بهترین های 2011 از نگاه EDGE

Behrooz

کاربر سایت
لازم بود که تاپیک خودشو داشته باشه :

250px-EdgeIssue234.jpg

Mainstream Game of the Year - The Legend of Zelda:The Skyward Sword (2nd: Dark Souls, 3rd: The Elder Scrolls V:Skyrim)

Indie Game of the Year - SpaceChem (2nd: Bastion, 3rd: Triple Town)

Portable Game of the Year - Mario Kart 7 (2nd: Super Mario 3D Land, 3rd: Jetpack Joyride)

Best Online Experience - Dark Souls (2nd: Portal 2, 3rd: Call of Duty:Modern Warfare 3)

Best Visual Design - Uncharted 3 (2nd: Battle field 3, 3rd: Child of Eden)

Best Audio Design - Portal 2 (2nd: Skyward Sword, 3rd: Dark Souls)

Publisher of the Year - Nintendo (2nd: Ubisoft, 3rd: Bethesda Softworks)

Studio of the Year - Eidos Montreal (2nd: Mojang, 3rd: Firemint

چقدر عصبانی ! :biggrin1: اینجور که شما حرص میخوری بیشتر به فن می خوره تا من :biggrin1: الان من دارم توضیح میدم سیستم انتخاب بهترین گرافیک رو شدم فن متعصب ! اصلاً مگه نظر سنجی گذاشتن من و امثال من به قول شما اومدیم آنچارتد رو کشیدیم بالا ؟! :biggrin1: مگه کسی به قدرت PC شک داره ؟ مسئله نحوه ی انتخاب ـه که توضیح دادم ! حالا شما باهاش کنار نمیایید کاری از دست من بر نمیاد :biggrin1: والا نمی دونم این کلمه ی فن رو روی چه حسابی مثل نقل و نبات واسه هر کس که خلاف نظر شما رو داره به کار میبرید :| فعلاً که سایت ها و مجلات و حتی گل سر سبد اینها (VGA) اینجوری انتخاب میکنن , ایشالا قسمت شد شما خواستی انتخاب کنی بزن تو کار PC :biggrin1:
هر وقت این سیستم انتخابی دست من (فن متعصب !) بود هم پذیرای نظرات شما هستم :)
اصولا از طریقه صحبت کردن و نظر دادن افراد راحت میشه فهمید چی کاره هستن! من فن تو یه آدم منطقی:)
بحث من سر قدرت PC و کنسول نیس سر ناعدالتی های هست که هر سال داره رخ میده من پدر کشتدگی با U3 ندارم یه بازی کاملا قابل احترام و بزرگ هست ولی این که بعضی سایت ها بخوان به زور تو مغر مردم فرو کنن که U3 بهترین گرافیک سال رو داشته نمیتونم قبول کنم این عتوان باید بشه Best Console Graphic چون عملا بازی های PC با تمام شایستگی انتخاب نمیشن امیدوارم منظورمو فهمیده باشی. البته برای یه سری افراد این انتخاب ها مثل یه قوطی Hype عمل میکنه انقدر خوشحال میشن و انرژی میگیرن که هر جا میرسد نمک می ریزن در خلافش هم مثل لیست GS نارنجک میبندن میپرن تو تاپیک که چرا اسم U3 فقط تو Best Action Adventure Game دیده میشه!
در مورد بقیه حرف هات هم هیچ ربطی به بحثی که میکردیم نداشت. خوش باش!

عجب چیزایی آدم میبینه تو این سایت!!
بهترین گرافیک سال مشخص شد((vga)) بیش از 90درصد سایتهای معتبرم اینو تایید میکنن.
حالا بعضیا اینجا میشن کارشناس و از این حرفا.
آقای LOST واقعا نمیفهمم چرا دیگران رو فن خطاب میکنی؟!عجیبه پستهای شما داره داد میزنه که وحشتناک خودت فن pcهستی البته فن بودن اشکال نداره اشکال اونجایی داره که آدم خودش به طرز فجیح فن بازی در بیاره بعد به بقیه بگه فن بازیو بذارید کنار!!!این یک.
دو_آقای محترم چرا یه جور حرف میزنی که اینگار عالم مطلقی!! اینکه شما میگی درانتخاب گرافیک سال نباید سخت افزار کامپیوترو با کنسولها مقایسه کرد نظر شخصی خودته واسه خودتم محترم.
من و امثال من با نظر شما مخالفیم و عقیده داریم در انتخاب بهترین گرافیک باید سخت افزارها رو هم مد نظر قرارداد.که البته تمام منتقدان دنیا از سایتهای معتبر بگیر تا معتبر ترین مرجع سال یعنی vga تمام با نظر شمامخالفن و سخت افزار ها رو در نظر میگیرن.
تموم شد ورفت دیگه بحث کردن نداره که.
من اگه فن باشم این مدلیش نیستم( Hype خور! )

عزیز دل تموم شد رفت دیگه مگه میشه وی جی ای دوباره امسال برگزار بشه؟!!برنده ها انتخاب شدن رفت تا سال دیگه ایشا..

