بهترین مخفی کار؟؟

بهترین مخفی کار کدوم است؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    203
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز شما دو نفر رو از سری mgs گذاشتی در حالی که از sc فقط یک نفر رو گزاستی:laughing: . پس رای های mgs پخش میشه , اگه میخوای تعداد رای های حقیقی snake رو ببینی باید با رای های big boss جمعشون کنی!!!;) تازه با این همه تفاوتشون خیلی کم هست!!!

کاملا موافقم.:biggrin1:
من هم به S.Snake رای دادم. به خصوص تو MGS4 با اون octo camo دیگه رسما ژانر مخفیکاری رو ترکوند(زیرورو کرد).:cool:

آخرین ویرایش:
مثله اینکه 1 روز نبودیم همه اومدن هرچی خواستن گفتن!!!:-"
بود.اما دیگه نیست
اون طرفی که داشت بازی میکرد "اسگل"بود همرو میکشت.ما که اونجوری بازی نمیکنیم!:biggrin1:
MGS
اولين بازي 3بعدي . اولين مخفي كاري. اون موقع اصل SC وجود نداشت
يادمه اسپلينترسل 1 99 بود. 2 2000 3 2001
ولي متال گير 98 هنوز اين 4تا بازي رو دارم.
اگه میشه درباره ی چیزی که اطلاع ندارین اطلاعات غلط ندین!
کی به شما گفته متال گیر اولین بازیه سه بعدیه!!:eek:
شما اشتباه یادتونه!
sc february 2003 امده.pandora tomorrow march 2004و chaos theory march 2005.(تاریخها ماله pcه)
پ.ن:منکر این نیستم که تاریخچه ی متال گیر از sc غنی تره, ولی این به تنهایی دلیل نمیشه که یه عنوان از یکی دیگه بهتر باشه.
در هر صورت اونچه که مصلمه اینه که تو این نظر سنجی پایه علاقه در میونه نه چیز دیگه...;)

عزیز شما دو نفر رو از سری mgs گذاشتی در حالی که از sc فقط یک نفر رو گزاستی:laughing: . پس رای های mgs پخش میشه , اگه میخوای تعداد رای های حقیقی snake رو ببینی باید با رای های big boss جمعشون کنی!!!;) تازه با این همه تفاوتشون خیلی کم هست!!!

اگه این جوری باشه ما داریم Metal Gear Solid رو باSplinter Cell مقایسه میکنیم نه Samuel Fisher رو با Solid Snake یا Big Boss مقایسه میکنیم.

البته من یه غلطی کردم به Solid Snake رای دادم!!
ولی هنوز هم زیر مایید!!

اگه میشه درباره ی چیزی که اطلاع ندارین اطلاعات غلط ندین!
کی به شما گفته متال گیر اولین بازیه سه بعدیه!!:eek:
شما اشتباه یادتونه!
sc february 2003 امده.pandora tomorrow march 2004و chaos theory march 2005.(تاریخها ماله pcه)
پ.ن:منکر این نیستم که تاریخچه ی متال گیر از sc غنی تره, ولی این به تنهایی دلیل نمیشه که یه عنوان از یکی دیگه بهتر باشه.
در هر صورت اونچه که مصلمه اینه که تو این نظر سنجی پایه علاقه در میونه نه چیز دیگه...;)
__________________دمت گرم خوب ضایعشون کردی!!:love:

من فکر میکنم پایه فن بازی در میونه.:biggrin1:

تو هم هی پای فن بازی رو وسط نکش چون قفل میشه!!

گه این جوری باشه ما داریم Metal Gear Solid رو باSplinter Cell مقایسه میکنیم نه Samuel Fisher رو با Solid Snake یا Big Boss مقایسه میکنیم.
نه عزیز وقتی هم big boss و هم snake رو گذاشتی یعنی کاری کردی که رای های snake پخش بشه , هم من میدونم هم شما که شخصیت اصلی بازی metal gear , سالید اسنیک هست و big boss هم درسته که در شماره 3 باهاش بازی میکردیم ولی در اصل به عنوان دشمن اصلی snake دربازی های اولیه بوده!!
من خودم به big boss رای دادم در صورتی که اگه big boss تو لیست نبود با کله میرفتم به snake رای میدادم!! اگه شما میخواستی عادلانه رای گیری کنی از splinter cell هم یک شخصیت دیگه میزاشتی (گر چه خودتون رو بکشین هم هیچکدون از اونا از نظر شخصیت پردازی به گرد پای شخصیت های mgs نمیرسن) , مثل:
Suhadi Sadono
Irving Lambert
Anna Grimsdóttir
Vyacheslav Grinko
...

لبته من یه غلطی کردم به Solid Snake رای دادم!!
ولی هنوز هم زیر مایید!!
در ضمن snake به رای های fanboy های fisher هیچ نیازی نداره !!! چون هیچکدوم ما واسه این نظر سنجی ارزشی قائل نیستیم ولی با این همه از حقه snake دفاع میکنیم!

