بهترین های 2011 از نگاه EDGE

Behrooz

کاربر سایت
لازم بود که تاپیک خودشو داشته باشه :

250px-EdgeIssue234.jpg

Mainstream Game of the Year - The Legend of Zelda:The Skyward Sword (2nd: Dark Souls, 3rd: The Elder Scrolls V:Skyrim)

Indie Game of the Year - SpaceChem (2nd: Bastion, 3rd: Triple Town)

Portable Game of the Year - Mario Kart 7 (2nd: Super Mario 3D Land, 3rd: Jetpack Joyride)

Best Online Experience - Dark Souls (2nd: Portal 2, 3rd: Call of Duty:Modern Warfare 3)

Best Visual Design - Uncharted 3 (2nd: Battle field 3, 3rd: Child of Eden)

Best Audio Design - Portal 2 (2nd: Skyward Sword, 3rd: Dark Souls)

Publisher of the Year - Nintendo (2nd: Ubisoft, 3rd: Bethesda Softworks)

Studio of the Year - Eidos Montreal (2nd: Mojang, 3rd: Firemint

لا اقل anti aliasشو فعال میکردی مومن:d
چرا توهین می کنی مرد حسابی؟ AA که روشنه که! من میام با AA خاموش بازی کنم؟ :دی

البته اسکرین شات مال موقعیه که GTX 260 داشتم و DirectX 11 نیست، ولی همین هم برای ترکوندن هر گرافیک دیگه ای کافیه! :دی
گفتم که تمام چیزهایی که تو ذهنته رو روی تنظیمات کنسولی در نظر بگیر بعد ببین واقعاً حق کی هست ؟ :دی نمیشه بازی روی یه high end PC که شاید یه ماه هم از به روز شدنش نگذشته باشه با یه کنسول 5 سال پیش یکی کرد !
همین مترو 2033 یا ویچر2 (روی 360) یا بتلــــــفیلد 3 روی کنسول توی چه فاصله ای از آنچارتد 3 هستن ؟
خوب این حرفت تقریبا تکرار همون صحبت قبلیته و با عرض معذرت جواب چیزی که من و مهراد گفته بودیم نیست...

این عنوان "بهترین گرافیک" هستش، و اگر چیزایی که شما میگی بخوان توش لحاظ کنند شاید بهتر باشه عنوان دیگه ای مثلا تحت عنوان "بهترین گرافیک کنسولی" اضافه بشه و این محدودیت ها توش لحاظ بشه. ولی دادن عنوان بهترین گرافیک به چنین بازی یی واضحا حق خوری از استودیوهاییه که گرافیکی مثل ویچر 2 رو ساختند که فک آدم رو پایین می اندازه...
من نمیدونم CD Projekt - Dice - Crytek چه گناهی کردن این همه زحمت کشیدن بعد یه بازی که به قول خود فن هاش رو یه کنسول 5 سال پیش اجرا میشه Best Graphic بگیره.
دقیقا همینه...
sigh.gif

منم به جرات میتونم بگم که هنوز تو بعضی از تکنیک ها رو دست metro 2033 نیومده !
q0mmnloemyx5tp2ymoeh.jpg

زیاد شاخ نبود ....گرافیکش تو بعضی جاها اصلا بدرد نمیخورد .اونم با کیفیت بالا
7g55dtp4i83pi0balag.gif

100%.100% :d
09666770832026633113.jpg
55184828561207117094.jpg
دو تا اسکرین شات Full HD رو Thumbnail می کردی می ذاشتی بعضی ها می دیدند که از چی داریم صحبت می کنیم. ;)
LOST
ببینم پس تمام منتقدها و سایتهایی که بازیهای کنسولی رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب میکنن از روی بی عقلی دست به این انتخاب ها میزنن؟
همیشه بهترین گرافیکها با توجه به محدودیت سخت افزاری که در رابطه با بازی و پلتفرم مورد نظر وجود داره با توجه به ثمره کار استودیوی سازنده سنجیده میشه . اینطور نیست که بگیم مثلا Crysis 2 روی PC به خاطر قدرت سخت افزاری بیشتر و اجرا شدنش روی رزولِیشن و aa بهتر چون نسبت به بازیهای کنسولی از این نظر برتری داره پس باید این انتخاب بشه .(توجه کن این فقط یه مثاله ) پس تکلیف اون استودیوهایی که روی کنسول بازی میسازن و برعکس PC محدودیت های خاص خودشون رو برای مسائل تکنیکی گرافیکی دارن چیه ؟
کلاً میخوام بهت بگم ارزش کار یه استودیویی که روی کنسول بهترین گرافیک ها رو با انجین بازیش میسازه خیلی بیشتر از استودیویی هست که روی PC بدون محدودیت همون کار رو انجام میده . دلیل انتخاب شدن بازیهای کنسولی در قسمت بهترین گرافیکهای تکنیکی هم دقیقاً همینه .
خوب این حرف ها منطقیه، ولی بحث ما هم اینه که این عنوان "بهترین گرافیک" هستش و بهتره توش این جور محدودیت ها در نظر گرفته نشه...

