بهترین های 2009 در Spike

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

2009 Game of the Year

• Assassin's Creed 2

رای‌ها: 21 10.6%
  • Batman: Arkham Asylum

رای‌ها: 9 4.5%
  • COD: Modern Warfare 2

رای‌ها: 69 34.7%
  • Left4Dead 2

رای‌ها: 2 1.0%
  • Uncharted 2: Among Thieves

رای‌ها: 98 49.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    199

Nima

مدیر انجمن
امسال نیز بمانند سالهای گذشته Spike TV بهترینهای ویدئوگیم رو در بخش های مختلف طی مراسمی که 12 December برگذار میشه انتخاب میکنه .
لیست نامزدها در همه زمینه ها اعلام شده و شما میتونید تا اعلام نتایج در این تاپیک و در محیطی کاملا آزاد و دموکرات با انواع امکانات نظامی ، زمینی ، هوایی ، دریایی ، موشکی ، هسته ای ، AK47 ، قمه ، چنگال ، سوزن ته گرد ، انواع و اقسام پارچه های رنگی و غیر رنگی ،الله اکبر و ... بر سر انتخاب نامزدها با یکدیگر مبارزه کنید تا ما هم خوشحال باشیم و شما را یکی پس از دیگری بازداشت ، گم و گور ، قتل عام و تجا** کنیم :

Game of the Year

• Assassin’s Creed 2
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Left 4 Dead 2
Studio of the Year

• Infinity Ward
  • Naughty Dog
  • Rocksteady Studios
  • Valve
Best Independent Game Fueled by Mountain Dew

• Sploshion Man
  • Flower
  • Osmos
  • Trials HD
Best Xbox 360 Game

• Halo 3: ODST
  • Forza Motorspot 3
  • Left 4 Dead 2
Best PS3 Game

• inFamous
  • Killzone 2
  • Rachet & Clank Future: A Crack in Time
Best PC Game

• Dragon Age: Origins
  • Left 4 Dead 2
  • Plants vs. Zombies
  • The Sims 3
Best Wii Game

• MadWorld
  • New Super Mario Bros. Wii
  • Punch-Out
  • Wii Sports Resort
Best Handheld Game

• Grand Theft Auto: Chinatown wars
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
  • Professor Layton and the Diabolical Box
  • Scribblenauts
Best Shooter

• Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Fighting Game

• BlazBlue: Calamity Trigger
  • Soul Calibur: Broken Destiny
  • Street Fighter IV
  • Tekken 6
Best Action Adventure Game

• Assassin’s Creed 2
  • Brutal Legend
Best RPG

• Borderlands
  • Demon’s Souls
  • Dragon Age: Origins
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
Best Multiplayer Game

• Borderlands
  • Left 4 Dead 2
Best Individual Sports Game

• EA Sports Fight Night Round 4
  • Tiger Woods PGA Tour 10
  • UFC 2009 Undisputed
  • Wii Sports Resort
Best Team Sports Game

• FIFA Soccer 10
  • Madden NFL 10
  • NBA 2K10
  • NHL 10
Best Driving Game

• Dirt 2
  • Forza Motorsport 3
  • Gran Turismo PSP
  • Need for Speed Shift
Best Music Game

• DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • LEGO Rock Band
  • The Beatles: Rock Band
Best Soundtrack

• Brutal Legend
  • DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • The Beatles: Rock Band
Best Original Score

• Assassin’s Creed 2
Best Graphics

• Killzone 2
Best Game Based on a Movie/TV Show

• Ghostbusters: The Video Game
  • South Park Let’s Go Tower Defense Play
  • The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
  • X-Men Origins: Wolverine Uncaged Edition
Best Performance by a Human Female

• Eliza Dushku as Rubi Malone
  • Kristen Bell as Lucy Stillman
  • Megan Fox as Mikaela Banes
  • Tricia Helfer as Dare
Best Performance by a Male

• Bill Murray as Dr. Peter Venkman
  • Hugh Jackman as Wolverine
  • Samuel L. Jackson as Afro Samurai / Ninja Ninja
  • Shia Labeouf as Sam Witwicky
  • Vin Diessel as Richard B. Riddick
Best Cast

• Brutal Legend
  • Eat Lead: The Return of Matt Hazard
  • Ghostbusters: The Video Game
  • South Park Let’s Go Tower Defense Play!
  • X-Men Origins: Wolverine Uncaged Edition
Best Voice

• Arleen Sorkin as Harley Quinn
  • Claudia Black as Chloe Frazer
  • Jack Black as Eddie Riggs
  • Mark Hamill as The Joker
  • Nolan North as Nathan Drake
Best Downloadable Game

