بهترین ناشر کارت گرافیک از نظر شما؟

بهترین انتشار کننده کارت گرافیک ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    231
LoL

نتیجه نظر سنجی مایه ننگه

EVGA
MsI

:x

بهترین رکورد ها با msi زده شده
نظر شما به عنوان یک کاربر حرفه ای که به رکوردها و امتیاز ها اهمیت میدی ، قابل احترامه
اما نتیجه نظر سنجی نشون میده که asus توی جلب رضایت کاربر ها موفق تر بوده و سلیقه های بیشتری رو در بر گرفته
;)

• Like
Reactions: iMahmoud
نظر شما به عنوان یک کاربر حرفه ای که به رکوردها و امتیاز ها اهمیت میدی ، قابل احترامه
اما نتیجه نظر سنجی نشون میده که asus توی جلب رضایت کاربر ها موفق تر بوده و سلیقه های بیشتری رو در بر گرفته
;)
کاملا با نظر شما موافقم :x

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: 7se7en7
بنده تجربه ی همشونو داشتم توی انویدیا اینا به این شرایط خوبن
1- بهترین برد رفرنس گرافیک EVGA
2- بهترین کولینگ برای اورکلاک MSI
3-رتبه ی بعد از MSI
خیالتون راحت گیگابایت گم هست کلا اصلا توصیه نمیکنم قیمتاش اصلا نمیصرفه پول یه کارت بالاتر هست گارانتی (*&^%^&&^%$#%) شون هم که بماند!

این نظر سنجی یه جورایی مشکل داره !

اینجا بهتر بود amd و nvidia جدا میشدند و در اونصورت بهتر میشد به نتایج نظرسنجی اطمینان کرد !

به نظر من بهترین برندهای nvidia رفرنس :
Evga
Galaxy
و غیر رفرنس :
MSI
Asus

بهترین برندهای amd رفرنس :
Sapphire
Diamond که البته فقط در امریکا توزیع میشه
HIS

و غیر رفرنس دقیقا مشابه nvidia :
MSI
Asus

البته همه ی اینها بستگی به شرایط دارند و همیشه ثابت نخواهند بود !

این نظر سنجی یه جورایی مشکل داره !

اینجا بهتر بود amd و nvidia جدا میشدند و در اونصورت بهتر میشد به نتایج نظرسنجی اطمینان کرد !

به نظر من بهترین برندهای nvidia رفرنس :
Evga
Galaxy
و غیر رفرنس :
MSI
Asus

بهترین برندهای amd رفرنس :
Sapphire
Diamond که البته فقط در امریکا توزیع میشه
HIS

و غیر رفرنس دقیقا مشابه nvidia :
MSI
Asus

البته همه ی اینها بستگی به شرایط دارند و همیشه ثابت نخواهند بود !

100% باهات موافقم.اصلا مقایسه رفرنس با غیر رفرنس درست نیست!چطور می شه EVGA و سافایر رو با MSI مقایسه کرد در حالیکه دو گزینه اول تمرکزشون روی تولید کارت های رفرنس هستند و MSI تمرکزش روی تقویت هر چه بیشتر برد و کولینگ فوق العاده هست.هر سه برند خوبی هستند تو زمینه های مختلف....

ضعف کارت های گیگابایت کجاست؟ بهترین چیپست هارو انتخاب میکنه با بهترین کولینگ!

کارت های گیگا در مجموع کارت های بدی نیستند.ولی تو بازار ایران خریدشون عین حماقت می مونه.چون قیمتشون فضایی هست و گارانتی مزخرفی پشتشه!در ضمن منظورتو از "بهترین چیپست ها" رو نمی فهمم.توضیح می دی؟در مورد بهترین کولینگ هم کم لطفی نکنید:dبا وجود MSI و ایسوس،کولینگ اکثریت کارت های گیگا جسارتا پشمم محسوب نمی شه!:d

100% باهات موافقم.اصلا مقایسه رفرنس با غیر رفرنس درست نیست!چطور می شه EVGA و سافایر رو با MSI مقایسه کرد در حالیکه دو گزینه اول تمرکزشون روی تولید کارت های رفرنس هستند و MSI تمرکزش روی تقویت هر چه بیشتر برد و کولینگ فوق العاده هست.هر سه برند خوبی هستند تو زمینه های مختلف....

کارت های گیگا در مجموع کارت های بدی نیستند.ولی تو بازار ایران خریدشون عین حماقت می مونه.چون قیمتشون فضایی هست و گارانتی مزخرفی پشتشه!در ضمن منظورتو از "بهترین چیپست ها" رو نمی فهمم.توضیح می دی؟در مورد بهترین کولینگ هم کم لطفی نکنید:dبا وجود MSI و ایسوس،کولینگ اکثریت کارت های گیگا جسارتا پشمم محسوب نمی شه!:d
منظورم از کیفیت ساخت چیپ های گرافیکی هست ، یعنی فقط تویه ایران اینطوریه؟ یا منظورتون کل دنیا هست؟!

در ادامه ی صحبتهای دوستان این رو هم اضافه کنم که قیمت کارتهای گرافیک گیگابایت چه رفرنس و چه غیر رفرنس در حدود 70 درصد موارد بین 10 تا 25 دلار از برندهای دیگه قیمت پایینتری دارند که دقیقا عکس این قضیه داخل ایران داره اتفاق میوفته و گرونترین برند گرافیک هست و حتی در بعضی موارد با اختلاف 80-70 تومانی نسبت به برندهای دیگه فروخته میشه !

و در پایان خیلی برام جالبه که بعضی از دوستان با این همه سیاستهای منفی که اواژنگ در پی گرفته باز هم طرفداریش رو میکنند !

در ادامه ی صحبتهای دوستان این رو هم اضافه کنم که قیمت کارتهای گرافیک گیگابایت چه رفرنس و چه غیر رفرنس در حدود 70 درصد موارد بین 10 تا 25 دلار از برندهای دیگه قیمت پایینتری دارند که دقیقا عکس این قضیه داخل ایران داره اتفاق میوفته و گرونترین برند گرافیک هست و حتی در بعضی موارد با اختلاف 80-70 تومانی نسبت به برندهای دیگه فروخته میشه !

و در پایان خیلی برام جالبه که بعضی از دوستان با این همه سیاستهای منفی که اواژنگ در پی گرفته باز هم طرفداریش رو میکنند !
شاید طرز فکر شما فقط اینطوری باشه ، خیلی از دوستان هستند که از خارج خریداری میکنند،
مثلا شما که از ایسوس یا ام اس ای گرفتی طرفداریش رو میکنی ولی من از تمام جنبه ها کارت ها رو مورد بررسی قرار میدم به این نتیجه رسیدم که چه از نظر ظاهر و زیبایی و چه از نظر کولینگ و .. گیگا رو بهتر دونستم
در کل من باز طرفدار گیگا هستم
رفرنس یا غیر رفرنس من متوجه نمیشم یکی توضیح بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or