بهترین نویسنده بازیرایانه

کدام نویسنده

• حمیدرضا دشتی

رای‌ها: 82 33.3%
  • بهزاد ضیایی

رای‌ها: 41 16.7%
  • کیانوش کنی

رای‌ها: 44 17.9%
  • یاشار ذولفقاریان

رای‌ها: 86 35.0%
  • نیما شاه صاحبی

رای‌ها: 15 6.1%
  • آرش حسن زادگان

رای‌ها: 21 8.5%
  • محمد راستکار

رای‌ها: 6 2.4%
  • بهزاد میر مظفری

رای‌ها: 13 5.3%
  • دامون حمیدی

رای‌ها: 8 3.3%
  • هیچ کدام

رای‌ها: 38 15.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    246
یادش بخیر 6 - 7 سال پیش اوایل کنسول تاریخی پی اس 2 با دوستم زیاد می رفتم توپ خونه پاساژ لباف مغازه آقا آرش گل واقعا وقتی راجع به بازییی برامون صحبت می کرد لذت می بردیم, آرش حسن زادگان به جرات می گم یکی از بزرگترین گیمر های ایران هست و همچنین قدیمی ترین.. عشق پی اس 2 هم بود ... تو اون زمان چند باری هم امیر بلالی و کیانوش کنی رو تو مغازه آرش دیدم که واقعا بار علمی این دو هم بالا بود و به قول معروف حالیشون بود, امیر بلالی خیلی هم خوش برخورد بود .. از دوستان اگر کسی میدونه این عزیزان الان کجا هستند و راه تماسی دارید لطفا بگید.
یک چیز دیگه هم بگم راجع به اون دوستانی که میگن چرا آرش حسن زادگان دبیر بخش کنسول هستند.. باید بگم یکی از قدیمی ترین و حرفه ای ترین کنسول باز ها همین آقا آرش هست و مطمئن باشید بی خود دبیر بخش کنسول نیست.
راستی یاشار ذولفقاریان هم کارش درسته قدیم که مجله رو میخریدم نقد هاش خیلی خوب بود.
رای من البته به آرش هست :love:

منم در ادامه صحبتهای دوست عزیزم احسان حرفهاشو تایید میکنم و ادامه میدم آرش رو من از سال 80 با اولین شماره های مجله بازی رایانه با نوشته هاش آشنام و مخصوصا اون نقد فراموش نشدنیش در مورد DMC1 رو هیچ موقع فراموش نمیکنم حتی هنوزم که هنوزه بند به بند و پارگراف به پاراگراف قسمتهایی از اون نوشته و نقد توی ذهنم هستش واقعا کارش حرف نداره .

منم ارش رو از موقعی که اومد فروشگاه شادی میشناسم...
کارش درسته ولی با اخلاقش حال نمیکنم !:biggrin1:
به نظر منم یکی از حرفه ای ترین گیمر ها بود البته نویسندگیشو نمیدونم چون اصلا نمیخونم مجلشونو !!!

از دوستان اگر کسی میدونه این عزیزان الان کجا هستند و راه تماسی دارید لطفا بگید.
تا 1 ماه پیش ارش پیش ناصر(فروشگاه دیانا) بود !
الان مثل اینکه رفته لباف ... اونجا دیدمش !

یعنی بازم برگشته فروشگاه شادی؟

نه لباف طبقه همکف راهرو سمط چب

من با هاش رفیقم ولی با نوشته هاش حال نمیکنم:laughing:

البته مهدی اسفندیاری خیلی خفنه واطلاعات داره که جاش خالیه

من با کیانوش حال میکنم نینتندوئی هستش:biggrin1:

انتخواب اول یاشار . :x
واقعا آدم حال می کنه نقدا شو می خونه البته یکم توی نمره دادن خسیسه :d ولی در حق عنوانی بی انصافی نمی کنه .
انتخواب دوم هم کسرا .
نقدا خیلی باحاله . کامل و جامع در مورد حسن و ضعف بازی صحبت می کنه . نمره هم خوب می ده فقط یک مقدار نمکش کمه ! ;)

به نظر منم هیچ کدوم . چون که روش بازی خودشونو نقد میکنن .
این طور نقد رو منم بلدم بنویسم .

نقد باید حرفه ای و فنی باشه .
نه اینکه طرف بیاد و داستان بنویسه .

به نظر منم هیچ کدوم . چون که روش بازی خودشونو نقد میکنن .
این طور نقد رو منم بلدم بنویسم .

نقد باید حرفه ای و فنی باشه .
نه اینکه طرف بیاد و داستان بنویسه .
شما يك نمونه نقد حرفه‌اي رو ذكر بكنيد تا تحريريه‌هاي مجله ياد بگيرند كه چه نقدي حرفه‌اي هست(؟)

خب منم از همه بیشتر نقد ها و مطالب اقای منصوری رو قبول دارم چون کارشون واقعا حرفه ایه و با تمام دقت و در نظر گرفتن تمام جوانب مطالبش رو مینویسه!
اقای ذوالفقاریان هم کارشون خوبه ، اما بقیه نویسنده ها اغلبا کارشون کلیشه و تکراریه و هر چقدر هم خوب باشه کیفیت مقاله های اون دو نفر رو نداره(نظر شخصی!)

سلام
من چند وقتی هست که باس تقویت انگیلیسی نقد های سایت های خارجی رو کمابیش میخونم و مجله نمیخرم
اما این جا یه چیزی دیدم برام سوال شد.
آقای بهزاد ضیایی گزینه شماره 2 همین آقا بهزاد ضیایی مدیر سایت هستن ؟؟؟
عجب!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or