به به عجب بحث داغی خوب تحلیل من!
tekken به خاطر فضای رنگارنگ و فضای خاصش تیف متفاوتی از باریکنا از جمله دخترها رو هم میتونه جذب کنه تیکن یه بازیه که چون طرف زود می تونه چند ضربای خوب بزنه می تونه زود تو دل طرف جا باز کنه:boxing:
mortal kombat البته اول یه تعظیم به اسم این بازی بزرگ
raying:البته به 2d هاش اما نه به 3d ها هم به خاطر دوبعدیا احترام میزاریم این بازی (بحثم در مورد 3 4 و قدیمیاش نه جدیدا) چون یاد گرفتنش خیلی اسون و در عین حال لذت بخش بازیکن رو خیلی زود در خودش غرق میکنه(پیرمرد 50 ساله دیدم) این بازی به دلیل خشونت بالا:scare: از هر سن و تیفی بازیکن جذب میکنه و شیرینی بعد از انجام Fatality رو دوستتون در حالت مولتی
:twisted: اونقد زیاده که شما نمی تونید در پوست خود بگنجید (بوروتالاتی حالش بیشتره
) وقتی شما یه فاتالیتی پیدا میکنید احساس میکنید دنیا رو فتح کردید
من به شخص با دوستم بدون هیچ مرجع خاصی تو سگا 95% رمزارو پیدا کردیم:exclaim:
البته زمون بچهگی ( عجب مریضی بودیم ما الان احتمال پیدا کردن هر فاتالیتی رو محاسبه میکنم به نتیجه ی غیر ممکن میرسم :thinking::surrender:در حالتی که شما نمی دونی هر فاتالیتی مربوط به 1 یا 2) کلاً رو مورتال 3 هیچ بازی فایتینگی نیومده در ضمن اضافه کنم dc vs kombat جزو دنیای کامبت نیست مربوط به دنیای کمیکه!!
خوبی دیگش کامبت بالانس بودن بینظیر شخصیتای بازیه که تو بازیای فایتینگ کم نظیره امکان برد هر شخصیت به وسیله ی هر شخصیت همیشه 100% ( اگه با sf یا tekken مقایسه کنید میفهمید چی میگم)
توصیه میشه فقط به صورت مولتی بازی کنید:laughing::twisted:
:shrewd:
Street Fighter هم که پدر این سبکه و مشکل بزرگش فقط یادگیری طاقت فرسا واسه تازه کاراست که ممکنه گریش و دربیاره! ولی چیدمان صحنه ی بازی و گرافیک کارتونی و جذابش و همچمنین نو اوری زیادش نکات مثبت خیلی بزرگی هستن:victory:
SoulCalibur این بازیم که یه زمونی خوره ی کلوپ( گیم نت الان) بود اکثراً یا اینو میزدن یا تیکن ولی یه نکته در مورد این بازی هست که امکان برد یک بازیکن حرفه ای از این بازی توسط یک بازیکن تازه کار هست و نواوری خوبش در مورد کاراکتر مهمان همیشه جذاب بوده مخصوصاً توی Psp کرایتوس حال اساسی داد:laughing:
Virtua Fighter یه جور خشکی بود من زیاد باهاش حال نکردم :wallbash:
رای من به مورتال کمبات چون من به خاطرهام بیشتر ارزش میدم البته sf توهین نشه چون به اونم زیاد بدهکارم تیکن خودش عالمی داشت و داره
به امید بازگشت کامبت به دوران اوج خودش...:weightlif:groupwave:
raying: