بهترین های 2009 در Spike

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

2009 Game of the Year

• Assassin's Creed 2

رای‌ها: 21 10.6%
  • Batman: Arkham Asylum

رای‌ها: 9 4.5%
  • COD: Modern Warfare 2

رای‌ها: 69 34.7%
  • Left4Dead 2

رای‌ها: 2 1.0%
  • Uncharted 2: Among Thieves

رای‌ها: 98 49.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    199

Nima

مدیر انجمن
امسال نیز بمانند سالهای گذشته Spike TV بهترینهای ویدئوگیم رو در بخش های مختلف طی مراسمی که 12 December برگذار میشه انتخاب میکنه .
لیست نامزدها در همه زمینه ها اعلام شده و شما میتونید تا اعلام نتایج در این تاپیک و در محیطی کاملا آزاد و دموکرات با انواع امکانات نظامی ، زمینی ، هوایی ، دریایی ، موشکی ، هسته ای ، AK47 ، قمه ، چنگال ، سوزن ته گرد ، انواع و اقسام پارچه های رنگی و غیر رنگی ،الله اکبر و ... بر سر انتخاب نامزدها با یکدیگر مبارزه کنید تا ما هم خوشحال باشیم و شما را یکی پس از دیگری بازداشت ، گم و گور ، قتل عام و تجا** کنیم :

Game of the Year

• Assassin’s Creed 2
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Left 4 Dead 2
Studio of the Year

• Infinity Ward
  • Naughty Dog
  • Rocksteady Studios
  • Valve
Best Independent Game Fueled by Mountain Dew

• Sploshion Man
  • Flower
  • Osmos
  • Trials HD
Best Xbox 360 Game

• Halo 3: ODST
  • Forza Motorspot 3
  • Left 4 Dead 2
Best PS3 Game

• inFamous
  • Killzone 2
  • Rachet & Clank Future: A Crack in Time
Best PC Game

• Dragon Age: Origins
  • Left 4 Dead 2
  • Plants vs. Zombies
  • The Sims 3
Best Wii Game

• MadWorld
  • New Super Mario Bros. Wii
  • Punch-Out
  • Wii Sports Resort
Best Handheld Game

• Grand Theft Auto: Chinatown wars
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
  • Professor Layton and the Diabolical Box
  • Scribblenauts
Best Shooter

• Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Fighting Game

• BlazBlue: Calamity Trigger
  • Soul Calibur: Broken Destiny
  • Street Fighter IV
  • Tekken 6
Best Action Adventure Game

• Assassin’s Creed 2
  • Brutal Legend
Best RPG

• Borderlands
  • Demon’s Souls
  • Dragon Age: Origins
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
Best Multiplayer Game

• Borderlands
  • Left 4 Dead 2
Best Individual Sports Game

• EA Sports Fight Night Round 4
  • Tiger Woods PGA Tour 10
  • UFC 2009 Undisputed
  • Wii Sports Resort
Best Team Sports Game

• FIFA Soccer 10
  • Madden NFL 10
  • NBA 2K10
  • NHL 10
Best Driving Game

• Dirt 2
  • Forza Motorsport 3
  • Gran Turismo PSP
  • Need for Speed Shift
Best Music Game

• DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • LEGO Rock Band
  • The Beatles: Rock Band
Best Soundtrack

• Brutal Legend
  • DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • The Beatles: Rock Band
Best Original Score

• Assassin’s Creed 2
Best Graphics

• Killzone 2
Best Game Based on a Movie/TV Show

• Ghostbusters: The Video Game
  • South Park Let’s Go Tower Defense Play
  • The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
  • X-Men Origins: Wolverine Uncaged Edition
Best Performance by a Human Female

• Eliza Dushku as Rubi Malone
  • Kristen Bell as Lucy Stillman
  • Megan Fox as Mikaela Banes
  • Tricia Helfer as Dare
Best Performance by a Male

• Bill Murray as Dr. Peter Venkman
  • Hugh Jackman as Wolverine
  • Samuel L. Jackson as Afro Samurai / Ninja Ninja
  • Shia Labeouf as Sam Witwicky
  • Vin Diessel as Richard B. Riddick
Best Cast