اونم که گذاشتی تو اسپویل واسه این گفتم چون کلا از قدیم حالم از گیم آشغال بهم میخوره.واعتقاد دارم سایت کثیفیه.دلیل بهتر از این وجود نداره که آنچارتد رو جزء کاندیدهای بهترین گرافیک و بهترین بازی پلی استیشن قرار نداده.

آخرین ویرایش:
عجب چیزایی آدم میبینه تو این سایت!!
بهترین گرافیک سال مشخص شد((vga)) بیش از 90درصد سایتهای معتبرم اینو تایید میکنن.
حالا بعضیا اینجا میشن کارشناس و از این حرفا.
آقای LOST واقعا نمیفهمم چرا دیگران رو فن خطاب میکنی؟!عجیبه پستهای شما داره داد میزنه که وحشتناک خودت فن pcهستی البته فن بودن اشکال نداره اشکال اونجایی داره که آدم خودش به طرز فجیح فن بازی در بیاره بعد به بقیه بگه فن بازیو بذارید کنار!!!این یک.
دو_آقای محترم چرا یه جور حرف میزنی که اینگار عالم مطلقی!! اینکه شما میگی درانتخاب گرافیک سال نباید سخت افزار کامپیوترو با کنسولها مقایسه کرد نظر شخصی خودته واسه خودتم محترم.
من و امثال من با نظر شما مخالفیم و عقیده داریم در انتخاب بهترین گرافیک باید سخت افزارها رو هم مد نظر قرارداد.که البته تمام منتقدان دنیا از سایتهای معتبر بگیر تا معتبر ترین مرجع سال یعنی vga تمام با نظر شمامخالفن و سخت افزار ها رو در نظر میگیرن.
تموم شد ورفت دیگه بحث کردن نداره که.
تموم شد؟
من اگه فن باشم این مدلیش نیستم( Hype خور! )
منم میتونم بگم خاک بر سر اون سایتی که بهترین گرافیک سال رو حتی توی کاندید های بهترین گرافیک نذاشته.وقتی بازی در مراسم وی جی ای بهترین گرافیک رو میبره هر سایتی هرسایتی حتی درپیتاشم وقتی بخوان کاندید انتخاب کنن بهترین گرافیک سال رو حداقل جزءکاندیدها قرار میدن
گیم آشغال با این کارش پست و کثیف بودن خودشو به همه نشون داد.

در ضمن وقتی حرف منو درست متوجه نمیشد و منظورم رو نمیگیرد مجبور نیستین جواب بدین.

دوستانی که میان میگن Best Online Exp حق Dark souls نبوده تا الان بازی کردن آنلاین این بازی رو ؟ فکر نکنم
بهترین مالتی پلیری که امسال دیدم مال همین دارک سولز بود . تا حالا همچین تجربه مالتی پلیری ندیده بودم . یه سرچی برن بکنن تو گوگل ببینن مالتی پلیر بازی چطوریه بعد بیان گیر بدن .

اصولا از طریقه صحبت کردن و نظر دادن افراد راحت میشه فهمید چی کاره هستن! من فن تو یه آدم منطقی:)
بحث من سر قدرت PC و کنسول نیس سر ناعدالتی های هست که هر سال داره رخ میده من پدر کشتدگی با U3 ندارم یه بازی کاملا قابل احترام و بزرگ هست ولی این که بعضی سایت ها بخوان به زور تو مغر مردم فرو کنن که U3 بهترین گرافیک سال رو داشته نمیتونم قبول کنم این عتوان باید بشه Best Console Graphic چون عملا بازی های PC با تمام شایستگی انتخاب نمیشن امیدوارم منظورمو فهمیده باشی. البته برای یه سری افراد این انتخاب ها مثل یه قوطی Hype عمل میکنه انقدر خوشحال میشن و انرژی میگیرن که هر جا میرسد نمک می ریزن در خلافش هم مثل لیست GS نارنجک میبندن میپرن تو تاپیک که چرا اسم U3 فقط تو Best Action Adventure Game دیده میشه!
در مورد بقیه حرف هات هم هیچ ربطی به بحثی که میکردیم نداشت. خوش باش!
در مورد خط اولت بهتره پست های قبلی رو چک کنی ببینی چه کسی اون یکی رو فن خطاب کرده ! بعید می دونم بیشتر از تعداد انگشت های دست پست از من توی این فروم دیده باشی که اینطور برخورد میکنی !
btw ! در نظر شما من یه فن متعصب , ولی حداقل با قابلیت کنار اومدن با انتخاب بزرگ های AWARD دنیای گیم و زیر سوال نبردنشون !

