بهترین های 2011 از نگاه EDGE

Behrooz

کاربر سایت
لازم بود که تاپیک خودشو داشته باشه :

250px-EdgeIssue234.jpg

Mainstream Game of the Year - The Legend of Zelda:The Skyward Sword (2nd: Dark Souls, 3rd: The Elder Scrolls V:Skyrim)

Indie Game of the Year - SpaceChem (2nd: Bastion, 3rd: Triple Town)

Portable Game of the Year - Mario Kart 7 (2nd: Super Mario 3D Land, 3rd: Jetpack Joyride)

Best Online Experience - Dark Souls (2nd: Portal 2, 3rd: Call of Duty:Modern Warfare 3)

Best Visual Design - Uncharted 3 (2nd: Battle field 3, 3rd: Child of Eden)

Best Audio Design - Portal 2 (2nd: Skyward Sword, 3rd: Dark Souls)

Publisher of the Year - Nintendo (2nd: Ubisoft, 3rd: Bethesda Softworks)

Studio of the Year - Eidos Montreal (2nd: Mojang, 3rd: Firemint

مگه من گفتم بده؟ :دی میگم امسال بازی‌های بهتری از نظر گرافیک هم عرضه شدن. یکیش Witcher 2
شرمنده خودم زیاد عکس از بازی ندارم اینها رو هم یکی توی گیم اسپات گذاشته که یکی از بچه ها زحمتش رو کشید :
vqwx2vjnwkd6sok0gpnl.jpg

ekci5tgzlqqul0h6u064.jpg

dq50qfbdf9wb19e23fmp.jpg

1hrxx3nwe03qx6n94zw.jpg

با تشکر از رضا (تامی فیشر :دی)
یعنی اینا که مستقیم از گیم پلی کپچر شدن انقدر ضعیف هستن ؟ :دی
بعد شما بازیهای مورد نظرت رو با تنظیمات و یه سیستم هم رتبه و قیمت کنسول با این مقایسه کن :دی

• Like
Reactions: Destruction
شرمنده خودم زیاد عکس از بازی ندارم اینها رو هم یکی توی گیم اسپات گذاشته که یکی از بچه ها زحمتش رو کشید :
vqwx2vjnwkd6sok0gpnl.jpg

ekci5tgzlqqul0h6u064.jpg

dq50qfbdf9wb19e23fmp.jpg

1hrxx3nwe03qx6n94zw.jpg

با تشکر از رضا (تامی فیشر :دی)
یعنی اینا که مستقیم از گیم پلی کپچر شدن انقدر ضعیف هستن ؟ :دی
بعد شما بازیهای مورد نظرت رو با تنظیمات و یه سیستم هم رتبه و قیمت کنسول با این مقایسه کن :دی

بله، ولی این بازی بارها جایزه "بهترین گرافیک" رو برده، نه جایزه "بهترین گرافیک کنسولی" یا "بهترین گرافیک نسبت به سخت افزار"...

من تا حدی که گرافیک U3 رو دیدم واقعا نسبت به کنسولی که داره روش اجرا میشه قشنگه، ولی واقعا بهتره رودربایستی رو کنار بذاریم، آیا میشه گرافیک این بازی رو با گرافیک بازی یی مثل ویچر 2 (یا حتی مترو 2033 که سال 2011 هم نبوده، ولی به نظر من تا به حال بالاترین گرافیک موجوده) مقایسه کرد؟

ببین این جور جوایز باعث بالا رفتن فروش بازی ها و تشویق شدن استودیوها برای ادامه دادن کار خوب شون میشه، و عکسش هم صادقه، وقتی یه بازی جایزه ای نگیره ناامید کننده است و به این معنیه که کارشون حتما در اون زمینه خوب نبوده! حالا به نظرت کاری در حد ویچر 2 لیاقت تشویق نداشت؟ من نمی دونم روی کیفیت بالا و رزولوشون 1920 در 1080 کیفیت گرافیکش رو دیده بودی یا نه، ولی وجدانا فک آدم رو می انداخت گرافیک این بازی!

تمام این حرف ها رو هم به دور از هر گونه فن بوی بازی می زنم...

بله، ولی این بازی بارها جایزه "بهترین گرافیک" رو برده، نه جایزه "بهترین گرافیک کنسولی" یا "بهترین گرافیک نسبت به سخت افزار"...