• Brutal Legend
  • Eat Lead: The Return of Matt Hazard
  • Ghostbusters: The Video Game
  • South Park Let’s Go Tower Defense Play!
  • X-Men Origins: Wolverine Uncaged Edition
Best Voice

• Arleen Sorkin as Harley Quinn
  • Claudia Black as Chloe Frazer
  • Jack Black as Eddie Riggs
  • Mark Hamill as The Joker
  • Nolan North as Nathan Drake
Best Downloadable Game

• Battlefield 1943
  • Fat Princess
  • Plants vs. Zombies
  • Shadow Complex
Best DLC

• Fallout 3 – Broken Steel
  • Fallout 3 – Point Lookout
  • GTA IV: The Lost and Damned
  • GTA IV: The Ballad of Gay Tony
Most Anticipated Game

• Bioshock 2
  • God of War III
  • Mass Effect 2
  • Starcraft II

آخرین ویرایش:
هرچند گفتن این چیزها کمی دیر شده ولی به نظر من اين ليست فوق العاده ناقص بود و کاملا در حق mw2 ظلم شد .

اولا نبود mw2 بين بهترين بازي هاي 360 واقعا جاي سواله و همچنين به نظر من ميتونست بين بهترين هاي ps3 هم قرار بگيره .

دوما از همه عجيب تر نبود mw2 بين بهترين هاي pc که جاي علامت سواله بزرگيه . من نميدونم pc امسال چند تا بازي تاپ داشت آيا mw2 لياقت بهترين هاي pc را نداشت ؟!

سوما به نظر من Best Original Score حق mw2 بود فکر نکنم خيلي ها نظر مخالف داشته باشند ؟!

بالاخره هر جور شده به نظر منتقدين بايد تو ليست بعضي از چيزها حذف بشه و در حق بعضي از بازي ها ظلم بشه و بتونن بازي مد نظرشون را بالا بکشن .

به نظر من mw2 میتونست به راحتی بهترین بازی 360 و pc باشه و همچنین به نظرم لایق Best Original Score بود . با این حساب به نظر من میتونست عنوان بهترین سال را بگیره که نشد . جالبه که یه بازی بهترین شوتر باشه و بهترین آنلاین را داشته باشه ولی بین بهترین هیچ پلتفرم نباشه واقعاجای سوال نیست ؟!

به نظر منم امسال در حق killzone2 ناحقي شد اصلا حقش اين نبود .

فقط یه چیز را اضافه کنم من اصلا منظورم این نیست که u2 لایق بهترین نبود بلکه شایدم بود ولی اون چیز هایی که گفتم به نظرم واقعیه و لیست عادلانه نیست و یه طرفست .

حق همون odst بود ! یه لحظاتی بین بازی پیش میومد که هنگ میکردم و می ایستادم و به آهنگ های زیباش گوش میدادم ! یه بار هم با تعجب به صفحه نمایشگر نگاه کردم ، چون آهنگی که داشت اجرا میشد من رو به شک انداخت که دارم یه FPS بازی میکنم یه یه سبک دیگه ! کلاً خیلی باهاش حال کردم ! :love:

کی به U2 توهین کرد؟:biggrin1:
من خودم به شخصه ,.....KZ2,MW,U2,L4D,رو بازی کردم ولی خدایی امسال هیچ بازی نتونست به گرد پای U2 برسه.تا الان که 4-3 باری فقط Singleش رو رفتم حدود 35-30 ساعت:eek:(البته فکر نکنید واسه تروفی بودا:cheesygri) مالتیش رو هم دیشب تازه امتحان کردم که عالی بود ولی خب نباید با KZ2 و MW مقایسه کرد.
به نظر من کوچکتر چالش برانگیزترین و پرملات ترین و قوی ترین بازی امسال U2 بود و این انتخاب هم حقش بود.تا سال بعد که Crysis 2 هم رو قتل عام خواهد کرد:cheesygri

mw2 اصلا حقش بازی سال نیست به خصوص نسخه یpc که بیشتر یه توهین به بهترین پلاتفورم دنیا بود تا دنباله ی شاهکار mw به شخصه حالم دیگه از بازی های پیش کارگردانی شده به هم میخوره به نظر من dragon age از همه سر بود یه بازی که تا10 سال دیگه هم تو یادم میمونه...
دلم لک زده برای یه half-life جدید ...
کجایی دکتر که سادگی بازی ها خیلی طرفدار پیدا کرده....
شاید reach ساله دیگه امید شوتر بازها باشه با یه halo درجه 1 دیگه...
در ضمن در حق تیم شافر خیلی ظلم شد...

