بهترین های 2009 در Spike

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

2009 Game of the Year

• Assassin's Creed 2

رای‌ها: 21 10.6%
  • Batman: Arkham Asylum

رای‌ها: 9 4.5%
  • COD: Modern Warfare 2

رای‌ها: 69 34.7%
  • Left4Dead 2

رای‌ها: 2 1.0%
  • Uncharted 2: Among Thieves

رای‌ها: 98 49.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    199

Nima

مدیر انجمن
امسال نیز بمانند سالهای گذشته Spike TV بهترینهای ویدئوگیم رو در بخش های مختلف طی مراسمی که 12 December برگذار میشه انتخاب میکنه .
لیست نامزدها در همه زمینه ها اعلام شده و شما میتونید تا اعلام نتایج در این تاپیک و در محیطی کاملا آزاد و دموکرات با انواع امکانات نظامی ، زمینی ، هوایی ، دریایی ، موشکی ، هسته ای ، AK47 ، قمه ، چنگال ، سوزن ته گرد ، انواع و اقسام پارچه های رنگی و غیر رنگی ،الله اکبر و ... بر سر انتخاب نامزدها با یکدیگر مبارزه کنید تا ما هم خوشحال باشیم و شما را یکی پس از دیگری بازداشت ، گم و گور ، قتل عام و تجا** کنیم :

Game of the Year

• Assassin’s Creed 2
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Left 4 Dead 2
Studio of the Year

• Infinity Ward
  • Naughty Dog
  • Rocksteady Studios
  • Valve
Best Independent Game Fueled by Mountain Dew

• Sploshion Man
  • Flower
  • Osmos
  • Trials HD
Best Xbox 360 Game

• Halo 3: ODST
  • Forza Motorspot 3
  • Left 4 Dead 2
Best PS3 Game

• inFamous
  • Killzone 2
  • Rachet & Clank Future: A Crack in Time
Best PC Game

• Dragon Age: Origins
  • Left 4 Dead 2
  • Plants vs. Zombies
  • The Sims 3
Best Wii Game

• MadWorld
  • New Super Mario Bros. Wii
  • Punch-Out
  • Wii Sports Resort
Best Handheld Game

• Grand Theft Auto: Chinatown wars
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
  • Professor Layton and the Diabolical Box
  • Scribblenauts
Best Shooter

• Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Fighting Game

• BlazBlue: Calamity Trigger
  • Soul Calibur: Broken Destiny
  • Street Fighter IV
  • Tekken 6
Best Action Adventure Game

• Assassin’s Creed 2
  • Brutal Legend
Best RPG

• Borderlands
  • Demon’s Souls
  • Dragon Age: Origins
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
Best Multiplayer Game

• Borderlands
  • Left 4 Dead 2
Best Individual Sports Game

• EA Sports Fight Night Round 4
  • Tiger Woods PGA Tour 10
  • UFC 2009 Undisputed
  • Wii Sports Resort
Best Team Sports Game

• FIFA Soccer 10
  • Madden NFL 10
  • NBA 2K10
  • NHL 10
Best Driving Game

• Dirt 2
  • Forza Motorsport 3
  • Gran Turismo PSP
  • Need for Speed Shift
Best Music Game

• DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • LEGO Rock Band
  • The Beatles: Rock Band
Best Soundtrack

• Brutal Legend
  • DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • The Beatles: Rock Band
Best Original Score

• Assassin’s Creed 2
Best Graphics

• Killzone 2
Best Game Based on a Movie/TV Show

• Ghostbusters: The Video Game
  • South Park Let’s Go Tower Defense Play
  • The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
  • X-Men Origins: Wolverine Uncaged Edition
Best Performance by a Human Female

• Eliza Dushku as Rubi Malone
  • Kristen Bell as Lucy Stillman
  • Megan Fox as Mikaela Banes
  • Tricia Helfer as Dare
Best Performance by a Male

