به به! به به!دوست عزیز.شما چند تا بازی کونامی نام ببر که سری تو سرا باشن؟!!
من حاضرم.
دوست عزیز.شما چند تا بازی کونامی نام ببر که سری تو سرا باشن؟!!
من حاضرم.
نه زیادی تند نرو.اتفاقا بقیشو باید بگی.به به! به به!
MGS series كافيه. ديگه بقيشو نميخواد بگيم.:biggrin1:
میتونم بپرسم Konami کجاست !؟
درسته حق با شماست که Konami هم ناشر خوبی هست . و میتونست در نظر سنجی قرار داده شه .
نه زیادی تند نرو.اتفاقا بقیشو باید بگی.
یه شرکت ناشر رو که همش نباید با یه عنوان معروف بشناسن که!
اول اينكه يه شركت بهتره در همون مسيري كه ميتونه خوب باشه حركت كنه. نكنه انتظار داري بليزارد بياد برات JRPG بسازه؟؟!Blizzard چی داره هی میگید خوبه؟
همش بازیهای استراتژِی و MMO میسازه فقط هم برا PC. نمیشه که شرکتی که همش تو یه سبک حرکت میکنه رو خیلی مقتدر دونست.
برا Konami هم که گفته شد- این اواخر اکثر بازیهاش بجز Metal Gear Solid بقیه بد شدن. چطوری باید بجا این ناشرا قرارش داد؟
به اين دليل كه زير پست من جوابشون داده شده.کاربر Dreadlord چرا جواب نمیدید . در واقع جوابی ندارید
اول اينكه يه شركت بهتره در همون مسيري كه ميتونه خوب باشه حركت كنه. نكنه انتظار داري بليزارد بياد برات JRPG بسازه؟؟!
در ضمن شما يه بازي از بليزارد نام ببر كه بد يا حتي متوسط باشه در اون صورت حرفتون درسته.
Blizzard شركتي نيست كه شما اينقدر راحت داري وصفش ميكني.نه مثل Blizzard که سالی یک یا دو عنوان میده بیرون و تو یک سبک همش هم ازش تعریف میشه.
Blizzard همش 3 یا نهایت 4 تا بازی به وجود اورده تو مدت زمان طولانی...

12 ميليون، ممنون Dreadlord عزيز .WoW رو نگاه كن. نزديك به 10 ميليون نفر فقط تو سرورهاي خود بليزارد بازي ميكنن.