بهترین های 2011 از نگاه EDGE

Behrooz

کاربر سایت
لازم بود که تاپیک خودشو داشته باشه :

250px-EdgeIssue234.jpg

Mainstream Game of the Year - The Legend of Zelda:The Skyward Sword (2nd: Dark Souls, 3rd: The Elder Scrolls V:Skyrim)

Indie Game of the Year - SpaceChem (2nd: Bastion, 3rd: Triple Town)

Portable Game of the Year - Mario Kart 7 (2nd: Super Mario 3D Land, 3rd: Jetpack Joyride)

Best Online Experience - Dark Souls (2nd: Portal 2, 3rd: Call of Duty:Modern Warfare 3)

Best Visual Design - Uncharted 3 (2nd: Battle field 3, 3rd: Child of Eden)

Best Audio Design - Portal 2 (2nd: Skyward Sword, 3rd: Dark Souls)

Publisher of the Year - Nintendo (2nd: Ubisoft, 3rd: Bethesda Softworks)

Studio of the Year - Eidos Montreal (2nd: Mojang, 3rd: Firemint

mahi58

merto در زمینه سطوح فلزی و سخت از نظر جزئیات بیداد کرده و رو دست نداره ولی اگه بخوام همه ابعاد رو در نظر بگیریم شخصا بهترین چیزی که تو عمرم دیدم crysis 2 dx11 بوده . امسال سایتهای مختلف تو انتخاب best tecmnical geraphic خیلی در حق crysis 2 pc جفا کردن. البته تقصیر یرلی و تیمش هم هست که از اول dx11 رو در بازی قرار ندادن . اگر هم آماده نشده بود بهترین کار به نظرم این بود یه تاخیر به نسخه pc بده.

merto در زمینه سطوح فلزی و سخت از نظر جزئیات بیداد کرده و رو دست نداره ولی اگه بخوام همه ابعاد رو در نظر بگیریم شخصا بهترین چیزی که تو عمرم دیدم crysis 2 dx11 بوده . امسال سایتهای مختلف تو انتخاب best tecmnical geraphic خیلی در حق crysis 2 pc جفا کردن. البته تقصیر یرلی و تیمش هم هست که از اول dx11 رو در بازی قرار ندادن . اگر هم آماده نشده بود بهترین کار به نظرم این بود یه تاخیر به نسخه pc بده.

Crysis 2 گرافیکش محشره و واقعا من دوستش داشتم، ولی خودم شخصا انقدری که مترو و ویچر 2 فکم رو انداختند، با Crysis 2 به اندازه اونها حال نکردم.

البته برای هر کسی یه خصوصیاتی از گرافیک مهمه، ولی یه چیزی رو هم باید اعتراف کنم و اون هم این که من نسخه اریجینال بازی رو دارم با ویچر و مترو مقایسه می کنم، چون اون High Resolution Texture Pack بازی حتما ویندوز 64 بیتی می خواست و من چون ویندوز 64 بیتی روی کامپیوترم هی قفل می کرد اون پک رو نتونستم تجربه کنم!
4awydycjh68ltbhlh5d.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or