بهترین فایتینگ؟؟

کدام یک از بازی های فایتینگ از نظر شما بهتر است؟

• Tekken

رای‌ها: 60 40.8%
  • SoulCalibur

رای‌ها: 8 5.4%
  • Street Fighter

رای‌ها: 29 19.7%
  • Virtua Fighter

رای‌ها: 1 0.7%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 44 29.9%
  • دیگر عناوین

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
  • نظرسنجی بسته شده است .
بهتر بود براي Teken 6 صبر ميكرديد تا كسي بحثي پيش نياره اما:
ميدونيد چرا شما بهStreet Figter راي نميديد؟ چون 99% هنوز نميدونيد با اين بازي چجوري كمبو بزنيد ولي با تيكن تو همون دست اول بدون پيش زمينه راحت ميايد light combo ميزنيد وبعد 2روز ميريد حريف ميتلبيد اما تو ST بايد كمه كم 2هفته با بازي سرو كله بزنيد تا 2تا Super comboيه سالم بزنيد (تا اين 2هفته هنوز ultra combo بلد نيستيد و درجه سختي بازي رو جرات نكردين ازEaseiest بالا تر ببريد:laughing:)

ميدونيد چرا شما بهStreet Figter راي نميديد؟ چون 99% هنوز نميدونيد با اين بازي چجوري كمبو بزنيد ولي با تيكن تو همون دست اول بدون پيش زمينه راحت ميايد light combo ميزنيد وبعد 2روز ميريد حريف ميتلبيد اما تو ST بايد كمه كم 2هفته با بازي سرو كله بزنيد تا 2تا Super comboيه سالم بزنيد (تا اين 2هفته هنوز ultra combo بلد نيستيد و درجه سختي بازي رو جرات نكردين ازEaseiest بالا تر ببريد:laughing:)

حرفت کاملا درسته.:biggrin1: SF واقعا گیمپلی درگیر کننده ای داره و بازی کردنش کار هر کسی نیست(و خیلی هم سخته البته من رو Normal بازی میکنم:cool:).:biggrin1:

زدی تو خال.من خودم هفته ی اول که SF بازی می کردم هیچ فن خاصی نتونستم بزنم و به زور تا آخرش می رفتم.
ولی کم کم یاد گرفتم و حالا می فهمم که چه تفاوتی بین هوش مصنوعی و گیم پلی MK VS DC و SF هست.
درمورد تیکن هم نظری ندارم چون تا به حال بازی نکردم.شاید وقتی تیکن 6 بیاد بهتر بشه نظر داد.

VF و SF رو بازی نکردمم تا به حال.... از بین بقیه بهترین داستان ماله مورتال کمبته , بهترین بازی هم ماله تکن . اون یکی رو هم یکم بازی کردم بد نبود : د ی

من با Mortal kombat 3 روی سگا خاطراتی دارم اون موقع فکر کنم 5 سالم بود!!
منم به MK رای میدم. امیدوارم تو شماره ی جدید خشونتی که تو سری های قبلی بود با Fatality های جذاب برگرده!

در حال حاظر بهترین فایتینگ موجود SF می باشد. چراکه MK از وقتی 3 بعدی شده دیگه بدرد نمی خوره، تیکن و SC هم Button Mashing تشریف دارن! Guilty Gear هم زیاد بازی نکردم ولی فکر نکنم Button Mashing باشه آخه هرچی زور زدم نتونستم یه کمبو درست حسابی بزنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or