من تا حدی که گرافیک U3 رو دیدم واقعا نسبت به کنسولی که داره روش اجرا میشه قشنگه، ولی واقعا بهتره رودربایستی رو کنار بذاریم، آیا میشه گرافیک این بازی رو با گرافیک بازی یی مثل ویچر 2 (یا حتی مترو 2033 که سال 2011 هم نبوده، ولی به نظر من تا به حال بالاترین گرافیک موجوده) مقایسه کرد؟

ببین این جور جوایز باعث بالا رفتن فروش بازی ها و تشویق شدن استودیوها برای ادامه دادن کار خوب شون میشه، و عکسش هم صادقه، وقتی یه بازی جایزه ای نگیره ناامید کننده است و به این معنیه که کارشون حتما در اون زمینه خوب نبوده! حالا به نظرت کاری در حد ویچر 2 لیاقت تشویق نداشت؟ من نمی دونم روی کیفیت بالا و رزولوشون 1920 در 1080 کیفیت گرافیکش رو دیده بودی یا نه، ولی وجدانا فک آدم رو می انداخت گرافیک این بازی!

ویچر رو قبول دارم اما سر مترو شوخی کردی دیگه؟

یعنی اینا که مستقیم از گیم پلی کپچر شدن انقدر ضعیف هستن ؟ :biggrin1:
بعد شما بازیهای مورد نظرت رو با تنظیمات و یه سیستم هم رتبه و قیمت کنسول با این مقایسه کن :biggrin1:
اصلا دلم نمیخواد وارد این بحث ها بشم ولی تو این چند لیستی که از سایت ها اومده واقعا بعضی ها دارن بی ربط حرف میزنن این مشکل پلتفرم PC و سازنده نیست که باید بازیش از نظر گرافیکی با یه کنسول مقایسه بشه تا Best Graphic بگیره! اگه قرار بر اینه که بهترین گرافیک سال انتخاب بشه PC PS3 X360 نداره! فکر نکنم کسی منکر این بشه که Crysis 2 BF3 Witcher 2 رو PC هیچ رقیبی نداشتن امسال.

آخرین ویرایش:

اصلا دلم نمیخواد وارد این بحث ها بشم ولی تو این چند لیستی که از سایت ها اومده واقعا بعضی ها دارن بی ربط حرف میزنن این مشکل پلتفرم PC و سازنده نیست که باید بازیش از نظر گرافیکی با یه کنسول مقایسه بشه تا Best Graphic بگیره! اگه قرار بر اینه که بهترین گرافیک سال انتخاب بشه PC PS3 X360 نداره! فکر نکنم کسی منکر این بشه که Crysis 2 BF3 Witcher 2 رو PC هیچ رقیبی نداشتن امسال.
گفتم که تمام چیزهایی که تو ذهنته رو روی تنظیمات کنسولی در نظر بگیر بعد ببین واقعاً حق کی هست ؟ :دی نمیشه بازی روی یه high end PC که شاید یه ماه هم از به روز شدنش نگذشته باشه با یه کنسول 5 سال پیش یکی کرد !
همین مترو 2033 یا ویچر2 (روی 360) یا بتلــــــفیلد 3 روی کنسول توی چه فاصله ای از آنچارتد 3 هستن ؟
من اصولا عادت ندارم تو اینجور بحثا شرکت کنم،ولی حالا این یه دفعه رو استثنائا یه چیزی میگم
biggrin1.gif

سره مقایسات گرافیکی که قبلا بین U3 و C2 و Rage میشد، اکثریت این عقیده رو داشتن که مهم نیست مثلا وسعت محیطای Rage و C2 بسیار بزرگتر از U3 هست.مهم نیست تخریب پذیری و فیزیک کاربردی تو C2 بهتر از U3 هست.مهم اون چیزیه که رو صفحه داره نشون داده میشه.که خُب انصافا از این منظر بخوای نگاه کنی، صحرای Uncharted 3 روی کنسول بی رقیب هست.
ولی حالا این سوال پیش میاد، اگه اون چیزای بالا مهم نیست، چطور سخت افزاری که این چیزا داره روش اجرا میشه مهمه!؟ اگه بنا باشه فقط چیزی که داره روی صفحه نمایش داده میشه رو مبنا در نظر بگیریم، پس سخت افزاری که داره روش اجرا میشه هم نباید مهم باشه.که در این صورت Crysis 2 فاصله ی زیادی با عناوین ذکر شده داره.
پ.ن:تمام این حرفا مبناش همون پاراگراف دوم هست که نقل قولیه از افرادی که مقایسه میکردن.بنده خودم اون رو قبول ندارم.پس اگه کسی اون مورد رو قبول نداره لازم نیست عکس العمل نشون بده.
در همین راستا پ.ن و سایر قضایا هم من بگم هیچ کدوم از حرف هایی که بولد کردم رو من نگفتم ! این از این اگه روی صحبت با کس دیگه ای بود هم که رفع ابهام کردم :دی