استودیویی که Lead Platform بازی اش رو روی PC می ذاره ممکنه نسخه کنسولی بازی رو نتونه به خوبی یه بازی انحصاری در بیاره، ولی در عین حال دلیل نمیشه که کار آسونی انجام داده باشه و مطمئن باش طراحی گرافیکی در حد Witcher 2 یا نسخه PC مترو 2033 اصلا کار ساده ای نیست.

این که بازی مورد علاقه PS فن ها چنین جایزه مهمی رو داره می گیره مسلما براشون شیرین و لذت بخشه، ولی باید به این هم فکر کرد که حق یه بازی دیگه داره این وسط ضایع میشه و استودیویی که می تونست با گرفتن این جایزه تشویق بشه، وقتی هیچ جایزه ای نگیره این جور تصمیمات غلط به مرور زمان کلا به صنعت بازی ضربه می زنه.

خوب این حرفت تقریبا تکرار همون صحبت قبلیته و با عرض معذرت جواب چیزی که من و مهراد گفته بودیم نیست...

این عنوان "بهترین گرافیک" هستش، و اگر چیزایی که شما میگی بخوان توش لحاظ کنند شاید بهتر باشه عنوان دیگه ای مثلا تحت عنوان "بهترین گرافیک کنسولی" اضافه بشه و این محدودیت ها توش لحاظ بشه. ولی دادن عنوان بهترین گرافیک به چنین بازی یی واضحا حق خوری از استودیوهاییه که گرافیکی مثل ویچر 2 رو ساختند که فک آدم رو پایین می اندازه...
تقریباً نه دقیقاً همونه :دی انواع و اقسام القاب رو که اون دوستتون برای ما ردیف کرد (البته حرف هر کس نشونه ای از خودش هست !) تا از طرف شما هم ملقب به چیزی نشدیم بگم که از نظر من و امثال من و همچنین اکثر سایت ها یا مجلات اون استودیویی که همچین کیفیت گرافیکی رو روی یه سخت افزار محدود می تونه ارائه بده طبیعتاً چندین برابرش رو هم می تونه با یه سیستم نامحدود مثل PC تولید کنه ! پس اگر هر کدوم از اون بازیهای PC علی رغم داشتن گرافیک خوف به قول شما تونست روی کنسول هم خودش رو اثبات کنه پس حقشه که بهترین باشه ! چیزی که تا حالا دیده نشده یا کم دیده شده ! :دی مثل همون صحبت هایی که امید کرد :دی

• Like
Reactions: VecchiaSignora
کسی در مورد عقل صحبت کرد؟!
عمرا فهمیده باشی من چی میگم عزیزم برادر آقا دوست گرامی من مشکلم با عبارت Best Graphic هست وقتی از عبارت Best Graphic استفاده میشه باید از بین هر سه پلتفرم بازی مورد نظر انتخاب بشه من نمیدونم شما احیانا تو کارت ساخت گیم هستی که انقدر راحت میگی محدودیتی خاصی رو PC نیس! مطمئن باش ساخت یه بازی Optimize برای طیف گسترده گرافیک ها و Cpu ها خیلی سخت تر از اون چیزیه که شما میگی بعد میتونم بپرسم تکلیف اون استودیوی که رو PC هزینه میکنه و وقت میزاره که مثلا یه بازی مثل BF3 خلق کنه چیه؟
اصل حرف من اینه که این عنوان باید بشه Best Console Graphic نه Best Graphic چون عملا هر شرکتی بهترین گرافیک عالم رو هم بسازه باید به پای کنسول ها بسوزه و بسازه.
دیگه PS3 فنی نبود بیاد دفاع کنه؟!
پست منو خوندی اصلاً ؟ باز برگشتی سر خونه اول چرا؟! (سازنده های عناوین کنسولی نسبت به سازنده هایی که فقط روی PC بازی میسازن از لحاظ سخت افزاری محدودیت بیشتری دارن با برنامه نویسی و کد نویسی گسترده تر و سخت تری روبرو هستن) fact
این جمله پست قبلیم رو هم یه بار بخون لطفا :
استودیویی که روی کنسول بهترین گرافیک ها رو با انجین بازیش میسازه خیلی بیشتر از استودیویی هست که روی PC بدون محدودیت همون کار رو انجام میده . دلیل انتخاب شدن بازیهای کنسولی در قسمت بهترین گرافیکهای تکنیکی هم دقیقاً دلیلش اینه .

