكر ميكنم اين حرف شما رو نميتونم قبول كنم.

خوب اگه بك گراند باشه نبايد در برار اصابت گلوله هيچ عكس العملي نشون بده و گلوله براحتي از داخلش رد بشه كه اين طور نيست!
خب از این محیط ها هم توی بازی بود ! توی اون مرحله ای که نزدیکای اون کرمه بودیم (قبل از اینکه بریم توی شکمش :دی) چند جا در و دیوار از تیر تآثیر نمیگرفت. یه جای دیگه هم بود که 4,5 متر فاصله داشت و یه جنگل پر از درخت بود ولی هرچی تیر میزدی انگار نه انگار ! اینجا لینکش رو گذاشتم با ویدئوی مربوطه. شاید جاهای دیگه هم بوده ولی من دیگه حوصله نداشتم بازی رو ول کنم بچسبم به اینا :دی یه سری چیزای دیگه هم بود که توی همون پست گفتم مثل غیب شدن جسدها به فاصله 10 ثانیه یا به فاصله 10 متر عقب رفتن و دوباره برگشتن. (میدونم , درسته که سخت افزار کنسول محدوده ولی بالاخره توی یه بازی سال 2008 این ضعف بزرگی هست)
البته من بازم نسبت به بازیهایی که خودم انجام دادم , گرافیک GeOW 2 رو توی کنسولها بهترین میدونم ( Warhead رو خونه دوستم بازی کردم و 100% از همه بازیهای کنسولی برتر هست ) ولی خب GTA IV هم با اینکه اصلآ و ابدآ از این بازی خوشم نمیاد ولی واقعآ کار بزرگی کرده (توی شهر به اون بزرگی با اون همه جمعیت و تحرک و جنب و جوش گرافیک جالبی داره و بعضی افکتها مثل بارون و ... هم عالی هستن)
در کل باید به نظرات سایتها و مجلات احترام بزاریم و بدونیم همیشه چیزی که ما دوست داریم رو انتخاب نمیکنن.

آخرین ویرایش:
من نسبت به FALLOUT3 خیلی اعتراض دارم:دی
آخه این بازی هیچ چیز غیر از بن کردن من نداشت...!:دی
واقعا چه معیاری این بازی را از GTA IV , FIFA09 , GOW2 و... برتر کرده؟!!!

ميگم چرا هيچ جا اسمي از Ng2 نيستش.
حداقل بايد كانديد يك چيزي ميشد.
شده دیگه تو Best Action نامزد شده !
راست ميگي!:biggrin1:
ولي باز هم انتظارات خيلي بيشتر از اينها بود.

آخرین ویرایش:
در بهترین های PS3 توی بخش Fighting بازی Super Street Fighter II Turbo HD Remix اول شده ولی اینجا حتی جزو نامزدها هم نیست. مثلا SoulCalibur IV روی 360 چقدر میتونسته بهتر از همین بازی روی PS3 باشه که بهترین شده. در مورد بخش XBLA هم این بازی رکورد فروش در روز و هفته اول در XBLA رو شکونده، (احتمالا برای ماه اول رو هم میشکونه) البته دلیل خوبی نیست ولی خوب remake بازی 17 سال پیش :دی

به هر حال .. سال 2009 با وجود Street Fighter IV دیگه حرف و حدیثی در مورد بهترین بازی Fighting روی PS3 - 360 و PC نمیمونه. فعلا که Arcade بازها (منظور دستگاه Arcade هست و نه XBLA ) دارند حالش رو میبرند.

نصف دوستانی که دارند در مورد2 geow نظر میدند قول میدم یا تا حالا بازی نکردند !!!! یا اگرم بازی کردند مثلا 1 ساعت !!!!
بیشتر 360 دارها این بازی را انجام داده اند ولی نکات خسته کننده ای تو GEOW2 وجود داشت. گرافیک خیلی عالی شده بود.سیستم لایوش یکم پیشرفت داشت ولی مثل همیشه همون لابی های خسته کننده وجود داشت.یکی از اون نکاتی که باعث پیشرفت COD در ضمینه لایو شد لابی ها سرگرم کننده با آمار و کلاس ها و سلاح های مختلف بود!
در کل من خودم GEOW2 را خیلی قبول دارم ولی نه در حدی که این بازی را به مدت چندماه در لایو انجام بدم!
در کل این رتبه دهی هم یک جاهایی مشکل داشته...!;)

در بهترین های PS3 توی بخش Fighting بازی Super Street Fighter II Turbo HD Remix اول شده ولی اینجا حتی جزو نامزدها هم نیست. مثلا SoulCalibur IV روی 360 چقدر میتونسته بهتر از همین بازی روی PS3 باشه که بهترین شده. در مورد بخش XBLA هم این بازی رکورد فروش در روز و هفته اول در XBLA رو شکونده، (احتمالا برای ماه اول رو هم میشکونه) البته دلیل خوبی نیست ولی خوب remake بازی 17 سال پیش :دی

به هر حال .. سال 2009 با وجود Street Fighter IV دیگه حرف و حدیثی در مورد بهترین بازی Fighting روی PS3 - 360 و PC نمیمونه. فعلا که Arcade بازها (منظور دستگاه Arcade هست و نه XBLA ) دارند حالش رو میبرند.

آخه کلا انتخابات XBL Arcade جداست ، یعنی با خود X360 یکی نیست . این یدونه هم که بهترین بازی XBL رو گذاشتم خودم ادغام کردم ، وگرنه توی لیست نبود .

http://bestof.ign.com/2008

سلام
منم کلا با بیشتر انتخاباش مشکل داشتم(بر خلاف بهترینهای ps3 )
این نظر شخصیه منه یه خورده بی انصافی کرده درمورد 360 مخصوصا(gears of war2) دیگه نمیدونم هرکی یه نظری داره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or