• Bill Murray as Dr. Peter Venkman
  • Hugh Jackman as Wolverine
  • Samuel L. Jackson as Afro Samurai / Ninja Ninja
  • Shia Labeouf as Sam Witwicky
  • Vin Diessel as Richard B. Riddick
Best Cast

• Brutal Legend
  • Eat Lead: The Return of Matt Hazard
  • Ghostbusters: The Video Game
  • South Park Let’s Go Tower Defense Play!
  • X-Men Origins: Wolverine Uncaged Edition
Best Voice

• Arleen Sorkin as Harley Quinn
  • Claudia Black as Chloe Frazer
  • Jack Black as Eddie Riggs
  • Mark Hamill as The Joker
  • Nolan North as Nathan Drake
Best Downloadable Game

• Battlefield 1943
  • Fat Princess
  • Plants vs. Zombies
  • Shadow Complex
Best DLC

• Fallout 3 – Broken Steel
  • Fallout 3 – Point Lookout
  • GTA IV: The Lost and Damned
  • GTA IV: The Ballad of Gay Tony
Most Anticipated Game

• Bioshock 2
  • God of War III
  • Mass Effect 2
  • Starcraft II

آخرین ویرایش:

داري از منظق خارج ميشي ، اولا هيچ ربطي نداره ، دوما مگه U2 توي همه چي کانديد نبود ؟!

نيما يعني چي ربطي نداره خودت داري يه حرفي را ميگي من برات نمونه ميارم ميگي ربط نداره ؟
در مورد u2 بله کانديد بود ولي حقش را از همه چي گرفت ولي mw2 نه .

راجع به گرافيک هم ميتوني به نقد MW2 توي بخش Premium مراجعه کني تا يادت بياد چي ميگفتي ...

ميتوني بياي اينجا نقل قول کني . من يادمه چي گفتم طرف اومده بود از گرافيک بازي ميناليد من ازش دفاع کردم و گفتم بازي نيست بتونه چنين جزئياتي را تو 60 فريم برات بده . ولي از بهترين حرفي را نزدم . چرا هميشه دوست داريد اينطوري برداشت کنيد ؟

اگه دقيقا برعکس بود جريان الان چيکار ميکردي ؟

خدا را شکر که بر عکس نبوده . چي بگم تا خوشحال بشي ؟

در مورد اون يکي سايتها هم مثل ign باز u2 در مياد مطمعنم . gamespot هم که چيزي نميتونم بگم يادمه سال 2008 چه بلايي سر gears 2 اورد!

نيما يعني چي ربطي نداره خودت داري يه حرفي را ميگي من برات نمونه ميارم ميگي ربط نداره ؟
ميتوني بياي اينجا نقل قول کني . من يادمه چي گفتم طرف اومده بود از گرافيک بازي ميناليد من ازش دفاع کردم و گفتم بازي نيست بتونه چنين جزئياتي را تو 60 فريم برات بده . ولي از بهترين حرفي را نزدم . چرا هميشه دوست داريد اينطوري برداشت کنيد ؟
خدا را شکر که بر عکس نبوده . چي بگم تا خوشحال بشي ؟

در مورد اون يکي سايتها هم مثل ign باز u2 در مياد مطمعنم . gamespot هم که چيزي نميتونم بگم يادمه سال 2008 چه بلايي سر gears 2 اورد!

ای بابا !! خب به هر حال یا باید این میبرد یا اون ، MW2 هم چرا نمیخوای قبول کنی دو تا Award خیلی مهم گرفته . Shooter پرطرفدارترین سبک بازیهای کامپیوتری ه که MW2 بهترین شد . Multiplayer هم که جای خود دارد ... تو انتظار داشتی علاوه بر اینا هم Goty بشه هم گرافیک ، هم Original Score هم بهترین بازی 360 - PC و ......
اینجوری عدالت رعایت میشد ؟!

ببین تو الان فکر میکنی سلیقه و نظر خودت یعنی حق ... خب اینجوری نیست ...