بعد اینکه شما احتمالا نمیخوای اینو درک کنی که گرافیک بهتر در PC به واسطه سخت افزار بهتره ولی تو کنسول به خاطر سخت افزار ثابت ، قضیه به کل فرق میکنه . سخت افزار قوی تر به تنهایی نمیتونه ملاک برتری یه بازی قرار بگیره . بازم مراجعه شود به پست قبلیم .
در ضمن اینقدر فن فن نکن ! والا من بیشتر از اینکه با کنسول بازی کنم با PC بازی میکنم سبکهای مورد علاقمم روی کنسول با گیم پد امکان بازی کردنش نیست به اونصورت .
PC بازی که شما باشی دیگه وای به حال کنسول بازش . مشخصه بیشتر فن سخت افزارین تا خود پلتفرم PC و بازیهاش ....

خوب این حرف ها منطقیه، ولی بحث ما هم اینه که این عنوان "بهترین گرافیک" هستش و بهتره توش این جور محدودیت ها در نظر گرفته نشه...

استودیویی که Lead Platform بازی اش رو روی PC می ذاره ممکنه نسخه کنسولی بازی رو نتونه به خوبی یه بازی انحصاری در بیاره، ولی در عین حال دلیل نمیشه که کار آسونی انجام داده باشه و مطمئن باش طراحی گرافیکی در حد Witcher 2 یا نسخه PC مترو 2033 اصلا کار ساده ای نیست.

این که بازی مورد علاقه PS فن ها چنین جایزه مهمی رو داره می گیره مسلما براشون شیرین و لذت بخشه، ولی باید به این هم فکر کرد که حق یه بازی دیگه داره این وسط ضایع میشه و استودیویی که می تونست با گرفتن این جایزه تشویق بشه، وقتی هیچ جایزه ای نگیره این جور تصمیمات غلط به مرور زمان کلا به صنعت بازی ضربه می زنه.
دوست عزیز من نگفتم ساختن بازی روی PC آسونه ! منظورم این بود که "سازنده های عناوین کنسولی نسبت به سازنده هایی که روی PC بازی میسازن از لحاظ سخت افزاری محدودیت بیشتری دارن ."
خب نمیشه به همین راحتی انتخاب های اکثر منتقدها رو زیر سوال برد . وقتی یه بازی به بعنوان بهترین گرافیک از طرف اکثر سایتها و مجلات انتخاب بشه پس حتما یه چیز قابل توجهی در رابطه با اون بازی وجود داره . البته منم با جایزه نگرفتن خصوصا ویچر 2 یا حتی بتلفیلد 3 و کرایسیس 2 در این زمینه مخالفم . اگر یه سری لیست برای بهترین گرافیک روی PC هم ترتیب میدادن خیلی منطقی تر بود .

آخرین ویرایش:
پست منو خوندی اصلاً ؟ باز برگشتی سر خونه اول چرا؟! (سازنده های عناوین کنسولی نسبت به سازنده هایی که فقط روی PC بازی میسازن از لحاظ سخت افزاری محدودیت بیشتری دارن با برنامه نویسی و کد نویسی گسترده تر و سخت تری روبرو هستن) fact