آخرین ویرایش:
من اصولا عادت ندارم تو اینجور بحثا شرکت کنم،ولی حالا این یه دفعه رو استثنائا یه چیزی میگم:دی
سره مقایسات گرافیکی که قبلا بین U3 و C2 و Rage میشد، اکثریت این عقیده رو داشتن که مهم نیست مثلا وسعت محیطای Rage و C2 بسیار بزرگتر از U3 هست.مهم نیست تخریب پذیری و فیزیک کاربردی تو C2 بهتر از U3 هست.مهم اون چیزیه که رو صفحه داره نشون داده میشه.که خُب انصافا از این منظر بخوای نگاه کنی، صحرای Uncharted 3 روی کنسول بی رقیب هست.
ولی حالا این سوال پیش میاد، اگه اون چیزای بالا مهم نیست، چطور سخت افزاری که این چیزا داره روش اجرا میشه مهمه!؟ اگه بنا باشه فقط چیزی که داره روی صفحه نمایش داده میشه رو مبنا در نظر بگیریم، پس سخت افزاری که داره روش اجرا میشه هم نباید مهم باشه.که در این صورت Crysis 2 فاصله ی زیادی با عناوین ذکر شده داره.
پ.ن:تمام این حرفا مبناش همون پاراگراف دوم هست که نقل قولیه از افرادی که مقایسه میکردن.بنده خودم اون رو قبول ندارم.پس اگه کسی اون مورد رو قبول نداره لازم نیست عکس العمل نشون بده.

گفتم که تمام چیزهایی که تو ذهنته رو روی تنظیمات کنسولی در نظر بگیر بعد ببین واقعاً حق کی هست ؟ :biggrin1: نمیشه بازی روی یه high end PC که شاید یه ماه هم از به روز شدنش نگذشته باشه با یه کنسول 5 سال پیش یکی کرد !
همین مترو 2033 یا ویچر2 (روی 360) یا بتلــــــفیلد 3 روی کنسول توی چه فاصله ای از آنچارتد 3 هستن ؟
یه بار واضح توضیح دادم! این حقی که تو میگی به درد همون فن های متعصب کنسولی میخوره حق یعنی بازی که لیاقت داشته گرافیکی بهتر و با امکانات جدیدتری وارد این صنعت کرده Best Graphic بگیره. این که نشد دلیل چون کنسول مال 5 سال پیش هست نباید از نظر گرافیکی با PC مقایسه بشه بهترین گرافیک کنسولی که قرار نیس مشخص بشه بهترین گرافیک رو هر 3 پلتفرم هست! من نمیدونم CD Projekt - Dice - Crytek چه گناهی کردن این همه زحمت کشیدن بعد یه بازی که به قول خود فن هاش رو یه کنسول 5 سال پیش اجرا میشه Best Graphic بگیره.
یه کم این فن بازی تعصبی بذارید کنار واقعیت ها رو ببینید.

یه بار واضح توضیح دادم! این حقی که تو میگی به درد همون فن های متعصب کنسولی میخوره حق یعنی بازی که لیاقت داشته گرافیکی بهتر و با امکانات جدیدتری وارد این صنعت کرده Best Graphic بگیره. این که نشد دلیل چون کنسول مال 5 سال پیش هست نباید از نظر گرافیکی با PC مقایسه بشه بهترین گرافیک کنسولی که قرار نیس مشخص بشه بهترین گرافیک رو هر 3 پلتفرم هست! من نمیدونم CD Projekt - Dice - Crytek چه گناهی کردن این همه زحمت کشیدن بعد یه بازی که به قول خود فن هاش رو یه کنسول 5 سال پیش اجرا میشه Best Graphic بگیره.
یه کم این فن بازی تعصبی بذارید کنار واقعیت ها رو ببینید.
چقدر عصبانی ! :دی اینجور که شما حرص میخوری بیشتر به فن می خوره تا من :دی الان من دارم توضیح میدم سیستم انتخاب بهترین گرافیک رو شدم فن متعصب ! اصلاً مگه نظر سنجی گذاشتن من و امثال من به قول شما اومدیم آنچارتد رو کشیدیم بالا ؟! :دی مگه کسی به قدرت PC شک داره ؟ مسئله نحوه ی انتخاب ـه که توضیح دادم ! حالا شما باهاش کنار نمیایید کاری از دست من بر نمیاد :دی والا نمی دونم این کلمه ی فن رو روی چه حسابی مثل نقل و نبات واسه هر کس که خلاف نظر شما رو داره به کار میبرید :| فعلاً که سایت ها و مجلات و حتی گل سر سبد اینها (VGA) اینجوری انتخاب میکنن , ایشالا قسمت شد شما خواستی انتخاب کنی بزن تو کار PC :دی
هر وقت این سیستم انتخابی دست من (فن متعصب !) بود هم پذیرای نظرات شما هستم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or