بهترین ناشر بازی کدام شرکت هست

بهترین ناشر بازی کدام شرکت هست

• 2K Games

رای‌ها: 6 3.2%
  • Activision

رای‌ها: 15 8.0%
  • Blizzard Entertainment

رای‌ها: 11 5.9%
  • Capcom

رای‌ها: 24 12.8%
  • Electronic Arts

رای‌ها: 17 9.1%
  • Microsoft Game Studios

رای‌ها: 14 7.5%
  • Rockstar Games

رای‌ها: 16 8.6%
  • Sony Computer Entertainment

رای‌ها: 45 24.1%
  • Ubisoft

رای‌ها: 35 18.7%
  • ...

رای‌ها: 4 2.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    187
من خيلي با صراحت حرفامو گفتم. ديگه بيشتر از اين لازم نميبينم توضيح بدم چون مشخصه فايده اي نداره. هر كس بايد ميفهميد تا الان فهميده بود. به هر حال سليقس. شما هم سليقت اينه و قابل احترامه.
موفق باشيد.

من خيلي با صراحت حرفامو گفتم. ديگه بيشتر از اين لازم نميبينم توضيح بدم چون مشخصه فايده اي نداره. هر كس بايد ميفهميد تا الان فهميده بود. به هر حال سليقس. شما هم سليقت اينه و قابل احترامه.
موفق باشيد.

من اصلا نمیخوام بگم که من هرچی گفتم درسته و شما اشتباه میگید. و نظر شما هم محترمه. ولی

ديگه بيشتر از اين لازم نميبينم توضيح بدم چون مشخصه فايده اي نداره. هر كس بايد ميفهميد تا الان فهميده بود

این جور حرفها صحیح نیست و نباید گفته شه. چون منظور از این حرفها اینه که کسی که موافقت نکنه یعنی نمیفهمه . در صورتی که قرار نیست شما هر چی گفتید درست باشه. ولی اینطور نیست که هر چی گفتید همون درست باشه!!!
....................
برگردیم به موضوع
ببینید من نمیگم Blizzard شرکت بدی هست. ولی صحبتم اینه که چرا باید شرکتهای دیگه که انقدر تو سبکهای مختلف بازی میسازن و تنوع دارن, اگر یکیشون بد شد باید همه چیز بر علیه شون بهشون گفت؟ و Blizzard رو باهاشون مقایسه کرد؟ و گفت Blizzard بهترینه و خیلی خوبه و...
خوب از کجا معلوم که اگر Blizzard هم تنوع سبک داشت و رو پلتفرم های مختلف بازی میساخت همشون خوب میشدند؟

آخرین ویرایش:
نه مثل Blizzard که سالی یک یا دو عنوان میده بیرون و تو یک سبک همش هم ازش تعریف میشه.
Blizzard همش 3 یا نهایت 4 تا بازی به وجود اورده تو مدت زمان طولانی...
تو با اين شعر زير موافقي؟:

كم آواز هرگز نبيني خجل----جوي مشك بهتر كه يك توده گل
حذركن زنادان ده مرده گوي----چودانا يكي گوي و پرورده گوي
صد انداختي تيرو هرصد خطاست----اگرهوشمندي يك انداز و راست

پيام ابيات بالا :تعداد عنوان بازي هاي زياد مزيد بر خوب بودن اون شركت نيست.بلكه شركتهايي مثل بليزارد كه كم عنوان و پرخرد و پرمحتوا هستند جاودانه ميباشند.(چه حوصله اي دارم من)(دوست دارم همه با دليل قانع بشن)
يه نگاه به شركتهاي ماشين سازي بزرگ بزني اين موضوع دقيقا در اونجاها هم صادقه.
....
جدا از اين حرفا جدن ميگم بليزارد هر بازي تو هر سبكي ساخته توي او سبك بي رغيب بوده و هست.

WoW رو نگاه كن. نزديك به 10 ميليون نفر فقط تو سرورهاي خود بليزارد بازي ميكنن.
12 ميليون.
ممنون از Dreadlord عزيز.

پس اگر همه شرکتها بیان سالی یک یا دو عنوان بسازن در سال تعداد بازیهای ساخته شده کم باشه و همه تقریبا یک سبک. خوبه؟
خوب شرکتهای دیگه تعداد زیادی بازی با سبکهای مختلفی میسازن و ممکنه تعدادیشون هم خوب نشه. نباید القاب مختلف بدی رو بهشون بخاطر اون بازیهایی که معمولی میشن داد؟. در عوضش بازیهای زیادیشون خوب و در سبکهای مختلف ساخته میشن.