• Battlefield 1943
  • Fat Princess
  • Plants vs. Zombies
  • Shadow Complex
Best DLC

• Fallout 3 – Broken Steel
  • Fallout 3 – Point Lookout
  • GTA IV: The Lost and Damned
  • GTA IV: The Ballad of Gay Tony
Most Anticipated Game

• Bioshock 2
  • God of War III
  • Mass Effect 2
  • Starcraft II

آخرین ویرایش:
مرسی نیما . اینی هم که گفتی میخواستن به همه جایزه بدن هم جالبه . :دی
تو بهترین گرافیک اصلا حق Uncharted 2 نبود وقتی Killzone 2 هم نامزد شده بود . از لحاظ تکنیکی U2 به گرد پای تکنیک Killzone 2 هم نمیرسه .
فقط اونایی که جفتش رو بازی کردن میفهمن من چی میگم . البته جادوگر ها و پیشگو ها از این قضیه مستثنی هستند .

کلا مشکل بازی هایی که اول سال منتشر میشند همینه .killzone 2 هم چون فوریه منتشر شده بود به نظر من یکم از چشمها پنهان مونده بود.
اما بچه ها نکته جالب این بود که هیچ بازی ژاپنی تو لیست نامزدهای بازی سال نبود و این امر بار دیگه نشون داد که سلطه ژاپنی ها بر صنعت بازی مدت ها است که تموم شده و غربی ها حرف اول را در این صنعت میزنند.

اولا بگم بسی خوشحالم که Unharted اولین GOTY رو دریافت کرد :دی

تو بهترین گرافیک اصلا حق Uncharted 2 نبود وقتی Killzone 2 هم نامزد شده بود . از لحاظ تکنیکی U2 به گرد پای تکنیک Killzone 2 هم نمیرسه .
فقط اونایی که جفتش رو بازی کردن میفهمن من چی میگم . البته جادوگر ها و پیشگو ها از این قضیه مستثنی هستند .

چی چی رو حقش نبود؟ مثلا چه تکنیکی؟ :دی
جفتشون که روی PS3 عرضه شدن، جفتشون 30fps و 720p هستن حالا چطور از لحاظ تکنیکی Killzone 2 بهتره؟

ضمن اینکه تو اکثر نقدها هم ذکر شده که بدون شک تا الان Uncharted 2 بهترین گرافیک کنسولی داره، من خودم ارادت خاصی به Killzone دارم ولی نظرم اینه که با اختلاف کم Uncharted گرافیک بهتری داره.

البته یه قانون نانوشته هم هست که مثل اسکار و ... بازی ها و فیلم هایی که تو 6 ماه اول سال عرضه میشن رو منتقدها فراموش میکنن و خیلی کم پیش میاد که جایزه بگیرن : (

چی چی رو حقش نبود؟ مثلا چه تکنیکی؟ :biggrin1:
جفتشون که روی PS3 عرضه شدن، جفتشون 30fps و 720p هستن حالا چطور از لحاظ تکنیکی Killzone 2 بهتره؟

ضمن اینکه تو اکثر نقدها هم ذکر شده که بدون شک تا الان Uncharted 2 بهترین گرافیک کنسولی داره، من خودم ارادت خاصی به Killzone دارم ولی نظرم اینه که با اختلاف کم Uncharted گرافیک بهتری داره.

البته یه قانون نانوشته هم هست که مثل اسکار و ... بازی ها و فیلم هایی که تو 6 ماه اول سال عرضه میشن رو منتقدها فراموش میکنن و خیلی کم پیش میاد که جایزه بگیرن : (
باز تو پیدات شد :دی تکنیک مگه فقط به نرخ فریم ریت و Res مربوط میشه .
واسه من فرقی نمیکنه کدوم بهترین گرافیک بشه ، دیگه همه میدونن کی تب U2 رو تو این سایت بالا نگه داشته بود . شاید Among Thieves از لحاظ بصری خیلی چشم نواز بود . رنگ آمیزیش فوق العاده بود ، من و تو هم لذت میبردیم و وایمیسادیم در و دیوار رو نگاه می کردیم . ولی همه اینا ختم میشه به نگاه من و تو . Killzone 2 تو جزئیات گرافیکی خلاقانه ترین و حرفه ای ترین بازی تو گرافیک بود . البته این نظر منه . سایه های Killzone 2 ، جزئیات اسلحه ها که تا حالا تو هیچ بازی دیده نشده ، نور پردازی وحشتناک و افکت هایی که برای اولین بار تو KZ2 دیدیم . KZ2 از لحاظ Voice Acting و جلوه های سینمایی و داستان به پای U2 نمیرسه ولی همه اینها فدای یه چیز شد ، گرافیک شگفت انگیز Killzone 2 .

