بهترین نویسنده بازیرایانه

کدام نویسنده

• حمیدرضا دشتی

رای‌ها: 82 33.3%
  • بهزاد ضیایی

رای‌ها: 41 16.7%
  • کیانوش کنی

رای‌ها: 44 17.9%
  • یاشار ذولفقاریان

رای‌ها: 86 35.0%
  • نیما شاه صاحبی

رای‌ها: 15 6.1%
  • آرش حسن زادگان

رای‌ها: 21 8.5%
  • محمد راستکار

رای‌ها: 6 2.4%
  • بهزاد میر مظفری

رای‌ها: 13 5.3%
  • دامون حمیدی

رای‌ها: 8 3.3%
  • هیچ کدام

رای‌ها: 38 15.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    246
درود
اگر اسم تاپیک رو میزاشتید بهترین مترجم بازی رایانه بهتر بود . چون اصلا کسی اون تو نقد نمینویسه . من به دوست عزیزم ( آرش حسن زاده و بهزاد صفرزاده ) بالاترین امتیاز رو میدم . ( اق بهزاد خودمون که از همه جلو تره ها ) . بهزاد صفرزاده تا پارسال واقعا یکی از هاردکور گیمر های Pc باز ایران بود . ولی دیگه پیر شوده ( شوخی ) سرش خیلی شلوغه .

آخرین ویرایش:
اول از همه سلام عرض مي كنم خدمت شهريار عزيز كه چندين ماه است ناپيدا شده ...
از اينكه به كادر نويسندگان مجله بازي رايانه اضافه شدي واقعا خوشحالم و بهت تبريك ميگم.
مطالبت هم واقعا" فرقي نكردند و مثل مطالب قبلي ات در «‌ كاربر » عالي هستند.
فكر كنم درست نيست كه بين بچه هاي بازي رايانه فرق بزاريم و بهترين ها را انتخاب كنيم.اين كار باعث ميشه بقيه ي نويسنده ها ناراحت بشوند و سوء تفاهمات ايجاد بشود...
اگر بشود اين توپيك پاك بشود خيلي خيلي براي بچه هاي بازي رايانه و طرفداران و خوانندگان اين مجله ي وزين خوب است.اما تصميم با مديران كل سايت بازي سنتر است.

من هم به شما سلام عرض مي‌كنم و به خاطر پاسخ شما ازتون تشكر مي‌كنم.
بله به نظر من اين تاپيك پاك بشه خيلي بهتره چون باعث تفرقه بين بچه‌ها ميشه و من متصور مي‌كنم روزي رو كه بچه‌هاي هيت تحريره‌ي براي بدست آوردن و نوشتن نقد‌هاي رده‌بالا با يكديگر برخورد پيدا كنن. پس بهتره هر چه سريعتر اين تاپيك بسته بشه.
با تشكر از تمامي شما دوستان گرامي

سلام به نظر من اقای حمید رضا دشتی از همه سرتره من به ایشان رای میدم
البته اقای ضیایی خو ب مینویسه من که با پیش نمایش کرایسیس خیلی حال کردم
چند بار خوندمش :p

سلام به نظر من اقای حمید رضا دشتی از همه سرتره من به ایشان رای میدم
البته اقای ضیایی خو ب مینویسه من که با پیش نمایش کرایسیس خیلی حال کردم
چند بار خوندمش :p
حقیقت شاید تلخ باشه ولی وقتی اینجا رو داد سعی میکنه بهتر باشه!!

منم به حمید رضا رای میدم.. تو دوران دبیرستان هم تو کمال با هم همکلاسی بودیم البته خیلی وقته ندیدمش فک کنم آخرین بار تو اردو دماوند بود...از کلاس دوم سوم هر بازی میومد سریع میخرید و میرفت تو کار نقدش ولی بروبچز اون زمان که زیاد تو کار بازی نبودن خیلی می خندیدن وقتی علمی از یه بازی حرف میزد:).....راستی اینجا عضو نیست؟!

منم به حمید رضا رای میدم.. تو دوران دبیرستان هم تو کمال با هم همکلاسی بودیم البته خیلی وقته ندیدمش فک کنم آخرین بار تو اردو دماوند بود...از کلاس دوم سوم هر بازی میومد سریع میخرید و میرفت تو کار نقدش ولی بروبچز اون زمان که زیاد تو کار بازی نبودن خیلی می خندیدن وقتی علمی از یه بازی حرف میزد:).....راستی اینجا عضو نیست؟!
اينجا عضو بود ولي اين قدر فن بوي بازي در اورد بن شد و ديگه نيومد:)
بايد بشناسيش شما خيلي افراطي بود البته من خيلي دوسش دارم:love:

به نظر من بهترین نویسنده مجله بازیرایانه حمید رضا دشتی هست :love:

ولی من نمیدانم که تو مجله بازیرایانه این دبیر بخش کنسول ( ارش حسن زادگان ) چه .......

میکنه :confused: که هر 7-8 ماه یبار یک مقاله خواب اور :cheesygri مینویسه که بهتره همین یک مقاله
رو ننویسه:mad:

حامد امیری در حال حاضر مشغول رسیدگی به امور درسی و دانشگاهیش هست که داره به قسمتهای خطرناک (همون امتحان !) نزدیک میشه و فعالیتشون در مجله تا زمان معینی کاهش بخصوصی خواهد داشت.

متشکرم...Nemesis

بدون شک بهترین نویسنده حمیدرضا دشتی هست که در دو شماره آخر هیچ نقدی ازش ندیدیم! اما دو تا مطلب توپ درمورد هالو دیدیم که خیلی عالی بود...

به نظر من حمیدرضا دشتی بهترین نویسنده هست و من هم خیلی دوستش دارم;):love:
بعد از حمیدرضا دشتی هم به بهزاد ضیایی رای میدم هرچند در شماره آخر نقدهاش نواقصی داشت که زیاد جدی نبود اما از همه بهتر مینویسه بعد از آقا حمیدرضا ;)

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or