شرکتهای دیگه تنوع سبک دارن و رو پلتفرم های مختلف بازی میسازن و تلاش بیشتری رو این امر میطلبه .
اونا هم اگر مثل Blizzard بیان فقط رو یک پلتفرم و تقریبا رو یک سبک حرکت کنن بازیهاشون خوب میشه و همه میگن افرین این شرکت فقط بازیهای خوب میسازه
ولی چه فایده که دیگه تنوع سبک نداریم و تعداد بازیهای ساخته شده کم هست و رو پلتفرمهای محدود بازی ساخته شه, خوبه؟
شما طرز فکر خیلی جالبی دارین قربان :) شاد شدیم
هیچ چیز دیگه ای نندارم بگم جز اینکه اول کمی به چیزی که میخواید بگید فکر کنید!واقعا توضیح همه ی اشتباهاتتون تو حوصله ی یک پست نمیگنجه!

اول اينكه يه شركت بهتره در همون مسيري كه ميتونه خوب باشه حركت كنه. نكنه انتظار داري بليزارد بياد برات JRPG بسازه؟؟!
در ضمن شما يه بازي از بليزارد نام ببر كه بد يا حتي متوسط باشه در اون صورت حرفتون درسته.

به اين دليل كه زير پست من جوابشون داده شده.
در ضمن شما اين وسط چيكاره ايد كه براي من تعيين تكليف ميكنيد؟؟؟؟
شما مثل اینکه با همه سر جنگ و دعوا داری.باید به این درک رسیده باشی که نظر بقیه هم محترم هست.من نمیدونم کجای دنیا این قانون هست که وقتی یه شرکت"یک یا دو بازی"خوب داره بهش باید گفت بهترین شرکت؟!حالا من یه سوال دارم:شما چند تا بازی از همین بلیزارد نام ببر(به جز War یا World) که شناخته شده باشه.
موفق باشيد.
بله تا وقتی شما با تعصب بیجا یکی رو بهتر میدونید مشخصه که این بحثا فایده نداره.در واقع شما باعث میشین که فایده نداشته باشه.

شما مثل اینکه با همه سر جنگ و دعوا داری.باید به این درک رسیده باشی که نظر بقیه هم محترم هست.من نمیدونم کجای دنیا این قانون هست که وقتی یه شرکت"یک یا دو بازی"خوب داره بهش باید گفت بهترین شرکت؟!حالا من یه سوال دارم:شما چند تا بازی از همین بلیزارد نام ببر(به جز War یا World) که شناخته شده باشه.

بله تا وقتی شما با تعصب بیجا یکی رو بهتر میدونید مشخصه که این بحثا فایده نداره.در واقع شما باعث میشین که فایده نداشته باشه.
شما يه بازي نام ببر كه شناخته شده نباشه.
من كه گفتم نظر همه محترمه. منم نظر خودمو گفتم.
تعصب داريم تا تعصب. شما به پستهاي خودت يه نگاه بندازي بد نيست.
نمونه.

شما يه بازي نام ببر كه شناخته شده نباشه.
من كه گفتم نظر همه محترمه. منم نظر خودمو گفتم.
تعصب داريم تا تعصب. شما به پستهاي خودت يه نگاه بندازي بد نيست.
نمونه.
هر چی گشتم به جز سیل عظیمی از Warcraft ها و Starcraft ها ندیدم!پس نمیتونم نام ببرم.
فکر نکنم اون اسمش تعصب باشه چون سیاست من حمایت از بازی های بزرگ هست و گیرز 2 هم یکی از اوناست.
نمیدونم شما چی فکر کردی به اون گفتی تعصب!!!!!!!:eek::-"

هر چی گشتم به جز سیل عظیمی از Warcraft ها و Starcraft ها ندیدم!پس نمیتونم نام ببرم.
فکر نکنم اون اسمش تعصب باشه چون سیاست من حمایت از بازی های بزرگ هست و گیرز 2 هم یکی از اوناست.
نمیدونم شما چی فکر کردی به اون گفتی تعصب!!!!!!!:eek::-"
خوب شما از اون بازي طرفداري ميكني منم از اين بازي.
من اصلا متوجه نميشم شما چي ميخواي بگي.:confused: بيا موضعتو مشخص كن تا ببينم حرف حسابت چيه.:biggrin1:

SONY Computer Eentertainment
180421-sony_computer_entertainment_large.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or