ارش جان اصلا نباید در بهتر بودن اسوس در مقابل سایر برندها شک داشته باشیخیلی برام عجیبه که asus از همه رای بیشتر گرفته:-o
باور کن کسی هم تعصب بخرج نمیده ارش جان اصلا نباید در بهتر بودن اسوس در مقابل سایر برندها شک داشته باشیخیلی برام عجیبه که asus از همه رای بیشتر گرفته:-o
باور کن کسی هم تعصب بخرج نمیده پژمان جان من خودم از اون دسته ادم هایی هستم که این کار رو انجام میدم ! من ASUS GTX580 DirectCU II دارم و امروز میخوام 2 تا ASUS ASUS MATRIX GTX580 Platinum بگیرم البته خیلی دنبال MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition گشتم متاسفانه شرکت این مدل رو وارد نمیکنهخوب ایسوز خیلی پیشرو بوده و واقعا از جمله بهتریناس.
مگه یه ادم همه مدلای گرافیکو تست کرده که بگه کدوم بهتره تو ایران همه اکثرا چند مدل خاص رو دارن و میخرن همینارو میشناسن و ایسوز خیلی رو تجهیزات دیگش معروف شده و حالا کارتش روی اون حساب میگن خوبه وگرنه فرقی زیادی ندارن.
همرو ای تی ای و جی فورس میزنه اینا یه چیپست نهایتا و یه فن میزارن روش میشه مدل ایسوز یا ...

تاحالا به گوشم نخورده بود!:dای بابا چرا مارک Ino3D تو نظر سنجی نیست؟!!!!! رو دستش نیس!
اسم GALAXY هم تابحال به گوشت نخورده ؟ :dتاحالا به گوشم نخورده بود!:d
خیر , ولی میشه گفت یکی از بهترین برندهای AMD می باشدبه نظر من سافایر حرف اول را می زنه.