آخرین ویرایش:
در ضمن snake به رای های fanboy های fisher هیچ نیازی نداره !!!
دیدیم که به رای ما نیاز ندارید ری...به خودتون که عقب هستید!!:evil:

حالا یه نظر سنجی بین Samuel Fisher و snake راه میندازم ببینیم!!البته من هم از اسنیک بدم نمیاد .چون تو داری فن بازی در میاری این ها رو میگم!!:laughing:

به تعداد رای ها تون حرف بزنید!!:laughing::laughing:یه کاری کردید که این تاپیک قفل بشه!!

تو تاپیک بعدی میبینمت!!:love:

همه جا میریم فن بوی رای خودتون رو بدین ول کنین بابا هر دو محبوب هستن

دیدیم که به رای ما نیاز ندارید ری...به خودتون که عقب هستید!!:evil:
اندازه دهنت حرف بزن!! (فعلا که تو صورت تو ری...)
واقعا فکر کردی در حدی هستی که من بخوام جوابتو بدم بدبخت!!
با این همه جر زنی snake فقط یک رای از sam عقب هست که اونم همه دلیلشو میدونن , دیگه نیازی نیست با فنهایی مثل تو دهن به دهن بشم!!

فعلا!!

آخرین ویرایش:
بابا شوخی کردم چرا گریه میکنی!!

اندازه دهنت حرف بزن!! (فعلا که تو صورت تو ری...)
واقعا فکر کردی در حدی هستی که من بخوام جوابتو بدم بدبخت!!
با این همه جر زنی snake فقط یک رای از sam عقب هست که اونم همه دلیلشو میدونن , دیگه نیازی نیست با فنهایی مثل تو دهن به دهن بشم!!

اصلا اسنیک اند شخصیت هست خوب شد!!

ابا شوخی کردم چرا گریه میکنی!!
گریه نکنم چکار کنم! آخه خیلی دلم واسه sam fisher میسوزه با این fan هاش!
معلومه کی داره گریه میکنه:laughing:
می ترسی یبان خرتو بچسبن, که عقب کشیدی!

الا یه نظر سنجی بین Samuel Fisher و snake راه میندازم ببینیم!!البته من هم از اسنیک بدم نمیاد .چون تو داری فن بازی در میاری این ها رو میگم!!
:laughing:
در ضمن من فن بازی در نمیارم دارم واست توضیح میدم که اگه میخواستی نظرسنجی عادلانه باشه نمیاس big boss رو توش بزاری!!
البته من هم از اسنیک بدم نمیاد

آره معلومه از snake بدت نمیاد!!:laughing::)

آخرین ویرایش:
سلام
نظر شخصیم
Altair / Assassin's Creed
alex / prototype
Samuel Fisher / Splinter Cell

من که مامور 47 رای دادم خداوکیلی همه کاراش رو اصول بود...

سلام
نظر شخصیم
Altair / Assassin's Creed
alex / prototype
Samuel Fisher / Splinter Cell

دوست عزیز میشه بگی کجای این بازی و شخصیتش مخفی کاریه...:eek:

عزیز شما دو نفر رو از سری mgs گذاشتی در حالی که از sc فقط یک نفر رو گزاستی . پس رای های mgs پخش میشه , اگه میخوای تعداد رای های حقیقی snake رو ببینی باید با رای های big boss جمعشون کنی!!! تازه با این همه تفاوتشون خیلی کم هست!!!

اسم تاپیک بهترین مخفی کار کدوم است؟؟ هست.تاپیک در مورد بهترین شخصیت مخفی کار هست نه بهترین بازی.
از اونجایی هم که mgs شخیصت های زیادی داره که قابل بازی هستن, حتی رایدن هم میتونست تو نظرسنجی باشه
حالا شما زورکی میخوای کلا mgs بالا باشه یه بحث دیگس.
حالا فکر کنم مشخصه کی فنبوی بازی در میاره
اگه شما میخواستی عادلانه رای گیری کنی از splinter cell هم یک شخصیت دیگه میزاشتی (گر چه خودتون رو بکشین هم هیچکدون از اونا از نظر شخصیت پردازی به گرد پای شخصیت های mgs نمیرسن) , مثل:
Suhadi Sadono
Irving Lambert
Anna Grimsdóttir
Vyacheslav Grinko

اینا هم هیچکدومشون نه شخصیت های مخفی کار هستن و نه قابل بازی.
افتاد الان؟
چون هیچکدوم ما واسه این نظر سنجی ارزشی قائل نیستیم ولی با این همه از حقه snake دفاع میکنیم!

کدوم اسنیک رو میگی شما؟چون فقط یک اسنیک نداریم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or