بهترین های X360 در سال 2008 از دید IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت IGN امسال یک انتخابات وسیع در زمینه بهترین های 2008 براه انداخته که ابتدا یک به یک برای هر کنسول معرفی خواهند شد و در نهایت یک انتخاب کلی هم صورت خواهد گرفت .
برای هر کنسول یه تاپیک جدا میزنیم و بهترین های IGN رو اعلام میکنیم .

X360

بهترین بازی Action

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Dead Space - Naruto: The Broken Bond - Ninja Gaiden II

بهترین بازی Fighting

• SoulCalibur IV
کاندیدها :
Mortal Kombat VS DC Universe

بهترین بازی Music/Rhythm

• Rock Band 2
کاندیدها :
Guitar Hero World Tour

بهترین بازی Platformer

• Prince of Persia
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Mirror's Edge

بهترین بازی Racing/Drivin

• Grid
کاندیدها :
Burnout Paradise - Midnight Club: Los Angeles - Pure

بهترین بازی RPG

• Fallout 3
کاندیدها :
Fable II - Lost Odyssey - Tales of Vesperia

بهترین بازی Shooting

• Gears of War 2
کاندیدها :
Battlefield: Bad Company - Left 4 Dead - Rainbow Six: Vegas 2

بهترین بازی Sports

• NHL 09
کاندیدها :
FIFA 09 - Madden NFL 09 - NBA 2K9 - NCAA Football 09

بهترین بازی Strategy

• Sid Meier's Civilization Revolution
کاندیدها :
Tom Clancy's EndWar

بهترین گرافیک

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Burnout Paradise - Gears of War 2 - Prince of Persia - Unreal Tournament III

بهترین طراحی هنری

• Prince of Persia
کاندیدها :
Fallout 3 - GTA IV - Mirror's Edge

بهترین Original Score

• Fable II
کاندیدها :
Gears of War 2 - Mirror's Edge - Prince of Persia - Tales of Vesperia

بهترین استفاده از صدا

• Fallout 3
کاندیدها :
Battlefield: BC - Dead Space - GTA IV - Tom Clancy's EndWar

بهترین صداگذاری

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Bully: Scholarship - COD: World at War - Fable II

بهترین داستان

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Fallout 3 - Lost Odyssey - Prince of Persia - Star Wars: The Force Unleashed

بهترین بازی خانوادگی

• Rock Band 2
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Guitar Hero World Tour - Scene it? Box Office Smash

بهترین Local Multiplayer

• Rock band 2
کاندیدها :
COD: World at War - Gears of War 2 - Left 4 Dead

بهترین Multiplayer Online

• Left 4 Dead
کاندیدها :
Battlefield: BC - Burnout Paradise - GTA IV - NHL 09

بهترین IP جدید

• Dead Space
کاندیدها :
Left 4 Dead - Lost Odyssey - Pure

بهترین طراحی نوآورانه

• Tom Clancy's EndWar
کاندیدها :
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Left 4 Dead - Mirror's Edge

بهترین بازی Xbox Live Arcade

• Braid
کاندیدها :
Bionic Commando Rearmed - Castle Crashers - Portal: Still Alive - Super Street Fighter II Turbo HD Remix

بهترین بازی سال برای برای X360

• Fallout 3

کاندیدها :

Dead Space - Gears of War 2 - GTA IV - Prince of Persia

آخرین ویرایش:
حرفه من اینه که gta هیچوقت گرافیک شاخی نداشته به غیر از این اخری

حرفتون کاملا اشتباهه.چون زمانی که gtaIII اومد همه تو کف این بودن که چجوری بازی با این وسعت و جزییات گرافیکی بالا(در اون زمان) بدون loading اجرا میشه ...
در ضمن GTA بود که اولین بار open world رو به دنیای بازی معرفی کرد

چون حس کردم اینجا رو ندیدی فقط اخطار دادم اینبار ... به نظر من رو باید بگید ...
اگه میگفتم MGS 4 بهترین بوده بازم این حرفو میزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-"
وقتی مدیر انجمن تحمل نظر مخالف نداره و فقط بلده تند تند بن کنه دیگه آدم باید کلا" بیخیال نظر مخالف بشه تو این سایت.
بعدشم اون آقا هم که فقط بلده بگه IGN انتخاب کرده مگه IGN خداست.IGN جدیدا" مغز خر خورده.
یا حق

اگه میگفتم MGS 4 بهترین بوده بازم این حرفو میزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-"
وقتی مدیر انجمن تحمل نظر مخالف نداره و فقط بلده تند تند بن کنه دیگه آدم باید کلا" بیخیال نظر مخالف بشه تو این سایت.
بعدشم اون آقا هم که فقط بلده بگه IGN انتخاب کرده مگه IGN خداست.IGN جدیدا" مغز خر خورده.
یا حق

100 % مطمئن باش ...

هر نظری که دلت میخواد میتونی بدی ، ولی باید مشخص کنی که نظر توئه ... هیچ فرقی هم نداره که کدوم بازی باشه ، اگه جایی دیدی حتما به من بگو تا متوجه بشی هیچ فرقی نداره .

شما نباید طوری نظر بدی که انگار فقط حرف شما درسته و هیچ شکی توش نیست !!