تکنیک که فقط در فریم و رزولیشن خلاصه نمیشه برادر . من PS3 ندارم نمیتونم قضاوت کنم کدوم بهتره ولی Killzone2 رو دیدم . به راحتی میتونم بگم که نزدیک به Crysis شده بود از لحاظ جلوه های تصویری و ...

از اونور هم من عکس های UC2 رو میبینم میترسم ! آخه انقدر هم Detail ! اگر هم کدوم میشد من تعجب نمیکردم . ایشالا ساله دیگه Crysis 2 همرو جمع میکنه !

چرا هیچ عکس هیچی نمیگه؟:biggrin1:

batman Arkham Asylum 2 اعلام شد!
تریلرش هم از اینجا میتونید ببینید.

فقط من الان نمیفهمم چرا GT تریلر Reach رو نذاشته؟ من که الان تو کفم ببینم. چند جا پیدا کردم که فقط نمایش میدادن ولی Stream نمیشد.:(

از معرفی Arkham Asylum 2 خوشحالم ولی نمیدونم چرا اسمش رو گذاشتن Arkham Asylum، آخه مثل اینکه محلش دیگه Arkham Asylum نیست :confused:
از یه طرف هم حالم از این Prince of Persia جدید به هم خورد کاملا مشخصه یه آشغالی دارن میسازن که همزمان با فیلمش عرضه بشه. عربی تر از همیشه

!!!!!!!!!!!!!

از معرفی Arkham Asylum 2 خوشحالم ولی نمیدونم چرا اسمش رو گذاشتن Arkham Asylum، آخه مثل اینکه محلش دیگه Arkham Asylum نیست :confused:
از یه طرف هم حالم از این Prince of Persia جدید به هم خورد کاملا مشخصه یه آشغالی دارن میسازن که همزمان با فیلمش عرضه بشه. عربی تر از همیشه
در مورد POP زود قضاوت نكن اصلا تو اين ويديو چيزي از بازي معلوم نيست كه:-"
و الان نزديك 1.5 ساله روش كار ميكنن همزمان با شروع پروژه فيلمش و تازه 6 ماهه ديگه وقت دارن تا تكميلش بكنن و من قبول دارم اين تريلرش رو زياد روش كار نكرده بودن و تريلر AC كجا اين كجا:-"

خودم همین الان تریلر Batman AA 2 رو دیدم! واقعا زیبا بود. سورپرایز 5 دقیقه اول هم که میگفتن همین تایید شدن ساخت Arkham Asylum 2 بود.:biggrin1:

تریلر MOH ته خنده بود! بازی به طرز باورنکردنی کپی MW است.:biggrin1: یعنی تا حدی که اگه به کسی نگی فکر میکنه تریلر مال MW است! از همه لحاظ شبیه است. حتی به نوع شلیک کردن اسلحه ها هم رحم نکردن!

و اما halo Reach. (ممنون از دوست عزیز QuinT )

حدس میزدم چیز درست و حسابی نشون نمیده! البته گرافیک بازی خیلی عالی بود ولی تا یه تریلر In Game (موقع بازی کردن) نشون ندن من راضی نمیشم.:biggrin1: کیفیت بالا هم هنوز نیومده ببینیم دقیقا در چه سطحیه. به هر حال الکی تو کف بودیم.:biggrin1:

انتخابهاش هم به نظرم خیلی عالی بود و مشکل خاصی نداشت.

ویرایش : راستی حال کردید گفتم Studio of the Year میشه Rocksteady؟ :دی

آخرین ویرایش:
http://goonlinegames.net/2009/12/13/batman-arkham-asylum-2-announced/
شماره ی جدید بتمن هم اعلان شد :

The major announcement for VGA has been revealed as Batman: Arkham Has Moved, the new sequel to Batman: Arkham Asylum. The Joker is out and his clowns are terrorizing the city of Gotham. With a lot of questions left to be answered, we hope to see more on this game in the near future.

No release date is known, but it’s likely we’ll see it release in late 2010.

ولی خودمونیما چقدر زود شماره ی بعدی رو اغلام کردن . فک کنم جو گیر شدن :cheesygri

آخرین ویرایش:

نه آقا جان ، تصویب نمیشه ، البته چون سبک گرافیکیشون با هم فرق میکنه هرکی میتونه نظری داشته باشه و خیلی هم با هم فاصله ندارن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or