من با بقیش کاری ندارم پس KZ2 این وسط سرش بی کلاه موند باید طرفداراش بیان بگن حق KZ2 بود چون لایوش بهتر از MW2 و حتی نه باگ داشت نه گلیچ پس این جا حق KZ2 خورده شود با دادن بهترین MP به MW2 .;)

ای بابا !! خب به هر حال یا باید این میبرد یا اون ، MW2 هم چرا نمیخوای قبول کنی دو تا Award خیلی مهم گرفته . Shooter پرطرفدارترین سبک بازیهای کامپیوتری ه که MW2 بهترین شد . Multiplayer هم که جای خود دارد ... تو انتظار داشتی علاوه بر اینا هم Goty بشه هم گرافیک ، هم Original Score هم بهترین بازی 360 - PC و ......
اینجوری عدالت رعایت میشد ؟!

ببین تو الان فکر میکنی سلیقه و نظر خودت یعنی حق ... خب اینجوری نیست ...

خب چطور u2 همه چی را میبره راضی میشی ؟:biggrin1:

حداقل Original Score را که خودت دیدی چه موسیقیه بینظیری داشت . بالاخره halo هم به خاطر اسمش باید تو یه چیز اول بشه دیگه :biggrin1:

بقیه هم بماند
من با بقیش کاری ندارم پس KZ2 این وسط سرش بی کلاه موند باید طرفداراش بیان بگن حق KZ2 بود چون لایوش بهتر از MW2 و حتی نه باگ داشت نه گلیچ پس این جا حق KZ2 خورده شود با دادن بهترین MP به MW2 .;)

من خودم تو پست اولگفتم که در حق killzone 2 نامردی شده اصلا ادم حسابش نکردن .
عزیز باگ را با آپدیت میتونن حل کنی خلاصه سر مولتی شاید تو بقیه انتخابات هم ببینی .

خب چطور u2 همه چی را میبره راضی میشی ؟:biggrin1:

حداقل Original Score را که خودت دیدی چه موسیقیه بینظیری داشت . بالاخره halo هم به خاطر اسمش باید تو یه چیز اول بشه دیگه :biggrin1:

بقیه هم بماند

عزیز باگ را با آپدیت میتونی حل کنی خلاصه سر مولتی شاید تو بقیه انتخابات هم ببینی .

نه ، راضی نمیشم ، منو تو نباید راضی بشیم ... الان مگه U2 همه چیو برده ؟
من ODST رو بازی نکردم ، نمیدونم ...

بقیه هم نمیماند .

KZ 2 کجا باید میبود و نبود ؟ کجا باید میبرد ؟ از نظر من توی Multiplayer واقعا باید کاندید میشد ، اینجا نامردی شد ... گرافیک هم که کاندید بود ، بهترین Shooter هم که کاندید بود ، بهترین بازی PS هم که کاندید بود ... دیگه چی ؟!!

بعد از 5- 6 پچ هنوز برطرف نشده همه مشکلاتش !!

بالاخره halo هم به خاطر اسمش باید تو یه چیز اول بشه دیگه
همین مونده تو هم به Halo تیکه بندازی.
من کاری با بقیه مسائل ندارم ولی انتخاب ODST به عنوان Best Original Score کاملا به حق بود و ربطی به اسم نداره. اگه ODST تو هر مورد دیگه ای اول میشد خودم میومدم اعتراض میکردم ولی Original Score کاملا حقش بود. بیخیال این یه مورد شو دیگه.

اهنگای mw2 چیزی بود که امسال مورد تحسین همگان بود
Music بازی MW2 چیزی بود که اشک منو جلوی تلویزیون در آورد.
من هم با نظر دوستانی که MW2 رو بهترین Original Score قبول دارند موافقم.
به نظره من mw2 این قدر بازی شاخی نیست که بخواهد جوایزی ببرد
عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب.

آخرین ویرایش:
همین مونده تو هم به Halo تیکه بندازی.