کی به U2 توهین کرد؟:biggrin1:
من خودم به شخصه ,.....KZ2,MW,U2,L4D,رو بازی کردم ولی خدایی امسال هیچ بازی نتونست به گرد پای U2 برسه.تا الان که 4-3 باری فقط Singleش رو رفتم حدود 35-30 ساعت:eek:(البته فکر نکنید واسه تروفی بودا:cheesygri) مالتیش رو هم دیشب تازه امتحان کردم که عالی بود ولی خب نباید با KZ2 و MW مقایسه کرد.
به نظر من کوچکتر چالش برانگیزترین و پرملات ترین و قوی ترین بازی امسال U2 بود و این انتخاب هم حقش بود.تا سال بعد که Crysis 2 هم رو قتل عام خواهد کرد:cheesygri

حتی به crysis2 هم خوشبین نیستم شاید یه کنسولایز شده ی دیگه مثله UT3 ...:(
خدا به ما صبر عطا کند از دست این کنسول ها...:laughing:

Last edited by a moderator:
حق همون odst بود ! :

من خودم از تو بیشتر فن halo هستم این اولا :biggrin1:

دوما شما به هر سایتی دلت میخواد سر بزن اون تعریفی که از mw2 از اهنگاش کردن از halo odst نکردن . این واقعا میگم mw2 اهنگاش در حد شاهکار به اونور بود یعنی نصف هیجان بازی فقط به این موسیقی بینظیرش بود .

حالا نظرت هرچی هست محترمه ولی اهنگای mw2 چیزی بود که امسال مورد تحسین همگان بود از این که odst موسیقیه خوبی داشت کاملا موافقم ولی mw2 یه چیزه دیگه بود تا حالا بازی ندیده بودم که اهنگاش این همه با جو بازی مچ باشه .

انتخاب هاش بد نیست ولی در حق کلیزون ظلم کردن.. حداقل باید بهترین مولتی پلیر رو بهش میدادن
تو Multiplayer که نامزد هم نشده !
تو گرافیک هم کاملا بهش ظلم شد ، بگو مرگ بر Naughty Dog ... بگو :دی
دقیقا همون قانون نا نوشته کار خودش رو کرد . Killzone 2 اگر مثلا اکتبر میومد الان کلی جایزه درو میکرد ولی خوب اول سال اومد و به این وضعیت دچار شد !

حق همون odst بود ! یه لحظاتی بین بازی پیش میومد که هنگ میکردم و می ایستادم و به آهنگ های زیباش گوش میدادم ! یه بار هم با تعجب به صفحه نمایشگر نگاه کردم ، چون آهنگی که داشت اجرا میشد من رو به شک انداخت که دارم یه FPS بازی میکنم یه یه سبک دیگه ! کلاً خیلی باهاش حال کردم ! :love:
خب این نظر شماست ! روی موزیک های MW2 بهترین آهنگساز دنیا کار کرده ! یه جاهایی بود ماتم میبرد ! مثله صحنه ای که موشکه میره هوا و یا صحنه ای که از آبشار میوفتید !
در حال حاضر(این نسل) به نظرم بهترین موزیک هارو Mw2 داره .
دوستان چرا هیچ کس درباره ی شماره ی جدید True Crime که تو همین نمایش تایید شده صحبت نمیکنه؟! :biggrin1: نکنه از شماره های قبلی راضی نبودین؟! :biggrin1: محض اطلاع بازی توسط United Front Games ساخته میشه و ظاهرا برای PS3 و XBOX 360 هم ساخته میشه!
E ؟! ایول ! منکه عاشق شماره ی دوم بودم ! دوش هم خوب بود ولی یکش زندگی بود ... :دی
ببخشید شما Metal Gear Solid 4 رو بازی کردید؟
:دی خب منکه MGS4 رو زیاد بازی نکردم ! برای همین نمیدونم چجور موزیک ایی داره ولی تو این بازی های این نسلی که بازی کردم به نظرم MW2 خیلی عالی بود . مسلما اگر MGS4 رو بازی میکردم نظرم این نبود !
هر چند حساب MGS از همه اینا جداست :دی

