G gtx680 کاربر سایت Aug 3, 2013 #286 Red dead redemption Batman arkham city The last of us halo ترتیب ندارن همشونو واقعا دوست دارم
kanway کاربر سایت Aug 4, 2013 #291 عشاق همشونم نمیتونم بگم کدومشون بهتر از اون یکی بود red dead redepton GoW Uncharted Assasins creed TLOU Dead Island super mario Batman arkham city nba 2k sillent hill دیگه بسه:d - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Maikel: AssAssiNs CreeD Watch Dogs Mafia II بیشتر... watch dogs??!! شما با نوسترآداموس نسبتی دارید؟:d
عشاق همشونم نمیتونم بگم کدومشون بهتر از اون یکی بود red dead redepton GoW Uncharted Assasins creed TLOU Dead Island super mario Batman arkham city nba 2k sillent hill دیگه بسه:d - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Maikel: AssAssiNs CreeD Watch Dogs Mafia II بیشتر... watch dogs??!! شما با نوسترآداموس نسبتی دارید؟:d
McSaturday کاربر سایت Aug 5, 2013 #294 پرسیدن داره؟؟ معلومه God of War II ! سخت ترینش هم God of War اولی بوده !
hitman کاربر سایت Aug 12, 2013 #295 سري هيتمن. و مافيا 1. البته يك اشاره هم بايد به سري call of duty كنم. البته ازخيلي از بازي هاي ديگه هم ميشه نام برد.
سري هيتمن. و مافيا 1. البته يك اشاره هم بايد به سري call of duty كنم. البته ازخيلي از بازي هاي ديگه هم ميشه نام برد.
G gtx680 کاربر سایت Aug 12, 2013 #296 نوشته شده توسط Wrath-MaN: انحصاری های بزرگ سونی از جمله god of war و world of warcraftو warcraft بیشتر... warcraft انحصاریه ؟
نوشته شده توسط Wrath-MaN: انحصاری های بزرگ سونی از جمله god of war و world of warcraftو warcraft بیشتر... warcraft انحصاریه ؟
Dant3 کاربر سایت Aug 12, 2013 #297 سری های metal gear solid Uncharted Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2
MEHRDAD05 کاربر سایت Aug 12, 2013 #298 ac2.brother hood .revelotion mafia2 the last of us castele vania:lords of shadow
MOTISOLIDSNAKE کاربر سایت Aug 12, 2013 #299 نوشته شده توسط Maikel: Watch Dogs بیشتر... یا قمر بنی هاشم ... الان واقعا باید خشتک ها درید و سر به بیابون گذاشت .... برای من بی شک Metal Gear Series خصوصا و خصوصا Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
نوشته شده توسط Maikel: Watch Dogs بیشتر... یا قمر بنی هاشم ... الان واقعا باید خشتک ها درید و سر به بیابون گذاشت .... برای من بی شک Metal Gear Series خصوصا و خصوصا Metal Gear Solid 3 : Snake Eater