من خيلي با صراحت حرفامو گفتم. ديگه بيشتر از اين لازم نميبينم توضيح بدم چون مشخصه فايده اي نداره. هر كس بايد ميفهميد تا الان فهميده بود. به هر حال سليقس. شما هم سليقت اينه و قابل احترامه.
موفق باشيد.
ديگه بيشتر از اين لازم نميبينم توضيح بدم چون مشخصه فايده اي نداره. هر كس بايد ميفهميد تا الان فهميده بود
تو با اين شعر زير موافقي؟:نه مثل Blizzard که سالی یک یا دو عنوان میده بیرون و تو یک سبک همش هم ازش تعریف میشه.
Blizzard همش 3 یا نهایت 4 تا بازی به وجود اورده تو مدت زمان طولانی...
12 ميليون.WoW رو نگاه كن. نزديك به 10 ميليون نفر فقط تو سرورهاي خود بليزارد بازي ميكنن.
پس اگر همه شرکتها بیان سالی یک یا دو عنوان بسازن در سال تعداد بازیهای ساخته شده کم باشه و همه تقریبا یک سبک. خوبه؟
خوب شرکتهای دیگه تعداد زیادی بازی با سبکهای مختلفی میسازن و ممکنه تعدادیشون هم خوب نشه. نباید القاب مختلف بدی رو بهشون بخاطر اون بازیهایی که معمولی میشن داد؟. در عوضش بازیهای زیادیشون خوب و در سبکهای مختلف ساخته میشن.
شرکتهای دیگه تنوع سبک دارن و رو پلتفرم های مختلف بازی میسازن و تلاش بیشتری رو این امر میطلبه .
اونا هم اگر مثل Blizzard بیان فقط رو یک پلتفرم و تقریبا رو یک سبک حرکت کنن بازیهاشون خوب میشه و همه میگن افرین این شرکت فقط بازیهای خوب میسازه
ولی چه فایده که دیگه تنوع سبک نداریم و تعداد بازیهای ساخته شده کم هست و رو پلتفرمهای محدود بازی ساخته شه, خوبه؟
شما مثل اینکه با همه سر جنگ و دعوا داری.باید به این درک رسیده باشی که نظر بقیه هم محترم هست.من نمیدونم کجای دنیا این قانون هست که وقتی یه شرکت"یک یا دو بازی"خوب داره بهش باید گفت بهترین شرکت؟!حالا من یه سوال دارم:شما چند تا بازی از همین بلیزارد نام ببر(به جز War یا World) که شناخته شده باشه.اول اينكه يه شركت بهتره در همون مسيري كه ميتونه خوب باشه حركت كنه. نكنه انتظار داري بليزارد بياد برات JRPG بسازه؟؟!
در ضمن شما يه بازي از بليزارد نام ببر كه بد يا حتي متوسط باشه در اون صورت حرفتون درسته.
به اين دليل كه زير پست من جوابشون داده شده.
در ضمن شما اين وسط چيكاره ايد كه براي من تعيين تكليف ميكنيد؟؟؟؟
بله تا وقتی شما با تعصب بیجا یکی رو بهتر میدونید مشخصه که این بحثا فایده نداره.در واقع شما باعث میشین که فایده نداشته باشه.من خيلي با صراحت حرفامو گفتم. ديگه بيشتر از اين لازم نميبينم توضيح بدم چون مشخصه فايده اي نداره. هر كس بايد ميفهميد تا الان فهميده بود. به هر حال سليقس. شما هم سليقت اينه و قابل احترامه.
موفق باشيد.
شما يه بازي نام ببر كه شناخته شده نباشه.شما مثل اینکه با همه سر جنگ و دعوا داری.باید به این درک رسیده باشی که نظر بقیه هم محترم هست.من نمیدونم کجای دنیا این قانون هست که وقتی یه شرکت"یک یا دو بازی"خوب داره بهش باید گفت بهترین شرکت؟!حالا من یه سوال دارم:شما چند تا بازی از همین بلیزارد نام ببر(به جز War یا World) که شناخته شده باشه.
بله تا وقتی شما با تعصب بیجا یکی رو بهتر میدونید مشخصه که این بحثا فایده نداره.در واقع شما باعث میشین که فایده نداشته باشه.
هر چی گشتم به جز سیل عظیمی از Warcraft ها و Starcraft ها ندیدم!پس نمیتونم نام ببرم.
خوب شما از اون بازي طرفداري ميكني منم از اين بازي.هر چی گشتم به جز سیل عظیمی از Warcraft ها و Starcraft ها ندیدم!پس نمیتونم نام ببرم.
فکر نکنم اون اسمش تعصب باشه چون سیاست من حمایت از بازی های بزرگ هست و گیرز 2 هم یکی از اوناست.
نمیدونم شما چی فکر کردی به اون گفتی تعصب!!!!!!!
بله کاملا موافقم.EA تعداد بازیاش خیلی زیاده ولی این دلیل نمیشه که بهترین ناشر باشه.بهترین ناشر باید بازی هاش بزرگ باشه مثل Rockstar Games,Sony,Nintendoهرچیزی میتونه باشه به غیر از EA