بهترین ناشر کارت گرافیک از نظر شما؟

بهترین انتشار کننده کارت گرافیک ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    231
اگر مسئله کیفیته من میگم asus اگر مسئله کیفیت در مقابل پوله من میگم xfx چون معمولا مادر بورد های خوب رو Asus میزنه و حالا gigabyt و کارت ها هم معمولا با همچین مادر بوردهایی خیلی خوب از اب در میان چون asus سعی میکنه کارتایی رو پشتیبانی کنه که با مادر بورداش خوب مچ میشن البته ممکنه همون کارت گیگاشم خوب باشه ولی مهم اینه که فنش و خوب مچ بودنش خیلی مهمه

اگر مسئله کیفیته من میگم asus اگر مسئله کیفیت در مقابل پوله من میگم xfx چون معمولا مادر بورد های خوب رو Asus میزنه و حالا gigabyt و کارت ها هم معمولا با همچین مادر بوردهایی خیلی خوب از اب در میان چون asus سعی میکنه کارتایی رو پشتیبانی کنه که با مادر بورداش خوب مچ میشن البته ممکنه همون کارت گیگاشم خوب باشه ولی مهم اینه که فنش و خوب مچ بودنش خیلی مهمه
کی گفته مادر بورد های خوب را ASUS می زنه:))مجبورم کردی یه نظرسنجی دیگر در رابطه با مادر بورد راه بیاندازم.

من به ASUS رای دادم:x
لازم به ذکر است که من تجربه کار با بیشتر برندهای گرافیک های انودیا رو دارم :-b از نظر کیفیت ساخت و تکنولوژی هیچ کمپانیه ای نمیتونه ادعایی در مقابل اسوس داشته باشه ;)

---------- نوشته در 03:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 AM ارسال شده بود ----------

کی گفته مادر بورد های خوب را ASUS می زنه:))مجبورم کردی یه نظرسنجی دیگر در رابطه با مادر بورد راه بیاندازم.
اگر یه چرخی تو نت بزنی متوجه میشی که غول Motherboard ساز کدام شرکته ;)
اگر هم یه نظر سنجی دیگه هم در مورد بهترین انتشار کننده مادربورد ایجاد کنی نتیجش میشه مثل همین نظر سنجی که در بالای صفحه میبینیم :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or