در مورد خط اولت بهتره پست های قبلی رو چک کنی ببینی چه کسی اون یکی رو فن خطاب کرده ! بعید می دونم بیشتر از تعداد انگشت های دست پست از من توی این فروم دیده باشی که اینطور برخورد میکنی !
btw ! در نظر شما من یه فن متعصب , ولی حداقل با قابلیت کنار اومدن با انتخاب بزرگ های AWARD دنیای گیم و زیر سوال نبردنشون !

اولا من اصلا فن بودن رو بد نمیدونم برعکس خیلی هم خوبه ولی این که آدم چشمش رو حقیقت ببنده و کور کورانه فن بازی در بیاره خیلی بده من این مورد رو گفتم. شما هم مطمئن باش اگه درست اون 2 پست بالای منو میخوندی میفهمیدی منظور من چی هست.
همشه حقیقت برای یه سری ناخوشایند هست! اول از همه این که تمام این Award ها رو ناعدالتی داده میشه بنده فن CoD هستم کسانی هم که میشناسنم میدونن چه طور از این بازی حمایت میکنم ولی وقتی همین بزرگترین Award دنیا میاد بهش بهترین شوتر میده باید دید چه دست های پشت این انتخاب ها هست حتی همین لیست GS که نمیاد بهترین انحصاری سونی رو تو لیست قرار بده! یا همین انتخاب های که هر سال سر گرافیک میشه از 2005 به بعد بازی های PC با وجود این که شایستگی کامل رو دارن انتخاب نمیشن حالا میایی بحث قدرت سخت افزار میکشی وسط چرا Crysis سال 2007 این جایزه رو نگرفت دیگه این بازی رو کنسول نیمده بود که بیای از تفاوتش با نسخه کنسولیش حرف بزنید. این وسط فقط فن های دو طرف دارن مسخره میشن اگه قرار بر اینه که Best Graphic انتخاب بشه عقل حکم میکنه که از هر 3 پلتفرم انتخاب صورت بگیره بدون در نظر داشتن قدرت سخت افزاری! ولی اگه قراره از بین نسخه کنسولی انتخاب بشه باید بشه Best Console Graphic حالا فهمیدی من با چی کنار نمیام؟! اگه شما هم یه کمی منطقی به این لیست های چند سال اخیر نگاه کنی میبینی که اتفاقا خیلی از انتخاب ها رو میشه زیر سوال برد.

آخرین ویرایش:
LOST
ببینم پس تمام منتقدها و سایتهایی که بازیهای کنسولی رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب میکنن از روی بی عقلی دست به این انتخاب ها میزنن؟
همیشه بهترین گرافیکها با توجه به محدودیت سخت افزاری که در رابطه با بازی و پلتفرم مورد نظر وجود داره با توجه به ثمره کار استودیوی سازنده سنجیده میشه . اینطور نیست که بگیم مثلا Crysis 2 روی PC به خاطر قدرت سخت افزاری بیشتر و اجرا شدنش روی رزولِیشن و aa بهتر چون نسبت به بازیهای کنسولی از این نظر برتری داره پس باید این انتخاب بشه .(توجه کن این فقط یه مثاله ) پس تکلیف اون استودیوهایی که روی کنسول بازی میسازن و برعکس PC محدودیت های خاص خودشون رو برای مسائل تکنیکی گرافیکی دارن چیه ؟
کلاً میخوام بهت بگم ارزش کار یه استودیویی که روی کنسول بهترین گرافیک ها رو با انجین بازیش میسازه خیلی بیشتر از استودیویی هست که روی PC بدون محدودیت همون کار رو انجام میده . دلیل انتخاب شدن بازیهای کنسولی در قسمت بهترین گرافیکهای تکنیکی هم دقیقاً همینه .

