بهترین نویسنده بازیرایانه

کدام نویسنده

• حمیدرضا دشتی

رای‌ها: 82 33.3%
  • بهزاد ضیایی

رای‌ها: 41 16.7%
  • کیانوش کنی

رای‌ها: 44 17.9%
  • یاشار ذولفقاریان

رای‌ها: 86 35.0%
  • نیما شاه صاحبی

رای‌ها: 15 6.1%
  • آرش حسن زادگان

رای‌ها: 21 8.5%
  • محمد راستکار

رای‌ها: 6 2.4%
  • بهزاد میر مظفری

رای‌ها: 13 5.3%
  • دامون حمیدی

رای‌ها: 8 3.3%
  • هیچ کدام

رای‌ها: 38 15.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    246
چرا ما داریم نظر میدیدم؟خوب بروبچس!! مجله بیان بگن بهترین نویسنده شون کودومه.فکر کنم 2-3 تایی باشن.کیانوش بدبخت رو که فراریش دادین!!
باتشکر....

نوشته شده توسط supermhr:
چرا ما داریم نظر میدیدم؟خوب بروبچس!! مجله بیان بگن بهترین نویسنده شون کودومه.فکر کنم 2-3 تایی باشن.کیانوش بدبخت رو که فراریش دادین!!
باتشکر....
من نمی دونم توی این آقای کیانوش چی دیدین که این همه سنگش رو به سینه می زنین فکر نمی کنم از این راحت کسی به کل سایت و بچه ها و تشکیلات سایت توهین نکرده بود
کسی کیانوش رو فراری نداد با نوع رفتارش خودش باعث این مسائل شد

منکه به کسی رای ندادم چون کلا همه یجورن
ولی میخواستم در مورد یکی از نویسنده های جدید بازیرایانه یه خرده براتون توضیح بدم:اقای سهیل منصوری یکی از بزرگترین گیمرها مخصوص از اون ار پی جی بازها که تا بازی تو این سبک میاد قورت میده تو شماره جدید تو هنر هشتم 10 صفحه قراره برای Elder Scroll بنویسه که واقعا در نوع خودشه شگفت اوره :eek:

باورتون نمي شه .ولي من وقتي يه مقاله رو مي خونم ،اصلا به نويسندش توجه نمي كنم.واسم مهم نيست اين مطلب رو آقاي ايكس نوشته يا ايگرك،به خاطر همين توي نظرسنجي هچكدام رو انتخاب كردم....
ولي يه مقاله اي بود توي آخرين مجله كه به نطر من بهترن مقاله بود كه من خيلي باهاش حال كردم و اونم مقاله "جهان هاي كوانتومي"بود كه بعد از خوندن اين مقاله به مدت 30دقيقه توي فضا سير مي كردم:eek: (رفته بودم توي فكر عميق).كسي لينكي چيزي در اين مورد داره ،بذاره كه بيشتر با جهان هاي كوانتومي آشنا بشيم. مر30

به نظر من یکی از بهترین نویسنده های بازیرایانه آقای حسن زادگان هستش که واقعا کار بلده و بنده نوشته های ایشون رو سالهاست که میخونم از طبرستان سبز تا به حال .
در کل میشه وزنه اصلی در بازیراینه را نقد های خوب آرش گذاشت که خوب و جامع و کامل به نقد ها شون رسیدگی میکنند البته در پاره ای از مواقع مشکلاتی در نوشته هاشون دیده میشه ولی نه در حد دیگران! بنده نوشته های آقای دشتی رو هم خوندم ولی کمی گذری مینویسند و زیاد به عمق مطلب نمی پردازند.

به نظر من یکی از بهترین نویسنده های بازیرایانه آقای حسن زادگان هستش که واقعا کار بلده و بنده نوشته های ایشون رو سالهاست که میخونم از طبرستان سبز تا به حال .
خب...یک نفر دیگه هم پیدا شد که نظرش مانند من باشد.
البته جدای از این مجله که الان در بازار موجوده آقای حسن زادگان قبلا" خیلی خیلی کم داخل مجله مطلب می دادند ولی در این شماره شاهد حضور چشمگیر ایشون هستیم.از آقای خدامی هم زیاد خبری نیست و بهزاد میرمظفری دارد جایش رو پر می کند.با احترام زیادی که برای ایشون قائل هستم ولی مطلب بهزاد هیچوقت مثل حسین نمی شود.;)

نوشته شده توسط kaveh007:
تا اونچایی که یادمه آقای خدامی در بازیدات با آیدی Ashe حضور داشتند حالا نمیدونم اینجاهم با همون آیدی حضور دارند یا نه؟
بله اینجا هم با همین اسم عضوه ولی 1 یا 2 تا پست داده;)

انصافا آقاي دشتي بعد از سيد طه بهترين نقاد ميباشد.:blushing:

طه که ماله کلیک هست :) اینجا بازی رایانه منظور هست.

سلام
بچه‌ها ببينيد اصلا مهم نيست كه خوب مي‌نويسه يا نمي‌نويسه در ضمن تمامي اعضاي بازي رايانه برتري نسبت به هم ندارند و همه با تمام وجود با كمترين امكانات دارن بهترين مقالات رو ارايه مي‌دهند و همه در قالب مجله‌ي بازي رايانه بايد جمع بسته شوند و فرد خاصي نبايد از ديگري متمايز بشه. اگر شرايط اين بچه‌ها و وضعيت ما رو ببنيد به خدا به جرات مي‌تونم بگم حتي از بعضي ازمجله‌هاي خارجي كه دسترسي به تمامي امكانات رو دارن سرتر هستيم. در ضمن اين مقايسه‌ها مثل اين‌كه سعدي رو با حافظ بياييد مقايسه كنيد!!‌ چيزي كه شما را اشتباها به سوي برتري فردي از فرد ديگر سوق مي‌دهد اختلاف سلايق است. حالا منتظرم تا نظر بقيه عزيران رو بشنوم.

اول از همه سلام عرض مي كنم خدمت شهريار عزيز كه چندين ماه است ناپيدا شده ...
از اينكه به كادر نويسندگان مجله بازي رايانه اضافه شدي واقعا خوشحالم و بهت تبريك ميگم.
مطالبت هم واقعا" فرقي نكردند و مثل مطالب قبلي ات در «‌ كاربر » عالي هستند.
فكر كنم درست نيست كه بين بچه هاي بازي رايانه فرق بزاريم و بهترين ها را انتخاب كنيم.اين كار باعث ميشه بقيه ي نويسنده ها ناراحت بشوند و سوء تفاهمات ايجاد بشود...
اگر بشود اين توپيك پاك بشود خيلي خيلي براي بچه هاي بازي رايانه و طرفداران و خوانندگان اين مجله ي وزين خوب است.اما تصميم با مديران كل سايت بازي سنتر است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or