آخرین ویرایش:
دوستان چرا هیچ کس درباره ی شماره ی جدید True Crime که تو همین نمایش تایید شده صحبت نمیکنه؟! :دی نکنه از شماره های قبلی راضی نبودین؟! :دی محض اطلاع بازی توسط United Front Games ساخته میشه و ظاهرا برای PS3 و XBOX 360 هم ساخته میشه!
پ.ن: UFG سازنده ی همون ModNation Racer هست! :دی

خب این نظر شماست ! روی موزیک های MW2 بهترین آهنگساز دنیا کار کرده ! یه جاهایی بود ماتم میبرد ! مثله صحنه ای که موشکه میره هوا و یا صحنه ای که از آبشار میوفتید !
در حال حاضر(این نسل) به نظرم بهترین موزیک هارو Mw2 داره .
منم تا حدودی موافقم.مخصوصا اونجایی که ghost و roach رو میکشن که با یه موزیک فوقالعاده نزدیک بود اشکم درآد:laughing:

اگه Spike اینBest Original Score را به mw2 میدان که به نظر من واقعا حقش بود الان شرایط فرق میکرد و حتی به نظرم باید بهترین بازی 360 باز mw2 میشد که اگه آمار هم بگیرید از نظرات بقیه اینطوره الان mw2 بهترین بازی سال بود .

حالا بنابه خود نظر Spike اگه دقت کنید mw2 تونسته بهترین مولتی پلیر را داشته باشه و همینطور بهترین شوتر هم شده و حداقلش تو Best Original Score هم کاندید بود توبهترین گرافیک کاندید بود . پس چطور ممکنه چنین بازی که تقریبا تو همه چی کاندید بوده ولی نتونه بین بهترین های پلتفورمها باشه ؟!

بالاخره از حق نگذریم در حق mw2 ظلم حسابی شد و اگه داوری درست انجام میشد میتونست بهترین بازی سال بشه .

اگر اینطوره که خوب uncharted 2 هم توی بهترین صداگزاری شخصیت اصلی-بهترین موسیقی و بهترین اکشن ادونچر کاندید بود!!!پس حقه uncharted 2 اولیه!!!

خب بله درسته ولی mw2 هم کاندید بوده ولی فرقش اینه که به شدت در حق mw2 ظلم شده ولی u2 نه . همون که گفتم حق شکنی در مورد Best Original Score که حتی طرفدارهای خود ps3 هم فکر کنم تائیدش بکنن و همچنین نبود در بهترین های پلتفورمها همونطور که گفتم چطور تو همه چی کاندید هست و حتی تو بهترین های سال هم کاندید هست ولی تو بهترین های پلتفورمها کاندید نیست ؟! بازی های اتخابی هم انحصاری نبوده . به نظرت واقعا این انتخابات منصفانه انجام شده ؟

آخرین ویرایش:
اگر اینطوره که خوب uncharted 2 هم توی بهترین صداگزاری شخصیت اصلی-بهترین موسیقی و بهترین اکشن ادونچر کاندید بود!!!پس حقه uncharted 2 اولیه!!!

در حق کیلزون2 نامردی شده! این چه وضعشه اقا!
MW2 هم مثل اینکه دشمنش بودن که حتی کاندید بهترین بازی سال توی پلتفورمها حتی توی 360 نبوده!(جالب اینجاست که کاندیدای بهترین بازیه ساله!:دی)
ببخشید شما Metal Gear Solid 4 رو بازی کردید؟
شما کارنامه اهنگساز MW2 رو دیدید؟
اگر هم بهترین نباشه 100% جز 3 تای اوله.

آخرین ویرایش:
Tron جالب بود ( یادش بخیر )
Prince Of Persia بد نبود Prince Of Persia2+3 = این !
True Crime امید وارم به باحالیه 1کش باشه :love:
Batman :love:
Crackdown 2 خنده دار بود :laughing:
Medal Of Honor من خیلی خوشم اومد
UFC Undisputed 2010همون 2009 !
Star Wars The Force Unleashed II :love::love:
Spec Ops عالی بود :eek:
Halo Reach . . . . . . 1of the best

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or