ببینم پس تمام منتقدها و سایتهایی که بازیهای کنسولی رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب میکنن از روی بی عقلی دست به این انتخاب ها میزنن؟
همیشه بهترین گرافیکها با توجه به محدودیت سخت افزاری که در رابطه با بازی و پلتفرم مورد نظر با توجه به کار استودیوی سازنده سنجیده میشه . اینطور نیست که بگیم مثلا Crysis 2 روی PC به خاطر قدرت سخت افزاری بیشتر و اجرا شدنش روی رزولِیشن و aa بهتر چون نسبت به بازیهای کنسولی از این نظر برتری داره پس باید این انتخاب بشه .(توجه کن این فقط یه مثاله ) پس تکلیف اون استودیوهایی که روی کنسول بازی میسازن و برعکس PC محدودیت های خاص خودشون رو برای مسائل تکنیکی گرافیکی دارن چیه ؟
کلاً میخوام بهت بگم ارزش کار یه استودیویی که روی کنسول بهترین گرافیک ها رو با انجین بازیش میسازه خیلی بیشتر از استودیویی هست که روی PC بدون محدودیت همون کار رو انجام میده . دلیل انتخاب شدن بازیهای کنسولی در قسمت بهترین گرافیکهای تکنیکی هم دقیقاً دلیلش اینه .
کسی در مورد عقل صحبت کرد؟!
عمرا فهمیده باشی من چی میگم عزیزم برادر آقا دوست گرامی من مشکلم با عبارت Best Graphic هست وقتی از عبارت Best Graphic استفاده میشه باید از بین هر سه پلتفرم بازی مورد نظر انتخاب بشه من نمیدونم شما احیانا تو کارت ساخت گیم هستی که انقدر راحت میگی محدودیتی خاصی رو PC نیس! مطمئن باش ساخت یه بازی Optimize برای طیف گسترده گرافیک ها و Cpu ها خیلی سخت تر از اون چیزیه که شما میگی بعد میتونم بپرسم تکلیف اون استودیوی که رو PC هزینه میکنه و وقت میزاره که مثلا یه بازی مثل BF3 خلق کنه چیه؟
اصل حرف من اینه که این عنوان باید بشه Best Console Graphic نه Best Graphic چون عملا هر شرکتی بهترین گرافیک عالم رو هم بسازه باید به پای کنسول ها بسوزه و بسازه.
دیگه PS3 فنی نبود بیاد دفاع کنه؟!

کسی در مورد عقل صحبت کرد؟!
عمرا فهمیده باشی من چی میگم عزیزم برادر آقا دوست گرامی من مشکلم با عبارت Best Graphic هست وقتی از عبارت Best Graphic استفاده میشه باید از بین هر سه پلتفرم بازی مورد نظر انتخاب بشه من نمیدونم شما احیانا تو کارت ساخت گیم هستی که انقدر راحت میگی محدودیتی خاصی رو PC نیس! مطمئن باش ساخت یه بازی Optimize برای طیف گسترده گرافیک ها و Cpu ها خیلی سخت تر از اون چیزیه که شما میگی بعد میتونم بپرسم تکلیف اون استودیوی که رو PC هزینه میکنه و وقت میزاره که مثلا یه بازی مثل BF3 خلق کنه چیه؟
اصل حرف من اینه که این عنوان باید بشه Best Console Graphic نه Best Graphic چون عملا هر شرکتی بهترین گرافیک عالم رو هم بسازه باید به پای کنسول ها بسوزه و بسازه.
دیگه PS3 فنی نبود بیاد دفاع کنه؟!
شما هر وقت از گفتن کلمه ی فن به عالم و آدم خسته شدی بعد بگو شاید کسی برای بحث سالم پیدا شد !
موضوع خیلی روشن تر از اونیه که بخوام بیشتر از این براش وقت بذارم !
باشه خبرت میکنم البته فن های مثل شما نمیذارن من خسته بشم ولی خو منتظر بمون!
وقتی هنوز نمیدونی که کلمه فن چی هست که با گفتن من انقدر بهت برخورده تعجبی هم نداره این جواب رو بدی.
قبل از یاد دادن به من خودت برو یاد بگیر که همیشه فن مساوی با ps3 فن نیست !

آخرین ویرایش:
شما هر وقت از گفتن کلمه ی فن به عالم و آدم خسته شدی بعد بگو شاید کسی برای بحث سالم پیدا شد !
موضوع خیلی روشن تر از اونیه که بخوام بیشتر از این براش وقت بذارم !
باشه خبرت میکنم البته فن های مثل شما نمیذارن من خسته بشم ولی خو منتظر بمون!
وقتی هنوز نمیدونی که کلمه فن چی هست که با گفتن من انقدر بهت برخورده تعجبی هم نداره این جواب رو بدی.

جناب lost خود edge هم از Best Graphic استفاده نکرده گفته Best Visual Design که معنیش اینه که اونها گرافیک تکنیکی رو مورد بحث قرار ندادن
بحث سر Edge اصلا نیس کلی دارم میگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or