شما احتمالا نمیتونی اینو درک کنی که گرافیک بهتر در PC به واسطه سخت افزار بهتره ولی تو کنسول به خاطر سخت افزار ثابت قضیه به کل فرق میکنه . سخت افزار قوی تر به تنهایی نمیتونه ملاک برتری یه بازی قرار بگیره . بازم مراجعه شود به پست قبلیم .
در ضمن اینقدر فن فن نکن ! والا من بیشتر از اینکه با کنسول بازی کنم با PC بازی میکنم سبکهای مورد علاقمم روی کنسول با گیم پد امکان بازی کردنش نیست به اونصورت .
PC بازی که شما باشی دیگه وای به حال کنسول بازش . مشخصه بیشتر فن سخت افزارین تا خود پلتفرم PC و بازیهاش ....
تا فردا بیا این حرفا رو بزن منم تا فردا میام همون حرف ها رو میزنم! فقط در آخر 2 تا سوال ازت دارم میخوام واضح و دقیق توضیح بدی میدونی اخه نه که من فن سخت افزارم روشن نمیشم شما ما روشن کن! بعد اگه یه نگاه هم به پروفایل من بندازی میبینی سخت افزار من چیه:)
1.تکلیف اون استودیوی که رو PC هزینه میکنه و وقت میزاره که مثلا یه بازی مثل BF3 خلق کنه چیه؟ و ارزش تقدیر نداره؟
2. کلا Best Graphic برا من تعزیف کن؟ و این که کجای این دو کلمه به محدودیت سخت افزاری اشاره شده!

لیست بدی نیست باخره zelda با skyrim همش 0.1 تفاوت نمره دارن یا 1.5

کرایسیس هم که فعلا کسی ادم حساب نکرده قابل توجه بعضی ها

دوست عزیز من نگفتم ساختن بازی روی PC آسونه ! منظورم این بود که "سازنده های عناوین کنسولی نسبت به سازنده هایی که روی PC بازی میسازن از لحاظ سخت افزاری محدودیت بیشتری دارن ."
خب نمیشه به همین راحتی انتخاب های اکثر منتقدها رو زیر سوال برد . وقتی یه بازی به بعنوان بهترین گرافیک از طرف اکثر سایتها و مجلات انتخاب بشه پس حتما یه چیز قابل توجهی در رابطه با اون بازی وجود داره . البته منم با جایزه نگرفتن خصوصا ویچر 2 یا حتی بتلفیلد 3 و کرایسیس 2 در این زمینه مخالفم . اگر یه سری لیست برای بهترین گرافیک روی PC هم ترتیب میدادن خیلی منطقی تر بود .
یعنی یه عنوان وجود داشته باشه به اسم "Best Graphics" و اون رو بدن به Uncharted 3 و یه عنوان دیگه هم باشه تحت عنوان "Best PC Graphics" که اون رو بدن به ویچر 2 مثلا؟ به نظرت اگه این کار رو بکنند ملت کرکر نمی خندند بهشون؟
7g55dtp4i83pi0balag.gif

این حرفت رو قبول دارم که برای موضوع مهمی مثل گرافیک باید دو عنوان وجود داشته باشه، ولی این دو عنوان باید یکیش Best Graphics باشه و یکیش Best Console Graphics.
2. کلا Best Graphic برا من تعریف کن؟ و این که کجای این دو کلمه به محدودیت سخت افزاری اشاره شده!
دقیقا سوال من هم هست این...
ugly_confused2.gif

. کلا Best Graphic برا من تعریف کن؟ و این که کجای این دو کلمه به محدودیت سخت افزاری اشاره شده!

دقیقا سوال من هم هست این..
خیلی سادست!

بازی که بیشترین تکنیک ها و فنی ترین مهارت ها رو پیاده کنه!!

دوستان چه بخواهیم چه نخواهیم بهترین گرافیک سال 2011 آنچارتد3 انتخاب شد درست یا غلط.پنجاه سال دیگه بگن بهترین گرافیک 2011 چی شد جواب آنجارتد3هست.پس دیگه این جور بحثا بی فایدس.قطعا کارشناسان و صاحب نظران از منو شما حرفه ایی تر هستند.

خیلی سادست!

بازی که بیشترین تکنیک ها و فنی ترین مهارت ها رو پیاده کنه!!

دوستان چه بخواهیم چه نخواهیم بهترین گرافیک سال 2011 آنچارتد3 انتخاب شد درست یا غلط.پنجاه سال دیگه بگن بهترین گرافیک 2011 چی شد جواب آنجارتد3هست.پس دیگه این جور بحثا بی فایدس.قطعا کارشناسان و صاحب نظران از منو شما حرفه ایی تر هستند.

نه قاطعانه نمیشه گفت کارشناسا بیشتر از بعضیا میفهمند!