من به عنوان فن halo که دیگه زبان زد خاص عام هستم :biggrin1: همه میدونن . دارم این حرف را میگم به هیچ وجه قبول ندارم که تو Original Score بازی mw2 اول نشه (نظر شخصی ) حتی اگه تو سایتهای دیگه اول هم نشه بازم میگم ناحقی شده یعنی چیزی در حد شاهکار به اونر به قدری عالی بود نصف هیجان بازی که تو را دیوانه وار به ادامه ی بازی وادار میکرد . هر سایتی بری از این قسمت mw2 تحسین ویژه شده .

KZ 2 کجا باید میبود و نبود ؟

بالاخره به ناحق هم شده باید تو یه چیزی اول میشد :biggrin1: کم همه را کف زده کرد ؟:biggrin1:
به نظر من همه چیز را نباید بروز و آپدیت شده نگاه کرد :biggrin1:حداقل killzone2 تو زمان خودش یعنی به وقت خودش تو خیلی از جهات بهترین بود . مثلا به نظر من توی قسمت گرافیک بیشتر از u2 حق killzone2 بود حالا دلایل دارم واسه خودم . تو خیلی از زمینه های تکنیکی واقعا killzone2 خیلی قوی بود .

من به عنوان فن halo که دیگه زبان زد خاص عام هستم :biggrin1: همه میدونن . دارم این حرف را میگم به هیچ وجه قبول ندارم که تو Original Score بازی mw2 اول نشه (نظر شخصی ) حتی اگه تو سایتهای دیگه اول هم نشه بازم میگم ناحقی شده یعنی چیزی در حد شاهکار به اونر به قدری عالی بود نصف هیجان بازی که تو را دیوانه وار به ادامه ی بازی وادار میکرد . هر سایتی بری از این قسمت mw2 تحسین ویژه شده .

بالاخره به ناحق هم شده باید تو یه چیزی اول میشد :biggrin1: کم همه را کف زده کرد ؟:biggrin1:
به نظر من همه چیز را نباید بروز و آپدیت شده نگاه کرد :biggrin1:حداقل killzone2 تو زمان خودش یعنی به وقت خودش تو خیلی از جهات بهترین بود . مثلا به نظر من توی قسمت گرافیک بیشتر از u2 حق killzone2 بود حالا دلایل دارم واسه خودم . تو خیلی از زمینه های تکنیکی واقعا killzone2 خیلی قوی بود .

بین KZ و Uncharted گرافیک بهتر کمی سلیقه ای ه ، چون سبک گرافیکیشون خیلی با هم فرق میکنه ... ولی جزئیات توی U2 بهتر بود ، به هر حال کسی هم که میگه KZ بهتر بود خیلی بیراه نگفته ، شاید اونو بیشتر میپسنده ...

این یوبی مسخرمون کرده؟؟
توی هر pop قیافه ی پرنس زمین تا آسمون فرق داره!!!تا حالا پرنسی نبوده که شبیه هم باشه کاراکترش(ولی از لحاظ باطن یکیند :d )
بعد چرا این انقدر عربی شده بود؟؟؟دیگه بیش از حد نبود به نظرتون؟؟؟تا چند روز دیگه میترسم اسم بازی به خلیفه ی عرب تغییر پیدا کنه....

این یوبی مسخرمون کرده؟؟
توی هر pop قیافه ی پرنس زمین تا آسمون فرق داره!!!تا حالا پرنسی نبوده که شبیه هم باشه کاراکترش(ولی از لحاظ باطن یکیند :d )
بعد چرا این انقدر عربی شده بود؟؟؟دیگه بیش از حد نبود به نظرتون؟؟؟تا چند روز دیگه میترسم اسم بازی به خلیفه ی عرب تغییر پیدا کنه....

وقتی ما ایرانیا بدسته خودمون همه چیزمونو عربی میکنیم بعد میخوای یوبی، شاهزاده فارس رو خلیفه عرب نکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or