حتما تا به حال لیستهای فراوانی با سوژه بهترین تریلرهای تاریخ صنعت بازی دیدید. متاسفانه این دست فهرستها در نهایت 15 الی 20 تریلر مهم را نمایش میدهند در حالی که طی 25 گذشته شرکتهای بازیسازی تمرکز ویژهای روی ساخت تریلرهای جذاب داشتند.
به همین دلیل - و مشخصا علاقه شخصی
- تصمیم گرفتیم یک مجموعه آیتم در مورد بهترین تریلرهای تاریخ بسازیم که از سال 2005 شروع میشوند. در هر آیتم من فقط در بخش مقدمه صحبت کردم و برای از بین نرفتن جذابیت تریلر ، هیچ صحبتی در زمان نمایش نکردم. البته یکسری اطلاعات در مورد هر بازی و تریلر آن ، در زمان تماشای تریلرها به نمایش درمیاد.
تا به حال سالهای 2005 و 2006 منتشر شده و خیلی خوب میشه که دوستان عزیز در مورد بهترین نمایشهای سالهای بعد ، نظر بدند تا از تریلر یا تریلرهای نام برده در آیتم مخصوص هر سال استفاده کنیم. یا حتی فهرستی از بهترین تریلرهای زندگی خودشان در اینجا منتشر کنند.
بهترین تریلرهای سال 2005
بهترین تریلرهای سال 2006
این فهرست با انتشار هر آیتم ، تکمیل میشود.
ترتیب تریلرها شاید از نظرم کمی متفاوت باش اما یادش بخیر سونی به معنای واقعی کلمه با تریلرهای از پیش رندر شده سال ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ ترکوند و واقعا نسل های بعد رو بهمون نشون داد! ( هرچند کاملا سرکاری بودن اما واقعا نمایشا خفن بود و هر کدوم از تریلرهارو بالای صد بار بدون اغراق دیدم
برای من تا جایی که ذهنم یاری میکنه به این ترتیب بود!
Hellgate london
killing day by ubisoft این بشدت تمیز تر و خفن تر از cgهای سونی بود و عملا گیمپلی بود اما بازم cg
کلی با این تریلر زندگی کردم !!! اون حجم از تخریب پذیری و انیمشن فوق العاده و رفلکشن شدیدا خفن و گان پلی عالی که نمیدونم اصلا بازی وجود خارجی داشت یا نه!
البته استثناعا این بازی مولتی پلتفروم معرفی شد و شایدم خود یوبی تصمیم گرفته بود زیادی قلو کنه نه بخاطر نمایش روی ps3
نمایش GT هم فوق العاده بود مخصوصا با اون موزیک محشر و ورای تصورم بود فک کن تو اون سالها که gta sa تازه با اون گرافیک غوقا کرده بود بیان پش سر هم نمایشای فضایی بدن و حسابی بترکونن جوری که دیگه فکر کردن به gta حاشیه ای شده بود برام و فقط منتظر تجربه نسل بعد بودم
بعدشم که نمایشبشدت خفن ALANE WAKE که با تغیرات اتمسفر و اب و هوایی که داشت و بعدش تریلر نمایش قدرت cpu intel همراه بود فقط لحظه شماری میکردم برای این هیولا
بد نیست دوستانی که اون تریلر رو ندیدن یا فراموش کردن یادآور قدرت موتور فیزیک هاوک و قدرت cpu چهار هسته ای اینتل رو با نمایش الن رو ببینن
البته اگه اشتباه نکنم تریلر برای ۲۰۰۷ بود.
ببینید این نمایش قدرت فوق العاده انجین north light رو اونموقع از رو پلیر حرکت میکرد وسط سد و با سرعت تغییر اب و هوا و حرکت بین لوکیشنا که هنوزم به اسم قدرت ssd شاید غالب کنن بهمون
اما تریلر motorstorm لعنتی که مو به تن سیخ میکرد فوق العاده بود
بعد از اون نمایش gears of war که یادمه تو کنفرانس بشدت ترکوند و حتی اخرش صدای پیتر مور بود که میگفت تریلر با کیفیت 720p0 رندر شده!!!
انگار خیلی خفنه ۷۲۰!!! رقیب حرف از 1080 و 120hrz میزد این ساده ها فقط نمایش ریل تایم با الن ویک و دد رایزینگ و گرز آف وار که البته همگی showcase بودن جدا تمام و کمال قدرت 360 رو به رخ میکشیدن
تریلر بعدی هم پروژه وست ورد یه همچین چیزی بود که rockstar زحمتشو کشیده بود اینم از قضا از پیش رندهر شده اما واقعا خفن بود مخصوصا وقتی پالتو کرکتر رو باد تکون میدادو مام باور کرده بودیم ریل تایم
اما تریلر برتر و خفن ترین تریلر بی چون و چرا KILLZONE PS3 بود و بس
من نمیدونم مدیرای سونی اون مدت چی میخوردن که انقدر جیگر داشتن!!!
چون واقعا انتظارات رو بشکل فضایی بالا بردن و حسابی آبودانی بازی در اوردن و بشخصه تا زمان تریلر گیمپلی هر دو کنسول منتظر گرافیکی در حد tech demo FF VII ps3 بودم تا کم کم با حقیقت تلخ روبرو شدم اما ۲۰۰۶ انقدر خالی بندی های خفن تری رو شد بازم خام شدم
واقعا تریلر های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ شروع نمایش نبوغ ارایه نمایش سینمایی صنعت گیم بود حالا چه با ماکروسافت و چه سونی
البته این لیست خاطر انگیز ۲۰۰۵ بود و حسابی خاطره خفن و پر شور باهاش داشتم دوس داشتم با دوستان در میون بذارم
ببخشید طولانی شد