بهترین بازی که تو عمرتون بازی کردید چی بود؟

بهترین بازی عمرم بدون شک metal gear solid 3 بود ، ولی بازی هایی هم بودن که واقعا در نوع خودشون شاهکار بودن مثل clock tower که معنی واقعی سبک survival بودش و هست و اگر کسی این بازی رو تجربه نکرده پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنه خیلی خفنه، بازی بعدی بازی kill switch که آغاز گر سبک کاور گیری بود ( مثل بازی gears of war ) ، بازی خیلی قشنگی هم بود ، البته الان دیگه بازی کردنش زیاد چیز خاصی نیست ، بازی بعدی bards tale هستش طنز بازی به همراه انتخاب هایی که توی بازی بودش و همین طور گیم پلی زیبای اون واقعا خوب کار شده بود ، این بازی رو یه جورایی میشه هم سبک بازی دیابلو دونست ( من دیابلو 1 و 2 رو بازی کردم ولی به نظرم اصلا چیز خاصی نبودن ).
و خب خیلی بازی های دیگه که تعدادشون کم هم نیست.

انتخاب فقط یه بازی کار سختیه
ولی اگه بخوام بهترین بازی هایی که انجام دادم و روم خیلی تاثیر گذاشته رو نام ببرم به ترتیب
1-سایلنت هیل 2 (واقعا یه شاهکار یه شاهکار به تمام معنا است این بازی )
2-مافیا (نیاز به هیچ توضیحی نداره)
3-pop ww (واقعا عجب بازی فوق العاده ای بود لعنت به یوبی که همچین بازی بزرگی رو داره به نابودی می کشونه)
4-سایلنت هیل 1
5-red dead redemption
...

آخرین ویرایش:
از اون‌جا که زمانی صاحب دو کلوپ بازی نه چندان کوچیک بودم، تقریبا همه چیز و نظر همه کس رو در مورد همه بازی‌های اون موقع می‌دونستم.
خیلی سخته که بخوام چنین نظریو بدم.
سال‌های زیادیه که توی این عرصه نیستم اما می‌دونم چه بازی‌ای شهرو تکون داد.
یه شماره از یه بازی که برای پیدا کردن چیزی در حد و اندازش هزار بازی رو تموم کردم و الآن راحت می‌تونم بگم، اون شماره و طوفانی که به وجود آورد،‌ دیگه تکرار نشد.

resident_evil_2_psx_05.jpg

آخرین ویرایش:
از اون‌جا که زمانی صاحب دو کلوپ بازی نه چندان کوچیک بودم، تقریبا همه چیز و نظر همه کس رو در مورد همه بازی‌های اون موقع می‌دونستم.
خیلی سخته که بخوام چنین نظریو بدم.
سال‌های زیادیه که توی این عرصه نیستم اما می‌دونم چه بازی‌ای شهرو تکون داد.
یه شماره از یه بازی که برای پیدا کردن چیزی در حد و اندازش هزار بازی رو تموم کردم و الآن راحت می‌تونم بگم، اون شماره و طوفانی که به وجود آورد،‌ دیگه تکرار نشد.

resident_evil_2_psx_05.jpg
نه بابا بی خیال هیچ بازی در حد رزیدنت اویل 2 نیومد یا بلکه فراتر از اون ؟

Assassin's Creed Series
Prince Of Persia Series
Harvest Moon Back To Nature
GTA Series
Age Of Mythology
Stronghold Crusader & 2
Red Alert 1 & 2
The Sims 2
PES 06
Tekken 3
+
اگه باز یادم بیاد آپدیت می کنم! تقریبا میشه گفت با بازی های بالا خیلی خاطره دارم! خیلی!!

آخرین ویرایش:
اتفاقی که با عرضه این بازی در همون سال به وجود اومد دیگه تکرار نشد. یک انقلاب تو دنیای بازی به وجود اومد.
شماره 1 حتی یک صدم شهرت این شماره رو نتونست پیدا کنه.
رزیدنت ایول یک ترس باستانی رو به زمان مدرن برد و در شماره دو این حرکت رو به اوج رسوند.
در تمام کلوب‌های بازی شهر در کنار یک فوتبال، بازی شدن این شماره دیده می‌شد. شایعات زیادی از پایان‌ها و امکانات اضافیش پر شده بود.
رزیدنت ایول 2 در اون سال در ایران و تموم دنیا انقلاب کرد.
این IP بزرگ همه اعتبارشو در دنیا از این شماره داره. (حتی شماره 3 در کنارش یه مینی گیمه.)

با دقّت به امضا متوجّه می شید!
اصلاً بازی ای نیمده که بتونه بهش نزدیک بشه!چه برسه فرترش هم بیاد مگه اینکه یه زلدای دیگه باشه!
همه چی تمومه نمی دونم چه ایرادی میتونم از این بازی بزرگ بگیرم؟حسابی تکمیله

با دقّت به امضا متوجّه می شید!
اصلاً بازی ای نیمده که بتونه بهش نزدیک بشه!چه برسه فرترش هم بیاد مگه اینکه یه زلدای دیگه باشه!
همه چی تمومه نمی دونم چه ایرادی میتونم از این بازی بزرگ بگیرم؟حسابی تکمیله
منظورت کیه؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or