شما راس میگی 50سال دیگه که بازی فیفا 51امد همه از امچارتد به بزرگی یاد میکنن

بازی که 1سال بشه اصلا یادت میره شخصیتش چه شکلی بود میخای جایزه چیز دیگه ای هم ببره?
بازم خوب شد 1کی کلا حساب کرد بازی رو؟!!

نه قاطعانه نمیشه گفت کارشناسا بیشتر از بعضیا میفهمند!

شما راس میگی 50سال دیگه که بازی فیفا 51امد همه از امچارتد به بزرگی یاد میکنن

بازی که 1سال بشه اصلا یادت میره شخصیتش چه شکلی بود میخای جایزه چیز دیگه ای هم ببره?
بازم خوب شد 1کی کلا حساب کرد بازی رو؟!!
درگیر هستی هااااا . کجا یکی حساب کرد ؟ همه که دارن حساب میکنن ؟ به جز گیم اسپات :دی اونم که ....
تو 5 سال بعد بپرس اگه کسی آنچارتد رو فراموش نکرده بود اونوقت زنگ بزن کار دارم باهات :دی

از دعوا خودداری کنید چون این فشار تمومی نداره ....

ما هم وقتی میخایم امتیاز 1بازی رو ببینیم میریم گیم اسپات و ign
نمیریم مجله Playstion f**ed the life بخونیم که!

حالا میگم که اینم نمیگرفت دیگه هیچی!

شما 5سال دیگه که مثلا Resistance 5 امد باز میگی یادش بخیر انچارتد عجب گرافیکی داشت!

ولی وقتی نیگای 1بازی مث زلدا بکنی میگی بزار 1بار دیگه تمومش کنم نه اینکه از رو حفظ دوباره امچارتد بزنی

ما هم وقتی میخایم امتیاز 1بازی رو ببینیم میریم گیم اسپات و ign
نمیریم مجله Playstion f**ed the life بخونیم که!

حالا میگم که اینم نمیگرفت دیگه هیچی!

شما 5سال دیگه که مثلا Resistance 5 امد باز میگی یادش بخیر انچارتد عجب گرافیکی داشت!

ولی وقتی نیگای 1بازی مث زلدا بکنی میگی بزار 1بار دیگه تمومش کنم نه اینکه از رو حفظ دوباره امچارتد بزنی
الان چند سال از ساخت doom3 میگذره ؟ هنوزم خاطره اون گرافیک محشرش واسه اون زمون تو یادمونه . شمام زیاد خودتو ناراحت نکن . آنچارتد اصلا بازی نیست که حالا بخواد تو ذهن هم بمونه . بچسب به بازیای دیگه . همون IGN که میگی 10 داده به این بازیه چرت :دی
از این کنسولایی که این بغل گذاشتی معلومه که ps 3 نداری و بایدم در مورد آنچارتد اینجوری حرف بزنی . منم اگه ps3 نداشتم در مورد آنچارتد همینجوری حرف میزدم :دی
در کل همون قضیه فشار پا بر جاست و کاریش نمیشه کرد .:دی

آخرین ویرایش:
شاعر میگه بمیرم واسه دستایی که خستست از زمونه

کنسولای که بغل گذاشتم نیگا نکن امضام رو نیگا کن عزیز حالا فک نکن ای دیت پلی 3 هست

.....چیز غول پیچوندی
شما راس میگی سال 2005 دووم بازی میکردی رو گرافیک اخرش هنوز هم یادته بازیش میرفتی جلو دستگاه دکمه E رو میزدی نیم ساعت بعد عمل میکرد خوشال میشدی

حالا مام پلی3 نداریم شما بزن بازی کن حال کن ایشالله من 10سال دیگه میخرم بازی میکنم

شاعر میگه بمیرم واسه دستایی که خستست از زمونه

کنسولای که بغل گذاشتم نیگا نکن امضام رو نیگا کن عزیز حالا فک نکن ای دیت پلی 3 هست

.....چیز غول پیچوندی
شما راس میگی سال 2005 دووم بازی میکردی رو گرافیک اخرش هنوز هم یادته بازیش میرفتی جلو دستگاه دکمه E رو میزدی نیم ساعت بعد عمل میکرد خوشال میشدی

حالا مام پلی3 نداریم شما بزن بازی کن حال کن ایشالله من 10سال دیگه میخرم بازی میکنم
دیگه بعد از این پستت و مخصوصا بخشی که قرمز کردم بحثی ندارم من . به نوشته ی امضام توجه کنی کافیه . موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or