اینجا بهترین های IGN است؛ بحث در مورد Gamespot رو شروع نکنید!شما واقعا کشتید ما رو هر چی هم دلیل و منطق بیاریم که قابل قبول نیست برای شما...
این مخفیه رو بهتره همه نخونن چون تماما میخوام از GEOW2 تعریف کنم تا بچه ها شاد بشن!
اصلا بذار اینو بنویسم شاید راضی بشید انقدر نگید همه اشتباه کردند!!:
آقای X یکی از بهترین منتقدین دنیا گفت:
GEOW2 بهترین گرافیک تکنیکی و بصری و ساخته شده تا کنون در تمام پتلفورمهاست و نظیر همچین بازی تا به حال دیده!! نشده است این بازی سر شار از تکنولوژیهایی است که تا به حال در هیچ بازیی دیده و حتی شنیده!! نشده است...این بازی به قدری زیبا و چشم نواز!! است که شما ساعت ها نمیتوانید چشم از LCD خود بردارید و میتوان گفت از نظر تکنیک یک قدم که نه!! بلکه هزاران قدم از هم نسلهای خود پیشی گرفته است!! بازیهایی چون GTA IV و Warhead و MGS4 باید لنگ بیندازند تا شاید بتوانند به حتی یک قدمی این بازی برسند؛ نبوغ و نوآوریهایی که در گرافیک این بازی دیده میشود نظیر ندارد! تکسچرهایی که در محیط بازی دیده میشود نه تنها بهترین در نوع خود بلکه بهترین در بین تمام بازیهای ساخته شده تا کنون سر آمد است و....................
منبع:خودم!
ما راضی هستیم.خیاله شما جمع.چون بازی کردیم و اعتقادمون اینه که بهترینهای گرافیک و گیم پلی در این بازی بود.ولی حرفه ما اینه که این سایتها از گرافیک و گیم پلی چی میخواستن که این بازی نداشت.حرفمون اینه که از تعجب شاخمون در اومده:eek:
یا حق

اون رو واقعا شوخی کردم و امیدوارم به کسی بر نخورده باشه!(هر چند از بازی تعریف کردم و برخوردن غیر منطقی به نظر میرسه)

یک مسئله رو بگم: هیچکس نمیگه بازی Gear of war2 بازیه بدی هست و همه میدونیم یکی از بهترین بازیهای 360 و یکی از بهترین گرافیکهای 360 و یکی از بهترین گرافیکهای 2008 این بازی است! هر کس در این شک داشته باشه داره جوک میگه!

ولی مسئله اینجاست اگر هم این بازی کاندید بهترین گرافیک میشد به نظرم باز باید GTA IV انتخاب میشد!(از نظر تکنیکهای گرافیکی سالاره!) من دیگه دلیل نیارم چون ده تا دلیل در صفحه قبلی نوشتم! حرفم رو از روی باد شکم! نمیگم با دلیل و مدرک حرف زدم...یاحق زنده باشی جوون!

با اين ليستی که gamespot ترتيب داده ، مشخصه که در اخر mgs 4 برنده بازی سال ميشه..
فقط چيزی که هست اينه که حالا چرا gamespot قفل شده به تاپيک؟ مگه همين سايت رو تا چند وقته پيش ننگه رسوايی نزده بوديد بهش؟ حالا چرا دوباره مهم شده واسه بعضی ها.يادمه خيليها ديگه gamespot رو قبول نداشتن و فقط تعداد کمی از بچه ها رو اين سايت حساب باز کرده بودن...البته با اين انتخاب ها احتمال اين که خيلی ها دوباره بهش اعتماد کنن هست
فکر کنم اینجا تاپیک IGN باشه :-"بهتره این بحث رو در همون تاپیک مطرح کنی تا ببینی چقدر این سایت طرفدار داره (شانس آوردی اینجا تاپیک IGN هست!):biggrin1:

اون رو واقعا شوخی کردم و امیدوارم به کسی بر نخورده باشه!(هر چند از بازی تعریف کردم و برخوردن غیر منطقی به نظر میرسه)

یک مسئله رو بگم: هیچکس نمیگه بازی Gear of war2 بازیه بدی هست و همه میدونیم یکی از بهترین بازیهای 360 و یکی از بهترین گرافیکهای 360 و یکی از بهترین گرافیکهای 2008 این بازی است! هر کس در این شک داشته باشه داره جوک میگه!

ولی مسئله اینجاست اگر هم این بازی کاندید بهترین گرافیک میشد به نظرم باز باید GTA IV انتخاب میشد!(از نظر تکنیکهای گرافیکی سالاره!) من دیگه دلیل نیارم چون ده تا دلیل در صفحه قبلی نوشتم! حرفم رو از روی باد شکم! نمیگم با دلیل و مدرک حرف زدم...یاحق زنده باشی جوون!

فکر کنم اینجا تاپیک IGN باشه :-"بهتره این بحث رو در همون تاپیک مطرح کنی تا ببینی چقدر این سایت طرفدار داره (شانس آوردی اینجا تاپیک IGN هست!):biggrin1:
من اصلا بحثم این نیست که چرا بهترین گرافیک انتخاب نشده بحثم اینه که این اقایون حتی در بین نامزدها هم قرارش ندادن:confused:خوب حق بده این شاخم هی طویلتر بشه:biggrin1:به هر حال کاریش نمیشه کرد.مخشون احتیاج به مسواک داره.:biggrin1:
یا حق

من واقعا بهت حق میدم که طویل تر بشه!! مسواکم باهات هستم:cheesygri;)

به هر حال اینها الان اون بالا نشستن و دارن انتخاب میکنند ولی فکر کنم یکی از دلایل انتخاب نشدنش رو(البته این فرضیه منه!) پیشرفت نداشتن گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل میدونن! و یا شاید یک پیشرفت چشم گیر تر میخواستن(یعنی یک پیشرفت و جهش مثل گرافیک GTA san andres به GTA IV که البته من تایید یا تکذیبشونم نمیکنم!) (آقا این فقط یک نظریه هست! میدونم شاید اگر از این پیشرفته تر میشد شاید کنسول پنج چراغه میشد و میترکید!)
یاحق زنده باشی جوون!:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or