بهترین ناشر بازی کدام شرکت هست

بهترین ناشر بازی کدام شرکت هست

• 2K Games

رای‌ها: 6 3.2%
  • Activision

رای‌ها: 15 8.0%
  • Blizzard Entertainment

رای‌ها: 11 5.9%
  • Capcom

رای‌ها: 24 12.8%
  • Electronic Arts

رای‌ها: 17 9.1%
  • Microsoft Game Studios

رای‌ها: 14 7.5%
  • Rockstar Games

رای‌ها: 16 8.6%
  • Sony Computer Entertainment

رای‌ها: 45 24.1%
  • Ubisoft

رای‌ها: 35 18.7%
  • ...

رای‌ها: 4 2.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    187
من بی برو برگرد سونی رو انتخاب میکنم چون به قول یکی از دوستان روی بازیهاش فوق العاده حساسه.اونم به دلیل اینه که بازیهاش انحصار کنسول خودشه و پای آبرو در میونه.سونی باید بازی بسازه که فروش کنسول رو بالا ببره.برای همینم هست که بازیهاش عالی از کار در میاد
ولی حیفه که کونامی نیست دوستمون میتونست حداقل به جای بیلیز اسم کونامی رو قرار بده من فکر میکردم در این صورت اول میشد.به نظر من مثل سونی از معدود کمپانی هایی هست که بازی بد بسیار کم داره.
1.SONY:love:
2.KONAMI
3.CAPCOM

من بی برو برگرد سونی رو انتخاب میکنم چون به قول یکی از دوستان روی بازیهاش فوق العاده حساسه.اونم به دلیل اینه که بازیهاش انحصار کنسول خودشه و پای آبرو در میونه.سونی باید بازی بسازه که فروش کنسول رو بالا ببره.برای همینم هست که بازیهاش عالی از کار در میاد
ولی حیفه که کونامی نیست دوستمون میتونست حداقل به جای بیلیز اسم کونامی رو قرار بده من فکر میکردم در این صورت اول میشد.به نظر من مثل سونی از معدود کمپانی هایی هست که بازی بد بسیار کم داره.
1.SONY:love:
2.KONAMI
3.CAPCOM
تایید میشود به شدت
SQUARE ENIX هم عشقمه :smile: پس بقيه كشكن :biggrin1:

آخرین ویرایش:
توی اینا اول سونی هیچ بازییشو که حساب نکنیم god of war رو میتونیم حساب نکنیم؟بازیش خداست
بعدشم به نظر من activision فقط به خاطر کال
بعد از اینم 2k به خاطر مافیا و کپکام که تو یه رده هستند البته کنامی خودش به تنهایی تو مقام اوله اما خب تو این لیست اینه دیگه
بعد از اینا هم مایکروسافت با بازی شاهکارش:gears of war که 2ش هم داره واسه پی سی میاد

من به راك استار راي دادم : به خاطر gta ها , وارييرز براي psp و مكس پين ...

ولي capcom رو هم پايين تر از راك نميدونم , چون بهترين بازي عمرم يعني اويل ماله capcom هستش ....

ممنون از ايجاد اين نظر سنجي .........

سلام بچه های گل.دعوا نکنید.دعوا بده:p
این پست فقط و فقط نظر شخصیه منه و هیچ بار حرفه ای و فنی نداره.نقل قول نکنید چون برخورد خواهد شد(حالا جالبش اینجاست که هیچ غلطی هم نمیتونم بکنم:laughing:)
اول بگید چرا موسسه تبیان تو اینا نیست؟:cheesygri
بعدشم من به capcom رای دادم چون شاهکارهایی مثل DMC و resident evil و ... داره و مهمتر از اون اینه که جدیدا با PC هم آشتی کرده.واسه همین هم عشقست کپکام:love:
البته بقیه ناشران هم فوق العاده هستند که انتخابو خیلی خیلی سخت کردند.
بلیزارد معظم...سونی کاردرست...ea پولکی:laughing: که خداییش سلیقه گیمرهارو میشناسه....ubi soft با بازی های متفاوتش...اکتیویژن که با بلیزارد یکی شد ولی فقط سری COD واسه این ناشر بسه و بقیه ناشران.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or